wroclawbusiness 09.09.10, 19:30 Jestem nowy we wroclawiu! Mam 28 lat. Gdzie jest dobry fryzjer dla mezczyzn? Panie tez moga mi pomoc, gdzie wasze chlopaki chodza do fryzjera? dziekuje bardzo!! :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anka Re: Fryzjer dla Mężczyzn IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.09.10, 23:01 taaa.... przygotowanie pod reklame!jutro pojawi sie post o jakims przecudownym fryzjerze meskim!!! juz to widze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wroclawbusiness Re: Fryzjer dla Mężczyzn 10.09.10, 11:19 moze tak bedzie ale jaaaaaaaaaa dalej czekam na pomoc anka - masz chlopaka czy brata?? gdzie chodza na szczyzenie wlosow?? Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: Fryzjer dla Mężczyzn 10.09.10, 11:32 wroclawbusiness napisał: > gdzie chodza na szczyzenie wlosow?? O, ja pierniczę. Aż zęby bolą i włosy same wypadają, jak takie coś się czyta. Normalnie nie reaguję na błędy ortograficzne, ale ten powyższy jest taką perełką, że nie mogłem się powstrzymać. Jura Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kretek Re: Fryzjer dla Mężczyzn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.10, 11:29 Nie wiem czy Mężczyzna to to samo co mężczyzna? Jeśli tak to dam ci parę fajnych namiarów: google.com, zumi.pl pf.pl pkt.pl Odpowiedz Link Zgłoś