pssz 07.08.10, 10:50 Jak już wybudował hotel to pojawiło sie tyle zastrzeżeń? Ciekawe jak to bedzie załatwiane? ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: Karpacz: Wokół hotelu Gołębiewski nadal wrze IP: *.access.telenet.be 07.08.10, 11:16 PANIE KAPALCZYNSKI A CO Z "CHATA PASTERSKA" I DZIALKA PANSKIEJ TESCIOWEJ W KARPACZU? A SWOJA DROGA HOTEL JEST PASKUDNY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!!! Re: Karpacz: Wokół hotelu Gołębiewski nadal wrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.10, 11:44 Bo prawda jest taka, że ten potwór, ten wrzód, nigdy nie powinien powstać, nie wiem gdzie były odpowiednie służby w czasie gdy wydawano zgodę na jego budowę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek łapówy IP: 80.6.120.* 07.08.10, 11:46 odpowiednie sluzby cieszyly sie lapówami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: łapówy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.10, 13:39 Uważaj lolek - poszło już na takich jak ty zgłoszenie do prokuratury o zniesławienie - gęsto się będziecie tłumaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Gołębiewski w sądzie IP: 80.6.120.* 07.08.10, 13:48 Mówisz o tym procesie? Właściciel białostockiego hotelu Gołębiewski w sądzie za złamanie prawa budowlanego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Gołębiewski w sądzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.10, 13:57 Nie mówię o tekstach na temat władz Karpacza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: Gołębiewski w sądzie IP: 80.6.120.* 07.08.10, 14:12 A władze Karpacza coś w tym też mają? Skąd to wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wroclawianin Re: Gołębiewski w sądzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.10, 15:48 Jeżdżę często do Karpacza i w różnych miejscach słyszy się (od miejscowych), że pewni ludzie w UM mają już zapewnione posady menedżerskie w hotelu po zakończeniu kadencji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Gołębiewski w sądzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.10, 10:21 no taka prawda drogi kolego, córeczka burmistrza dostała posade w sandrze bez jakiego kolwiek wykształcenia hotelarskiego. Sam burmistrz tez bedzie maczał palce w Gołębiewskim. Ja jestem Technikiem Hotelarstwa i nie moge znaleść pracy, a takie farfocle wszędzie się wpierdzielą ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytam się Re: Gołębiewski w sądzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.10, 16:32 A gdzie on pisał o władzach Karpacza. Napisał odpowidnie służby. Czyżbyś twierdził że władze Karpacza biorą łapówy?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Gdzie jest nadzór budowlany? IP: 80.6.120.* 07.08.10, 18:01 Budowa na zdjęciach: forum.investmap.pl/dolnoslaskie-hotele-f73/hotel-golebiewskiego-t38-20.html Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: Karpacz: Wokół hotelu Gołębiewski nadal wrze 08.08.10, 12:36 > Bo prawda jest taka, że ten potwór, ten wrzód na szczęście to nie wrzód ani potwór i na szczęście powstał... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Karpacz: Wokół hotelu Gołębiewski nadal wrze IP: 90.163.59.* 09.08.10, 12:38 Prawda jest taka, ze zazdrosc i nienawisc /JAK W PIS-IE/ dzieli i zabija. A najwieksza jest u tych, ktorzy wynajmowali i wynajmuja pokoje na czarno nie odprowadzajac podatku. Moze Urzad Skarbowy wyslalby swoich urzednikow na kontrole. Po co normalnej rodzinie 4-5 osobowej chata z brzybudowkami i nadbudowkami /12 sypialn 2 osobowych/. Lepiej tak nie kasajcie Karpaczanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-0 Re: Karpacz: Wokół hotelu Gołębiewski nadal wrze IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.08.10, 15:56 przynajmniej wiemy jaki bedzie temat nast. komisyji sledczej, a karpacz bedzie takim drugim aspen tyle ze to bez sniegu a karpacz bez wyciagu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pozdrawiam Re: Karpacz: Wokół hotelu Gołębiewski nadal wrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.10, 16:31 No jak będzie. Przecież ostatni akapit jednoznacznie mówi że Pan Kapałczyński będzie za byle co chciał w łape. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Karpacz: Wokół hotelu Gołębiewski nadal wrze IP: *.access.telenet.be 08.08.10, 10:17 JUZ WZIOL.TERAZ TYLKA GRA. Odpowiedz Link Zgłoś
polujacy_na_kaczki Karpacz: Wokół hotelu Gołębiewski nadal wrze ko... 07.08.10, 16:41 Ten hotel jest po prostu brzydki. Jak wszystkie hotele Gołębiewskiego. Na dodatek za duży. Większość pokojów przez miesiące będzie pusta. Tak latem jak i zimą (Karpacz nie ma nawet dość tras narciarskich dla takiej liczby turystów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Karpacz: Wokół hotelu Gołębiewski nadal wrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.10, 11:26 To jest centrum konferencyjne młotku, a nie zwykły hotel. Boszzzz, większość piszących na tym forum ma chyba w karpaczu jakieś badziewne pensjonaciki klasy x i trzęsie d..., że cała kasa przepadnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: is Re: Karpacz: Wokół hotelu Gołębiewski nadal wrze IP: 79.110.200.* 08.08.10, 12:59 Ja bym raczej obstawiał, że większość piszących ma gust. Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: Karpacz: Wokół hotelu Gołębiewski nadal wrze 08.08.10, 12:33 > Ten hotel jest po prostu brzydki. Jak wszystkie hotele Gołębiewskiego. Na > dodatek za duży. Większość pokojów przez miesiące będzie pusta. puste miejsca twojej kasy nie obciążą, więc w czym problem? Ten z Wisły pustkami wcale nie stoi, brzydotą też nie poraża. Nie wszyscy turyści marzą tylko o nartach, niektórzy potrzebują pobyć wśród gór, odetchnąć świeżym powietrzem i wieczorem wygrzać w saunie i popływać. Mnie tam Gołębiewski w Karpaczu nie martwi... Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: Karpacz: Wokół hotelu Gołębiewski nadal wrze 08.08.10, 12:59 nchyb napisała: > Ten z Wisły pustkami wcale nie stoi, brzydotą też nie poraża. Brzydotą nie poraża? No cóż, o gusta nie ma się co spierać, więc nie będę przekonywał, że tylko mój gust się liczy, lecz poinformuję tylko, że trudno mi wyobrazić sobie coś brzydszego, niż hotel Gołębiewskiego w Wiśle. Absolutny szczyt brzydoty, oczywiście moim skromnym zdaniem. Jura Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: Karpacz: Wokół hotelu Gołębiewski nadal wrze 08.08.10, 16:25 masz rację, de gustibus... w samej Wiśle widziałam gorsze potworki, nawet jeżeli mniejsze, to brzydsze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Karpacz: Wokół hotelu Gołębiewski nadal wrze IP: 90.163.59.* 09.08.10, 12:24 Nie jest brzydki i co cie dupku obchodzi, ze pokoje beda staly puste. Twoje smierdzace pokoje juz od dawna stoja puste. Zmien cos zamiast siedziec przed komputerem. Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: Karpacz: Wokół hotelu Gołębiewski nadal wrze 09.08.10, 12:46 Gość portalu: gosc napisał(a): > Nie jest brzydki i co cie dupku obchodzi, ze pokoje beda staly puste. Twoje > smierdzace pokoje juz od dawna stoja puste. Zmien cos zamiast siedziec przed > komputerem. A cóż to Cię tak gosciu zbulwersowało, że aż z Hiszpanii tak emocjonalnie reagujesz? Hotel jest brzydki z powodu samej swojej wielkości. Takie jest moje zdanie i mam do niego prawo. Dziwię się, że architekt miejski pozwolił w ogóle wybudować takiego olbrzyma. To nie pasuje do charakteru Karpacza, ani Wisły. Niestety, w Polsce nikt nie pilnuje ładu przestrzennego, estetyki i każdy, kto ma pieniądze, może oszpecać nasz kraj do woli. Polecam ten artykuł: wyborcza.pl/1,75480,8209427,Brzydko_jak_w_Tatrach.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fx Re: Karpacz: Wokół hotelu Gołębiewski nadal wrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.10, 22:36 czy to projektował architekt Futerhendler ? Odpowiedz Link Zgłoś
imponeross A Golebiewski w Mikolajkach jest super! 07.08.10, 23:47 pssz napisał: > Jak już wybudował hotel to pojawiło sie tyle zastrzeżeń? Ciekawe jak > to bedzie załatwiane? ;) A Golebiewski w Mikolajkach jest super! Fajnie jest byc na konferensji w takim hotelu, a nie w jakiejs budzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh Re:taaa, tylko dlaczego IP: *.23.54.194.generacja.pl 08.08.10, 03:48 akurat w mikołajkach czy karpaczu? przecież dla takich ziemniaków mógłby ten hotel stać nawet na pustyni błędowskiej. bo wy i tak nosa nawet z nich wie wystawiacie, więc co za różnica gdzie stanie? po co niszczyć takie piękne miejsca - toż to perwersja i zboczenie jakieś. Odpowiedz Link Zgłoś
potwierdzacz Re:taaa, tylko dlaczego 13.11.10, 12:07 Gość portalu: heh napisał(a): > akurat w mikołajkach czy karpaczu? przecież dla takich ziemniaków mógłby ten > hotel stać nawet na pustyni błędowskiej. bo wy i tak nosa nawet z nich wie > wystawiacie, więc co za różnica gdzie stanie? po co niszczyć takie piękne > miejsca - toż to perwersja i zboczenie jakieś. Właśnie oto chodzi w tym wszystkim aby zachwaścić okolicę bez jakiejkolwiek odpowiedzialności i jeszcze z tego czerpać kasę:( Odpowiedz Link Zgłoś
netalicja Karpacz: Wokół hotelu Gołębiewski nadal wrze ko... 08.08.10, 15:31 Ten hotel ani w Wiśle, ani w karpaczu nie powinien stanąć. Władze karpacza rzeczyswiście się nie popisały, ale swoja drogą powinna istnieć ustawa o ochronie środowiska, która by regulowała, czego nie można stawiać w gorach, nad jeziorami, morzem etc, bo niedługo rekiny biznesu zaczną wznosić tam wieżowce. Poza tym co za sens budować olbrzymi hotel w miejscowości, do której ledwie się człowiek dokolebie po wiejskich drózkach. jakby to zbudować w Bielanach Wrocławskich przy zjeździe z A4, to biznesmeni mieliby łatwy dojazd i byli w swoich klimatach. A wychodzic przecież nie muszą, pzrejda się z sauny do baru, z basenu na solarium... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gontar musi byc na zadupiu IP: 92.1.80.* 08.08.10, 19:39 problem w tym, ze musi byc daleko od zony, zeby sie porzadnie naj..bac i zerznac sekretarki Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: musi byc na zadupiu 08.08.10, 19:59 piszesz to z własnych doświadczeń? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z Wisły Re: Karpacz: Wokół hotelu Gołębiewski nadal wrze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.10, 08:12 Widzę, że Gołębiewski wszędzie stosuje swoją wypróbowaną metodę. W Wiśle też postawił molocha, nia którego nie miał zgody. I mimo protestów strażaków i wojewody na siłę uruchomił obniekt i stosował metodę faktów dokonanych. Jak nietrudno się domyślić skutecznie, bo w naszym kraju arogancją i bezczelnością można zajść daleko. I w Wiśle i jak widzę w Karpazu powstały architektoniczne koszmarki. Ten w Wiśle stoi już na tyle długo, że wyłazi już dziadostwo wykonania i tandetność użytych materiałów. Ale co tam ważne, że kasa się zgadza. Jak tylko Karpacz się spłaci Gołębiewski "uszczęśliwi" swoim pseudohotelem kolejny kurort. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista Re: Karpacz: Wokół hotelu Gołębiewski nadal wrze IP: 62.8.134.* 10.08.10, 15:13 "Tymczasem Kapałczyński zapowiada: - Na razie spokojnie czekam, ale nie ukrywam, że jeżeli przy odbiorze budynku stwierdzę, iż jego elementy, jak chociażby pokrycie dachu, które miało być kryte łupkiem, nie są zgodne z wynegocjowanym ze mną projektem, odmówię złożenia podpisu pod dokumentacją odbioru." Spokojnie Panie Kapalczynski, podpiszesz wszystko jesli suma przelana przez inwestora na Twoje prywatne konto bedzie zadowalajaca. Sam bardzo dobrze wiesz, ze tylko ryby nie biora :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Karpacz: Wokół hotelu Gołębiewski nadal wrze IP: *.tktelekom.pl 13.08.10, 15:44 Ten hotel będzie taką atrakcją Karpacza jak Pałac Kultury w Warszawie - niektórzy będą narzekać, że za wielki, brzydki itp. a i tak tłumy będą go oglądać i zwiedzać. Tym turystom, którzy nie będą w nim nocować , zapewni park wodny i inne atrakcje, w salach konferencyjnych będą ogólnodostępne koncerty. Uważam, że ten hotel przyczyni się tylko do rozwoju Karpacza i da pracę wielu ludziom. A swoją drogą miło patrzeć, jak Karpacz się rozwija - Sandra Spa, Pałac Margot, Hotel Alpejski, inne nowe i remontowane pensjonaty oraz Hotel Gołębiewski sprawiają, że będzie to porządny górski kurort a nie jak dotychczas zapyziała mieścinka. Tak trzymać;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kurorciak Re: Karpacz: Wokół hotelu Gołębiewski nadal wrze IP: *.webbycart.com 09.11.10, 03:09 "Kurort" - he he he. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic:) Re: Karpacz: Wokół hotelu Gołębiewski nadal wrze IP: *.tvk3.pl 14.11.11, 19:55 A hotel mimo wszystko spokojnie sobie funkcjonuje wbrew obawom inwestora już przeszło rok czasu:)Polecam : nk.pl/#profile/31631036?referer=qs_p Odpowiedz Link Zgłoś
mika_37 Re: Karpacz: Wokół hotelu Gołębiewski nadal wrze 31.01.16, 21:21 byłam teraz w tym hotelu i zdecydowanie NIE POLECAM!. przereklamowany. wzięliśmy ofertę w all inclusive i ku Naszemu zaskoczeniu po zejściu na basen dowiedzieliśmy się że szlafroki są dodatkowo płatne i trzeba iść do recepcji, na basenie tyle ludzi, że nie było wolnych jacuzzi i saun a na dodatek zgasło światło i prze 10 nikt z personelu nie zainterweniował mimo, że 60 % to małe dzieci i był płacz i totalna ciemność. Panie wydające ręczniki i numerki bardzo nie sympatyczne, jedzenie nie doprawione a na dodatek jak poszłam raz o 10.30 to nie było 50 % jedzenia i nic ciepłego a niby śniadanie jest do 11- NIE PRAWDA . Mieliśmy tego pecha, że trafiliśmy na studniówki, które trwały do 4.30 i do tej godziny nie zmrużyliśmy oka muzyka roznosiła się po całym hotelu, więc można sobie wyobrazić, dodatkowo nikt nie pilnował tych ludzi, którzy zwracali gdzie popadło. zadzwoniliśmy na recepcję i pani lekceważąco powiedziała ze zaraz się kończy impreza i odłożyła słuchawkę. Rano poszliśmy do recepcji złożyć skargę i dowiedzieliśmy się od managera że nie można złożyć reklamacji i że tak bywa . rozpoczęła się ostra wymiana zdań do której dołączyli inny niezadowoleni klienci, z łaską nie zapłaciliśmy za tą noc. W tym samym czasie przy Nas wymeldowało się ok 6 par niezadowolonych. mieliśmy pokój z balkonem i co z tego jak leżał jakiś zaległy śnieg i balkon był nie odśnieżony . Hotel spada na psy nie szanuje klienta i ma go w nosie, nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
kupalnik Karpacz: Wokół hotelu Gołębiewski nadal wrze ko... 10.09.10, 10:39 Hotel, ohydny moloch, pasuje do Karpacza jak wół do karety. Mam jednak nadzieję, że problem tego koszmara rozwiąże tzw. osuwisko, bo niby dlaczego miałoby ono ominąć ten teren? Czy ktoś pamięta jak pięknie w krajobraz wkomponowany był "Skalny"? Gdzie się podziali projektanci? Odpowiedz Link Zgłoś
bzm-the-best Karpacz: Wokół hotelu Gołębiewski nadal wrze ko... 22.09.10, 09:14 Super ! Brawo Gołębiewski ! Jedyny człowiek w Polsce, który rozumie co w branży hotelarskiej należy robić ! Obiekt w Karpaczu - wspaniały pod każdym względem ! Wreszcie ktoś pomyślał jak należy ! Jestem przekonany, że ściągnie tłumy gości - i to będzie najlepszy dowód na to kto ma tutaj rację ! Jeszcze raz brawo ! Niecierpliwie czekam na otwarcie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: Karpacz: Wokół hotelu Gołębiewski nadal wrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.10, 10:19 Zachwycony, przed wykrzyknikiem nie daje się spacji!!! ----- "Od czasu stworzenia internetu ruch obrotowy Ziemi jest przede wszystkim napędzany przez zbiorowe obracanie się w grobach nauczycieli jezyka polskiego." Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: Karpacz: Wokół hotelu Gołębiewski nadal wrze 22.09.10, 12:31 Gość portalu: XXL napisał(a): > Zachwycony, przed wykrzyknikiem nie daje się spacji!!! Nie wymagaj za wiele od targetu tego hotelu. Jura Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: Karpacz: Wokół hotelu Gołębiewski nadal wrze IP: 178.73.63.* 26.09.10, 21:17 Witam wszystkich forumowiczów, Jestem osoba wykształconą i dobrze zarabiającą i wyobraźcie sobie, jestem "targetem" tego hotelu i nie mam zamiaru się tego wstydzić. Mnie interesuje komfort oraz park wodny - chcę mieć baseny i masaże na miejscu, bo lubię korzystać z tej formy rekreacji a poza tym potrzebuję rehabilitacji kręgosłupa. Ale nie będę cały czas siedział w hotelu - na pewno wjadę na Kopę i wejdę na Śnieżkę, zwiedzę Jelenią Górę, opactwo w Krzeszowie i przejadę się Koleją Izerską. Pozdrawiam, szczególnie wszystkich aż czerwonych z nienawiści;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fred Re: Karpacz: Wokół hotelu Gołębiewski nadal wrze IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.09.10, 21:24 To typowe objawy zakompleksienia, nie ma co się tym przejmować. Pewnie niejeden szczekacz sam skorzysta z tego hotelu (ale z obrzydzeniem) ale teraz jest trendy lamentować nad wszystkim i udawać fachowca od wszystkiego w tym architektury, urbanistyki itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: labor hotel = kupa IP: *.12-2.cable.virginmedia.com 26.09.10, 23:22 dokładnie, cała ta urbanistyka i architektura to na kant dupy, jafajniej gdyby sie dało zrobic kupę i w niej zamieszkac Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: Karpacz: Wokół hotelu Gołębiewski nadal wrze 23.10.10, 14:33 Gość portalu: fred napisał(a): > To typowe objawy zakompleksienia, nie ma co się tym przejmować. Pewnie niejeden > szczekacz sam skorzysta z tego hotelu (ale z obrzydzeniem) ale teraz jest tren > dy lamentować nad wszystkim i udawać fachowca od wszystkiego w tym architektury > , urbanistyki itd. Nie udaję fachowca od wszystkiego, po prostu ten hotel zwyczajnie mi się nie podoba. Mam się tego wstydzić, że mi się nie podoba? Wszyscy muszą być zachwyceni, bo jak nie to wylądują w szufladce z etykietką "zakompleksieni szczekacze"? Sorry, ale czasy, gdy dozwolone były tylko jedne, jedynie słuszne poglądy, szczęśliwie już minęły. Jura Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: Karpacz: Wokół hotelu Gołębiewski nadal wrze 23.10.10, 14:37 Gość portalu: Rafał napisał(a): > Jestem osoba wykształconą i dobrze zarabiającą i wyobraźcie sobie, jestem "targ > etem" tego hotelu i nie mam zamiaru się tego wstydzić. Mnie interesuje komfort > oraz park wodny - chcę mieć baseny i masaże na miejscu, bo lubię korzystać z te > j formy rekreacji a poza tym potrzebuję rehabilitacji kręgosłupa. Ale nie będę > cały czas siedział w hotelu - na pewno wjadę na Kopę i wejdę na Śnieżkę, zwiedz > ę Jelenią Górę, opactwo w Krzeszowie i przejadę się Koleją Izerską. To miłe, że nas tak szczegółowo informujesz o swoich planach. Jestem pod wrażeniem. Jura Odpowiedz Link Zgłoś
kuba8425 Karpacz: Wokół hotelu Gołębiewski nadal wrze ko... 23.10.10, 13:48 Niech lepiej płacą pracownikom bo pełno tam oszustów nikt nie dba o ludzi byle by było skończone. Byłem tam więc wiem co mówię wyszpachlowane całe piętro i nie zapłacone za wykonanie usługi oszuści Odpowiedz Link Zgłoś
potwierdzacz Re: Karpacz: Wokół hotelu Gołębiewski nadal wrze 13.11.10, 12:10 kuba8425 napisał: > Niech lepiej płacą pracownikom bo pełno tam oszustów nikt nie dba o ludzi byle > by było skończone. Byłem tam więc wiem co mówię wyszpachlowane całe piętro i ni > e zapłacone za wykonanie usługi oszuści I o to w tym chodzi a cała reszta się nie liczy :) Odpowiedz Link Zgłoś
potwierdzacz Re: Karpacz: Wokół hotelu Gołębiewski nadal wrze 21.12.10, 23:11 Nie zapominajmy że wtedy burmistrz z samorządem roztaczali świetlaną przyszłość dla Karpacza wciskając kit o całorocznej hali zjazdowej na nartach która miała być drugą na świecie(bo pierwszą mają w Arabii Saudyjskiej)a która to miała ściągać turystów z całego świata,drugim podstawowym czynnikiem przemawiającym za zaciśnięciem zębów było rozwiązaniem problemu bezrobocia w regionie za pomocą budowanych inwestycji( które to miały mieć stanowczo mniejsze gabaryty w początkowej wersji)co oczywiście okazało się mrzonką gdyż pan inwestor ściągnął do budowy swoich fachowców(z innych swoich firm nie mających nic wspólnego z budownictwem)no i problem bezrobocia pozostał bez zmian(tak jak to miało miejsce przed rozpoczęciem budowania molocha z betonu)ale wcześniejsze inwestycje w innych regionach kraju doskonale pokazują że mimo kłopotów z prawem przy ich uruchamianiu i tak są otwieranepssz napisał: > Jak już wybudował hotel to pojawiło sie tyle zastrzeżeń? Ciekawe jak > to bedzie załatwiane? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pawel-00 Re: Karpacz: Wokół hotelu Gołębiewski nadal wrze 19.12.16, 13:30 Panorama hotelu Gołębiewski: www.karpacz.net/pano/golebiewski-2/ Odpowiedz Link Zgłoś
jawor10 Re: Karpacz: Wokół hotelu Gołębiewski nadal wrze 22.12.16, 14:47 Przed realizacją obiecał wybudowanie osobnej drogi dojazdowej do hotelu - od granic Karpacza.Miała to być dublerka drogi obecnej. A tak to jest jedna wąska, kręta dróżka - zapchana latewm i zimą. Odpowiedz Link Zgłoś
odczepcie_sie Re: Karpacz: Wokół hotelu Gołębiewski nadal wrze 29.12.16, 15:04 W tym kraju to jedna wielka awantura. Odpowiedz Link Zgłoś