Dodaj do ulubionych

Legnica spotkanie

13.04.04, 10:09
Witam poswiatecznie.
Moze by tak uskutecznic jakies spotkanie?W zeszlym tygodniu byly u mnie na
kawce Sylwia z Michalkiem i Anita z Szymkiem,baaaaardzo milo bylo.
Jak pogoda dopisze,mozna by gdzies z kocykami na swiezym powietrzu usiasc,a
jesli nie to moze w domku na kawce???
Co Wy na to???
W ogole tak sobie kiedys myslalam ,zeby zrobic grupke informacyjna dla mamus
okololegnickich np na yahoo,ale nie wiem czy wobec zywotnosci naszej ma to
sens????????
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • sylwias5 Re: Legnica spotkanie 14.04.04, 17:24
      Hej!
      My,bardzo chętnie się z Wami spotkamy!
      Sylwia i Michałek
      • doris73 Re: Legnica spotkanie 14.04.04, 21:36
        My niestety zostajemy na uboczu choć tęsknię za spotkaniem w Waszym gronie. Od
        Swiat mala leży chora, ma chyba wirusa załapanego od Dawida Anety, którym się
        łatwo zarazić poprzez np dotyk, więc dla dobra wszystkich my sie nie pojawimy:-
        )
        ..................
        www.kosmitka.leg.pl/
        • stenia72 Re: Legnica spotkanie 14.04.04, 22:01
          Bardzo chętnie sie spotkam z Wami, ostatnio miałam pszyjść do Ciebie Agra ale w
          ostatniej chwili zjawili się u mnie goście no i rozumiesz.....
          Będę śledzić ten wątek i jak coś ustalimy to się zjawię.

Marzena i Przemcio (18.11.2002)
          • agra_edziecko Re: Legnica spotkanie 16.04.04, 08:31
            Wszyscy zainteresowani:-)
            Spotykamy sie ok 15 przed zlobkiem na Anielewicza i jesli pogoda dopisze
            idziemy na spacerek do parku a jesli nie-do mnie.
            Doris-kurujcie sie,teraz piekna pogoda,na pewno sie spotkamy.Moze w ten majowy
            pierwszy weekend???
            Pozdrowienia dla wszystkich.
            • stenia72 Re: Legnica spotkanie 16.04.04, 22:46
              cho.....a, przeoczyłam.
              Mam nadzieję że na następne już mi nic nie przeszkodzi i oczywiście nie przeoczę.

• agra_edziecko Re: Legnica spotkanie 17.04.04, 08:53
                Stenia,dalabym znac,ale nie wiem czy nigdy nie mialam czy zgubilam Twoj
                telefon,dawaj mi na priva,to juz nie przegapisz.
                • doris73 Re: Legnica spotkanie na basenie? 17.04.04, 10:50
                  A może w sobote lub niedzielę basen z maluchami w 12-stce? Tylko ktoś by musiał
                  zadzwonic i upewnic się na 100% że wpuszczają z maluszkami w kąpieluszkach.
                  Dajcie się namówić, to może wreszcie zdopinguje sie do zakupu stroju
                  kapielowego, mi sie taki wypad marzy od ho ho. A może juz ktoś był z maluszkiem?
                  • agra_edziecko Re: Legnica spotkanie na basenie? 17.04.04, 14:07
                    My dzis nie damy rady,ale jutro popoludniu moglibysmy rodzinnie popływać.Nie
                    wiem jaki tam numer telefonu,trzeba by sie dopytac na ktora godzine.Jesli nie
                    tam,to fajnie jest na basenie w Jaworze,woda chlodna,ale jest jakuzi i
                    zjezdzalnia.
                    • doris73 Re: Legnica spotkanie na basenie? 17.04.04, 17:17
                      Ja myslalam o za tydzień (ale gramotnie), tak to każdy już ma zaplanowany week,
                      ale za tydzień... no wiesz do Jawora to trzeba by autami jechac, a po sasiedzku
                      nawet jakbyś chciała nie zabierzesz do swojego auta mamy i dziecka.
                      • sylwias5 Re: Legnica spotkanie na basenie? 17.04.04, 17:29
                        My odpadamy w związku z basenem ,bo Michał ma alergie .
                        Sylwia i Michał
                  • kangureq Re: Legnica spotkanie na basenie? 24.04.04, 02:05
                    My z basenu tez odpadamy... chyba ze można z roczniakiem :d a do Jawora to
                    juz zupełnie za daleko :(
                    pozdrawiam
                    anita
                    • agra_edziecko Legnica spotkanie - moze dlugi weekend?????? 24.04.04, 10:03
                      Hejka!
                      Sorki dziewczyny ale mam na tyle malo czasu,ze na edziecko nie wchodze...Na
                      basen na pewno nie pojdziemy teraz bo bylam chora i nie chce przeginac.Moze w
                      nastepny weekend znajdziecie w ktorys dzien czas najakies babsko-dzieciowe
                      spotkanie???
                      • doris73 Re: Legnica spotkanie - moze dlugi weekend?????? 24.04.04, 10:31
                        My w dlugi week siedzimy w domu bo Alek wyjezdza na 3 dni na kawalerskie, takze
                        piszemy sie z Natalka jak najbardziej. Ruda Aneta z Dawidem pewnie tez beda
                        siedziec w domu, wiec tylko pogode trzeba zamowic
                        • sylwias5 Re: Legnica spotkanie - moze dlugi weekend?????? 24.04.04, 16:23
                          Hej!
                          My w zasadzie mamy zaplanowane już dwa dni z długiego weekendu,tylko jeszcze
                          niewiem które to będą .Ale na spotkanie bardzo chętnie przybędziemy.
                          Sylwia i Michałek
                          • agra_edziecko Re: Legnica spotkanie - moze dlugi weekend?????? 24.04.04, 18:14
                            Sylwia,nie wiem ja u Was,ale ja mam wolny tez piatek i poniedzialek,wiec
                            weekend mam 4 dniowy,moze wiec uda sie jakos dogadac.Postaram sie3 wchodzic na
                            biezaco na forum to sie dogadamy albo via gg.
                        • agra_edziecko Re: Legnica spotkanie - moze dlugi weekend?????? 24.04.04, 18:13
                          W ostatecznosci jakby pogoda byla do bani zawsze mzona sie w domku
                          zamelinowac.A jak dopisze to kocyki i do parku niech sie mlodziez wychasa a my
                          popiknikujemy.
                          • sylwias5 Re: Legnica spotkanie - moze dlugi weekend?????? 26.04.04, 21:10
                            Hej!
                            Jakoś tu ucichło.Nam pasuje niedziela,co Wy na to?
                            Sylwia i Michałek
                            • kangureq Re: Legnica spotkanie - moze dlugi weekend?????? 26.04.04, 23:12
                              To jakie ustalenia? bo ja jestem do dyspozycji :d

pozdrawiam
                              anita
                              • anetar1 Re: Legnica spotkanie - moze dlugi weekend?????? 27.04.04, 13:37
                                My sie tez piszemy. tym razem juz nam nic i nikt nie przeszkodzi!!!

pozdrawiam
                                Ruda i Dawid
                                • agra_edziecko Re: Legnica spotkanie - moze dlugi weekend?????? 27.04.04, 15:18
                                  Ja co do niedzieli narazie nie mam planow,ale na 100% wypowiem sie w sobotę.mam
                                  nadzieję ,że pogoda dopisze.
                                  • stenia72 Re: Legnica spotkanie - moze dlugi weekend?????? 27.04.04, 20:37
                                    My cały wekend siedzimy w domu, więc każdy dzień mi odpowiada (oby znowu nic nie
                                    przeszkodzło).
                                    Wyczytałam że będzie niedziela, więc czekam teraz na konkretną godzinkę i jesteśmy.

• ingi Do stenia72! 29.04.04, 00:17
                                      Witaj Marzena! Kope lat ;)) Stracilysmy kontakt. Tyle co sie Ciebie naszukalam
                                      to moje. Wyslalam jakis czas temu maila i zaro odzewu :(. Przypadkiem
                                      odnalazlam Cie na tym forum. Odezwij sie koniecznie na:
                                      ilona.24@interia.pl
                                      Trzeba zrobic nowe fotki bo nasze Przemki juz podrosly

Pozdrawiamy: Ilona i Przemcio (Jawor)
    • sylwias5 Re: Legnica spotkanie 27.04.04, 21:13
      Hejka!
      Dziewczyny,tylko nie niedziela!Przyjeżdzają do nas akurat w ten dzień
      znajomi .W sobotę mąż ma zawody strażackie,więc by nam odpowiadał 1
      maja .Przepraszam ,że namieszałam.
      Pozdrawiam - Sylwia
      • doris73 niedziela, tylko ktora godzina 28.04.04, 21:21
        Moze 13?
        • agra_edziecko Re: niedziela, tylko ktora godzina 29.04.04, 20:36
          Dla mnie 13 to troche pozno,to juz pora obiadowa.Moze jesli pogoda dopisze to
          ok 11?
          No i miejsce.Jesli bedzie ladnie proponuję albo w parku tam kolo fontann,jest
          trawka,albo jak sie idzie w kierunku Bielanskiej mostem to juz za rzeka jest
          tez taka rozlegla łąka daleko od wody... chyba,ze ktos ma inna idee...
          A gdyby tfutfu tfu padalo to gdzie?Ja mam chate wolna...
          • anetar1 Re: niedziela, tylko ktora godzina 30.04.04, 12:57
            Nam pasuje. Teraz tylko czarujemy odpowiednia pogode!!!

Aneta i Dawid
    • agra_edziecko Nowa grupka kontaktowa - Legnica i okolice 29.04.04, 22:10
      Kochane moje mamuski z Legnicy i okolic.

Popelnilam małą samowolke,mam nadzieje,ze wybaczycie i zakceptujecie.Otoz dzis
      na www.yahoo.com założylam nowa regionalą grupke o nazwie Legnica.
      Oczywiscie edziecko jest super,ale pomyslalam,ze dzieki tej grupie rowniez mamy
      ktore na edziecko nie wchodza beda mialy z nami kontakt i beda mogly sie
      dowiadywac o planowanych spotkaniach a jedna grupa drugiej w niczym nie zawadza.

W moim założeniu grupka na yahoo ma sluzyc wlasnie przede wszystkim celom
      informacyjnym,ale jesli Wam sie spodoba,mozemy tam po prostu wymianiac sie
      wiadomościami o nas i naszych dzieciach.Ja sama jestem na dwoch takich
      mamuskowych listach na yahoo,w tym jednej regionalnej okolowroclawskiej(m.in. z
      braku odpowiednika okołolegnickiego) i bardzo je sobie chwale.

Moze kilka slow o tym jak sie zapisac i na czym to polega.
      Strona domowa to www.yahoogroups.com/group/Legnica

Zapisac sie mozna w dwojaki sposob.
      Wejsc na ta strone,jesli nie jestescie w zadnej grupie na yahoo ani nie macie
      tam ID i hasla trzeba wejsc na JOIN THIS GROUP wtedy yahoo zapyta o Wasz ID i
      haslo,a skoro go nie macie,wybieracie SIGN UP NOW . Jesli znacie podstawy
      angielskiego wykonujecie polecenia dalej,wymyslacie swoje ID i haslo,podajecie
      adres mailowy,ktory uzywacie.Jesli nie napiszcie do mnie na agra77@poczta.fm
      lub gg 2024408 to postaram sie sama zalozyc Wam konto w wolnej chwili. ID i
      haslo trzeba zapamietac,bo tylko wtedy mozna zalogowac sie na stronie grupowej
      i korzystac z niej w pelni.
      Jest tez prostszy sposob.Mozecie napisac pustego maila na adres Legnica-
      subscribe@yahoogroups.com spod Waszego adresu i wtedy dolaczycie go grupy.
      Kiedy to sie stanie kazdy mail ktory napiszecie na adres
      Legnica@yahoogroups.com (juz bez subscribe) pojawi sie na stronie grupowej oraz
      zostanie rozeslany do wszystkich osob bedacych w grupie,czyli poki co do mnie.

To chyba tyle na poczatek.Nie wiem czy pomysl Wam sie spoodoba i sie
      przyjmie ,mam nadzieje,ze tak.
      Mozecie powiadomic o tym wszystkie inne znane Wam mamy korzystające z
      Internetu,moze zechca sie przylaczyc.W razie watpliwosci piszcie tutaj albo na
      priva.
      • doris73 Re: Nowa grupka kontaktowa - Legnica i okolice 30.04.04, 20:49
        mi niedziela 11 pasuje, co do grupy dyskusyjnej nie umiem sie po tym poruszac,
        jakos nie moge zajarzyc o co w tym wszystkim chodzi, zreszta i tak siedze juz
        na eDziecku na prywatnym forum mamusiek wrzesniowo-pazdziernikowych , ircu,
        gadu - gadu i przydalby się jakiś mały klon samej mnie :-)
        • agra_edziecko Re: Nowa grupka kontaktowa - Legnica i okolice 30.04.04, 21:58
          Doris,jesli chcesz zapisze Cie,nie ma problemu,ale decyduj sie szybciutko,bo
          mam teraz kilka dni luzu:-)Daj znac na gg.
          Nie sadze,zebys miala wiele roboty z naszym forum,pewnie glownie bedzie tam o
          ewentualnych spotkaniach,a dzieki temu IMO bedzie lepszy kontakt.

Co do jutra-niestety nie dam rady jednak.Znajomi zadzwonili czybysmy sie
          spotkac nie chieli i beda po 12tej.Przepraszam Was bardzo.Moze ktos bedzie mial
          w poniedzialek czas?Bo i tak widz,eze tylko chyba my dwie bylysmy chetne?????
          • doris73 Re: Nowa grupka kontaktowa - Legnica i okolice 01.05.04, 10:27
            A ugryzcie sie wszystkie:-) Ide teraz sama do parku, moze spotkam sie z któras
            z Was i zobaczyc jakis nieoficjalny pochod 1-wszo Majowy chac jak czytam to
            bidnie dzis bedzie w Legnicy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka