sloggi 20.02.02, 10:03 Pan_laga w imieniu wrocławian łazi po innych forum i powołując się na wszystkich wrocławian obrzuca forumowiczów obelgami. Miłe towarzystwo tu macie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
homar slogii, nie denerwuj sie... 20.02.02, 10:14 Myslalem, ze laga jest z Wawy, jak sie wpisal... Nie generalizuj, sam sie zajmij gucwinskim u Was, a my tu posprzatamy po ladze... Zreszta, zaraz sie wybiore za laga. Gdzie sie powpisywal? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan_laga Re: slogii, nie denerwuj sie... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.02.02, 12:45 homar napisał(a): > Myslalem, ze laga jest z Wawy, jak sie wpisal... > Nie generalizuj, sam sie zajmij gucwinskim u Was, a my tu posprzatamy po > ladze... Zreszta, zaraz sie wybiore za laga. Gdzie sie powpisywal? Jestem z Warszawy. Sprawdź adres. Ale pochodze , jak pisalem , ze Szczecina. Warszawiakiem nie moge być, tez już tu o tym pisalem, bo dla Warszawy tacy , jak ja , to czeresniaki. Albo wiocha. Czego na Forum Warszawa nie kryją. Nigdy w imieniu wrocławian nie wypisywalem niczego. Zawsze pisze wszystko tylko w swym własnym imieniu. Rywalizacja na ilość postów z Wroclawiem przeslonila oczy sloggiemu na tyle, ze dopuszcza sie klamstw, ktore tak bardzo łatwo zweryfikowac. Dzis w nocy sparodiowalem na Forum Warszawa styl takich ludzi, jak sloggi i inni, którzy pisza tam tak, jak piszą : wielką ilosc postow, watkow bez zadnego sensu i znaczenia. Pisalem je, powtarzam, jako czlowiek z Warszawy, ktorym jestem. Sloggi nie moze chyba zniesc faktu, iz warszawskie zachowania i forum , ktoremu lideruje krytykuja nie tylko ludzie z innych miast, ale takze i ja - czlowiek z Warszawy. Zamieszczajac klamstwo na moj temat tu, na forum, ktore prawdziwie lubie, sloggi zniewazył mnie i stanowczo przekroczyl wszelkie granice. Przykro mi , homar, iż dajesz wiarę temu warszawiakowi, mówisz "posprzatamy po ladze" nawet niczego nie sprawdziwszy. Tak . Jest mi bardzo przykro. Nie jestem smieciem, homar. Czuje sie bardzo urazony. amen pan laga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jureek Re: Pan_laga w imieniu Wrocławian łazi po innych forum IP: 62.8.156.* 20.02.02, 10:28 sloggi - denuncjatorze, a może jakieś konkrety? Tak się składa, że akurat znam pana lagę (nie tylko z sieci), wiem, że mieszka w Warszawie, ale bardzo lubi Wrocław oraz wrocławskie forum i po prostu nie wierzę, żeby robił nam umyślnie bydło. Jurek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homar Re: Pan_laga w imieniu Wrocławian łazi po innych forum IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.02.02, 10:34 dolaczam sie do zadania konkretow. Sprawdzilem najpopularniejsze regionalne fora: Lodz, Bydgoszcz, Poznan, Trojmiasto, Torun, Gorzow Wlkp., Kielce i Krakow. Przegladnalem, co "wrazliwsze" watki i nic nie znalazlem, co by swiadczylo o tym, ze laga bruzdzi. Wyjasnij to prosze Sloggi, bo do tej pory uwazalem Cie za rozsadna osobe... A to, co rzekl Jureek czyni te zarzuty jeszcze bardziej podejrzanym :( Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Pan_laga w imieniu Wrocławian łazi po innych forum 20.02.02, 12:17 Sloggi, bo do tej pory uwazalem Cie za rozsadna osobe... Otóz wyobraż sobie, że Twój ukochany pan_laga lży wszystko wkoło na forum Warszawy. Opatruje swoje posty tekstami, które antagonizują te dwa najprężniejsze forum. A to, że uważałeś ( czyli po fakcie ) mnie za kogoś rozsądnego, ale Ci się odwidziało - przekonuje mnie, że jesteś jak chorągiew. Mam zasadę, że zdanie swoje na temat innych cenię i rzadko zmieniam. Byc może nie jestem rozsądny, ale Ty zmalałeś w moich oczach dość znacząco. Wiem, że masz to w nosie, a mimo to jest mi trochę przykro, że pokładałem w Tobie trochę więcej, niż się okazało. Nie rozsądny SLOGGI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan_laga Re: Pan_laga w imieniu Wrocławian łazi po innych forum IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.02.02, 13:06 sloggi napisał(a): > Sloggi, bo do tej pory uwazalem Cie za rozsadna osobe... > Otóz wyobraż sobie, że Twój ukochany pan_laga lży wszystko wkoło na forum > Warszawy. Opatruje swoje posty tekstami, które antagonizują te dwa najprężniejs > ze > forum. Podaj przyklad. Podaj dowód. Podaj konkret.Albo lepiej odszczekaj to, co kłamliwie, niczym szczujący rottweilerem nieodpowiedzialny wlasciciel, napisales w temacie tego wątku. Nie lżę na forum warszawskim. Nie antagonizuję. Nic natomiast nie poradzę na to, ze w Warszawie znakomita większosc uczestnikow Forum zachowuje sie tak, jak ty teraz.I powiedz jeszcze: w jaki to sposob parodiowanie i krytykowanie dzialanosci forumowiczow takich, jak ty, moze anatagonizować ? Sami to robicie. Z rozkoszą. Nie mozecie przezyc sukcesu Wrocławia, co wychodzi każdym Waszym roszerzonym z wścieklosci porem. I co prowazdi na Was na drogę klamstwa i świństw. Oczekiwalbym przeprosin od ciebie, sloggi, gdyby nie to, ze po tym, co zrobiles, jestes dla mnie nikim. amen ahoj laga panisko wielkie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan_laga Re: Pan_laga w imieniu Wrocławian łazi po innych forum IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.02.02, 12:58 Gość portalu: Jureek napisał(a): > sloggi - denuncjatorze, a może jakieś konkrety? > Tak się składa, że akurat znam pana lagę (nie tylko z sieci), wiem, że mieszka > w Warszawie, ale bardzo lubi Wrocław oraz wrocławskie forum i po prostu nie > wierzę, żeby robił nam umyślnie bydło. > Jurek Ani naumyslnie, ani nienaumyslnie, Jurku. Wcale. Nigdy nie wypowiadam sie w imieniu wrocławian, bo jakbym mogl ? Nie jestem stad. Nie wypowiadam sie takze w imieniu szczecinian, choc tam sie rodzilem, bo przeciez nikt mnie do tego nie upowaznil. W imieniu warszawiakow tez sie nie wypowiadam. Tylko we wlasnym. Zawsze. Na Forum Warszawa ludzie, ktorzy pisza najwięcej postów dostali nagrode od "Gazety Wyborczej". Jakies spotkanie mieli, gadżety , cos tam takiego... To nasililo jeszcze u nich pisanie postów tak, by bylo ich jak najwiecej. Ale są to posty tak bzdurne, ze Wasz pomysl krasnali jest przy tym, tym, czym Palac Kultury wobec Empire State Building.No i jest ich szalenie duzo. Na tyle, ze nieliczne sensowne posty gubia sie w tych sloggopodobnych.Umieścilem więc tam troche takich wątkow, jakie lubią najwyraźniej warszawiacy. Watkow o niczym.Taka parodia. Bez obrazania, bez pouczania. Pokazalem tylko jak bardzo psują tamto Forum.Okazuje sie jednak, ze opinie o samych sobie umieją psuć jeszcze bardziej przylazac tu za mna i klamiąc w jednym celu : by podwazyc moja wiarygodnosc i uczciwośc. Dzieki Jurku. Przykro mi, ze niektorzy, bez sprawdzania czegokolwiek, co wypisuje rozzłoszczony warszawiaczek, chcą "sprzątać" po mnie. pozdrawiam z Warszawy w ktorej wlasnie deszcz ze sniegiem.......... laga panisko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warschau Re: Pan_laga w imieniu Wrocławian łazi po innych forum IP: *.matrix.pl 20.02.02, 13:06 Gość portalu: pan_laga napisał(a): > Na Forum Warszawa ludzie, ktorzy pisza najwięcej postów dostali nagrode od > "Gazety Wyborczej". Jakies spotkanie mieli, gadżety , cos tam takiego... > To nasililo jeszcze u nich pisanie postów tak, by bylo ich jak najwiecej. Ale s > ą > to posty tak bzdurne, ze Wasz pomysl krasnali jest przy tym, tym, czym Palac > Kultury wobec Empire State Building.No i jest ich szalenie duzo. Na tyle, ze > nieliczne sensowne posty gubia sie w tych sloggopodobnych. Ja tez byłem na tym spotkaniu, tez dostałem nagrodę a jakoś nie wpadłem w wir pisania postów... > Umieścilem więc tam > troche takich wątkow, jakie lubią najwyraźniej warszawiacy. Watkow o niczym.Tak > a parodia. Bez obrazania, bez pouczania. Pokazalem tylko jak bardzo psują tamto > Forum.Okazuje sie jednak, ze opinie o samych sobie umieją psuć jeszcze bardziej > przylazac tu za mna i klamiąc w jednym celu : by podwazyc moja wiarygodnosc i > uczciwośc. Mogłes napisac jeden strofujący post a nie zalać swoimi bzdurnymi postami forum... > laga panisko no, no duże mniemanie masz o sobie...Panisko..z której strony? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan_laga Re: Pan_laga w imieniu Wrocławian łazi po innych forum IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.02.02, 13:17 Gość portalu: Warschau napisał(a): > Gość portalu: pan_laga napisał(a): > > > Na Forum Warszawa ludzie, ktorzy pisza najwięcej postów dostali nagrode od > > > "Gazety Wyborczej". Jakies spotkanie mieli, gadżety , cos tam takiego... > > To nasililo jeszcze u nich pisanie postów tak, by bylo ich jak najwiecej. > Ale s > > ą > > to posty tak bzdurne, ze Wasz pomysl krasnali jest przy tym, tym, czym Pal > ac > > Kultury wobec Empire State Building.No i jest ich szalenie duzo. Na tyle, > ze > > nieliczne sensowne posty gubia sie w tych sloggopodobnych. > > Ja tez byłem na tym spotkaniu, tez dostałem nagrodę a jakoś nie wpadłem w wir > pisania postów... > Gratuluję.Znaczy posiadasz olej. > > Umieścilem więc tam > > troche takich wątkow, jakie lubią najwyraźniej warszawiacy. Watkow o niczy > m.Tak > > a parodia. Bez obrazania, bez pouczania. Pokazalem tylko jak bardzo psują > tamto > > Forum.Okazuje sie jednak, ze opinie o samych sobie umieją psuć jeszcze bar > dziej > > przylazac tu za mna i klamiąc w jednym celu : by podwazyc moja wiarygodnos > c i > > uczciwośc. > > Mogłes napisac jeden strofujący post a nie zalać swoimi bzdurnymi postami forum > ... > Nie mogłem, Warschau, napisac strofującego postu, bo ja widzę co sie dzieje. Czytam i wyciagam wnioski, choć nie zawsze sie wypowiafdam. Zauwazylem jakie sa reakcje w Warszawie na to, gdy ktos pisze, ze cos mu sie nie podoba. Po ch..a mi takie klotnie ? A po drugie, nie oklamujmy sie. Watki, ktore pootwieralem nie są ani mądrzejsze, ani glupsze od tych, ktore teraz w W-wie rosna jak grzyby po deszczu. I nie jest ich więcej,niż tych tworzonych przez takich ludzi, jak sloggi i jemu podobni. A przede wszytskim, to o to przeciez tam chodzi, by bylo duzo wątkow i duzo postow. Jak zauwazylem, to, co sie pisze jest mniej wazne. Zatem o co pretensje ? A skoro juz tu jestes, to dziwie sie. Miales okazje , by powiedziec, ze kolega sloggi ohydnie klamie i ze nie jest prawdą, iż lżę ludzi na rożnych forach, w tym warszawskim, bo chce zantagonizowac Warszawe i Wroclaw. Czemu nie sprostowales ze zwyklej uczciwosci, iz w imieniu wrocławian nigdy sie nie wypowiadalem ? > > > laga panisko > > no, no duże mniemanie masz o sobie...Panisko..z której strony? > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warschau Re: Pan_laga w imieniu Wrocławian łazi po innych forum IP: *.matrix.pl 20.02.02, 13:29 Gość portalu: pan_laga napisał(a): > Gratuluję.Znaczy posiadasz olej. Po prostu lubie pisać o czymś sensownym. Juz kiedyś strofowałem część forumowiczów o te watki typu "liczymy"... Czasem mozna napisac coś innego np. zapytanie o kolor majtek forumowiczów, bo to dodaje trochę kolorytu forum i szaremu życiu. Nie mozna wiecznie pisac o samych kłopotach i problemach, bo popadniemy w marazm i zniechęcenie... > > Mogłes napisac jeden strofujący post a nie zalać swoimi bzdurnymi postami > forum > > ... > > > > Nie mogłem, Warschau, napisac strofującego postu, bo ja widzę co sie dzieje. > Czytam i wyciagam wnioski, choć nie zawsze sie wypowiafdam. Zauwazylem jakie sa > reakcje w Warszawie na to, gdy ktos pisze, ze cos mu sie nie podoba. Po ch..a m > takie klotnie ? Ja np. reaguję jeśli ktoś obraża lub w jakis inny sposób powoduje to, ze moge jako warszawiak poczuć się urazony. Ale przyznaje mu rację, kiedy pisze prawdę i jeszcze popiera ją sensownymi spostrzeżeniami i dowodami... > A po drugie, nie oklamujmy sie. Watki, ktore pootwieralem nie są ani mądrzejsze > , > ani glupsze od tych, ktore teraz w W-wie rosna jak grzyby po deszczu. I nie je > st > ich więcej,niż tych tworzonych przez takich ludzi, jak sloggi i jemu podobni. > A przede wszytskim, to o to przeciez tam chodzi, by bylo duzo wątkow i duzo > postow. Jak zauwazylem, to, co sie pisze jest mniej wazne. Zatem o co pretensje > ? Wiesz..każde forum ma takie bzdurne wątki. Warszawskie jest ani lepsze ani gorsze... > A skoro juz tu jestes, to dziwie sie. Miales okazje , by powiedziec, ze kolega > sloggi ohydnie klamie i ze nie jest prawdą, iż lżę ludzi na rożnych forach, w t > ym warszawskim, bo chce zantagonizowac Warszawe i Wroclaw. Czemu nie > sprostowales ze zwyklej uczciwosci, iz w imieniu wrocławian nigdy sie nie > wypowiadalem ? Czemu? Bo sam juz to sprostowałeś. Ja moge jedynie to potwierdzić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan_laga Re: Pan_laga w imieniu Wrocławian łazi po innych forum IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.02.02, 15:43 Gość portalu: Warschau napisał(a): > Gość portalu: pan_laga napisał(a): > > > Gratuluję.Znaczy posiadasz olej. > > Po prostu lubie pisać o czymś sensownym. Juz kiedyś strofowałem część > forumowiczów o te watki typu "liczymy"... Czasem mozna napisac coś innego np. > zapytanie o kolor majtek forumowiczów, bo to dodaje trochę kolorytu forum i > szaremu życiu. Nie mozna wiecznie pisac o samych kłopotach i problemach, bo > popadniemy w marazm i zniechęcenie... > Absolutnie sie z Tobą zgadzam. Tylko wiesz, mi o proporcje chodzi.Odnosze wrazenie, iz w W-wie te proporcje mocno są jedna zaburzone na korzysc , co tu duzo gadac, glupstewek. No i kwestia poczucia humoru. Niektorzy powinni smiac sie ze swych dowcipow do lustra sami w kiblu. Ale wątek atrakcyjnego-kazimierza "Fajny wontek" i nie samego ubawil i wciągnąl. > Czemu? Bo sam juz to sprostowałeś. Ja moge jedynie to potwierdzić... OK.Jestem usatysfakcjonowany. Dzieki, bo sie troche podkurwilem. amen pan laga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warschau Re: Pan_laga w imieniu Wrocławian łazi po innych forum IP: *.matrix.pl 20.02.02, 13:30 Gość portalu: pan_laga napisał(a): > Gratuluję.Znaczy posiadasz olej. Po prostu lubie pisać o czymś sensownym. Juz kiedyś strofowałem część forumowiczów o te watki typu "liczymy"... Czasem mozna napisac coś innego np. zapytanie o kolor majtek forumowiczów, bo to dodaje trochę kolorytu forum i szaremu życiu. Nie mozna wiecznie pisac o samych kłopotach i problemach, bo popadniemy w marazm i zniechęcenie... > > Mogłes napisac jeden strofujący post a nie zalać swoimi bzdurnymi postami > forum > > ... > > > > Nie mogłem, Warschau, napisac strofującego postu, bo ja widzę co sie dzieje. > Czytam i wyciagam wnioski, choć nie zawsze sie wypowiafdam. Zauwazylem jakie sa > reakcje w Warszawie na to, gdy ktos pisze, ze cos mu sie nie podoba. Po ch..a m > takie klotnie ? Ja np. reaguję jeśli ktoś obraża lub w jakis inny sposób powoduje to, ze moge jako warszawiak poczuć się urazony. Ale przyznaje mu rację, kiedy pisze prawdę i jeszcze popiera ją sensownymi spostrzeżeniami i dowodami... > A po drugie, nie oklamujmy sie. Watki, ktore pootwieralem nie są ani mądrzejsze > , > ani glupsze od tych, ktore teraz w W-wie rosna jak grzyby po deszczu. I nie je > st > ich więcej,niż tych tworzonych przez takich ludzi, jak sloggi i jemu podobni. > A przede wszytskim, to o to przeciez tam chodzi, by bylo duzo wątkow i duzo > postow. Jak zauwazylem, to, co sie pisze jest mniej wazne. Zatem o co pretensje > ? Wiesz..każde forum ma takie bzdurne wątki. Warszawskie jest ani lepsze ani gorsze... > A skoro juz tu jestes, to dziwie sie. Miales okazje , by powiedziec, ze kolega > sloggi ohydnie klamie i ze nie jest prawdą, iż lżę ludzi na rożnych forach, w t > ym warszawskim, bo chce zantagonizowac Warszawe i Wroclaw. Czemu nie > sprostowales ze zwyklej uczciwosci, iz w imieniu wrocławian nigdy sie nie > wypowiadalem ? Czemu? Bo sam juz to sprostowałeś. Ja moge jedynie to potwierdzić... Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: do Jureeka 20.02.02, 13:29 Jureek, napisałam wyjaśnienie do Twojego wczorajszego postu u nas, żebyś źle nie myślał Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jureek Re: do Eeli IP: 62.8.156.* 20.02.02, 18:53 eela napisał(a): > Jureek, napisałam wyjaśnienie do Twojego wczorajszego postu u nas, żebyś źle > nie myślał A dlaczego podejrzewasz, że źle myślę? :))) Dziękuję, wyjaśnienie przeczytałem. Brzmi przekonywująco. A wracając do tematu tego wątku. Nie mam czasu, żeby przeglądać wszystkielisty na forum warszawskim. Zadałem sobie jednak ten trud i nie znalazłem żadnego listu pana lagi w którym występowałby on w imieniu Wrocławian. Czyli sloggi po prostu kłamie. Możesz to potwierdzić jako bardziej obeznana z forum warszawskim? Pozdrawiam Jurek Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: do Eeli 20.02.02, 19:23 Głupio mi, ale niestety też nie znalazłam takiego postu. Nie wiem, dlaczego sloggi tak napisał. Dlaczego miałbyś źle myśleć? Bo może pomyslałeś, że znów jakiś wyjątek. Była bardzo miła, ale trzymała dystans. To tyle wyjasnień. Zdecydowała góra Ruszyło coś w sprawie liczników na plus, tak mysle. Pozdrawiam Ela Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jureek Re: do Eeli IP: 62.8.156.* 20.02.02, 19:12 eela napisał(a): > Jureek, napisałam wyjaśnienie do Twojego wczorajszego postu u nas, żebyś źle > nie myślał A dlaczego podejrzewasz, że źle myślę? :))) Dziękuję, wyjaśnienie przeczytałem. Brzmi przekonywująco. A wracając do tematu tego wątku. Nie mam czasu, żeby przeglądać wszystkielisty na forum warszawskim. Zadałem sobie jednak ten trud i nie znalazłem żadnego listu pana lagi w którym występowałby on w imieniu Wrocławian. Czyli sloggi po prostu kłamie. Możesz to potwierdzić jako bardziej obeznana z forum warszawskim? Pozdrawiam Jurek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dss Re: Pan_laga w imieniu Wrocławian łazi po innych forum IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.02.02, 12:39 sloggi napisał(a): > Pan_laga w imieniu wrocławian łazi po innych forum i powołując się na > wszystkich wrocławian obrzuca forumowiczów obelgami. Miłe towarzystwo tu macie. Idż poskarż się psiarni. Ty gnojku nie przeżyłbyś nawet minuty na Pradze. Kapusie zawsze giną w męczarniach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan_laga Re: Pan_laga w imieniu Wrocławian łazi po innych forum IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.02.02, 22:24 Gość portalu: dss napisał(a): > sloggi napisał(a): > > > Pan_laga w imieniu wrocławian łazi po innych forum i powołując się na > > wszystkich wrocławian obrzuca forumowiczów obelgami. Miłe towarzystwo tu m > acie. > > Idż poskarż się psiarni. Ty gnojku nie przeżyłbyś nawet minuty na Pradze. > Kapusie zawsze giną w męczarniach. On nawet nie kapuje. za malo kapuje by móc zakapowac prawde, wiec tworzy kłamstwa i ohydy. gatunek: bydlątko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homar Do Pana Lagi i Sloggiego IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.02.02, 14:09 Przepraszam Cie, Lago, za to, ze napisalem "posprzatamy po ladze", nie sprawdziwszy najpierw tej informacji. Przez chwile pomyslalem, ze moze tak byc, ze ktos nam szkodzi, zaufalem Sloggiemu, ktory ostatnio dal mi przyklad, ze potrafi szybko reagowac na "zadymiarzy" probujacych sklocic forum Wawy i Wrocka. Troche zbyt szybko, jak teraz widze... Zauwaz, ze w nastepnym poscie napisalem, ze zadalem sobie trud "wycieczki" po wielu forach i szukania Twoich potencjalnych "bruzdzen". Nie znalazlem i mam dylemat :) Nie otrzymalem od Ciebie, Sloggi zadnych konkretow, zadnych linkow, wskazowek - dowodow na prawdziwosc Twych slow. Dlatego nie nazywaj mnie choragiewka, zwlaszcza, ze znam Cie bardzo, bardzo slabo. To, ze spodobala mi sie Twoja reakcja na konkretna zaczepke, nie oznacza jednak, ze juz jestem Twoim stronnikiem. Nie wymagaj tego ode mnie, lepiej daj dowod, ze jestes zaufania wart. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Do Homara 20.02.02, 15:10 Bywasz na forum Warszawy ? Bywasz, ja nie będę wypisywał Ci linków i zestawień, bo to nie jest proces sądowy, ponadto cenię mój czas, czego i Tobie życzę. Przykro mi, że źle zinterpretowałem Twój gest. Mam prośbę, nie popieraj mnie i nie dziękuj za nic - nie lubię ludzi życzliwych od-do. Ja wiem, że jestem w porządku i ta świadomość mi wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jureek Re: Do sloggi IP: 62.8.156.* 20.02.02, 16:03 sloggi napisał(a): > Bywasz na forum Warszawy ? Bywasz, ja nie będę wypisywał Ci linków i zestawień, > > bo to nie jest proces sądowy, ponadto cenię mój czas, czego i Tobie życzę. Aha, znalazłeś czas, żeby podjąć próbę skłócenia pana lagi z wrocławskimi forumowiczami, ale czasu na podanie chociaż jednego linku, gdzie pan laga miałby wypowiadać się w naszym imieniu, to już nie masz. Zastanawiające... > Przykro mi, że źle zinterpretowałem Twój gest. Mam prośbę, nie popieraj mnie i > nie dziękuj za nic - nie lubię ludzi życzliwych od-do. > Ja wiem, że jestem w porządku i ta świadomość mi wystarczy. Skoro Ci to wystarcza, to po co nam o tym piszesz? Jurek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homar Re: Do Homara IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.02.02, 16:34 sloggi napisał(a): > Bywasz na forum Warszawy ? Bywasz, ja nie będę wypisywał Ci linków i zestawień, > bo to nie jest proces sądowy, ponadto cenię mój czas, czego i Tobie życzę. > Przykro mi, że źle zinterpretowałem Twój gest. Mam prośbę, nie popieraj mnie i > nie dziękuj za nic - nie lubię ludzi życzliwych od-do. > Ja wiem, że jestem w porządku i ta świadomość mi wystarczy. Sloggi, bywam na forum Wawy, ale nie czytam wszystkich watkow, bo mnie nie interesuje zaglebianie sie w Wasze sprawy. Mnie interesuje przede wszystkim to, co we Wroclawiu sie dzieje. Ja tez cenie swoj czas, a mimo to zerknalem na niektore fora. Slyszalem, ze jestes jedna z najaktywniejszych osob w Wawie, wiec moglbys poswiecic kilka minut ze swego forumowego zycia, zeby podrzucic namiary przynajmniej na te watki, w ktorych rzekomo Pan Laga "miesza". Wystarczylyby dwa - trzy watki... Mowisz, ze to nie proces sadowy. A niby co? Rzucasz oskarzenia, ktore, jak narazie sa bezpodstawne i liczysz na to, ze bedziemy mowic: "be, Panie Lago, nieladnie"??? Mnie juz w to wkreciles i bardzo tego zaluje. Jesli jestes czlekiem, ktory tak siebie szanuje, jak mowisz, to szanuj tez innych, tych, z ktorymi chcesz rozmawiac. I nie obrazaj sie, gdy ktos Ci powie: udowodnij swe zarzuty. Bo to juz zakrawa na zachowania dziecinne. A Ty chcesz byc traktowany powaznie, prawda? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan_laga Homar IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.02.02, 23:54 Gość portalu: Homar napisał(a): > Przepraszam Cie, Lago, za to, ze napisalem "posprzatamy po ladze", nie > sprawdziwszy najpierw tej informacji. Przez chwile pomyslalem, ze moze tak byc, > > ze ktos nam szkodzi, zaufalem Sloggiemu, ktory ostatnio dal mi przyklad, ze > potrafi szybko reagowac na "zadymiarzy" probujacych sklocic forum Wawy i > Wrocka. Troche zbyt szybko, jak teraz widze... Zauwaz, ze w nastepnym poscie > napisalem, ze zadalem sobie trud "wycieczki" po wielu forach i szukania Twoich > potencjalnych "bruzdzen". Nie znalazlem i mam dylemat :) > > Nie otrzymalem od Ciebie, Sloggi zadnych konkretow, zadnych linkow, wskazowek - > > dowodow na prawdziwosc Twych slow. Dlatego nie nazywaj mnie choragiewka, > zwlaszcza, ze znam Cie bardzo, bardzo slabo. To, ze spodobala mi sie Twoja > reakcja na konkretna zaczepke, nie oznacza jednak, ze juz jestem Twoim > stronnikiem. Nie wymagaj tego ode mnie, lepiej daj dowod, ze jestes zaufania > wart. > > Pozdrawiam Ahoj Homarze. Było mi przykro, bo może i mam niewiele zasad, ale tych, ktore posiadam - przestrzegam. Tępię głupotę, bluzgam na baranów i ćwierćinteligentki, miewam w dupie te tzw. normy spoleczne,ktore uwazam za durne, ale nigdy nie wypowiedzialbym sie w niczyim imieniu nie będąc upoważnionym. Nie wypowiedzialbym sie nawet w imieniu sloggiego-klasysamejwsobie, by np. zrobic mu na złość. A jeszcze bardziej niemozlwie bym dla zabawy skłocał Wrocław - Forum, ktore lubie z Warszawą - Forum na ktorym znajduje bardzo niewiele osob, ktorych pisaninka mi pasuje. W ogole takie numery i gadki z jakims sloggim, to mało męskie dla nie i malo podniecajace/ amen pan laga / a ten sloggi-klasasamawsobie zdziwił mnie tą prowokacją, ja z nim chyba nawet nie gadalem wcale, nie pamietam , bym sie jakos tam z nim spierał. nie wiem czemu tak skłamal i to zupelnie prymitywnie, bo latwo mozna bylo sprawdzic, ze kłamie. Bywam napędzac postów i pozdrawiać Wrocław, bywam pozdrawiac moj Szczecin, i jestem drugi dzien w W-wie robiąc tam syf taki, jaki oni robią sobie sami, by moze troche otrzeźwieli i zadbali o wygląd swego forum. cholera wei co temu klasiesamemuwsobie odpierniczylo/ Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Czy masz coś jeszcze do dodania ? 20.02.02, 14:10 Nie dziwię się już teraz, że ludzie rzucają mięchem, powinniście Panowie być z siebie dumni. Testosteron Wam trochę zaszalał, poziom adrenaliny Wam wzrósł. Czy teraz po przeczytaniu wszystkich postów w tym wątku jesteście zadowoleni ze swojego poziomu ? Jesteście po prostu śmieszni. Teraz idąc ulicą we Wrocławiu będę sie rozgladał, czy idzie ktoś z padaczką nadgarstka, po tym Was rozpoznam, podejdę i życzliwie poklepie po główce - jak na filmie Benn'ego Hilla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tuturu Re: Ladze odbiło IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.02.02, 22:38 Proponuje wpaść na forum Wawy. Pan laga się uaktywnił. Dot: wątków bez komentarza :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Pan_laga w imieniu Wrocławian łazi po innych forum IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.02.02, 23:43 Miałem przyjemność czytać na naszym forum dwa wątki założone przez gości ze Szczecina. Sympatyczne i dowcipne wypowiedzi Pana_lagi, Elaf i Stettinera uzasdniają mój pełny dla nich szacunek. Nie oznacza to, ze nie szanuję adwersarzy warszawskich. Oczywiście nie wszystkich. Dlatego pozdrawiam wszystkich, którzy lubia i szanują Wrocławian. Robę to naprawdę z dużą przyjemnością. :))) Odpowiedz Link Zgłoś