Dodaj do ulubionych

Niania Wrocław

17.09.10, 09:53

Witam
Chętnie zaopiekuję się Państwa maluszkiem. Jestem młodą, pełną energii, kulturalną osobą, która uwielbia spędzać czas z dziećmi. Posiadam doświadczenie w opiece, obecnie opiekuję się niespełna 2 letnim chłopcem. Mam wyższe wykształcenie, a studiowanie na AWF-ie pozwoliło mi zdobyć wszechstronną wiedzę między innymi z dziedzin przydatnych podczas zabaw i opieki nad dziećmi, ukończyłam również kurs wychowawcy kolonijnego. W opiece nad dziećmi duży nacisk kładę na to, aby spędzony wspólnie czas był urozmaicony, pełen śmiechu, ruchu i kreatywnej zabawy, a nie tylko nudnego siedzenia przed telewizorem. Podczas zabaw nie zapominam również o bezpieczeństwie dziecka i zawsze staram się przewidzieć potencjalne niebezpieczeństwa, aby móc je wyeliminować. Jestem w pełni dyspozycyjna i gotowa do podjęcia pracy. Mieszkam w centrum Wrocławia, ale dojazd w inne części miasta nie jest dla mnie problemem. Mogę również w razie potrzeby zaopiekować się dzieckiem u siebie w domu, również w weekendy i wieczory/noce.

www.niania.Gardenofarts.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: inga Re: Niania Wrocław IP: *.wroclaw.vectranet.pl 17.09.10, 11:09
      A może wreszcie "znajdziesz" sobie kandydata na męża i spłodzicie swoje dziecko?? Poza tym nie masz ambicjii dziewczyno po studiach???czy może to jest twój szczyt marzeń być niańką cudzych dzieci?? można sobie jeszcze spekulować....Ja nie powierzyłabym swojego dziecka takiej nieopierzonej dziewoi, bo nie wiadomo jakie motywacje pchają do tego zajęcia młodą po studiach..
      • Gość: Olga Re: Niania Wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.10, 11:22
        Dziewczyna skończyła AWF więc jakie może mieć ambicje? Uczyć dzieci w szkole w-fu ;)
        Tak to jest jak się studiuje kompletnie nieprzydatny kierunek, później mamy magistrów od niczego. Niańczyć dzieci to można podczas studiów by sobie dorobić, ale po studiach?
        • gonzales.wroclaw Re: Niania Wrocław 17.09.10, 13:12
          Gość portalu: Olga napisał(a):

> Dziewczyna skończyła AWF więc jakie może mieć ambicje? Uczyć dzieci w szkole w-
          > fu ;)
          > Tak to jest jak się studiuje kompletnie nieprzydatny kierunek, później mamy mag
          > istrów od niczego. Niańczyć dzieci to można podczas studiów by sobie dorobić, a
          > le po studiach?

Jak czytam tego typu wypowiedzi, to zastanawiam się, skąd się biorą takie pewne siebie kretynki, które nie mają pojęcia o czym piszą?
          Po pierwsze, to po AWF można robić dużo więcej rzeczy, aniżeli faktycznie uczyć W-F (a co złego w uczeniu W-F?). Na przykład można być masażystką, rehabilitantką, menedżerką sportu i turystyki, trenerką etc. Jeżeli kobieta chce być fachową nianią, znającą się na problematyce rozwoju fizycznego dzieci, to dlaczego nie? Ostatnio widziałem gdzieś ofertę bardzo dobrze wykształconej niani, kasującej około 50 PLN za godzinę opieki i z tego co wiem, to na bezczynność nie narzeka; zresztą, jeszcze parę lat takiej polityki prorodzinnej i porządna niania będzie ważniejsza od prezydenta. W każdym raziena pewno szybciej swoje dzieci powierzyłbym takiej "mało ambitnej" absolwentce AWF, aniżeli skacowanej studentce DSW.
      • Gość: wroclafanka Re: Niania Wrocław IP: 109.243.67.* 17.09.10, 11:47
        wątpię, żeby ktokolwiek chciał być Twoim pracownikiem, ingo:)
        Oceniasz ambicje innych, biorąc siebie za wzór? O Nobla zabiegasz? uważasz, że dziećmi mogą zajmować się tylko "tłuki"? Nie wiesz, że w recepcji firm teraz wyższe studia wymagane do odbierania telefonów?
        No i co z Tobą? taka agresja pod konkretnym adresem, chociaż anonimowa, to i tak z pewnością mało kulturalna, skromnie mówiąc. Nie możesz pomóc dziewczynie znaleźć pracy (bo wcale nie jest łatwo), to odpuść, możesz - to pomóż. Twoja opinia o niej, jak i innych opinia o Tobie na podstawie Twojego postu nikogo nie interesuje.
      • kotek300 Re: Niania Wrocław 17.09.10, 15:41
        Gość portalu: inga napisał(a):

> A może wreszcie "znajdziesz" sobie kandydata na męża i spłodzicie swoj
        > e dziecko?? Poza tym nie masz ambicjii dziewczyno po studiach???czy m
        > oże to jest twój szczyt marzeń być niańką cudzych dzieci?? można sob
        > ie jeszcze spekulować....Ja nie powierzyłabym swojego dziecka takiej nie
        > opierzonej dziewoi, bo nie wiadomo jakie motywacje pchają do tego zaj
        > ęcia młodą po studiach..

Pozatym koleżanka wygląda na osobę nadużywającą alkoholu. Brrrrrr. Moja córka jest alkoholiczką i dlatego rozpoznaję takie na kilometr. Drogie mamy dobrze wam radzę trzymajcie się od niej z daleka!!!
    • Gość: aga Re: Niania Wrocław IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.09.10, 11:30
      Odczepcie się od dziewczyny, chce sobie dorobić i nie widzę w tym nic złego! Już po wpisie widać, że jest kulturalna i elokwentna, czego nie można powiedzieć o wypowiedziach moich dwóch poprzedniczek. Różne są sytuacje w życiu, a w dzisiejszych czasach posiadanie tytułu magistra nie otwiera drzwi do niczego. Jest ciężko i tyle. Może dziewczyna ma plany otworzyć prywatny żłobek lub przedszkole i zbiera doświadczenie?
      Zajmijcie się swoimi sprawami, a najlepiej pracą zamiast pluć jadem na forum bez żadnego powodu!
      Grażynka85 nie zrażaj się:)
    • Gość: ola Re: Niania Wrocław IP: *.internetunion.pl 17.09.10, 12:41
      Jeżeli piszesz, że jesteś w pełni dyspozycyjna, a przecież pilnujesz obecnie 2 letniego malucha, to jak z tą dyspozycyjnością ?
      • Gość: Karina Niania Wrocław IP: 194.204.135.* 17.09.10, 17:06
        Ale "babska" rzuciły się na Grażynę !Czują chyba konkurencję ,bo nie dość ,że wykształcona ,chętna do pracy i uprzejma ,to sfrustrowane kobiety poczuły ,że można zatopić swe pazury .Wstyd ,dowodzi ,to tego ,że same nie mają zajęcia ,tylko okupują forum i wpisują złośliwe uwagi ,bo co robić ,gdy się siedzi w podartych kapciach i rozciągniętej podomce w domu ?
    • Gość: Marta Re: Niania Wrocław IP: *.range81-158.btcentralplus.com 17.09.10, 17:02
      Nie rozumiem o co Wam chodzi ludzie??? NiANIA to jest jeden z fajniejszych zawodow, dzieciaczki sa takie wdzieczne, potrafia cieszyc sie malymi rzeczami, bez jadu i zazdrosci. Sama skonczylam studia wyzsze i dodatkowo podyplomowe i nie wyobrazam sobie innej pracy niz wlasnie NIANIA! To daje mi spelnienie i wiele satysfakcji czy Wam to sie podoba czy nie!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka