klamca.wyborczy 17.10.10, 18:18 obiecam wszystko, tylko mnie wybierzcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: deedee Re: Janusz Palikot show, czyli ostatnia nadzieja IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.10.10, 18:21 ale to działa :-) Donek też tak wygrał :p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Janusz Palikot show, czyli ostatnia nadzieja IP: *.adsl.inetia.pl 18.10.10, 10:48 i Sternik też tak wygrał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Firek Re: Janusz Palikot show, czyli ostatnia nadzieja IP: *.xdsl.centertel.pl 17.10.10, 18:37 Janusz ja będę glosował na ciebie za to że chcesz aby każdy obywatel miał prawo do posiadania broni jak w USA. Odpowiedz Link Zgłoś
sakoveba Palikot czyni różnicę. 17.10.10, 18:47 Partia Palikota sprawia, że mam po co iść na wybory. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aron Re: Palikot czyni różnicę. IP: 91.200.94.* 17.10.10, 19:04 ile miejsc pracy przybędzie dzięki legalizacji aborcji? spytajcie towarzysza Zapatero jakie ma bezrobocie u siebie Odpowiedz Link Zgłoś
h666r Re: Palikot czyni różnicę. 17.10.10, 19:05 Taki sam folklor polityczny jak Partia X. Pośmiać się można tylko że każdy komik bez nowych pomysłów traci widownie a Paligłup nic nowego jak do tej pory nie wymyślił i nie zrobił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HM_ Re: Palikot czyni różnicę. IP: *.wroclaw.vectranet.pl 17.10.10, 19:24 Może i folklor ale gdyby Tymiński wygrał, to Polska mogłaby wyglądać inaczej (na plus). Chłop ma pojęcie o biznesie i ekonomii, w przeciwieństwie do wszystkich polskich prezydentów od 1991r. Tylko, że skończyłby pewnie jak JFK. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eeee...eee biednyś Ty. IP: *.chello.pl 17.10.10, 21:54 sierotko po Stanie Tymińskim Odpowiedz Link Zgłoś
redaktorpajacewicz Janusz Palikot show, czyli ostatnia nadzieja ży... 17.10.10, 18:57 No to Scandic ma już paru klientów mniej. Wszystkim kontrahentom, partnerom biznesowym i znajomym często goszczącym we Wrocławiu będę gorąco!!! ten hotel odradzał...w końcu co to za przyjemność zatrzymać sie w hotelu gdzie w korytarzach czuć smrodek po tej kanalii.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b.zły Re: Janusz Palikot show, czyli ostatnia nadzieja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.10, 19:17 partnerom biznesowym, ale chyba spośród złomiarzy spod Naszego Śmietnika, prawda, pajacewicz...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pozdrawiam Re: Janusz Palikot show, czyli ostatnia nadzieja IP: *.adsl.inetia.pl 17.10.10, 19:42 raczej nikt nie będzie się interesował tym co masz do powiedzenia, mierność nie jest cechą wzbudzającą zainteresowanie lub wpływająca na dokonywane wybory Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drakkar Re: Janusz Palikot show, czyli ostatnia nadzieja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.10, 19:48 Uważaj, żeby Tobie nie zamknęli kiedyś drzwi z hasłem "kanaliom dziękujemy" Odpowiedz Link Zgłoś
fpitt Re: Janusz Palikot show, czyli ostatnia nadzieja 17.10.10, 20:17 redaktorpajacewicz - no, to niebawem paru klientów zrezygnuje z usług takiego Quasi-biznesmena jak ty. Poczują smrodek oszołoma i nie zechcą się zarazić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOTpali Re: Janusz Palikot show, czyli ostatnia nadzieja IP: 89.108.247.* 17.10.10, 21:05 To Ty kontrahentów, parnterów biznesowych dobeirasz sobie patrząc przez pryzmat polityki? Myślisz, że oni wezmą sobie Twoje cenne rady do serca? Biznez to biznes, prawa ekonomii, statystyki, stosunku ceny do jakości... itd itp... Nigdy nie byłem w tym hotelu, więc nie mam pojęcia jaki tam standard, ale myślę, że Twoi "kontrahenci i partnerzy" cokolwiek to nie miałoby znaczyć, potraktują uzasadnienie teego "niepolecenia" jako żart, dowcip, albo jakąś rzadko spotykaną fanaberię. W ten sposób rozumując to ja odradzam wszystkie hotele hoteliki i motele też... wiadomo oddają się tam żony, matki i kochanki i to często za apropatą i często czynnym wspóudziale partnera życiowego(na chwilę obecną). To wszytko burdele! redaktorpajacewicz napisał: > No to Scandic ma już paru klientów mniej. Wszystkim kontrahentom, partnerom biz > nesowym i znajomym często goszczącym we Wrocławiu będę gorąco!!! ten hotel odr > adzał...w końcu co to za przyjemność zatrzymać sie w hotelu gdzie w korytarzach > czuć smrodek po tej kanalii.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zecer Re: Janusz Palikot show, czyli ostatnia nadzieja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.10, 21:25 Na wódczanym biznesie zna się nawet baba klozetowa, taki jest poziom biznesmena i ekonomisty Palikota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tokilap Re: Janusz Palikot show, czyli ostatnia nadzieja IP: *.e-wro.net.pl 18.10.10, 17:59 Całe szczęście ze we Wrocławiu znalazło sie tylko 350 głupków bo w Częstochowie było ich aż 1500. Ciekawe na ile Palikot utali składki członkowskie i czy uda mu się zbić kapitał na głupocie zwolenników. kto to jest Palikot wszyscy wiemy. Okradł rodzinę swojej żony i ja porzucił a za zdobyte w ten sposób pieniądze przejął Polmos. Wżeniając się w bogatą rodzinę producentów alkoholi udało się golcowi zbić majątek. Nie zdziwiłbym się gdybyśmy się w przyszłości dowiedzieli jak to zrobił. Do polityki poszedł jak Lepper tylko po immunitet. Pozycje w PO zdobył dzięki brudnym pieniądzom , którymi finansował kampanie a w łaski Tuska wkupił się finansując wydanie jego książki. Urządzał harce antypisowskie licząc ze PO zawsze będzie roztaczać nad nim parasol ochronny. Tusk widząc że Palikot to cwaniak i że niebawem prokurator się nim zainteresuje wolał pozbawić Palikota wpływów a w końcu osunąć go z PO. Trochę późno bo PO więcej straciła przez Palikota niż zyskała. palikot jest naczelnym chamem w Rzeczypospolitej a jego obecność w sejmie skutkować będzie przez następne 20 lat chamstwem w walce politycznej.Lepperowi wytykano chamską naturę i czekano kiedy zostanie trupem politycznym. palikota czeka to samo co Leppera. Zakładanie nowej partii ma to tylko odsunąć. Partia palikota jest potrzebna. Dzięki niej dowiemy się ilu idiotów żyje w Polsce. Już raz Tymiński starał się to ustalić. Pierwsza partia która nie będzie się utrzymywać z dotacji państwowych a ze składek. Sporo jest instytucji które żerują na ludzkiej głupocie. Partia też może być fabryką pieniędzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pozdrawiam Re: Janusz Palikot show, czyli ostatnia nadzieja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.10, 18:22 Twój wpis świadzczy że ty się bardzo dobrze znasz. Musisz być stałym klientem Palikota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blecharz Re: Janusz Palikot show, czyli ostatnia nadzieja IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.10.10, 21:56 A wiesz ze jest hotel w ktorym przebywal hitler ? I sa do tej pory miasta w polsce gdzie jest honorowym obywatelem. Co ty na to ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do pisuara wyżej Re: Janusz Palikot show, czyli ostatnia nadzieja IP: *.adsl.inetia.pl 18.10.10, 10:51 redaktorpajacewicz naPiSał: >w końcu co to za przyjemność zatrzymać sie w hotelu gdzie w korytarzach > czuć smrodek po tej kanalii.. widać, że ciągle tam bywasz, skoro czuć ten smrodek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka prawda Re: Janusz Palikot show, czyli ostatnia nadzieja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.10, 18:22 Tak buraczku. Twoi znajomi spod budki z tanim winem na osiedlu już nie zrobią imprezy w tym hotelu. Odpowiedz Link Zgłoś
starblast Janusz Palikot show, czyli ostatnia nadzieja ży... 17.10.10, 19:00 Z nadzieją patrzę na to co robi Palikot. Co do posiadania broni przez każdego nie jestem już takim optymistą. Nowe prawo, które przyznawałoby broń musi być skonstruowane profesjonalnie, aby świry nie miały dostępu do broni... Przekonałem się do Palikota po tym jak Napieralski dał do zrozumienia Kaliszowi, żeby się nie wychylał. Dzięki Grzesiu ;). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oAo Re: Janusz Palikot show, czyli ostatnia nadzieja IP: 93.179.207.* 17.10.10, 20:28 Broń służy do zabijania. Pozwolenie na broń to pozwolenie na zabijanie. Co w tym takiego podniecającego??? Weź igłę i żwirek bądź kamyczki. Żwirek/kamyczki powciskaj pod napletek swego penisa i zaszyj skrórkę. Po roku powinno ci się prącie wydłużyć o tyle, że przestaniesz potrzebować protezy i przestaniesz majaczyć o legalnej broni. Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Głupi człowieku 17.10.10, 22:37 Przeczytaj jakie są obecne zasady przyznawania pozwoleń na broń i pomyśl, czy uda ci się skonstruować gorsze i bardziej korupcjogenne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Janusz Palikot show, czyli ostatnia nadzieja IP: *.unitymediagroup.de 17.10.10, 19:02 taaaak , i oczywiscie po , pis , sld czy co tam jeszcze jest nie robi szopki i nieobiecuje cudow . Odpowiedz Link Zgłoś
polazgateska Janusz Palikot show, czyli ostatnia nadzieja ży... 17.10.10, 19:27 Przypatrzcie się dobrze. Tak wyglądają ludzie chorzy na anencephalia. Bardzo współczuję. Bardzo mi ich szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uhn odradzac komus hotel bo sie nie podobaja goscie? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 17.10.10, 19:43 To pachnie bolszewia , typowym zachowaniem POwskim.Mozna nie korzystac z tego hotelu ale namawiac do bojkotu? Wczesnonazistowka bolszewia przemawia przez kolege :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ad vocem Re: Janusz Palikot show, czyli ostatnia nadzieja IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.10.10, 22:54 Z perspektywy żaby kałuża jawi się jak ocean. Drganie skrzydeł pasikonika to nie dżwięk skrzypiec. Spróbuj nie przenosić swoich kompleksów na innych. Odpowiedz Link Zgłoś
wrobre Re: KTO TO JEST ? 18.10.10, 08:43 Ale jesteś dowcipny. Doktórego przdszkola chodzisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: winciuk Jasne - to Ruch PO-parcia IP: 83.238.194.* 17.10.10, 19:48 Ruch PO-parcia. Jasne jak słońce - wystarczy przeanalizować nazwę - przybudówka POkrak i oszustów - oraz parcie na stołki. Nie - mnie to nie interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Janusz Palikot show, czyli ostatnia nadzieja IP: 83.143.102.* 17.10.10, 20:13 Co ty pieprzysz? On nie ma problemu z wyborami. Idź spać. Odpowiedz Link Zgłoś
tppiotr Janusz Palikot show, czyli Mów mi Janusz. 17.10.10, 20:33 Janusze to POrządne chłopaki. :) Odpowiedz Link Zgłoś
miazgotka Janusz Palikot show, czyli ostatnia nadzieja ży... 17.10.10, 21:39 Zapraszamy do Lublina ,masz duże poparcie bo nie lubisz Kościoła..... Odpowiedz Link Zgłoś
monika.gniezno Janusz Palikot show, czyli ostatnia nadzieja ży... 17.10.10, 22:01 Do tej pory często zgadzałam się z panem Palikotem, ale każdy kult jednostki i megalomania nie wychodzi na dobre. Myślę, że teraz stacza się po równi pochyłej.... Odpowiedz Link Zgłoś
hristoforos Janusz ! Wypośrodkuj! 17.10.10, 22:06 Świetnie,że na scenie politycznej znalazł się ktoś taki jak Ty. Ale polityka nie zniesie całkowitego kabaretu. Chętnie podłączę się do Twojej opcji, pod warunkiem,że nie będę wystawiony na pośmiewisko. Luz i dystans do siebie i polityki to Twoje wielkie zalety. Troszkę konkretów i masz wielu ludzi po Swojej stronie. Powodzenia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
maran283 nie przekonuje mnie 17.10.10, 22:08 jakoś mnie te postulaty nie przekonują - to nie są najistotniejsze problemy dzisiejszych lat Panie Januszu więcej odwagi - a sprawy KRUS? a przywileje emerytalne? a obciążenia podatkowe? wybrał Pan hasła łatwe lekkie i przyjemne jak muzyka - nie warto się Panem zajmować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrocławianin żygam na dutkiewicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.10, 22:34 .. kto lubi jaogłowego z niebieskim kogutem na głowie?... Janusz , nie wierze że wciszkasz nam kit, jak sam nie odejdzie to go na jednej taczce wywieziemy razem z szymańskim... przy 8-miu kandydatach jego szanase sa już zerowe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ortografianin Re: żygam na dutkiewicza IP: *.adsl.inetia.pl 17.10.10, 22:56 "Rzygam" pisze się przez rz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tow. Szmaciak Re: żygam na dutkiewicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.10, 23:30 Wrocław moje miasto , to " mądre " miasto tylko 350 oszołomów i idiotów ( całe szczęście również z poza Wrocławia ) przyszło na szoł biłgorajskiego debila mieniącego się kaszpirowskim polityki. A kazał wam tumanki wpłacać kasę na kampanię jak to zrobili biedni emeryci i studenci z Lublina . " Polska to dziki kraj " oprócz Wrocka !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: med Re: żygam na dutkiewicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.10, 00:09 Ty kmiocie i pachołku episkopatu! Won do swojej nory! Odpowiedz Link Zgłoś
w.kropa Janusz Palikot show, czyli ostatnia nadzieja ży... 18.10.10, 04:57 Nikt nie wie jak to sie skonczy, jedno jest pewne Palikot wpuszcza swierze powietrze do chlewu na Wiejskiej i chwala mu za to . Czlowiek rozumny sprawdza sie w dzialaniu . Odpowiedz Link Zgłoś
map4 Re: Janusz Palikot show, czyli ostatnia nadzieja 18.10.10, 06:36 w.kropa napisał: > Nikt nie wie jak to sie skonczy, jedno jest pewne Palikot wpuszcza swierze pow > ietrze do chlewu na Wiejskiej i chwala mu za to . Czlowiek rozumny sprawdza sie > w dzialaniu . Efektów działania komisji "przyjazne państwo" jakoś nie widać. Jakkolwiek rzeczywiście przyznam, że dawno już nie słyszałem polityka mówiącego ludzkim głosem i Palikot jest tu chlubnym wyjątkiem wśród stada gadających klonów ułożonych przez macherów od PRopagandy. Ale nie mogę oprzeć się wrażeniu, że Palikot jest aktorem w teatrze polityki a spektakl - choć inny od reszty - pozostaje spektaklem. Teatr, show i kamery - to jest świat Palikota. Praca nad rozwiązywaniem problemów - już niekoniecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cogito Re: Janusz Palikot show, czyli ostatnia nadzieja IP: *.opera-mini.net 18.10.10, 08:22 Narzekanie jest tak samo skuteczne, jak dmuchanie pod wiatr. Chwilowo jest ci trochę cieplej. I za sekundę, znowu masz zimny wiatr na twarzy. Zamiast narzekać, zróbcie coś. Nie podoba ci Palikot, zbierz swoich kumpli, znajomych, sąsiadów I ZRÓB COŚ. Pokaż że potrafisz coś zrobić. Jedną rzecz, ale zrób. Palikot nie obiecuje zbawienia Świata. Palikot w Sejmie nie miał wsparcia. Może jak będzie poza Sejmem, ale będzie miał za sobą ruch społeczny, to coś zrobi. Znacie postulaty Palikota ?? Wiecie gdzie je znaleźć ? Poszukaj w internecie a napewno znajdziesz. Chcesz mu pomóc, chcesz sobie pomóc ? Zrób coś konkretnego. Jedną rzecz , ale zrób., Spróbuj zrobić, zanim wypowiesz oskarżenie, że ktoś czegoś nie zrobił Piszę to do wszystkich narzekających. Narzekaczy na wszystkie tematy, w każdym czasie. Nie bądź wiecznie narzekającym Polakiem, tylko coś zrób. Odpowiedz Link Zgłoś
trueapasz Pan sztuczny penis na prezydenta ;) 18.10.10, 08:36 Niedługo pan palikot w ramach kampanii wyborczej wystąpi w Tańcu z Gwiazdami edycja 24 i gotowanie na ekranie Tadżyckie przysmaki ;) panie palikot idz pan pajacować do kabaretu Odpowiedz Link Zgłoś
wrobre Janusz Palikot show, czyli ostatnia nadzieja ży... 18.10.10, 08:40 Dlaczego dopiero w poniedziałek jest informacja że spotkanie byłow hotelu Scandic a i tak nie wiem o której godzinie. Dlaczego informacje omiejscu i czaie spotkania , - przed spotkaniem były przez media ukrywane. Odpowiedz Link Zgłoś
karol63 Janusz Palikot show, czyli ostatnia nadzieja ży... 18.10.10, 10:26 Wiarygodność Palikota zerowa w związku z jego działalnościa w komisji "przyjazne państwo", a nowe twarze to dinozaur Kalisz.Sztukmistrz z Lublina tworzy wydmuszkę z PO na wzór niemieckiej CSP. Odpowiedz Link Zgłoś
rwaku Janusz Palikot show, czyli ostatnia nadzieja ży... 18.10.10, 11:28 W każdym miejscu powtarza to samo, jak mantrę, a o gospodarce i finansach - zero. Po prostu nie zna się na tym. Zwykły demagog, a gawiedź słucha i podziwia. skąd to znamy. Starsi pamiętają obiecanki Wałęsy. To taki Lechu bis. Głosujcie na nas, a potem? A potem,pocałujta w d... wójta! Odpowiedz Link Zgłoś
positum Ja wolę rządy filozofów od rządów piłkarzy 18.10.10, 11:38 Po piłkarzach zostaną puste stadiony, a po filozofach mądrość. Odpowiedz Link Zgłoś
zygmuntt0 Palikot - inteligencja + brak skrupułów 18.10.10, 13:25 Palikot - inteligencja + brak skrupułów = niebezpieczna mieszanka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiaXIVlo Re: Palikot - inteligencja + brak skrupułów IP: *.opera-mini.net 18.10.10, 14:43 Zygmunt Nie widziałem cię wczoraj na spotkaniu w Scandic Byłeś na mszy i tam mówią miłuj bliźniego swego jak siebie samego Nie słuchałeś Palikota, nie słuchałeś swojego duszpasterza Więc siedź cicho i nie zabieraj głosu, nie psuj atmosfery Jesteś typowym Polakiem-katolikiem, który rzuca podejrzenia, węszy, podjudza. Weź się lepiej do roboty, a jeśli nie potrafisz, siedź nie podburzaj jednych przeciwko drugim Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg Jaka inteligencja?? 18.10.10, 18:09 Caly czas slysze o tej inteligencji Palikota i jakos nie wiem skad ta legenda sie bierze?Facet truje puste farmazony,co chwile ma procesy albo musi przepraszac, bo kogos obraza(inteligentny czlowiek tak ma opanowana retoryke, ze takie rzeczy mu sie nie przydarzaja),w komisji Przyjazne Panstwo zaslynal co najwyzej z lenistwa i braku kompetencji. Przestancie wiec kreowac "BYZNESMENA od Wody" na Einsteina.Jest arogancki-ale to nie inteligencja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orlow Re: Jaka inteligencja?? IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.10.10, 18:53 Znakomicie operujesz błędną definicją. Odpowiedz Link Zgłoś
pamejudd Jaka definicja? 19.10.10, 11:23 Masz - jak widze - problemy z czytaniem. Odpowiedz Link Zgłoś