Dodaj do ulubionych

szukam b.dobrego neurologa

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.04, 16:14
szukam bardzo dobrego najlepiej poleconego neurologa z Wroclawia. prosze
wszystkich o adresy
Obserwuj wątek
    • stelnet Re: szukam b.dobrego neurologa 13.03.04, 17:45
      Cześć !
      Ja polecam Ordynatora w szpitalu wojskowym, nazywa się Andrzej Wiak i jest
      naprawde dobry !!! Byłam u wielu neurologów, którzy twierdzili, że mam rwe
      kulszową i ładowali we mnie zastrzyki przez prawie rok, trafiłam do Wiaka i
      dopiero on mnie porządnie zbadał. Oczywiście niemiałam rwy kulszowej. Polecam
      go z całego serca
      Stelnet
      • Gość: gosia Re: szukam b.dobrego neurologa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.04, 13:00
        doktora Wiaka z wojskowego faktycznie polecam z całego serca, zaryzykował
        kilka lat temu podajac mi lek który nie jest dopuszczony do obrotu w Polsce i
        to był strzał w dziesiątkę.Postawił mnie na nogi, a jeździłam na wózku wtedy
        juz od roku.Bardzo dokładny i mądry lekarz, niestety z tzw dośc głęboką
        kieszenią.
        JEŚLI ZAŚ CHCESZ LEKARZA NA KASE chorych dr Hołub- Zarucka człowiek złoto,
        cierpliwa i sumienna. W tej chwili pracuje w przychodni na Ziemowita, wcześniej
        wiele lat pracowała na pl. KAtedralnym.
        Nigdy nie żałowała swojego czasu i potrzebnych skierowań na badania, pomogła mi
        w staraniach o rentę. Niestety w tej chwili ma trochę związane ręce przez
        władze przyuchodni ( to jeśli chodzi o wysokospecjalistyczne badania) ale jest
        naprawdę dobrym lekarzem. Chodzę do niej od 5 czy 6 lat i nie moge nic zarzucić.
        • Gość: Hanka Re: szukam b.dobrego neurologa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.14, 15:35
          W całej rozciągłości potwierdzam inf. o Pani doktor. Jest SUPER lekarzem i człowiekiem. Bardzo,
          bardzo polecam.
          • Gość: anitka.3 Re: szukam b.dobrego neurologa IP: *.warszawa.vectranet.pl 07.02.14, 21:51
            ja jeżdzę aż do Warszawy, siostra tam mieszka i poleciła mi genialnego neurologa, więc jeśli masz, tak jak ja możliwość to polecam. nic nie napsiałeś o swoim problemie, u mnie to niestety od kilku lat straszne bóle migrenowe utrudniające życie, ale wierzę, że przy takiej opiece, poradzę sobie z tym :) w razie czego googluj dr Marek Obersztyn, neurolog, prywatnie przyjmuje w przychodni Prosen. powodzenia!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka