svarte_sjel 08.06.10, 16:13 Nie ma czegoś takiego jak "lubelia". Co innego lobelia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
umciaciarumcia Jestem działkowiczem z Kozanowa 08.06.10, 16:41 - Mam nadzieję, że wrocławianie pójdą za tym przykładem i podobne klomby staną w przydomowych ogródkach - stwierdził prezydent Wrocławia. Κuuchwа, 20 tysięcy? No ale skoro Wielki Sternik każe... zresztą grzechem jest się nie zadłużać. Odpowiedz Link Zgłoś
na100procent W ogródku mam pomnik Sternika Sudetów 08.06.10, 17:45 W ogródku mam już pomnik Wielkiego Wodza Zadłużenia, klomb Wielkiej Akcji Drenowania Kasy już się nie zmieści :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łoś_bimbacz Re: W ogródku mam pomnik Sternika Sudetów IP: *.ip.netia.com.pl 08.06.10, 22:44 daj fotkę, ja też chcę mieć, ale brakuje POmysłu:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KRK Re: alez prosze IP: 149.156.14.* 09.06.10, 17:22 a jaka to technika? płaskorzeźba? też chcę coś takiego tutaj w krakowie! nasz prezydent za mało się zadłuża. Odpowiedz Link Zgłoś
vratislavian Bananowa republika 08.06.10, 17:58 Propaganda rodem z republiki bananowej. Odpowiedz Link Zgłoś
barbaan Żywe logo Euro 2012 rośnie przy ul. Świdnickiej 08.06.10, 18:11 Halo! Co to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
barbaan Re: Żywe logo Euro 2012 rośnie przy ul. Świdnicki 08.06.10, 18:15 Halo! Czy to rzeczywiscie jest powaznie? Pomysł..... pozal sie Boze...... Odpowiedz Link Zgłoś
pleple.pl Się nie znacie- cud techniki i estetyki... 08.06.10, 20:31 Zwłaszcza "Chcemy, by nasz klomb kwitł do samych mistrzostw - mówi Okulowska. - Nawet gdy będzie temperatura minusowa, logo Euro 2012 będzie wyraźne. Wyznaczą go jeśli nie krzewy, to kolorowe kamyki." Posadzą ( szkoda, że w przenośni ) paru urzędasów i będą odśnieżać, ogrzewać, itp? Przypomnę autorce, że ZIMĄ PADA ŚNIEG, a Wrocław potrafi być mocno zasypany :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HM_ Re: Się nie znacie- cud techniki i estetyki... IP: *.wroclaw.vectranet.pl 24.06.10, 10:10 Ale te kamyki są z pewnością podgrzewane. :) A jak nie, to się oddeleguje działaczy z Euro2012, którzy będą chuchać. Jeśli Dutkiewicz liczy, że mieszkańcy będą robić podobne klomby, to stwierdzam, że stracił on zdolność oceny rzeczywistości. Odpowiedz Link Zgłoś
malasz-1 Żywe logo Euro 2012 rośnie przy ul. Świdnickiej 08.06.10, 21:27 uważam, że to logo pasuje do pomnika; Panie Prezydencie, dlaczego daje się Pan wpuszczać w takie kanały ?! przecież, to jest żałosne ! Odpowiedz Link Zgłoś
umciaciarumcia Re: Żywe logo Euro 2012 rośnie przy ul. Świdnicki 08.06.10, 22:08 eeeeee? Przecież on to wymyślił malasz-1 napisał: > uważam, że to logo pasuje do pomnika; > Panie Prezydencie, dlaczego daje się Pan wpuszczać w takie kanały ?! > przecież, to jest żałosne ! Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Żywe logo Euro 2012 rośnie przy ul. Świdnicki 09.06.10, 17:26 Jak wrzód. Odpowiedz Link Zgłoś
barbaan Żywe logo Euro 2012 rośnie przy ul. Świdnickiej 23.06.10, 22:16 Halo! Nie bardzo wiadomo o co tu chodzi przy tak mikroskopijnej i niewidocznej "grzedzie"! I co to ma byc skoro tego czegos nie widac! Pomyslodawca bez fantazji i pomyslunku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Żywe logo Euro 2012 rośnie przy ul. Świdnicki IP: *.adsl.inetia.pl 23.06.10, 22:28 Mam nadzieję, że Sternik pójdzie za tym przykładem i podobny klomb stanie w jego podwrocławskmiej rezydencji w przydomowym ogródku, a tłumy lemingów będą pielgrzymowac aby pielęgnować i podlewać (*) to cudo. Oczywiście Sternik zrobi ten klomb z własnych pieniędzy, a nie z miejskich. Niech poczuje na własnej skórze jak to jest być bezgrzesznym / zadłużonym ---- (*) ja też przyjade podlać, ale abym miał dobrą sikawkę wypiję wcześniej te parę piw. A zanim stanie EuroKlomb Sternika, będę w każdą noc z piątkuu na sobotę wracając do domu po tychże 6 piwach podlewał euroklomb przy Bolku. Niech rośnie na chwałe sternika. PS. W porównaniu do najlepszych bolszewickich wzorów klombów (Lenin z kwiatków - widziany przeze mnie osobiście w Kijowie kilka ładnych lat temu) - wyczuwam tu niedoróbkę. Czemu napis EURO jest z kamoli a nie z kwiatków? Odpowiedz Link Zgłoś