Dodaj do ulubionych

Małżeństwa zawrzeć nie mogą, ale mają ślubne zd...

• Gość: gosc portalu Re: Małżeństwa zawrzeć nie mogą, ale mają ślubne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.10, 12:30
      Dziwnymi rzeczami zajmują sie dziennikarze. Dlaczego tacy ludzie obnoszą się publicznie ze swoją chorobą wmawiając społeczeństwu, że to jest normalne, a społeczeństwo jest głupie?
      • Gość: idiot Re: Małżeństwa zawrzeć nie mogą, ale mają ślubne IP: 62.87.128.* 27.09.10, 12:53
        A czy swojemu szefowi, który okazał by się homo powie pan że jest nienormalny? Proszę sie zastanowić bo napewno w pana otoczeniu są geje i lesbijki jednak boją się takich ludzi jak pan i nie dają się poznać jako ludzie.
    • w.i.l Rada małpa, że się śmieli, 26.09.10, 12:49
      Kiedy mogła udać człeka,
      Widząc parę raz w kościele,
      Wlazła pod stół - cicho czeka.

Para wyszła, drzwi zamknęła;
      Małpa figlarz - nuż do dzieła!
      Wziąwszy pański wianek z trawy,
      Prześcieradło
      I zwierciadło -
      Szust do kościelnej nawy!

.............

Dalej w okno!... Brzęk! - Uciekła!
      Że tylko palce popiekła,
      Nader szczęśliwa.
      Tak to zwykle lesbom bywa.

A. Fredro
    • czyli.kon.karne Małżeństwa zawrzeć nie mogą, ale mają ślubne zd... 26.09.10, 17:59
      przecież to zwykłe pedały są, jakich u nas w Poznaniu mnóstwo...
    • amoremio Małżeństwa zawrzeć nie mogą, ale mają ślubne zd... 26.09.10, 18:12
      Uwazam np. poligamie za cos znacznie normalniejszego niz homoseksualizm.
      A i dla spoleczenstwa zdrowszego i produktywniejszego.
      Calkiem na serio.
    • Gość: Slawomir S Małżeństwa zawrzeć nie mogą, ale mają ślubne zd... IP: *.access.telenet.be 26.09.10, 20:13
      Brawo dziewczyny!!!!
      To bardzo dziwny zbieg okolicznosci: w Polsce mamy 90% katolikow i 89% spoleczenstwa jest zdania, ze dorosli ludzie nie powinni laczyc sie w pary jesli sa tej samej plci, bo to jest obrzydliwe zboczenie, grzech i sodomia!!!

Hmmm.......ale kiedy ksiadz wykorzystuje seksualnie male dzieci to juz jest jedynie choroba, jak kilka dni temu powiedzial Papiez w Londynie. A jak wiadomo chorych nie ma co potepiac, lecz leczyc. Brawo katolicy! Byle tak dalej a sami sie zezrecie!

Dziewczyny trzymajcie sie, Ci madrzejsi sa za wami.
      • kapitan.kirk Re: Małżeństwa zawrzeć nie mogą, ale mają ślubne 28.09.10, 09:02
        Gość portalu: Slawomir S napisał(a):

> Hmmm.......ale kiedy ksiadz wykorzystuje seksualnie male dzieci to juz jest jed
        > ynie choroba, jak kilka dni temu powiedzial Papiez w Londynie. A jak wiadomo ch
        > orych nie ma co potepiac, lecz leczyc. Brawo katolicy! Byle tak dalej a sami si
        > e zezrecie!

Nie łżyj, bo skończysz z nosem jak Pinokio.
        elondyn.co.uk/newsy,wpis,7783

Pzdr
    • Gość: sortek polska gupota IP: *.Red-80-58-205.staticIP.rima-tde.net 27.09.10, 00:45
      No, koscielnego slubu nie ma, bo kosciol katolicki uwaza gejow i lesbijki za zboczencow. Zacofane, ale zrozumiale (czesciowo - bo biorac pod uwage ilosc pedofili wsrod ksiezy, to wlasnie kosciol katolicki jest siedliskiem i ostoja najwiekszej liczby zboczenscow per capita wsrod wszystkich organizacji w Polsce).

Ale dlaczego nie ma slubow cywilnych dla takich ludzi? Czy Polska to panstwo religijne? A jesli religijne, to ktora religia jest panstwowa - czy katolicyzm? To co maja zrobic nie katolicy? Wyprowadzic sie z Polski? Czy to oznacza, ze nie-katolik jest gorszym polakiem?

Dlaczego postawienie sobie kilku prostych pytan i poszukanie logicznych na nie odpowiedzi wykracza poza mozliwosci intelektualne tak wielu ludzi w Polsce?
    • 2000man Małżeństwa zawrzeć nie mogą, ale mają ślubne zd... 27.09.10, 01:36
      Tym, którzy naiwnie wierzą, że palec wystarczy...
      Cytat: w kilku stanach w dokumentach nie ma już rubryk „matka”, „ojciec”, tylko „rodzic 1” i „rodzic 2”, a w Kalifornii wycofano z podręczników określenia „mama” i „tata”
      Źródło: web.archive.org/web/20080114002323/http://www.polskatimes.pl/365_6300.htm
    • pansloik Małżeństwa zawrzeć nie mogą, ale mają ślubne zd... 27.09.10, 07:45
      Dlaczego znowu w poniedziałek rano GieWu promuje wynaturzenie? Po co o tym w ogóle pisać?
      • Gość: mmm Re: Małżeństwa zawrzeć nie mogą, ale mają ślubne IP: 195.47.201.* 27.09.10, 15:10
        jak czytam twój komentarz to zastanawiam sie jak ludzie mogą być tak ograniczeni. Nie jesteś żadnym stworcą by pisać co jest dobre a co zle .........
    • Gość: ida Małżeństwa zawrzeć nie mogą, ale mają ślubne zd... IP: *.adsl.inetia.pl 27.09.10, 10:03
      Dlaczego wprowadzacie ludzi w błąd , pisząc testament wystarczy napisać tylko,że wydziedzicza się tych, którzy są uprawnienie, i wtedy nie maja oni prawa do zachowku. Czy homosesualiści boja się pisać prawdy w walce o swoje szczeście?
      • Gość: agnitz Re: Małżeństwa zawrzeć nie mogą, ale mają ślubne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.10, 10:25
        Ale podatek od spadku osoby "obcej", jaką jest partner od np 30 lat jest duże wyższy niż dla współmałżonka.Poza tym droga Ido, po zawarciu małżeństwa, o ile nie masz intercyzy, majątek jest wspólny. Czyli to, co zarobisz wspólnie z małżonkiem, po Twojej śmierci automatycznie jest dzielone na pół. I ta połowa JEST połowa współmałżonka. Niezależnie od tego czy pracował czy też nie. Dopiero DRUGA połowa podlega dziedziczeniu. Czy teraz widzisz różnicę?
      • Gość: smutne Re: Małżeństwa zawrzeć nie mogą, ale mają ślubne IP: 62.87.128.* 27.09.10, 12:41
        To jest trochę bardziej skomplikowane niż się pani wydaje, niestety nikt nie chce zrozumieć prośby noralnych ludzi (jedynie o innej orientacji seksualnej) w zabieganiu o ich prawa twierdząc że urządzają obsceniczne parady (co jest kompletnym kłamstwem gdyż ostatnia "parada" była tak nazwyana tylko przez zakute pały a faktycznie była manifestacją, w której brali udział ludzie niosący postulaty dotyczące ich praw obywatelskich w tym prawa do legalizacji związku). Niestety nie da się załatwić tego wizyta u notariusz, mówię to jako prawnik. Fakt że Pani Radziszewska nie wiedziała że to manifestacja z postulatami a nie parada odkrywa niestety smutną prawdę o poziomei naszych polityków, społeczeństwa i ogólnego poziomu jaki reprezentuje nasz naród.
        • Gość: ncuiniusnvcjds Re: Małżeństwa zawrzeć nie mogą, ale mają ślubne IP: *.centertel.pl 28.09.10, 02:22
          tak tylko po co manifestowali z kolorowymi piórami w zadkach? Skoro uważają się za normalnych to mogą manifestować jak normalni. Jakoś ja nie widziałem jeszcze "heteryków" którzy robią z siebie pajaców na manifestacjach itp po to żeby udowodnić że są normalnymi. A raczej jak ktoś tak się zachowuje to uważa się go za nienormalnego i ta sama zasada działa jeśli chodzi o homosiów
    • Gość: oOo Małżeństwa zawrzeć nie mogą, ale mają ślubne zd... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.10, 10:23
      litości !!!!!!!!!!!!!! to już nie ma ważniejszych tematów?????????!!!!!!!!!!
      na ulicach wiszą plakaty, z których można się dowiedzieć, że ok. 25 % polskich dzieci żyje w ubóstwie !!!!!!!!!!!!!!!
      może tym się zajmiecie, żeby dzieci miały normalne dzieciństwo, a później miał kto pracować na Wasze emerytury
    • krwawymsciciel Re: Małżeństwa zawrzeć nie mogą, ale mają ślubne 27.09.10, 11:46
      "Te zdjęcia nie są może zbyt piękne, często robione na szybko, amatorskim aparatem" - no to jest dopiero prawdziwy coming out, ale chyba nie o takie chodzi...
    • Gość: Kanąn Re: Małżeństwa zawrzeć nie mogą, ale mają ślubne IP: *.171.235.234.dsl.crowley.pl 27.09.10, 12:13
      a może to p. Aparatka?
    • Gość: Polacy Małżeństwa zawrzeć nie mogą, ale mają ślubne zd... IP: 62.87.128.* 27.09.10, 12:21
      Do wszystkich mądrych przeciwników normalności i legalizacji związków. Polacy dlaczego jesteście tacy ciemni? Dlaczego nie dajecie żyć sąsiadom? Dlaczego wszyscy was wkurzają? DLaczego dajecie się otępiać przez kościół? Dlaczego nie myślicie samodzielnie?DLaczego nie jesteście fajni i mili dla ludzi? Dlaczego nie chcecie żyć w normalnym kraju, gdzie ludzie się szanują i uśmiechają do siebie? Co z wami?
    • Gość: jutro Małżeństwa zawrzeć nie mogą, ale mają ślubne zd... IP: 62.87.128.* 27.09.10, 12:24
      Zakute pały! Wkońcu ten kraj znormalnieje i będziecie musieli się wyprowadzić do afryki. Rozbrajają mnie teksty tolerancja tak akceptacja nie (absurd, który chyba został wam sprzedany na lekcji religii, zastanówcie sie dlaczego nie macie nic przeciwko ludziom ale nie chcecie by mieli swoje prawa, skąd to przekonanie że ktoś chce wam coś zabrać, chce wam zaszkodzić, knuje przeciwko wam - jezu to takie polskie, zaściankowe i prymitywne. Tracę nadzieję że polacy mogą być kiedyś normalnym społęczeństwem, ale wiem że polska wkońcu upodobni się do nornmalnych państw, jesli nie stanie się to dzisiaj to jutro.
      • Gość: xx Re: Małżeństwa zawrzeć nie mogą, ale mają ślubne IP: *.adsl.inetia.pl 01.10.10, 19:51
        Dwa posty, a nóż ktoś odpowie, jakiś kompleks czy coś?
    • kajaphoto Małżeństwa zawrzeć nie mogą, ale mają ślubne zd... 27.09.10, 14:07
      idzie nowe i tyle :)
    • tow.janwinnicki Posłuchajcie uważnie PEDAŁY 27.09.10, 15:59
      w tym kraju ślubów oraz dzieci mieć NIE BĘDZIECIE i bardzo dobrze. Od razu zaprzeczam: nie jestem wyborcą PiSd ani nigdy nie dałem się wciągnąć na członka KK (ponieważ tylko PEDAŁY wciągają się na członki). Aha - i możecie złożyć mi zbiorowy pozew za nazwanie was PEDAŁAMI, pedały.
      • dominik-on-line Re: Posłuchajcie uważnie PEDAŁY 13.10.10, 20:18
        Jeszcze sie ch...u mozesz przeliczyc.
        To taka moja odpowiedz na twoj post.
        I tez mozesz mnie pozwac za nazwanie Cie ch...em i debilem.
        Amen.
    • Gość: promocjazboczen Małżeństwa zawrzeć nie mogą, ale mają ślubne zd... IP: *.cable.mindspring.com 27.09.10, 17:48
      Moj wpis byl moze 10 sekund.Za wolno Michnik,za wolno dzialasz.
    • Gość: Ela mamy taka pare IP: *.adsl2.static.versatel.nl 27.09.10, 19:46
      Coz, mamy taka pare w rodzinie. Pobrali sie w urzedzie (nie mieszkamy w Polsce), potem wesele. Panowie mlodzi w jednakowych koszuklach wymenili pierscionki (ladne bradzo, z imieniem partnera i data slubu). Spotykamy sie na rozinnych przyjeciach. Niby niczego sobie, kochaja sie panowie (przystojni jak aktorzy z LA). Ale jak zaczyna ja sie calowac to mysle ze zwymiotuje. Coz mam z tym problemem zrobic? Kto doradzi? Rozdina przeciez...
    • Gość: hetero-w 100% Małżeństwa zawrzeć nie mogą, ale mają ślubne zd... IP: 212.109.135.* 28.09.10, 09:10
      to jest chore!!!!!!!! a bądźcie sobie razem, mieszkajcie, róbcie co chcecie ale od ślubów, legalizacji zwiazków, adopcji........z dala, co wy mozecie zaoferowac dzieciom....oprócz milosci i opieki silne skrzywienie emocjonalne poprzez wychowywanie sie w wynaturzonych "rodzinach".....przez zgdę lub ustepstwo w jakimkolwiek stopniu zdążamy do samodestrukcji.......może i zwykli ludzie ale w chory sposób myślący
    • Gość: doriana88 Małżeństwa zawrzeć nie mogą, ale mają ślubne zd... IP: *.adsl.inetia.pl 28.09.10, 10:40
      Wapolczuje tym ludziom, nie dosc, ze sa inni, to ta innosc jest poglebiana przez spoleczenstwo. Kiedy doczekamy tych czasow, ze beda oni mogle zyc normalnie, miec te same prawa, nie beda czuli sie wyobcowani i tepieni jak dziwolagi...
    • dominik-on-line Re: Małżeństwa zawrzeć nie mogą, ale mają ślubne 28.09.10, 21:49
      Idąc tym tropem:
      "Lekarka" - cóż to za twór - czyżby mężczyzna był "lekarkiem"?:-).
      "Nauczycielka" - czyżby mężczyzna był "nauczycielkiem"?:-).

