Dodaj do ulubionych

Po wyborach uzupełniających we Wrocławiu

IP: *.os.kn.pl 29.03.04, 21:22
Pan Ujazdowski jako senator był nastawiony wyłącznie na pracę publiczną,
dzięki czemu odniósł wyjątkowe sukcesy, a naród jest mu wdzięczny do dziś -
gratulujemy wspaniałego samopoczucia. Kolejny popis PO-PiSu.
Obserwuj wątek
    • Gość: wojsze Re: Po wyborach uzupełniających we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.04, 21:35
      Brawo Korwin ! Gratuluje wspanialego wyniku !
      I ten biedny przegrany Frasyniuk.. ale UW i tak wepchnela swojego, tylko
      przemalowanego na Platforme... I te skowyty przemalowanca Ujazdowskiego, tez
      UDeka ale ukrytego obecnie w PiSie...zalosne. Wynik Korwina jest na tyle
      wstrzasajacy dla "elyty", ze jeszcze nie jeden przefarbowaniec zaskowyczy !
      • Gość: światowa Polka Słuszne przypuszczenia. IP: *.visp.energis.pl 30.03.04, 02:55
        Jak bardzo się boją, skoro używają takich tanich chwytów jak ta miernota K.
        Ujazdowski - co to w paru partiach był, żeby tylko stołka nie stracić pod
        tyłkiem. Korwin to zupełnie inny gość - stałe poglądy i jedna idea na całe
        życie. I to dobra idea. poprzemy następnym razem, startujcie dalej UPR-owcy.
    • Gość: wkurz Re: Po wyborach uzupełniających we Wrocławiu IP: 5.3.1R* / 195.75.14.* 30.03.04, 08:43
      Jestem zażenowany naiwnością Wrocławian, których , niestety, jeszcze tak wielu
      wierzy, że coś od ich "obywatelskiej" postawy zależy. Ten system jest tak
      sprytnie ustawiony, że nawet Gomułka lepiej by nie wymyślił. I fantastycznie
      zapewnia ciągłość władzy aktualnym "elitom" złodziei i kłamców.
    • Gość: Robin z Huty Re: Kobieta w senacie IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 30.03.04, 09:20
      Nie, niezależny tylko na pasku Schetyny i Protasiewicza- niemota wrocławska,
      szkoda,że nie wybrano jakiegoś prawdziwego mężczyzny !!! było ich tam jeszce
      dwóch

• Gość: Robin Re: Uciekinier z Unii ...senatorem IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 30.03.04, 09:21
      Nie, niezależny tylko na pasku Schetyny i Protasiewicza- niemota wrocławska,
      szkoda,że nie wybrano jakiegoś prawdziwego mężczyzny !!! było ich tam jeszce
      dwóch i do tego uciekinier z tonacego okretu, nie ładnie !!

• Gość: jewropa Mister Ujazdowski IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.03.04, 09:30
      Pan Ujazdowski to dopiero odpowiedzialny polityk! Niegdys w Unii Demokratycznej
      potemw Koalicji Konserwatywnej, autor antyzwiązkowej broszurki, który potem
      startował z listy ...AWS (no ale też napisał książeczkę Prawica dla wszystkich,
      co w pewien sposób go tłumaczy). Ten to dopirero byłby świetnym senatorem.
    • Gość: KRANC BRAVO KORWIN-MIKKe; BRAVO GAZETA IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.03.04, 09:34
      Ja najbardziej estem zadowolony z wyniku p.Korwin-Mikke - bardzo dobry wynik,
      ale jestem pełen uznania dla gazety Wyborczej że napisała iż na drugim miejscu
      jest Korwin-Mikke - bravo Korwin bravo Gazeta - jednego i drugiego naprawdę się
      niespodziewałem
      • Gość: vonsu Re: BRAVO KORWIN-MIKKe; BRAVO GAZETA IP: *.elwat.com.pl 30.03.04, 10:03
        hahaahhaha..
        smieszy mnie .. ze ludzie dziekuja gaz.wyb.ze raz jej sie zdarzylo napisac prawde.. ;)
      • Gość: m Re: BRAVO KORWIN-MIKKe; BRAVO GAZETA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.04, 11:35
        nie ma sie z czego cieszyc bo z taka frekwencja.... ona ma naprawde duze
        znaczenie. no i korwin ma racje ze jest zawiedziony. 40 proc. cos by oznaczalo
        a tak to bedzie dalej jak jest. szkoda. a gazeta napisala o jego drugim miejscu
        tylko po to by napisac o trzecim frasyniuka i tej zenujacej uw. zreszta od razu
        sprobowali zdeprecjonowac wynik i osobe jkm wypowiedzia ujazdowskiego. przykre.
        pozdrowienia dla jkm.
    • Gość: Atilio Re: Po wyborach uzupełniających we Wrocławiu IP: 213.77.20.* 30.03.04, 15:51
      Z Pańskiej wypowiedzi Panie Ujazdowski wnoszę, że obecni senatorowie są jak
      najbardziej w porządku. Jest Pan żałosny, podobnie jak "Wybiórcza", która
      zamieściła tę wypowiedź tylko dlatego, że deprecjonuje ona wynik uzyskany przez
      JKM.
    • Gość: ZM Re: Po wyborach uzupełniających we Wrocławiu IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 30.03.04, 21:25
      A mnie sie zdalo,ze p.Ujazdowski zmadrzal po przejsciu do PiS (po szybkiej
      zmianie barw klubowych)i zaczal mowic do rzeczy (dzialajac w koalicji AWS byl
      dla mnie przykladowym oszolomem ideowym).
      Niestety,moje dobre zdanie (po 2001r)o p.Ujazdowskim okazalo sie bledem.
      Po zapoznaniu sie z jego opinia o J.K.Mikke nie mam watpliwosci,ze w istocie
      jest kiepskim poslem.
      Jego "praca publiczna" polega glownie na pozostawaniu wciaz na afiszu,chocby u
      dolu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka