Dodaj do ulubionych

Nie grzejcie tak bardzo w miejskich autobusach!

27.10.10, 10:43
Kolejne polskie odkrycie "ameryki".....
Obserwuj wątek
    • Gość: Piotrek Re: Nie grzejcie tak bardzo w miejskich autobusac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.10, 11:08
      Nie grzeją - źle.
      Grzeją - źle.

Jak komu dogodzić to nawet diabeł nie wie.
      • zusto129 Re: Nie grzejcie tak bardzo w miejskich autobusac 27.10.10, 11:16
        przeciez mozna podejsc do kierowcy i poprosic o zmniejszenie ogrzewania.
        • Gość: M-KA Re: Nie grzejcie tak bardzo w miejskich autobusac IP: *.credit-suisse.com 27.10.10, 11:46
          Proba przedarcia sie przez scisk z konca autobusu do kierowcy graniczy z cudem. Proponuje sprobowac, powodzenia!
      • Gość: ja Re: Nie grzejcie tak bardzo w miejskich autobusac IP: 89.174.255.* 27.10.10, 11:23
        Typowy Polak, ze skrajności w skrajność, brak podstawowej umiejętności czytania ze zrozumieniem.

Nikt nie mówi o wyłączeniu ogrzewania, ale o jego zmniejszeniu.
    • Gość: ogu. Re: Nie grzejcie tak bardzo w miejskich autobusac IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.10.10, 11:19
      pewnie za 2 miesiące będzie prezentowany kolejny list, pod tytułem "Czemu nie grzeją w autobusach :))))
    • pepciu05 Nie grzejcie tak bardzo w miejskich autobusach! 27.10.10, 12:08
      nie ma co marudzić, kurtkę zawsze lepiej rozpiąć. ściągnąć czapkę, rozwiązać szalik. Zresztą my Polacy słyniemy z marudzenia.
      • zusto129 Re: Nie grzejcie tak bardzo w miejskich autobusac 27.10.10, 12:14
        to jest przewodnia mysl wielu forumowiczow,co drugi post jest zestresowanych,niezadowolonych ludzi.Co chwile pojawia sie nowy artykul i juz ludziska marudza jaki ten Wroclaw i jego wladze sa do doopy
      • Gość: GOSC Re: Nie grzejcie tak bardzo w miejskich autobusac IP: 80.27.149.* 27.10.10, 13:10
        Popieram, A jak ktos ma klimakterium albo andropauze niech siedzi w domu lub przemieszcza sie na piechote.
    • jkolonko Nie grzejcie tak bardzo w miejskich autobusach! 27.10.10, 12:50
      Przydałaby się opcja "zakopania", żeby nie wisiały za długo nawet w lokalnej kolumnie.
      Jakoś jeżdżąc komunikacją nie potrafię poprzeć czytelnika, chociaz może ma on pecha i jeździ cieplejszą linią.
    • patthecatredux A za tydzień będzie kwiczał, że zimno mu... 27.10.10, 12:55
      ...jak ja kocham to polskie piekiełko... :)
      • liwiaaa Re: A za tydzień będzie kwiczał, że zimno mu... 27.10.10, 19:14
        a bo za ciepło, za zimno, za wolno, za szybko... Kur** przesiądź się na starsze autobusy, tramwaje..
        jeszcze lepiej: dupę sobie czekoladą wysmaruj i poczekaj aż ktoś Ci ją wyliże....

żale i pretensje o dosłownie wszytsko..
        'pretensje do garbatego, że ma proste dzieci'...
        autora tego pięknego listu powinni postawić na -20 st na pół godziny a potem podstawić autobus schłodzony... może mu wtedy mózg dojdzie do siebie... teraz jest ewidentnie zbyt mocno rozgrzany...
    • agnieszka.wro Nie grzejcie tak bardzo w miejskich autobusach! 27.10.10, 12:55
      Co za bzdura... kurtkę można rozpiąć, szalik zdjąć. Kiedy mnie zmrozi na zewnątrz autobusu nie mam nic przeciwko, ażeby grzało weń. Poza tym - nie zdarza się często, żeby grzali - niestety.
    • nazimno Czy we Wroclawiu chca bic rekordy emisji CO2? 27.10.10, 13:11
    • byrcyn11 Zapewne chodzi o nowe mercedesy. 27.10.10, 18:21
      Sprawa wygląda tak, że nie ma osobnego ustawienia temperatury w części pasażerskiej i kabinie kierowcy. Czyli inaczej mówiąc; taką samą temperaturę jaką sobie ustawi rozebrany kierowca, mają też pasażerowie. Jedyną możliwością jest wyłączenie ciepłego nawiewu całkowicie w części pasażerskiej, ale wtedy byłyby krzyki, że nie grzeją, a sami du.. itp. Ostatecznie kierowca mógłby co kilka przystanków włączać i wyłączać nawiew na tył, ale który będzie o tym pamiętał przez cały czas, gdy musi skupić się na jeździe i wsiadających-wysiadających pasażerach.
      • Gość: z ukosa To we Wroclawiu kierowcy jezdza rozebrani ? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 27.10.10, 18:54
        To taki trick, zeby przyciagnac do miasta turystki-emerytki z Niemiec?
        Dajcie reklame w niemieckiej TV, miasto bedzie pelne!
        Hotele odkuja sie za zagrozone powodzia lato.

Pytam, bo:
        "Czyli inaczej mówiąc; taką samą temperaturę jaką sobie ustawi rozebrany kierowca,..."
    • Gość: 13 Jak ci sie fusie nie podoba, to se kup fure. IP: *.e-wro.net.pl 27.10.10, 19:35
      • Gość: macAbra Re: Jak ci sie fusie nie podoba, to se kup fure. IP: *.e-wro.net.pl 27.10.10, 19:38
        Gołodupce narzekają. A kto jeździ komunikacją miejską? Renciści, emeryci, młodzież ucząca się, bezdomni, biedota, osiedlowa nastoletnia chuliganka (bo ta nieco starsza i poważnieja=sza śmiga furami).
        Warto dla tego motłochu coś robić? Powinno się w ogóle zlikwidować komunikację miejską. Normalny człowiek ma auto. A śmieć, żul, niech zap...la na piechotę.
        • Gość: egm szkudlarek daje głos IP: *.e-wro.net.pl 27.10.10, 19:43

Chciałbym, aby osoby odpowiedzialne za dobro pasażerów w MPK, poinstruowały kierowców, że nie należy (mówiąc kolokwialnie) grzać na maksa, gdyż to tylko szkodzi nam, pasażerom.

Szkudlarek biedaku. ciebie i tobie podobnych to ja mam ...wiesz gdzie? pewnie że wiesz.
        • Gość: z ukosa Dales sobie samemu doskonala rade: IP: *.dip0.t-ipconnect.de 27.10.10, 19:43
          "A śmieć, żul, niech zap...la na piechotę"-
          Pozostaje ci sie tylko do niej zastosowac.

PS
          Co za prymitywne chamskie wrzaski....macAbra, prostaku.
          • Gość: macAbra Re: Dales sobie samemu doskonala rade: IP: *.e-wro.net.pl 27.10.10, 19:56
            stary, wiesz co mi możesz wylizać?
            nie znam cie i niech tak pozostanie elokwencie internetowy.
            ja na piechotę od jakiś 8 lat nie muszę chodzić, chyba że chcę.
            a ty zap..aj do końca swojego forumowego życia bo tylko tu masz coś do powiedzenia
            mpk Wrocław. a może ty ten no k..a miłośnik?
            ile masz lat? grubas z IX obecnie jak go wyj..li w DLA, znany pedofil po wyroku dziabał cie jiuż;)?
            ...synek i plis nie odpowiadaj, bo ja tego już nie przeczytam.
            • Gość: hjk Re: Dales sobie samemu doskonala rade: IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.10.10, 22:19
              wypie**alam z tego kraju
            • Gość: pogromca buraków Re: Dales sobie samemu doskonala rade: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.10, 23:57
              Najwyzej to móglbym ci wy....lic w ryj szmato.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka