Dodaj do ulubionych

Forum ZDiK

IP: *.sbc.man.ac.uk 25.03.04, 16:16
Ale nas wykolegowali. Forum ZDiK zniknelo z katalogu, ale nie tak predko
panowie. Nie tak predko. Instytucja jest zobligowana do umozliwienia grupie
ludzi (tu: mieszkancom Wroclawia), ktorym sluzy, dla ktorych zostala
powolana, sprawnej formy kontaktu. Telefon, listy (na ktore notabene ZDiK
czesto nie odpowiada) to dzis w dobie internetu za malo. Ponizej link do
forum, jezeli komus to umknelo:
forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=481
A ze strony ZDiK oczekujemy, ze ktos przejmie funkcje p. Krzysztofa. Jezeli
nie, pojdziemy gdzie trzeba.
Obserwuj wątek
    • igi.wr Re: Forum ZDiK 25.03.04, 16:58
      Pójdziemy, "w imię zasad skurwysyny" hehe ;)
      • tomcio001 Forum ZDiK 25.03.04, 21:12
        Usunięto nasze ukochane forum. Potraktowano nas - miłośników i paseżerów KM -
        strasznie. Można było zostawić samo forum nawet bez eksperta. Szkoda że nikt o
        tym nie pomyślał...

Żegnam się z tym portalem...

Może spotkamy się na... nfk.boo.pl/ ???
      • Gość: musaszi Re: Forum ZDiK IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 02.04.04, 18:49
        ..i wyzej..:))
    • wedzonka Proponuje zwrocic nam forum ZDiKu po dobroci... 26.03.04, 02:13
      Gość portalu: Misiu_uszatek napisał(a):

> Ale nas wykolegowali. Forum ZDiK zniknelo z katalogu, ale nie tak predko
      > panowie. Nie tak predko. Instytucja jest zobligowana do umozliwienia grupie
      > ludzi (tu: mieszkancom Wroclawia), ktorym sluzy, dla ktorych zostala
      > powolana, sprawnej formy kontaktu. Telefon, listy (na ktore notabene ZDiK
      > czesto nie odpowiada) to dzis w dobie internetu za malo. Ponizej link do
      > forum, jezeli komus to umknelo:
      > forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=481
      > A ze strony ZDiK oczekujemy, ze ktos przejmie funkcje p. Krzysztofa. Jezeli
      > nie, pojdziemy gdzie trzeba.

• Gość: STrup Re: Proponuje zwrocic nam forum ZDiKu po dobroci. IP: *.chem.uni.wroc.pl 26.03.04, 14:13
        Radzę usłuchać Wędzonki - w gniewie jest straszny...
        A tak przy okazji - Gazeta nie powinna usuwać NAJPOPULARNIEJSZEGO forum
        tematycznego tak sobie, znienacka i bez ostrzeżenia i tylko dlatego, że zmienił
        się Rzecznik.
        Samo istnienie tego forum i jego popularność wymuszało na ZDiKu reakcje na
        uwagi i krytykę. Dla ZDiKu usunięcie forum jest wygodne, ale nie pozwalajmy
        urzędnikom o decydowaniu za nas.
        Proszę więc Gazetę o wznowienie forum i poinformowanie ZDiK o tym fakcie. Czy
        chcą czy nie chcą, reagować muszą. I o to nam własnie chodzi.
        (A przy okazji forumowiczów, którzy na ZDiKowskim forum pisywali czy zamierzają
        pisywać proszę, żeby nie traktowali tego miejsca jako brulionu do ćwiczeń w
        plugawieniu języka ojczystego. To naprawdę do niczego nie prowadzi, poza
        traktowaniem poważnych spraw niepoważnie - po co więc dawać urzędowi do ręki
        argumenty przeciwko innym, interweniującym w słusznych sprawach?)
        • filip.melanchton Nie spodziewajmy się zwrotu forum... 26.03.04, 14:31
          ...pewnie komuś ono przeszkadzało, niewygodne było...No to się likwiduje,
          najprostrza metoda. A zwrot...? o, ucho od misia !
    • leo19 Re: Forum ZDiK 26.03.04, 13:32
      Domagamy się powrotu naszego forum! Jeśli nie może być ZDiK to niech się
      nazywa "Komunikacja" jak w Warszawie i Łodzi, ewentualnie połączmy inwestycje z
      komunikacją jak w Krakowie. Popularność Forum ZDiK była bardzo duża i musi
      istnieć wydzielone miejsce do dyskusji o ścieżkach rowerowych, autobusach, źle
      zaprojektowanych skrzyżowaniach itd.
      • tomek854 Re: Forum ZDiK 26.03.04, 17:22
        Tymbardziej ze tych zle poprojektowanych rzeczy sa takie ilosci :)))
        • Gość: M_u CZY REDAKCJA LASKAWIE ODPOWIE? IP: *.sbc.man.ac.uk 26.03.04, 17:55
          Prosze nas nie ignorowac i przywrocic link do forum ZDiK na strone glowna
          wroclawskiego forum. Niech gazeta nie robi sobie wstydu.
          • leo19 Forum ZDiK 26.03.04, 18:02
            Zauważyłem właśnie, że wątki ZDiK-owskie zostały przeniesione do
            podforum "Ulice, osiedla" (zagadkowy wzrost ilości postów z ponad 3 tys. do
            ponad 19 tys. nie był przypadkowy :)) Generalnie to chyba jednak nie jest
            najlepszy pomysł, bo choć w tytule są "ulice" to fora te znacznie się różniły
            poruszaną tematyką.
            • misiu_uszatek Re: Forum ZDiK 26.03.04, 18:14
              A ja zauwazylem, ze na forum ZDiK (ktore notabene istnieje, lecz nie figuruje
              jego link w katalogu) usunieto trsc mojeje wiadomosci-apelu o przywrocenie
              forum w katalogu. Ladnie redakcjio, lednie. Pisze z zagranicy i nie moge sie
              nadziwic jaka ta nasza Polska wspaniala, jak mozna wyrazac swoje poglady, jacy
              wspaniali dziennikarze i urzedy (patrz:ZDiK). Skorzystano, ze p. Krzysztof
              zmienil zajecie i postanowiono zlikwidowac niewygode dla 'Zarzadu'. Tutaj
              nazwano to 'reorganizacja'. Tak brzmi ladniej.
              • igi.wr Re: Forum ZDiK 26.03.04, 18:19
                Tak niedżwiedż ja pisze z tej samej zagranicy i proponuje podbijanie tego wątku
                do góry, dopóki nie zostanie przywrócenie forum ZDiK! :)
                • igi.wr Re: Forum ZDiK 27.03.04, 03:18
                  podbijam
                  • Gość: Gawel Re: Forum ZDiK IP: *.wroclaw.mm.pl 27.03.04, 11:38
                    Prosze przedstawic powody, dla ktorych zniknelo formu ?

Gawel
                    • Gość: Rafis Re: Forum ZDiK IP: *.wro.vectranet.pl / 62.29.254.* 27.03.04, 12:26
                      Ja protestuje przeciw łączeniu inwestycji ze ZDIK-iem!!! Protestuje :)
    • kk071 Re: Forum ZDiK 27.03.04, 12:35
      A może jakiś mały prostest na przejściu dla pieszych na Długiej przed ZDiK ;)
      Ewentualnie możemy zboże wysypać...
      • tomcio001 Forum ZDiK 27.03.04, 20:53
        A może uprowadzimy autobus i zażądamy okupu w formie naszego forum...
        • sknerusmckwacz Re: Forum ZDiK 27.03.04, 21:43
          Jestem za przywróceniem podforum ZDiK Wrocław,nawet bez experta.Z tym autobusem
          to nie głupi pomysł,popieram.
          -------------------------------------------------------
          Sknerusmckwacz
    • kk071 Re: Forum ZDiK 27.03.04, 12:39
      Jak mogli "Forum ZdiK-u" wsadzić do "Ulice, Osiedla" teraz straszny tam
      bałagan...
      • szarykot Re: Forum ZDiK 27.03.04, 13:24
        redakcjo!!!! co jest ??
        • Gość: musaszi REDAKCJO, CO JEST GRANE??? IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 27.03.04, 14:24
          no wlasnie, prosze o odpowiedz.
          • sledzik4 Przywrócić podforum ZDiK 27.03.04, 20:04
            Przyłączam się do Was wszystkich i również żądam przywrócenia do służby
            społeczeństwu - Pana Krzysztofa Kiniorskiego.

pozdrawiam - sledzik4
            • tomcio001 Przywrócić podforum ZDiK 27.03.04, 20:50
              Oddajcie nasze forum, albo ...
            • krzysztof_kiniorski Re: Przywrócić podforum ZDiK 27.03.04, 20:53
              Ani ja, ani ktokolwiek ze ZDiK nie mieliśmy nic wspólnego ze zniknięciem Forum.
              To była decyzja właściciela portalu. Decyzja, z którą się zresztą (choć to bez
              znaczenia, bo nie jestem właścicielem portalu, a w tej chwili nie jestem już
              nawet tzw. "ekspertem") nie zgadzam. Dlatego pomysł demonstrowania na przejściu
              dla pieszych przy Długiej i rozsypywania tam czegokolwiek z płodami rolnymi
              włącznie, jest - przynajmniej tylko lokalizacyjnie - błędny.
              Chciałem też stanowczo zaprzeczyć, jakoby zniknięcie Forum ZDiK z portalu
              Gazata.pl było "na rękę" czy "wygodne" dla urzędników z Zarządu Dróg i
              Komunikacji.
              Pozdrawiam serdecznie
              Wasz były tzw. "ekspert"
              KK
              • sledzik4 Re: Przywrócić podforum ZDiK 27.03.04, 22:01
                Może by tak - Panie Krzysztofie - spróbować przekonać Panią Ewę Mazur, aby
                zastąpiła Pana na stanowisku eksperta. Na czas nieokreślony, np.?

pozdrawiam - sledzik4
    • Gość: widz Re: Forum ZDiK IP: 62.233.204.* 27.03.04, 22:39
      Widze, ze posty z usunietego forum ZDiK zostaly wrzucone do podforum Ulice,
      osiedla:
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=186
    • pasazer2 Forum ZDiK powinno być przywrócone. 27.03.04, 23:22
      Niniejszym postem zwracam się z prośbą... ba, - nie z prośbą lecz z żądaniem,
      przywrócenia podforum ZDiK.
      Szanowni decydenci, zważcie, że to nie jest Wasze Forum, lecz NASZE -
      FORUMOWICZÓW.
      MY natomiast, w swojej dobroduszności, pozwalamy Wam jedynie administrować tym
      Forum. Administrowanie, nie powinno jednak być niezgodne z NASZĄ wolą.
      Niemniej jednak, skoro dopuszczono się tego czynu, żądam, podania
      merytorycznych powodów zlikwidowania podforum ZDiK, a także kto Was upoważnił
      do takich działań bez zasięgnięcia naszej - FORUMOWOWICZÓW opini w tej kwestii?
      Dobrze byłoby, abyście poszli za wczasu po rozum do głowy.
      Cierpliwość nasza wystawiona jest na ciężką próbę.
      • igi.wr Re: Forum ZDiK powinno być przywrócone. 28.03.04, 03:04
        Moim zdaniem wrzucenie Zdiku na "osiedla, ulice" to profanacja! :)
        • igi.wr Re: Forum ZDiK powinno być przywrócone. 28.03.04, 05:55

• sledzik4 Re: Forum ZDiK powinno być przywrócone. 28.03.04, 09:20
            do góry!!
      • map4 Re: Forum ZDiK powinno być przywrócone. 28.03.04, 10:38
        pasazer2 napisał:

> Niniejszym postem zwracam się z prośbą... ba, - nie z prośbą lecz z żądaniem,
        > przywrócenia podforum ZDiK.

Żądać to sobie możesz.

> Szanowni decydenci, zważcie, że to nie jest Wasze Forum, lecz NASZE -
        > FORUMOWICZÓW.

I tu się mylisz. Forum jest własnością GW, ewentualnie firmy "Agora".
        Korzystając z forum korzystasz z łącza, serwerów i informatyków zatrudnionych
        przez GW. Jeśli Agora uzna to za stosowne, to z dnia na dzień zlikwiduje to
        forum, i co najwyżej będziesz mógł im skoczyć.

Fakt, że użytkownicy forum traktowani są jak bydło, to zupełnie inna para
        kaloszy. Jeśli pomiatanie własną osobą nie przypadło Ci do gustu, to daj temu
        wyraz codziennie rano, w kiosku. Agora to po prostu firma, jak każda inna firma
        nastawiona wyłącznie na zysk. Przestań kupować. Jedynie argument finansowy jest
        w stanie przemówić im do rozumu.

> MY natomiast, w swojej dobroduszności, pozwalamy Wam jedynie administrować tym
        > Forum. Administrowanie, nie powinno jednak być niezgodne z NASZĄ wolą.

Administrator jest pracownikiem GW i jak każdy pracownik polecenia przyjmuje na
        drodze służbowej. Nie od Ciebie i nie ode mnie.

> Niemniej jednak, skoro dopuszczono się tego czynu, żądam, podania
        > merytorycznych powodów zlikwidowania podforum ZDiK, a także kto Was upoważnił
        > do takich działań bez zasięgnięcia naszej - FORUMOWOWICZÓW opini w tej kwestii?

Ty nie żądasz, Ty prosisz. Uprzejmie. Kuląc się do nóg, błagasz o łaskę zostania
        poinformowanym. Znaj swoje miejsce w szeregu.

> Dobrze byłoby, abyście poszli za wczasu po rozum do głowy.
        > Cierpliwość nasza wystawiona jest na ciężką próbę.

Gdzie Ty żyjesz ? Przecież jako klient jesteś nikim. Agora dobrze wie, że z
        braku konkurencji nie odwrócisz się od niej. Masz płacić i płakać. I o to w tym
        biznesie chodzi.
        • redakcja_wrw Re: Forum ZDiK powinno być przywrócone. 28.03.04, 22:23
          > Fakt, że użytkownicy forum traktowani są jak bydło, to zupełnie inna para
          kaloszy.

Bardzo mocno powiedziane i kompletnie nieprawdziwe.

Forum przenieśliśmy do wątku "ulice, osiedla" ponieważ pan Kiniorski, nasz
          komunikacyjny ekspert przestał być rzecznikiem ZDiK-u.
          Na razie nie wiemy, czy nowy rzecznik będzie chciał odpowiadać na Państwa
          pytania na tym forum.
          Za zamieszanie przepraszamy
          Dorota Przerwa

• skarolina Re: Forum ZDiK powinno być przywrócone. 28.03.04, 23:21
            No i w ten sposób schrzaniliście dwa podfora. Zabraliście nam ZDiK i
            zrobiliście potworny bałagan na "Ulicach, osiedlach". I po co to komu? Pan
            Kiniorski przestał odpowiadać, ale jest sporo chętnych, żeby nadal dyskutować
            na temat komunikacji miejskiej, nawet bez rzecznika. To chyba dość jasno wynika
            z treści tego wątku?
            I nie zasłaniajcie się rezygnacją rzecznika. Bo na forum SM rzecznika właściwie
            też nie ma, a jednak forum jest.
          • Gość: rybak Re: Forum ZDiK powinno być przywrócone. IP: 81.219.226.* 28.03.04, 23:28
            No i co z tego, pani Doroto? Co ma wynikać z Pani słów? Przecież obecność
            eksperta nie jest warunkiem istnienia forum. Jeśli chodzi tylko o etykietkę, to
            można je nazwać "Do ZDiK" albo "Drogi i komunikacja". Wrocław ma bodajże 15
            forów i tylko na jednym (Straż Miejska) wypowiada się ekspert; nawiasem mówiąc
            akurat ono ma słabiutką frekwencję. O drogach i komunikacji możemy rozmawiać
            również bez eksperta. Natomiast nie zaszkodziłoby, gdyby ZDiK czytał nasze
            posty, przynajmniej będzie wiedział, co trzeba zrobić w mieście.
            Pozdrawiam

• redakcja_wrw Re: Forum ZDiK powinno być przywrócone. 29.03.04, 00:58
              > Przecież obecność eksperta nie jest warunkiem istnienia forum.
              Czy mam rozumieć, że chcecie mieć forum eksperckie bez eksperta?

> można je nazwać "Do ZDiK" albo "Drogi i komunikacja". O drogach i komunikacji
              możemy rozmawiać również bez eksperta.
              A nie można rozmawiać w wątku "ulice, osiedla"? Jeżeli naprawdę uważacie,
              że "ulice, osiedla" są wątkiem za obszernym, wydzielimy wątek "Drogi i
              komunikacja".
              Dorota Przerwa
              • pasazer2 Re: Forum ZDiK powinno być przywrócone. 29.03.04, 02:01
                redakcja_wrw napisała:

> A nie można rozmawiać w wątku "ulice, osiedla"? Jeżeli naprawdę uważacie,
                > że "ulice, osiedla" są wątkiem za obszernym, wydzielimy wątek "Drogi i
                > komunikacja".

Jestem za.
                Wyrażam zgodę i aprobatę na wątek "Drogi i komunikacja" w zamian za
                zlikwidowany "ZDiK".
          • map4 Re: Forum ZDiK powinno być przywrócone. 29.03.04, 00:14
            redakcja_wrw napisała:

> > Fakt, że użytkownicy forum traktowani są jak bydło, to zupełnie inna para
            > kaloszy.
            >
            > Bardzo mocno powiedziane i kompletnie nieprawdziwe.

Tak, to zostało bardzo mocno powiedziane. Nie muszę być w stosunku do was miły.
            Nie boję się was, w końcu nie jestem premierem.
            Czy nieprawdziwe ... no cóż. Odpowiedzcie sobie najpierw na pytanie, kto tak
            naprawdę to forum tworzy. Dziennikarze GW ? A może wasze serwery ?

Teoretycznie jesteście właścicielami forum, lecz czym byłoby ono bez nas,
            czytelników ? Dlatego też zgadzam się z wcześniej postawionymi wam zarzutami.
            Arogancja, buta, nieliczenie się z naszym zdaniem. Odbieram to ja, czytelnik,
            jako pomiatanie mną i moimi przyzwyczajeniami. I nie mówcie, że to nieprawda.
            Jak ja to odbieram - wiem chyba lepiej.

> Forum przenieśliśmy do wątku "ulice, osiedla" ponieważ pan Kiniorski, nasz
            > komunikacyjny ekspert przestał być rzecznikiem ZDiK-u.

Mysłałem, że forum ZDiK jest platformą wymiany poglądów pomiędzy jedną z
            instytucji a grodzianami, a nie prywatnym folwarkiem p. Kiniorskiego.
            Ktoś przecież zajmie miejsce p. Kiniorskiego ... chyba ?
            A gdyby nawet nie - to co z tego ? O fuszerkach można dyskutować i bez
            oficjalnego nadzoru ze strony ZDiK.

> Na razie nie wiemy, czy nowy rzecznik będzie chciał odpowiadać na Państwa
            > pytania na tym forum.

Jak już ktoś wcześniej zauważył - na 15 podforów na JEDNYM jest ekspert. I jakoś
            im to raczej nie przeszkadza. Zastanawiające ...

> Za zamieszanie przepraszamy
            > Dorota Przerwa

Ależ nie ma za co przepraszać - po prostu przywróćcie poprzedni stan rzeczy i
            zapomnijmy o całym tym bałaganie. Zwalmy to na karb przedświątecznego zamieszania.
            • redakcja_wrw Re: Forum ZDiK powinno być przywrócone. 29.03.04, 01:09
              map4 i cóż ja mam Ci odpowiedzieć?
              Że bez Was Czytelników (forumowiczów) nie ma forum. To przecież jasne. Że Was
              szanujemy i cenimy? To też przecież jasne.
              ZDiK nie jest folwarkiem pana Kiniorskiego? Pprawda, ale my nie możemy ręczyć,
              że jego zastępca będzie chciał odpowiadać na tym forum. Nie mamy takiej mocy!
              Piszesz: "O fuszerkach można dyskutować i bez oficjalnego nadzoru ze strony
              ZDiK" - oczywiście, że tak! Dlatego wątki z forum eksperckiego (gdy zabrakło
              eksperta) przenieśliśmy do forum "ulice, osiedla". Tam też można dyskutować -
              tak przynajmniej uważamy.
              Dorota Przerwa
              PS. I proszę nie myśl o nas tak źle!

>
              > > > Fakt, że użytkownicy forum traktowani są jak bydło, to zupełnie inna
              > para
              > > kaloszy.
              > >
              > > Bardzo mocno powiedziane i kompletnie nieprawdziwe.
              >
              > Tak, to zostało bardzo mocno powiedziane. Nie muszę być w stosunku do was
              miły.
              > Nie boję się was, w końcu nie jestem premierem.
              > Czy nieprawdziwe ... no cóż. Odpowiedzcie sobie najpierw na pytanie, kto tak
              > naprawdę to forum tworzy. Dziennikarze GW ? A może wasze serwery ?
              >
              > Teoretycznie jesteście właścicielami forum, lecz czym byłoby ono bez nas,
              > czytelników ? Dlatego też zgadzam się z wcześniej postawionymi wam zarzutami.
              > Arogancja, buta, nieliczenie się z naszym zdaniem. Odbieram to ja, czytelnik,
              > jako pomiatanie mną i moimi przyzwyczajeniami. I nie mówcie, że to nieprawda.
              > Jak ja to odbieram - wiem chyba lepiej.
              >
              > > Forum przenieśliśmy do wątku "ulice, osiedla" ponieważ pan Kiniorski, nasz
              >
              > > komunikacyjny ekspert przestał być rzecznikiem ZDiK-u.
              >
              > Mysłałem, że forum ZDiK jest platformą wymiany poglądów pomiędzy jedną z
              > instytucji a grodzianami, a nie prywatnym folwarkiem p. Kiniorskiego.
              > Ktoś przecież zajmie miejsce p. Kiniorskiego ... chyba ?
              > A gdyby nawet nie - to co z tego ? O fuszerkach można dyskutować i bez
              > oficjalnego nadzoru ze strony ZDiK.
              >
              > > Na razie nie wiemy, czy nowy rzecznik będzie chciał odpowiadać na Państwa
              > > pytania na tym forum.
              >
              > Jak już ktoś wcześniej zauważył - na 15 podforów na JEDNYM jest ekspert. I
              jako
              > ś
              > im to raczej nie przeszkadza. Zastanawiające ...
              >
              > > Za zamieszanie przepraszamy
              > > Dorota Przerwa
              >
              > Ależ nie ma za co przepraszać - po prostu przywróćcie poprzedni stan rzeczy i
              > zapomnijmy o całym tym bałaganie. Zwalmy to na karb przedświątecznego
              zamieszan
              > ia.
              • map4 Re: Forum ZDiK powinno być przywrócone. 29.03.04, 03:32
                redakcja_wrw napisała:

> map4 i cóż ja mam Ci odpowiedzieć?

Wystarczy powiedzieć prawdę :-)

> Piszesz: "O fuszerkach można dyskutować i bez oficjalnego nadzoru ze strony
                > ZDiK" - oczywiście, że tak! Dlatego wątki z forum eksperckiego (gdy zabrakło
                > eksperta) przenieśliśmy do forum "ulice, osiedla".

Nie uważałem podforum ZDiK za podforum eksperckie - bo jakoś nie zauważyłem na
                nim obecności eksperta. Po prostu - temat wrocławskich ulic uważałem za
                wystarczająco barwny i jędrny, żeby utrzymywać go w ramach osobnego forum.

Tam też można dyskutować -
                > tak przynajmniej uważamy.

Uważam inaczej. Na forum osiedla wejdę, kiedy znuży mnie moja osiedlowa dziura w
                moim osiedlowym chodniku. Takie tamaty jak obwodnica, mosty, tranzyt czy
                polityka transportowa miasta nijak nie przystają do tematu "osiedla".

> Dorota Przerwa
                > PS. I proszę nie myśl o nas tak źle!

Zaczynam powoli myśleć inaczej. Dialog z redakcją o 3 nad ranem w poniedziałek
                to dla mnie nowa jakość. Naprawdę nie sądziłem, że ktoś poza drukarzami i
                piekarzami jest w stanie zerwać się o tej chorej porze do roboty. Pozdrowienia !

I przywróćcie podforum ZDiK'owe tam, gdzie jego miejsce. Chyba, że uważacie
                temat "drogi i komunikacja miejska" za zamknięty; naszą komunikację miejską za
                wzór godny naśladowania a system dróg i ich jakość za godną podziwu.
          • Gość: wrocław Re: Forum ZDiK powinno być przywrócone. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.03.04, 07:36
            Nareszcie Kiniorskiego pozbawili języka.Gadał bzdurnie!!!!
            • igi.wr Re: Forum ZDiK powinno być przywrócone. 29.03.04, 16:35
              To juz jest trochę śmieszne, doprawdy ciężko mi zrozumieć dlaczego forum ZDiK
              nie moze być przywrócone? Upartość redakcji w tej kwestii jest conieco
              groteskowa. Przecierz to nie musi byc forum "eksperckie" wystarczy, ze po
              prostu BĘDZIE.
              • Gość: kotbehemot Re: Forum ZDiK powinno być przywrócone. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.04, 16:44
                Moze po prostu jak juz wrzucono wszystko do jednego worka to nie da sie spowrotem przywrocic tak jak było?;)
                • igi.wr Re: Forum ZDiK powinno być przywrócone. 29.03.04, 16:48
                  No właśnie może tu jest pies pogrzebany? :) Przyznajcie się kochaniutka
                  redakcjo ;)
                  • tomek854 Re: Forum ZDiK powinno być przywrócone. 29.03.04, 17:15
                    igi.wr napisał:

> No właśnie może tu jest pies pogrzebany? :) Przyznajcie się kochaniutka
                    > redakcjo ;)

NIE droga redakcjo. Ulice i osiedla z problemami typu "czy kupowac mieszkanie w
                    dachbudzie" to nie jest dobre miejsce na wymieszanie z problemami typu "zielona
                    fala na Legnickiej" albo "rozwiazania urabnistyczne komunikacji tranzytowej w
                    okolicah centrum"

Prosze o forum "drogi i komunikacja". Jak sie nie da wydlubac z powortem tych
                    watykow z Ulice i osiedla, to przerzuccie chociaz te z odpowiedzia (
                    sa "odwajchowane" a reszte przejrzyjcie. Jak sie cos komus zgubi top
                    podlinkujemy - wiemy gdzie jest...
                    • igi.wr Re: Forum ZDiK powinno być przywrócone. 29.03.04, 23:06
                      Czekamy na odpowiedż.
                      • szarykot Re: Forum ZDiK powinno być przywrócone. 30.03.04, 10:51
                        czekamy
                        • tomek854 Re: Forum ZDiK powinno być przywrócone. 30.03.04, 15:02
                          szarykot napisał:

> czekamy
                          >

Wciaz czekamy...
                          • igi.wr Re: Forum ZDiK powinno być przywrócone. 30.03.04, 22:49
                            ja jestem cierpilwy :)
                            • szarykot Re: Forum ZDiK powinno być przywrócone. 30.03.04, 23:36
                              > ja jestem cierpilwy :)

ja troche mniej :]
                            • alka_xx Re: Forum ZDiK powinno być przywrócone. 30.03.04, 23:48
                              Oddajcie mi moje forum i to juuuuuużżżżżżż...!!!!

• leo19 Re: Forum ZDiK powinno być przywrócone. 31.03.04, 15:18
                              Będziemy monitować do skutku.
                              • tomek854 Re: Forum ZDiK powinno być przywrócone. 31.03.04, 15:25
                                CHCE-MY FORUM!!! CHCE-MY FORUM!!! CHCE-MY FORUM!!! CHCE-MY FORUM!!! CHCE-MY
                                FORUM!!! CHCE-MY FORUM!!! CHCE-MY FORUM!!! :D

orys

_@/"
                                • pluto10 Re: Forum ZDiK powinno być przywrócone. 31.03.04, 15:33
                                  cierpliwość mi wysiada
                                  ------------------------------------------------------
                                  pluto10
                                  • igi.wr Re: Forum ZDiK powinno być przywrócone. 31.03.04, 17:59
                                    Bądźmy twardzi i nieugięci w walce o ciemięzycielami !! ;)
                                    • Gość: kotbehemot Re: Forum ZDiK powinno być przywrócone. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.04, 18:18
                                      Moze od jutro zaczniemy mejlbombowac?!
                                      • pluto10 Re: Forum ZDiK powinno być przywrócone. 31.03.04, 18:20
                                        Po co czekać do jutra?Zaczynamy?
                                        pluto10
                                        • igi.wr Re: Forum ZDiK powinno być przywrócone. 01.04.04, 18:23
                                          Ale inicjatywę z podbijaniem wątku utrzymujemy:)
          • Gość: STrup Re: Forum ZDiK powinno być przywrócone. IP: *.chem.uni.wroc.pl 07.04.04, 14:42
            _wrw napisała:
            > .........Forum przenieśliśmy do wątku "ulice, osiedla" ponieważ pan
            Kiniorski, nasz
            > komunikacyjny ekspert przestał być rzecznikiem ZDiK-u. ...........

Otóż Forum ZDiKu nie było niczym jak Forum ZDiKu - na pewno zaś nie "Forum p.
            Kiniorskiego" (z całym szacunkiem).
            Nowy Rzecznik (czy też p.o. Rzecznika) nie może olewać faktu, iż ileś tam osób
            ma chęć na półbezpośredni kontakt z reprezentowaną przezeń instytucją. Po
            prostu jak trza, to trza. Noblesse oblige. Mus to mus. Zęby w ścianę, ale jak
            trzeba...
            Gazetę proszę o dwie czynności, obie proste nadzwyczajnie:
            1. Uruchomić Forum ZDiK w sensie technicznym.
            2. Powiadomić o tym fakcie p. Rzecznik, wraz z informacją (techniczną) jak ma
            się tym narzędziem posługiwać. Bo może nie wie.
            Czekam z rosnącą niecierpliwością, bo przez Świeżą nie da rady przejechać, a
            równiarki czy choćby spychacza jak nie widać, tak nie widać.

• Gość: musaszi Re: Forum ZDiK IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 01.04.04, 18:42
      w gore pnij sie :))
      • Gość: Misiu_uszatek _______REDAKCJO________ IP: *.sbc.man.ac.uk 01.04.04, 19:37
        Szanowni Panstwo! Czy doczekamy sie z Panstwa strony rzeczowej odpowiedzi i
        konstruktywnej decyzji? 'Konstruktywnej', tj. przywrocenia forum ZDiK na
        wlasciwe dla niego i utarte juz miejsce. Czy Panstwo tchorza? Czy na prawde
        mamy myslec, ze nie macie nic do powiedzenia? To tacy sa polscy dziennikarze
        z 'Gazety'? I tak juz pewnych rzeczy nie da sie szybko naprawic. Nadszarpneli
        Panstwo swoja reputacje wybitnie. Likwidacji forum bez zapytania, bez
        konsultacji z czytelnikiem, czy raczej uczestnikiem, gdyz to w koncu
        interaktywna forma przekazu, nie nazwalbym nawet brakiem profesjonalizmu, lecz
        jakims kompletnym brakiem obycia, kultury spolecznej, zamroczeniem... Czy o
        Polsce, jej dziennikarzach, mozna jeszcze powiedziec, ze maja w sobie honor
        dziennikarski? Pani Doroto, prosze odpowiedziec. Niech sie Pani zastanowi, czy
        na prawde mozna sie dziwic, ze uczestnicy forum poczuli sie potraktowani jak
        bydlo? Nie sadze. Serwer moze jest Panstwa wlasnoscia. Prawa autorskie pewnie
        tez. Ale to wirtualne miejsce wykreowane przede wszystkim na 'kosccu' pewnych
        idei i wymienianych przez dyskutantow informacji w zadnym razie nie nalezy do
        Panstwa. Czy mamy myslec, ze wraz z obecna degrengolada i staczaniem sie
        polskiej klasy politycznej do moralnego rynsztoka, takze dziennikarze siegaja
        juz bruku i brukowych sposobow postepowania? Wstyd mi jako Polakowi za granica,
        ze takie sa standarty postepowania w moim kraju. Po prostu wstyd. Zobaczymy
        tylko teraz czy stac Panstwa do naprawy wlasnego bledu czy uparcie racja bedzie
        po Panstwa stronie.
        • bystrzak2000 Re: _______REDAKCJO________ 01.04.04, 20:38
          Gość portalu: Misiu_uszatek napisał(a):

> Szanowni Panstwo! Czy doczekamy sie z Panstwa strony rzeczowej odpowiedzi i
          > konstruktywnej decyzji? 'Konstruktywnej', tj. przywrocenia forum ZDiK na
          > wlasciwe dla niego i utarte juz miejsce. Czy Panstwo tchorza? Czy na prawde
          > mamy myslec, ze nie macie nic do powiedzenia? To tacy sa polscy dziennikarze
          > z 'Gazety'? I tak juz pewnych rzeczy nie da sie szybko naprawic. Nadszarpneli
          > Panstwo swoja reputacje wybitnie. Likwidacji forum bez zapytania, bez
          > konsultacji z czytelnikiem, czy raczej uczestnikiem, gdyz to w koncu
          > interaktywna forma przekazu, nie nazwalbym nawet brakiem profesjonalizmu,
          lecz
          > jakims kompletnym brakiem obycia, kultury spolecznej, zamroczeniem... Czy o
          > Polsce, jej dziennikarzach, mozna jeszcze powiedziec, ze maja w sobie honor
          > dziennikarski? Pani Doroto, prosze odpowiedziec. Niech sie Pani zastanowi,
          czy
          > na prawde mozna sie dziwic, ze uczestnicy forum poczuli sie potraktowani jak
          > bydlo? Nie sadze. Serwer moze jest Panstwa wlasnoscia. Prawa autorskie pewnie
          > tez. Ale to wirtualne miejsce wykreowane przede wszystkim na 'kosccu' pewnych
          > idei i wymienianych przez dyskutantow informacji w zadnym razie nie nalezy do
          > Panstwa. Czy mamy myslec, ze wraz z obecna degrengolada i staczaniem sie
          > polskiej klasy politycznej do moralnego rynsztoka, takze dziennikarze siegaja
          > juz bruku i brukowych sposobow postepowania? Wstyd mi jako Polakowi za
          granica,
          >
          > ze takie sa standarty postepowania w moim kraju. Po prostu wstyd. Zobaczymy
          > tylko teraz czy stac Panstwa do naprawy wlasnego bledu czy uparcie racja
          bedzie
          >
          > po Panstwa stronie.

Podpisuję się pod tym obiema rękami.
          • sledzik4 Ja chcę FORUM ZDiK 01.04.04, 20:49
            • Gość: buka11 Re: Ja chcę FORUM ZDiK IP: *.wroclaw.mm.pl 01.04.04, 20:59
              Tak, to forum powinno istnieć ! Choćby w formie "Drogi i komunikacja" i
              swobodnej dyskusji, jeżeli ZDiK postanowił olać wrocławian i nie odpowiadać już
              na nasze pytania.

WM
              • szarykot REDAKCJO!!!! 01.04.04, 23:36
                bo was z tarasu zrzucimy :]
                • alka_xx Forum wróć!!! 02.04.04, 03:32
                  Jak napisał kiedyś poeta
                  " Serce by chciało do wielkich rzecz,
                  a tu pospolitość skrzeczy!!!!"

Czyżby w redakcji GW zaskrzeczało????!!!!

PS.A z tym tarasem to raczej szarykot żartował ;), mysle że nie nalezy tego
                  brac powaznie!!
                  • szarykot Re: Forum wróć!!! 02.04.04, 03:58
                    > PS.A z tym tarasem to raczej szarykot żartował ;), mysle że nie nalezy tego
                    > brac powaznie!!

raczej żartowałem :) choć kiedy sobie przypominam, jak znakomitą miałem ku temu
                    okazję .... :)
                    • tomek854 Re: Forum wróć!!! 02.04.04, 13:04
                      Jak nie bedzie forum, posuniemy sie do aktow terroryzmu! Np. rozpetamy
                      intenretowa wojne sniezkow a wiosna!
              • leo19 Re: Ja chcę FORUM ZDiK 02.04.04, 14:30
                To jakiś absurd. Pozbawiono nas najpopularniejszego podforum, podfora o tej
                tematyce mają wszystkie największe miasta. W dodatku nasze apele nie odnoszą
                żadnego skutku. Taka jest polska rzeczywistość: jeśli coś jest dobre, trzyma
                poziom, cieszy się popularnością, to zlikwidujmy to czym prędzej i bez
                ostrzeżenia; po co szarzy wrocławianie mają zajmować się kwestiami
                zarezerwowanymi dla Ważnych Urzędników.
                • Gość: M_u Re: Ja chcę FORUM ZDiK IP: *.sbc.man.ac.uk 02.04.04, 16:15
                  ...Po co szarzy Wroclawianie maja cokolwiek wiedziec o dzilalnosci ZDiK, a co
                  dopiero dzielic sie pogladami na ten temat.
                  Ach szkoda, ze nie zaglusza sie juz radia Wolna Europa. Tam Panstwo z 'Gazety'
                  odnalezliby swoje powolanie.
                  • igi.wr Re: Ja chcę FORUM ZDiK 02.04.04, 17:13
                    Redakcja liczy na to, ze znudzi nam się upominanie o nasze.
    • pluto10 Re: Forum ZDiK 02.04.04, 17:50
      Ja za dużo na ten temat nie chce się wypowiadać,ale kilka rzeczy na tym forum
      mnie denerwuje.
      1.Forum Po Expo 2010 istnieje mimo iż przez ostatnie pół roku nazbierał może z
      10 listów i postów,z czego 3 o schronisku(przesadzają)
      2.Forum ZDiK Wrocław został zlikwidowany mimo iż był najliczniej odwiedzanym
      podforum (bez komentarza)
      3.Podforum My Wrocławianie też powinno zniknąć,po co ono w ogóle jest?
      4.Wrzucenie postów podforum ZDiK Wrocław do podforum Ulice,Osiedla to
      debilizm,kto to wymyślił?Co ma wspólnego dziura w drodze z problemami jakiegoś
      osiedla?
      Odpowiedź:nic(dla gazety bo oni o tym nie wiedzą).
      p.s.
      Forum Wrocław staje się coraz nudniejsze.
      pluto10
      • pluto10 Re: Forum ZDiK 02.04.04, 17:51
        czekam na odpowiedź redakcji
        pluto10
      • bystrzak2000 Re: Forum ZDiK 02.04.04, 20:28
        pluto10 napisał:

> Ja za dużo na ten temat nie chce się wypowiadać,ale kilka rzeczy na tym forum
        > mnie denerwuje.
        > 1.Forum Po Expo 2010 istnieje mimo iż przez ostatnie pół roku nazbierał może
        z
        > 10 listów i postów,z czego 3 o schronisku(przesadzają)
        > 2.Forum ZDiK Wrocław został zlikwidowany mimo iż był najliczniej odwiedzanym
        > podforum (bez komentarza)
        > 3.Podforum My Wrocławianie też powinno zniknąć,po co ono w ogóle jest?
        > 4.Wrzucenie postów podforum ZDiK Wrocław do podforum Ulice,Osiedla to
        > debilizm,kto to wymyślił?Co ma wspólnego dziura w drodze z problemami
        jakiegoś
        > osiedla?
        > Odpowiedź:nic(dla gazety bo oni o tym nie wiedzą).
        > p.s.
        > Forum Wrocław staje się coraz nudniejsze.
        > ------------------------------------------------------
        > pluto10

Zgadzam się z tym w 100%, a nawet w 200%.
        Narazie tylko proszę: Szanowna Redakcjo, przywróć nam Forum ZDiK.
        Jak prośby nie pomogą użyjemy bardziej drastycznych środków ;-).
        • Gość: Alicja Re: Forum ZDiK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.04, 20:36
          Up
        • Gość: kotbehemot Re: Forum ZDiK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.04, 20:37
          Mysle ze jesli forum zdik nie zostanie przywrócone to bedziemy musieli zastrajkowac na placu solnym, pod drzwiami redakcji. Wezmiemy ze sobą dzialkowców, rowerzystów, pracowników Jedynki Wrocławskiej i handlowców spod astry- oni zawsze chętnie przyłączą sie do strajków;)))
          • lubczykwroc Forum ZDiK lub podobne powinno być reaktywowane 02.04.04, 23:29
            Mam nadzieję, że jak jutro włączę kompa, to Forum ZDiK lub jego odpowiednik
            będzie już na swoim miejscu.

----------
            Człowiek uczy się całe życie, a i tak głupi umiera.
    • map4 Re: Forum ZDiK 03.04.04, 12:27
      Halo, Redakcjo !

"Słuchaj redakcjo, jak Cię błaga lud - słuchaj, słuchaj uczyń z nami cud ..."

Posnęli, popili, czy też przygotowują dopiero "company statement" razem z
      rzecznikiem prasowym ?

Jeśli nie jesteście w stanie przyznać się do błędu, to po prostu napiszcie,
      żebyśmy się od was odpier....lili. Napiszcie wreszcie, że tak będzie, jak sobie
      tam postanowiliście. I już. Ale zakomunikujcie to przynajmniej jasno i bez
      ogródek. Chyba tyle można jeszcze od was wymagać ?

Halo, jest tam kto ?
      • misiu_uszatek Re: Forum ZDiK 03.04.04, 16:24
        Wobec milczenia redakcji, bedacego, nie ukrywajmy, tepym milczeniem pustego
        dzbana, nalezaloby przemyslec mozliwe formy perswazji. Mysle, ze tak jak
        zlikwidowano forum ZDiK- bez ostrzezenia, nagle, tak my mozemy bez ostrzezenia
        zlikwidowac wroclawska siedzibe 'Gazety'. Mam na mysli oczywiscie swego rodzaju
        metafore. Mozna by na przyklad pozaklejac parterowa fasade budynku na pl.
        Solnym stronami papierowego wydania 'Gazety Wyborczej'. Mozna urzadzic pikiete.
        Mozna zasypac redakcje emailami. Ale przede wszystkim trzeba zaczac od telefonu
        w tej sprawie i najlepiej byloby od razu zadzwonic na 'gore'. Poza tym mysle,
        ze mozna tez wykonac telefon do wroclawskiej telewizji (TVP3 czy TeDe) i
        poinformowac jak mieszkancy Wroclawia zostali potraktowani prze tych, ktorzy
        maja pelnic misje spoleczna i 'niesc oswiaty kaganek'. Sledzac ostatnio poziom
        dziennikarstwa w 'Gazecie' trudno sie jednak dziwic. Poziom jest, oczywiscie!
        BRUKOWY! Pozdrawiam Wroclawian. Gdybym byl w POlsce sam chetnie stanalbym na
        Solnym, zaczepiajac wszystkich wchodzacych do siedziby 'GW' interesantow.
        • sledzik4 Re: Forum ZDiK 03.04.04, 22:15
          A może to ZDiK wybłagał u GW, żeby tego forum nie było?
          • igi.wr Re: Forum ZDiK 04.04.04, 01:46

• szarykot Re: Forum ZDiK 04.04.04, 10:29
            sledzik4 napisał:
            > A może to ZDiK wybłagał u GW, żeby tego forum nie było?

Krzysztof Kinorski napisał:
            > Ani ja, ani ktokolwiek ze ZDiK nie mieliśmy nic wspólnego
            > ze zniknięciem Forum. To była decyzja właściciela portalu

SzaryKot krzyczy:
            REEEEEDAAAAAAKCJOOOOO!!
            • Gość: buka11 Re: Forum ZDiK IP: 195.20.110.* 04.04.04, 10:33
              up
              • igi.wr Re: Forum ZDiK 04.04.04, 17:16
                Redakcja liczy na to, że nam się znudzi i damy spokój.
                • Gość: zaraz "Piszemy do skutku" IP: *.magma / *.magma-net.pl 04.04.04, 18:16
                  Myślę, że warto spojrzeć na sprawę jeszcze z jednego punktu widzenia - z tego,
                  co pisała o zmianie stanowiska pana Kiniorskiego sama "Gazeta", wynikało, że
                  rzecznik ZDiK zajął się CHWILOWO kierowaniem kontrolą biletową w naszym
                  mieście. Chwilowo, a więc z pewnością do rozstrzygnięcia konkursu, do którego
                  po pierwsze nie wiadomo na pewno czy stanie (deklarował start, ale przecież
                  może się zdarzyć, że sam się z tej deklaracji wycofa), a jak tak, to i tak nie
                  wiadomo czy go wygra (trzymam kciuki, ale jednocześnie mam nadzieję, że wynik
                  konkursu nie był z góry znany :) ). Tymczasem Szanowna Redakcja zachowała się
                  tak, jakby Kiniorskiego już nie było. Odszedł na wieczną wartę, minuta
                  milczenia i po sprawie. Forum pozamiatać, krawężniki na biało odmalować, trawę
                  na zielono - zero śladów. Jeżeli tak potraktowali wieloletniego
                  współpracownika, który Z DOBREJ WOLI, za zupełną darmochę i godząc to z
                  niełatwymi zawodowymi obowiązkami, zdecydował się podnosić atrakcyjność ich
                  portalu, to czemu my się dziwimy, że traktują w ten sposób nas - szaraczków,
                  których mają na tym forum tysiące...
                  Tyle, że to śmierdzi arogancją, proszę Państwa, którym ponoć "nie jest wszystko
                  jedno"...
                  W pełni popieram ciągłe "up-owanie" tego wątku. Niech się stanie smutnym
                  pomnikiem tego, co się stało z "Wyborczą" od 1989 roku... A przywłaszczając
                  sobie hasło reklamowe wrocławskiej redakcji (można ujrzeć ich piękne plakaty na
                  przystankach): "PISZEMY DO SKUTKU"...
                  :)
                  Pozdrawiam wszystkich
                  • sevrin Re: "Piszemy do skutku" 04.04.04, 19:20
                    Piszemy, piszemy...

Napiszemy też o tym, że jest to jedno z nielicznych forów, na którym znaczną
                    część wpisów "popełnili" zarejestrowani - a więc stali - bywalcy portalu...

Czy to też Szanownej Redakcji nie wzrusza... ?
                    • Gość: M_u ____REDAKCJO_____ IP: *.sbc.man.ac.uk 04.04.04, 19:57
                      • Gość: M_u Re: ...GLUCHA REDAKCJO... IP: *.sbc.man.ac.uk 04.04.04, 19:58
                        • Gość: M_u Re: ____RACZ ODPOWIEDZIEC NAM MALUCZKIM______ IP: *.sbc.man.ac.uk 04.04.04, 19:59
                          • Gość: M_u Re: ____JAK MA CIE PRZELAGAC NIEGODNY______ IP: *.sbc.man.ac.uk 04.04.04, 20:00
                            • Gość: M_u Re: ____NOG TWYCH CALOWAC______ IP: *.sbc.man.ac.uk 04.04.04, 20:01
                              • Gość: M_u Re: ____LUD WROCLAWIA???______ IP: *.sbc.man.ac.uk 04.04.04, 20:02
                                • Gość: Misiu_uszatek >>>>>>>UWAGA!!!<<<<<<<<&# IP: *.sbc.man.ac.uk 04.04.04, 20:10
                                  Proponuje odwolac sie bezposrednio do gazety, tj. zarzucic skrzynke mailowa
                                  duza iloscia wiadomosci dot. tej samej sprawy. Pojedyncza osoba nigdy nie
                                  stanowila w powojennej Polsce obiektu poszanowania. Moze jednak zostanie
                                  zwrocona uwaga na wieksza grupe internautow niezadowolonych z folwarcznego
                                  sposobu zachowania tzw. dziennikarzy. Ponizej podaje adres emailowy:
                                  listy@wroclaw.agora.pl
                                  • szarykot Re: >>>>>>>UWAGA!!!<<& 04.04.04, 21:48
                                    > listy@wroclaw.agora.pl
                                    jest też redakcja_wrw@gazeta.pl
                                  • robson11 Re: >>>>>>>UWAGA!!!<<& 04.04.04, 21:52
                                    Do dzieła !
                                    a przy okazji tak sobie myślę, że jeśli redakcja z ewidentnego błędu próbuje
                                    się pokrętnie tłumaczyć i nie nie ma odwagi przyznać nam racji z myśl
                                    zasady "JA wiem lepiej", to może takie forum przenieść na inną stronę. Czy musi
                                    być to gazeta.pl ?
                        • redakcja_wrw Re: ...GLUCHA REDAKCJO... 05.04.04, 15:00
                          Forum wróci. Obiecuję.
                          Dorota Przerwa
                          • Gość: musaszi Dziekujemy Pani Doroto!! IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 05.04.04, 17:15
                            :)))
                            • igi.wr Re: Dziekujemy Pani Doroto!! 05.04.04, 17:21
                              bijemy pokłony w uniżoności hehe
                          • alka_xx REDAKCJO... 05.04.04, 19:39
                            Ale kiedy???

redakcja_wrw napisała:

> Forum wróci. Obiecuję.
                            > Dorota Przerwa
                          • lubczykwroc Re: ...GLUCHA REDAKCJO...oj, głucha, głucha. 05.04.04, 21:20
                            redakcja_wrw napisała:

> Forum wróci. Obiecuję.
                            > Dorota Przerwa

Srali muchy będzie wiosna, będze lepiej trawka rosła.

Konkrety proszę! Konkrety!
                            Kiedy to nastąpi?
                            Po niedzieli palmowej? ...przypominam, że ostatnio takowa była.

----------
                            • redakcja_wrw Re: ...GLUCHA REDAKCJO...oj, głucha, głucha. 05.04.04, 21:39
                              > Srali muchy będzie wiosna, będze lepiej trawka rosła.

Długo to trwa? Moja wina, biję się w piersi.
                              Ale wiosna będzie (a właściwie już jest), trawka rośnie i forum wróci...
                              Dorota Przerwa

• lubczykwroc Re: ...GLUCHA REDAKCJO...oj, głucha, głucha. 05.04.04, 22:02
                                redakcja_wrw napisała:

> > Srali muchy będzie wiosna, będze lepiej trawka rosła.
                                >
                                > Długo to trwa? Moja wina, biję się w piersi.
                                > Ale wiosna będzie (a właściwie już jest), trawka rośnie i forum wróci...
                                > Dorota Przerwa

Kurka wodna, jak nas ten Duduś w konia robi.
                                Czy to tak ciężko kliknąć:
                                Uwaga! Uwaga! Forumowicze, do dnia (... tutaj data ...) będziecie mieli te
                                swoje cholerne Forum KOMUNIKACJA.
                                Czy tak ciężko podać datę?
                                Na iluż to gębach (po przeczytaniu takiej wiadomości) zagości radość!
                                I po takiej informacji (oby nie odległej) będziemy cierpliwie czekać.
                                Chyba, że to będzie prezent świąteczny? Co?

----------
    • caporal Arogancja Agory 05.04.04, 10:04
      Arogancja to okropna choroba. Niestety, chyba nieuleczalna w tym wypadku.
      Liczenie na to, że ktoś się przyzna do błędu, przeprosi i naprawi jest raczej
      łudzeniem się. Agorze "jest wszystko jedno", kto będzie tu pisał, kto będzie to
      czytał... byle taśma ze szmalem zasuwała we właściwym kierunku.
      • sledzik4 Re: Arogancja Agory 05.04.04, 11:49
        Do góry!
    • Gość: luka182 Re: Forum ZDiK IP: *.lubin.dialog.net.pl 05.04.04, 14:41
      "To Zgroza.. To juz jest po prostu ZGROZA!!"
      • Gość: Misiu_uszatek Re: Forum ZDiK IP: *.sbc.man.ac.uk 05.04.04, 20:43
        Oby tylko obietnica: "forum wroci..." nie okazala sie goloslowiem. Mam
        nadzieje, ze nie jest to jedynie cos na ksztalt doskonale znanej wszystkim
        Polakom przedwyborczej, mglistej obietnicy 'pelnej michy'. I mam{y} nadzieje,
        ze stanie sie to za chwile, zeby taka sytuacja nie trwala wieki, bo na zawsze
        moze sie ostac haslo o narodowej prowizorce, co przetrwa lata.
        My ze swojej strony rowniez obiecujemy, ze: bedziemy tu codziennie zagladac,
        bacznie obserwowac tego miejsca, ktore jak by nie patrzec, stalo sie swego
        rodzaju nisza dla Wroclawian zainteresowanych tym, co w miescie 'piszczy'. I
        bedziemy codziennie w tym watku przypominac o zlozonej obietnicy i naliczac
        dni. PZDR.
        • Gość: kotbehemot Re: Forum ZDiK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.04, 21:03
          Niech forum wróci. Zastanawia mnie tylko dlaczego zniknęło. Pan Kiniorski napisał w ostatnim liscie ze "dołoży wszelkich staran zeby zostało mimo jego nieobecnosci". My tu bijemy na alarm, ze nam nie jest wszystko jedno. A forum i tak zniknęło. Zastanawiające. Moze zniknęło na złosc panu Kiniorskiemu?:D
    • szarykot Re: Forum ZDiK 05.04.04, 21:30
      Redakcjo!
    • Gość: M_u Re: Forum ZDiK IP: *.sbc.man.ac.uk 06.04.04, 11:12
      Przypominamy sie ;))) Dzien pierwszy od zlozonej obietnicy powrotu forum ZDiK.
      A wiec odkreslam:(1),2,3,...
      • tomek854 Re: Forum ZDiK 06.04.04, 12:41

No i...?

orys

_@/"
        • pluto10 Re: Forum ZDiK 06.04.04, 13:36
          Przecież nie powiedzieli o jaką wiosnę chodzi nie?Może to ta w 2004 a może w
          2014?
          pluto10
          • bystrzak2000 Re: Forum ZDiK 06.04.04, 17:28
            pluto10 napisał:

> Przecież nie powiedzieli o jaką wiosnę chodzi nie?Może to ta w 2004 a może w
            > 2014?
            > ------------------------------------------------------
            > pluto10

A może w 2040???:-)
            • igi.wr Re: Forum ZDiK 06.04.04, 18:28
              Tak "Odyseja kosmiczna - forum ZDiK 2400"
              • pluto10 Re: Forum ZDiK 06.04.04, 20:05
                Rok 2 miliardowy naszej ery,wiadomość dnia na świecie:w portalu gazeta.pl.po
                blisko 1,8 miliarda lat uruchomiono forum ZDiK,blisko 100 osobowa grupa ludzi
                cieszy się jak dzieci bowiem uruchomiono ich ulubione forum po blisko 2
                miliardach lat.Cieszmy się.
                pluto10
                • igi.wr Re: Forum ZDiK 06.04.04, 20:51
                  Może za młodzi to nie będziemy, ale przynajmniej troche radochy na stare lata
                  nam zrobi GW.
                  • lubczykwroc Re: Forum ZDiK 06.04.04, 21:42
                    Nie mam zamiaru czekać tak dłuuuuuuuugooooooooo.
                    Już pewnie całkiem osiwieję!!!

----------
                    • Gość: kotbehemot Re: Forum ZDiK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.04, 22:20
                      Juz pierwszy siwy włos na głowie, a forum zdik jak nie było tak nie ma!
                      • bystrzak2000 Re: Forum ZDiK 07.04.04, 15:24
                        Chyba się forum nie doczekamy, bo obiecują i obiecują, a forum dalej nie ma :(
                        • tomek854 Re: Forum ZDiK 07.04.04, 16:04
                          bystrzak2000 napisał:

> Chyba się forum nie doczekamy, bo obiecują i obiecują, a forum dalej nie ma :(

Ej, redakcjjo! Juz wystarczy tego bicia sie w piersi! Zebra sobnie polamiecie!
                          Teraz ruszyc tyleczek i forum zrobic od nowa!
                          • tomek854 LIPA!!!! 07.04.04, 16:24
                            Forum juz jest, ALE PUSTE! Moj watek drugi! A co z przeniesieniem watkwo
                            spowrotem? Ej, redakcjo!!!
                            • sledzik4 Re: LIPA!!!! 07.04.04, 16:44
                              tomek854 napisał:

> Forum juz jest, ALE PUSTE! Moj watek drugi! A co z przeniesieniem watkwo
                              > spowrotem? Ej, redakcjo!!!

Mój trzeci.
                              • igi.wr Re: LIPA!!!! 07.04.04, 17:05
                                Spokojnie, widzę, że wątki są sukcesywnie przenoszone :)
    • alka_xx Forum ZDiK - no i gdzie ono jest???? 12.04.04, 20:25
      ja tylko pytam grzecznie????
      • woo-cash Re: Forum ZDiK - no i gdzie ono jest???? 12.04.04, 20:43
        alka_xx napisała:

> ja tylko pytam grzecznie????

Wątki są w "Komunikacja i drogi". Tylko odpowiadać już nie ma kto. Można sobie
        tylko pomarudzić. ;-)

Pozdrawiam,
        Woo.
    • Gość: kotbehemot Dziękuje! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.04, 22:06
      za przywrócenie działu!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka