Gość: wro23 IP: *.ds.uni.wroc.pl 16.04.04, 23:56 polsat jakos poziomem nie jest dla mnie, albo ja nie jestem grupą docelową dla nich, ale promuje Wrocławc i za to ma plus. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: yoga Re: Unijny koncert gwiazd IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.04, 08:25 Dla Pani Edyty Geppert przyjechałbym z Paryża do Wrocławia. Tam TAKICH nie mają. I chyba nigdy nie mieli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: from a crowded bar Re: Unijny koncert gwiazd IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.04.04, 12:40 Polecam w takim razie koncert Edyty Geppert i zespołu Kroke, też w ramach Przeglądu Piosenki Aktorskiej. Szczegóły na ppa.art.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Unijny koncert gwiazd IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.04.04, 16:34 Polsat powinien otrzymać jakąś nagrodę za promocję Wrocławia na swojej antenie. Tak trzymać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojuś Re: Unijny koncert gwiazd IP: *.os.kn.pl 19.04.04, 11:45 Ja cię! Niesamowite! Takie gwiazdy we Wrocławiu z okazji wejścia do Unii! To nieprawdopodobne, chyba ze szczęścia oddam kał do SANEPIDU. Odpowiedz Link Zgłoś
stworzek Re: Unijny koncert gwiazd 19.04.04, 12:22 buehehehe......... nie no faktycznie :) Gwiazdy ze hoho. Szkoda ze nikt nie pomyslal o mlodszej publicznosci :P ktora niekoniecznie slucha Sachurskiego. BLECH!!! Odpowiedz Link Zgłoś