grazynka85
17.09.10, 09:53
Witam
Chętnie zaopiekuję się Państwa maluszkiem. Jestem młodą, pełną energii, kulturalną osobą, która uwielbia spędzać czas z dziećmi. Posiadam doświadczenie w opiece, obecnie opiekuję się niespełna 2 letnim chłopcem. Mam wyższe wykształcenie, a studiowanie na AWF-ie pozwoliło mi zdobyć wszechstronną wiedzę między innymi z dziedzin przydatnych podczas zabaw i opieki nad dziećmi, ukończyłam również kurs wychowawcy kolonijnego. W opiece nad dziećmi duży nacisk kładę na to, aby spędzony wspólnie czas był urozmaicony, pełen śmiechu, ruchu i kreatywnej zabawy, a nie tylko nudnego siedzenia przed telewizorem. Podczas zabaw nie zapominam również o bezpieczeństwie dziecka i zawsze staram się przewidzieć potencjalne niebezpieczeństwa, aby móc je wyeliminować. Jestem w pełni dyspozycyjna i gotowa do podjęcia pracy. Mieszkam w centrum Wrocławia, ale dojazd w inne części miasta nie jest dla mnie problemem. Mogę również w razie potrzeby zaopiekować się dzieckiem u siebie w domu, również w weekendy i wieczory/noce.
www.niania.Gardenofarts.pl