A tak na poważnie - może to i "fotografka" brzmi śmiesznie, ale przecież język jest żywy i się zmienia...
      A jeszcze kilka wieków temu słowo "dziewka" było bardzo obraźliwe. Dziś najwyżej śmieszy...

dominik-gay.blog.onet.pl
    • Gość: SITO Małżeństwa zawrzeć nie mogą, ale mają ślubne zd... IP: *.adsl.inetia.pl 29.09.10, 10:17
      PRECZ Z PEDAŁAMI I LESBAMI, LECZCIE SIĘ A GDY NIE CHCECIE SIĘ LECZYĆ TO SIĘ ZE SWOJĄ CHOROBĄ NIE OBNOŚCIE JAK Z CZYMŚ NORMALNYM. JAK WYOBRAŻACIE SOBIE ŚWIAT ZA KILKADZIESIĄT LAT
      1 SLD ABORCJA
      2 SLD ZWIĄZKI PARTNERSKIE
      3 SLD DZIECI Z PROBÓWEK
      4 SLD SLD
    • Gość: mr Chcecie normalności i praw? A kto je wam odbiera? IP: *.static.maxnet.net.pl 29.09.10, 23:16
      Znajdźcie sobie partnera płci przeciwnej i po problemie. Jak nie umiecie (jesteście brzydcy, śmierdzi Wam z buzi, jesteście małorozgarnięci) i macie problem ze znalezieniem osoby płci przeciwnej to się zapiszcie do jakiegoś portalu kojarzącego pary - to mniej żałosne niż się całować czy "kochać" z osobą tej samej płci. Lekarz seksuolog też może Wam pomóc - trzeba tylko chcieć się wyleczyć. Zaraz ktoś powie, że to nie choroba;) Jasne :] Jak coś przychodzi z zachodu to my Polacy to chłoniemy i stajemy się nagle pedałami i lesbami - bo to jest trendy i niszowe - na szczęście nie wszyscy. Z tych dyskusji się dowiedziałem, że jest Was około 0,9% - czyli w sumie za mało by epatować na ulicach swoją seksualnością - całusami, przytulaniem i chodzeniem za rękę - całe szczęście... chyba bym zwymiotował... Do niedawna homoseksualizm wg nauki i medycyny nazywany był dewiacją seksualną i tak powinien być nazywany do dzisiaj - zamiast tego mamy durne postulaty malutkiego odsetka podjudzanego przez szefów tego światka - myślę, że wszyscy wiemy kogo mam na myśli.

Ciekaw jestem ilu z tych 0,9% homosów faktycznie chciałoby wyjść za mąż za faceta lub ożenić się z dziewczyną, a ilu tylko tak klepie ozorem, bo wiedzą, że to niemożliwe. Mam nadzieję, że gdyby doszło do faktycznych decyzji o Tak lub Nie dla pedziów i lezbek to nasz rząd (którykolwiek - za rok, 10, 20, 50 lat) ogłosi referendum na ten temat i większość podejmie jedynie słuszną decyzję - NIE
    • morfeusz_1 Re: Małżeństwa zawrzeć nie mogą, ale mają ślubne 01.10.10, 16:30

Jestem tolerancyjny,ale takie baby to ja mam w nosie ;]
    • talking_head I mogą oglądać takie zdjęcia przy jedzeniu ? 01.10.10, 19:16
      Umieszczenie takich zdjęć w lokalu gastronomicznym to tak jak dodanie rzewienia do serwowanych potraw. Mnie na sama myśl że mógłbym oglądać parę pedziów jedząc golonkę już skręca w żoładku.
      • Gość: Jotenef Re: I mogą oglądać takie zdjęcia przy jedzeniu ? IP: *.lns1.lon.bigpond.net.au 03.10.10, 13:42
        Hej, Talking Dickhead! Mam nadzieję, że cię któregoś dnia i to niekoniecznie przy golonce skręci do cna. "Lokal gastronomiczny", "rzewień" - co za język!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka