Dodaj do ulubionych

Serwis AGD Wrocław i okolice

23.06.10, 16:11
Polecam sprawdzonego fachowca od AGD.Naprawa
pralek,zmywarek,programatorów itp.Szczegóły znajdziesz tu:
Naprawa pralek Wrocław
Obserwuj wątek
    • Gość: mike Re: Serwis AGD Wrocław i okolice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.13, 23:00
      ja znalazłem pomoc na www.twoifachowcy.pl/Wrocław.html - mają dobre ceny
      • Gość: Patrol Re: Serwis AGD Wrocław i okolice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.13, 21:39
        chyba www.twoifachowcy.pl/Wroclaw.html ? Tam nie ma polskiej litery, ale firma OK - korzystałem przy naprawie pralki i są OK, cena umiarkowana
        • Gość: Klient Re: Serwis AGD Wrocław i okolice IP: *.internetia.net.pl 15.07.14, 17:50
          Stanowczo odradzam portal twoifachowcy.pl. Dzwonię do nich, podaję model uszkodzonego sprzętu, zakres usterki i pozyskuję informację o szacunkowej cenie za kompleksowo wykonaną usługę. Po 10 minutach dzwoni do mnie fachowiec, umawia termin wykonania usługi, przychodzi o czasie, robi swoje i żąda kwoty blisko 2x większej. Odmawiam zapłaty a fachowiec wzywa policję i odmawia opuszczenia mieszkania. Straszy sądem dodając, że ponadto ma kontakty z półświadkiem i potrafi załatwić każdego. Fajnie? Tak właśnie działa portal twoifachowcy.pl.
          Polecam korzystanie z tego portalu każdemu poszukującemu dodatkowych wrażeń.
          • Gość: klient Re: Serwis AGD Wrocław i okolice IP: *.bestgo.pl 08.09.14, 18:45
            Mialem dokladnie tak samo, ceny kompletnie inne niz na wycenie, usluga nawet nie zostala wykonana a po wszystkim albo nei odbieraja telefonow albo w ogole nie chca rozmawiac, dramat i zenada
    • Gość: Nowa Re: Serwis AGD Wrocław i okolice IP: *.play-internet.pl 09.09.13, 22:38
      stanowczo odradzam tego fachowca, naprawaagd-wroclaw.pl/
      chyba ze ktos ma za duzo pieniedzy i ma ochote na naprawianie srednio co 2 tygodnie
      • hummer Re: Serwis AGD Wrocław i okolice 09.09.13, 23:12
        Gość portalu: Nowa napisał(a):

> stanowczo odradzam tego fachowca, naprawaagd-wroclaw.pl/
        > chyba ze ktos ma za duzo pieniedzy i ma ochote na naprawianie srednio co 2 tygo
        > dnie

Co dwa tygodnie to na koszt fachowca.
      • Gość: maria 11 Re: Serwis AGD Wrocław i okolice IP: *.play-internet.pl 12.09.13, 22:12
        niestety za poźno przeczytałam to ostrzezenie i skorzystalam z najbardziej niefachowej pomocy jaka moglam wyszukać, oczywiscie mowie o Panu z naprawaagd-wroclaw.pl/, juz przy pierwszym praniu pralka znowu sie zepsula i pomimo ze sie zgodzili zareklamowac naprawe nikt sie u mnie niezjawil, a co gorzej jak dzwonilam po 2 godzinnym spoxnieniu to mowil ze juz jedzie. Jednym slowem nie szanuja ani czyichs pieniedzy ani czasu
    • Gość: dfe326324223 Re: Serwis AGD Wrocław i okolice IP: *.tktelekom.pl 10.09.13, 04:25
      Nie mam 100% pewności ale docierają do mnie pewne sygnały( pozawerbalne) z których wynika, że nie tylko monitor(cały laptop) jest kamerą ale coraz więcej urządzeń w waszym/moim domu( np. rutery firmy "TP-LINK"). To nie żart.

Niektóre urządzenia mają kamerę której nie widać gołym okiem.

Może to i głupie ale przyglądając się niektórym ludziom którzy mnie podglądają( to są głównie ludzie z pracy) przez monitor; mieszkam od nich w odległości 50-120km…. Chodzi o to, że jest np. taka sytuacja – monitor mam schowany do szafki… wstaję rano do pracy … i gdy już jestem na miejscu to odnoszę wrażenie że oni mnie widzieli mimo tego, że laptop był schowany…. Oczywiście monitor mam schowany …a tu proszę: cała litania sygnałów które podpowiadają mi że "oni mnie nadal widzą"
      X
      Piszę wam to wszystko aby was ostrzec bo jak wam kiedyś napisałem współczesna technologia jest bardzo do przodu.... „NANOTECHNOLOGIA”. Tak że uważajcie na różne urządzenia w waszym domu które migają albo świecą i takie tam…..(zwłaszcza rutery, TV)
      X
      Pamiętacie zapewne o tym jak pisałem, że tzw. „społecznicy” mają możliwość zdalnego podpatrywania was przez Internet. Dla przypomnienia powiem tylko, że mogą was zdanie widzieć i słyszeć ponieważ cała matryca waszego monitora to tak naprawdę kamera która przesyła podglądaczom obraz tego o co robicie u siebie w domu….- tak w domu bo ten program potrafi namierzać ludzi z całej polski niezależnie gdzie znajduję się podglądacz i jego „ofiara”.
      X
    • Gość: Annna Re: Serwis AGD Wrocław i okolice IP: *.adsl.inetia.pl 08.11.13, 12:14
      Mam taki sprawdzony serwis AGD we Wrocławiu, który zawsze pomoże. Jest czynny całą dobę, w nagłych wypadkach dojeżdżają do klienta również w niedziele i święta, więc nie musisz się martwić cieknącą zmywarką lub pralką. Są na prawdę uczciwi bo kiedyś otwarcie powiedzieli mi, że naprawa przewyższy koszt kupna nowej pralki.
      • Gość: Ania Re: Serwis AGD Wrocław i okolice IP: *.chojnet.pl 13.11.13, 20:08
        To miło że serwisant powiedział Ci to wprost. Coraz trudniej znaleźć takie egzemplarze. Ja mam wrażenie że każdy "fachowiec" próbuje tylko zedrzeć ile się da ze swojej ofiary licząc na nieznajomość tematu.
      • Gość: Niki Re: Serwis AGD Wrocław i okolice IP: *.dynamic.chello.pl 07.12.13, 15:19
        a można namiar do nich
    • Gość: Robcio Re: Serwis AGD Wrocław i okolice IP: *.chojnet.pl 18.11.13, 20:19
      Ty to masz farta :)
    • Gość: kontroler skarbowy Re: Serwis AGD Wrocław i okolice IP: *.play-internet.pl 17.04.14, 20:48
      kto ty jesteś p. Ryszard że się tak chwalisz na forum, powoli zajmiemy sie też tobą. bez adresu, nazwiska i firmy
      • Gość: zibi Re: Serwis AGD Wrocław i okolice IP: *.wroclaw.mm.pl 23.07.14, 10:41
        To pojawiają sie w necie i psują opinię innych firm, Ale istnieją i uczciwe firmy ,sprawdzone na rynku od lat. .takie jak ABE serwis np.
    • Gość: Janusz Re: Serwis AGD Wrocław i okolice IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 14.08.14, 08:07
      Polecam wszystkim usługi firmy Technikan.pl - naprawili mi lodówkę fachowo, szybko i tanio !
      • Gość: nataliakiko1 Re: Serwis AGD Wrocław i okolice IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 24.09.14, 14:39
        Ja również naprawiam u chłopaków z technikan.pl i polecam. Szybko przyjeżdżają, nie jest aż tak drogo no i dla stałych klientów, jak ja :) fajne zniżki. Ostatnio im nawet w ogóle nie zapłaciłam bo nie miałam gotówki i przy następnej wizycie się rozliczymy :)
      • Gość: rycho Re: Serwis AGD Wrocław i okolice IP: *.wroclaw.mm.pl 23.01.15, 17:07
        najlepiej od razu dzwonić do roboagd
    • janus-z1951 Re: Serwis AGD Wrocław i okolice 01.09.14, 11:03
      Ja natomiast korzystam z usług firmy mechanik-agd i wszystkim polecam. Naprawili mi ostatnio pralkę w dwa dni. Fachowo podchodzą do rzeczy i nie mają jakoś bardzo wygórowanych cen w przeciwieństwie do innych serwisów.
      • Gość: nataliakiko Re: Serwis AGD Wrocław i okolice IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 22.09.14, 13:47
        Ja ostatnio wyczytałam na www.mixelektronik.pl że najlepiej znaleźć polecanego serwisanta na forach. Mieszkam w Warszawie więc jest tego tyle, że ciężko samemu wybrać dobrego fachowca. I udało mi się znaleźć :) polecam wszystkim, świetne artykuły dotyczące naszych domowych sprzętów. A ile się przy tym ciekawych rzeczy dowiedziałam!
    • Gość: Marta Re: Serwis AGD Wrocław i okolice IP: *.static.korbank.pl 23.06.15, 11:37
      Odradzam firmę Technikan nr tel. 786 186 280

a konkretnie jednego z mechaników z Wrocławia, z którym firma współpracuje!
      Zgłosiliśmy z mężem awarię lodówki i Pan naprawiał ją ponad 2 m-ce - efekt końcowy - lodówka nadal zepsuta!!!!
      Na początku stwierdził, że czujka termostatu jest do wymiany, natomiast pozniej stwierdzil ze to jednak grzałka, ale na grzałke baaaardzo długo czekalismy wiec miedzy czasie stwierdzil ze to raczej jednak czujka. Czujke udało się dostać i mechanik ją wymienił, okazalo sie po ponad tygodniu ze lodowka nadal przestaje mrozic, wiec Pan stwierdzil ze to na pewno tym razem grzałka (ponadto mechanik stwierdzil ze nie mozna w zaden sposob sprawdzic dzialania grzalki-a okazuje sie ze jednak mozna - sa dostepne okreslone przyrządy pomiarowe-powiedzial nam o tym inny mechanik z innejo firmie). Pan zamowil grzalke i czekalismy juz poraz 2 i znow dlugo, najpierw miala przyjsc do 7 dni roboczych, po czym okazalo sie ze nadal nie przyszla i trzeba czekac. Poprosilam zeby mechanik zadzwonil do mnie w momencie gdy bedzie w hurtowni w ktorej zamawial czesc, zebym mogla porozmawac z kim z dzialu zamowien, z kims kto w koncu cos wiecej mi powie, no niestety pan pamietal ze rozmawialismy ze soba na temat lodówki pare dni wczesniej ale wylecialo mu z glowy to ze ma do mnie zadzwonic z hurtowni. Ogólnie partactwo tragiczne!!! Gość kompletnie niedouczony i nie ma pojecia o robocie!!! Odradzam!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • wikunia51 Re: Serwis AGD Wrocław i okolice 12.01.16, 01:23
      Nie polecam naprawa kuch. gaz.i elek. Stowarzyszenie Pomocy Samotnym Matkom i Dzieciom Wroclaw Hauke Bosaka. Fachowiec? gdy nie zgodziłam się na naprawę za grubo zawyrzona cene wyzwal mnie od najgorszych szarpal za drzwi wejściowe wsciekly jak zwierze z wscieklizna trzasnal drzwiami zatrzaskując je na mojej dloni po czy jeszcze raz zlapal za klamke i poprawil. Efekt rozwalony palec do kosci. Psychol.
    • telimenaaa Re: Serwis AGD Wrocław i okolice 10.03.16, 22:16
      Jeżeli szukacie dobrego serwisu sprawdźcie sobie stronę serwis lodówek wrocław, naprawiają pralki, zmywarki, kuchenki, lodówki i okapy, dają gwarancję na świadczone usługi. Podaję namiary - 536 770 775.
    • jarekbieg Re: Serwis AGD Wrocław i okolice 22.03.18, 12:49
      Ja polecam serwis AGD do pralki: www.restartagd.pl/miasto/naprawa-agd-wroclaw/
    • wesner123 Re: Serwis AGD Wrocław i okolice 14.08.18, 17:05
      polecam wszystkim ten serwis : domex-serwis.pl/
    • kontospamerskie Re: Serwis AGD Wrocław i okolice 15.08.18, 09:21
      Dobry fachowiec, zapraszam do promowania się tutaj:
      www.wroclawiak.pl/biznes-uslugi-wroclaw/oferuje-uslugi/naprawa-serwis-urzadzen

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka