Dodaj do ulubionych

Premiera Tuska przed Trybunał Stanu! W imię Jar...

• 1410_tenrok a tu link do ustaw o Trybunale Stanu 20.01.11, 17:18
      isip.sejm.gov.pl/KeyWordServlet?viewName=thasT&passName=Trybuna%C5%82%20Stanu
      może poczytacie i porozmawiamy......................
    • ddyzma5 Re: Premiera Tuska przed Trybunał Stanu! W imię J 20.01.11, 17:27
      Na Tuska jest tylko jedno lekarstwo, przygotować taczkę gnoju i użyć ją jako środek transportu dla Tuska do więzienia śledczego .
    • ddyzma5 Re: widze: map, patrze: kolejne kłamstwo....... 20.01.11, 17:39
      1410_tenrok napisał:

> nie chce mi sie dyskutować z oszustami. Samo może sprawdzić przekrętaczu.
      >
      Naucz Ty się najpierw kultury dyskusji , poza tym jak zwykle język środowiska brukowego mógł byś nie używać. Nie sprzyja on bowiem wymianie poglądów.
      • 1410_tenrok a czego wy macie sie nauczyć? 21.01.11, 14:07
        Mój język jest adekwatny do poziomu waszych oszczerstw. A rzecz szła tu o kolejny numer idioty mapa, czyli niezrozumienie sensu i zasad działania Trybunału Stanu................ Jeżeli wy zaczniecie pisać merytorycznie, to ja zacznę być grzeczny.
        PS.
        poniżej podałem link do ustaw o Trybunale Stanu.

I nie uczcie mnie kultury dyskusji, sami sie najpierw nauczcie poszanowania faktów i obiektywnego spojrzenia na pewne sprawy!
        Wasza dyskusja polega na tym:
        x: wybudowali drogę
        y: tak, ale to złodzieje
        x: ale droga fajna
        y: tak, może i fajna, ale wybudowali ją złodzieje, a wogole, to należy wielkiego sternika wywalic ze stanowiska
        x: ale droga pomoże ludziom
        y: może i pomoże, ale dyrektor firmy, która ją budowała to kumpel sternika, a sternika należy wywalić
        z: tak, sternik to oszust
        q: tak, tak, sternik to straszny oszust, a miastem rządzi banda
        y: banda, to mało powiedziane
        x: hel Ludzie! Rozmawialismy o nowej drodze!
        z: jaka droga? To ścieżka, a sternik nas oszukał
        q: tam droga, tak to raptem nawet nie ścieżka, a w ogóle to jak będzie powódz, to ta ścieżka sie na nic nie nada, ponieważ trzeba nam wyciągu krzesłkowego
        z: no właśnie, wyciąg krzesłekowy. Widziałem takie w Monachium!
        y: tak masz rację, ale sternik to oszust i należy go wywalić!

To jest właśnie wasza merytoryczna dyskusja! Kłaniacie sie i używacie grzecznego języka.
        • Gość: DuchŻarskiego Re: a czego ty masz sie nauczyć? IP: *.ip.netia.com.pl 21.01.11, 18:05
          > Mój język jest adekwatny do poziomu waszych oszczerstw

Twój język odpowiada twojemu poziomowi umysłowemu lub inaczej deficytom umysłowym. A nagminne zdrabniane nicków adwersarzy lub ich wyzwanie jest charakterystyczne dla emerytowanych nauczycieli zawodu w ohp lub innych krynicach wiedzy. Używanie fonetycznej formy zapisu obcojęzycznych słów lub zwrotów to żałosna próba dowartościowania się. Nie wspominając już o wybitnej znajomości ekonomii lub liczebności ludności Krakowa. Ale, ale Gej-Zajtung jest dumna z twoich poglądów....Ty się nie możesz już nic nauczyć, jest już za późno, ale możesz liczeć...
          • 1410_tenrok i co dalej................ 22.01.11, 01:00
            wyluzuj malutki, to jedynie zabawa. Kocham wasze wpisy, hipokryci. Jesteście tacy stalowi w tych swoich protestach. Zupełnie jak cynfolia.

PS.
            jesteś dobrym psychiatrą, skoro atestujesz komuś stan umysłu na odległość. Nie myślałeś o jakiejś praktyczce? Był już taki jeden, co z telewizora naprawiał ludzi. Spróbuj też ty, misiaczku.

Gej-Zajtung - i wszystko jasne! kolejny kretyn, pogrobowiec Einsatzkommandos lub Szmalcowników. Wstydź się malutki, oj wstydź!
            • Gość: ` Re: i co dalej................ IP: *.finemedia.pl 22.01.11, 12:39
              PS.
              > jesteś dobrym psychiatrą, skoro atestujesz komuś stan umysłu na odległość. Nie
              > myślałeś o jakiejś praktyczce?

pisze coś takiego tenrok, który po jednym wpisie adwersarza odpsuje, że jest on idiotą, kretynem, nie chodził do szkoły, nie wie kto zacz Piłsudski :)

I JESZCZE NAZYWA LUDZI HIPOKRYTAMI! :)

Tutaj link do ciekawej dyskusji z tenrokiem :)

forum.gazeta.pl/forum/w,72,120890095,,Dzieki_znanym_artystom_mozemy_miec_dobre_pomniki.html?v=2&wv.x=2
              • 1410_tenrok jestes swietny w swojej krytyce, 22.01.11, 17:12
                szczyt erudycji oraz estetytyki etycznej. Tyle, że mnie wisi, co ty na mój temat sądzisz.
                A temat jest o tym, czy kogo należy stawiać przed TS czy nie, oraz, czym jest polski TS - czy jest to instytuacja z zakresu prawa czy też z zakresu polityki.
                Pojmiesz wreszcie, że to, czy ja jestem brzydki czy też ładny, a Tobie się podobają moje wpisy, czy też nie, to mało ważny temat. Na twoje fobie jest jedna rada: przestan czytać moje wpisy, ponieważ spamujesz swoim bełkotem. I znowu, czy chesz, czy nie chcesz, stajesz po stronie palanta, który nie rozumie nawet konstrukcji prawnej swoje dawnej ojczyzny i od opluwania władz miasta przeszedł do opluwania polskiego państwa. Opluwanie własnego miasta i własnego państwa to są wartości, które cie fascynują? Pięknie, pięknie.
                Chcesz pisać o mnie - załóż sobie wątek "tenrok to cham" lub "tenrok - wróg publiczny numer 99999"i tyle.
                • Gość: ` Re: jestes swietny w swojej krytyce, IP: *.finemedia.pl 22.01.11, 18:06
                  Opluwanie własnego miasta i własnego państwa to są wartości, które cie fascynują? Pięknie, pięknie.

I znów to samo. Wnioski z kosmosu. Czy ty się nic nie nauczysz?
                  Pokazujesz w ten sposób cienkość swojego intelektu i warsztatu retorycznego :)
                  A wątek może być o czymkolwiek. Ważne, żeby rozmawiać a nie ubliżać sobie nawzajem. Tak jak ty. Wyzwiska , ubliżanie innemu niszczą dyskusję, czego zdaje się nie pojmujesz i chyba nie pojmiesz. Podobnie nie pojmujesz i niestety chyba nie pojmiesz, że ktoś ma prawo mieć inne zdanie.
                  Czy ja spamuję? To twoje zdanie. Zakładanie wątku o tobie to dopiero byłby spam. Może to ty dogadaj się z reniferem, z liuzzi , czyli osobami reprezentujący podobny tobie poziom i załóżcie sobie z boku kącik pod nazwą np "strefa buraka" i tam sobie piszcie do siebie nawzajem per pedale, przygłupie, szubrawcu knalio itp.
                  Szkoda już o tobie gadać, fakt.
                  Ale skoro już chcesz do rzeczy i tematu tego wątku, to następne pytania:
                  1) w jaki sposób chcesz postawić przed TS człowieka który już nie żyje? Chodzi o gen. Błasika ?
                  2) Na jakiej podstawie chcesz postawić przed TS Jarka Kaczyńskiego? napisałeś "za to że nie że nie wydał rozkazu, aby samolot nie lądował.. A niby komu i na jakiej podstawie Jarosław Kaczyński miał wydawać rozkazy ? I na jakiej podstawie ktoś miałby je wykonać?
            • Gość: DuchŻarskiego Re: i co dalej................ IP: *.ip.netia.com.pl 22.01.11, 22:56
              > wyluzuj malutki,

jest już pierwsze zdrobnienie...

>to jedynie zabawa

ładnie się bawisz o pierwszej w nocy:)

>Kocham wasze wpisy, hipokryci. Jesteście ta
              > cy stalowi w tych swoich protestach.

Zdolność samodzielnego myślenia to według ciebie hipokryzja...

>Gej-Zajtung - i wszystko jasne!
              Gazeta, która publikuje przez kilka dni manifesty gejowatych nastolatków, chyba ubiega się o to zaszczytne miano i cieszy się, że dostrzegam jej orientację

> kolejny kretyn, pogrobowiec Einsatzkommandos lu
              > b Szmalcowników.

Rozumiem, że pochłaniasz nowy bestseler autorytetu Grosa?, ale ekstrapolowanie mnie na potomka Einsatzkommandos, hmm mnie to nie pochlebia, znając twoje uwielbienie dla germańskiej historii, to byłbyś zadowolony z takiego porównania?
              Może jednak warto zobaczyć muzeum Holokastu i las drzewek dla Polaków, w przerwie lektury autorytetu???

>Wstydź się malutki,

o jest drugie zdrobnienie!
              a gdzie epitety i pacziemu niciewo nie gawarił pa russki???
              • Gość: ` Re: i co dalej................ IP: *.finemedia.pl 22.01.11, 23:29
                znając twoje uwie
                > lbienie dla germańskiej historii, to byłbyś zadowolony z takiego porównania?

ostatnio w szerokiej gamie wyzwisk i obelg jakimi tenrok obrzuca adwesarzy pojawił się nowy
                szmalcownik
                co zasługuje na szczególną uwagę.
                Po analizie zachowania tego osobnika, biorąc pod uwagę jaką nienawiścią, wrogością pała do każdego kto napisze coś co mu się nie podoba, poprze kogoś kogo on nie lubi, jestem przekonany, że gdybyśmy mieli okupację, to ten osobnik byłby zdolny kapować, dla zaspokojenia własnej małej chęci odwetu, zemsty, na każdego kogo "nie lubi" do gestapo...
          • ddyzma5 Re: a czego ty masz sie nauczyć? 22.01.11, 11:24
            Kiedyś 1040_tenrok aspirował nawet na historyka, jednak po kilkukrotnej kompromitacji widocznie zmienił strategie dowartościowania siebie.
            Niedawno zdradził źródła swojej znajomości „historii” , są to książki wydane za czasów Globke i Adenauera. Książki pisane w duchu rewizjonistycznym i bardzo kłamliwe.
            Tak się składa , że znam te książki. W jednej z nich autor jest zdania , że twierdza Breslau powstała dopiero podczas natarcia na Breslau.
            Aczkolwiek wiadome jest jak brutalnie Wrocław był potraktowany przez Niemców, gdy z Wrocławia Niemcy robili twierdzę. Tygodniami z miasta robiono twierdzę niszcząc mosty i wysadzając domy od drugiego piętra wzwyż , robiąc tak z domów bunkry.
            Twierdzenie , że Wrocław stał się twierdzą podczas natarcia jest kłamstwem.
            W tych źródłach informacji 1040_tenrok-a jest wiele kłamstw, kłamstw które on tu stara się propagować.
        • Gość: ` Re: a czego wy macie sie nauczyć? IP: *.finemedia.pl 22.01.11, 12:42
          > Mój język jest adekwatny do poziomu waszych oszczerstw. A rzecz szła tu o kolej
          > ny numer idioty mapa, czyli niezrozumienie sensu i zasad działania Trybunału St
          > anu................ Jeżeli wy zaczniecie pisać merytorycznie, to ja zacznę być
          > grzeczny.

I pisze coś takiego ktoś, z kim wystarczy się raz nie zgodzić żeby zostać idiotą , kretynenem, szmalcownikiem....
          Dyskutowałem z tobą konkretnie i grzecznie, i jakoś nie byłeś grzeczny

forum.gazeta.pl/forum/w,72,120890095,,Dzieki_znanym_artystom_mozemy_miec_dobre_pomniki.html?v=2&wv.x=2
          Mało tego, zacząłeś mnie lżyć, wyzywać, obrzucając coraz bardziej ciekawymi epittami, była łachudra, kanalia, szmalcownik, szubrawiec...

• 1410_tenrok a teraz powiem, dlaczego zacząłem cie lżyć 23.01.11, 16:24
            ponieważ, dla podkreślenia, że masz rację, zacytowałeś moją dyskusję z ballestem. Dyskusja z pogrobowcem hitlerowca, który włazi na to forum, aby pisać paszkwile na Polskę i Polaków, ma być dla ciebie dowodem, czego?
            Jesteś łachudra, szubrawiec i kochasz sie w zaprzanstwei, ot co! Mój ty etyczny esteto!
            • Gość: do tentrolla_roka Re: a teraz powiem, dlaczego zacząłem cie lżyć IP: *.e-wro.net.pl 23.01.11, 16:40
              dlaczego kłamiesz? z podanego linka do waszej rozmówki wynika, że zacząłeś gościa wyzywać na dzień dobry, od pierwszej wypowiedzi skierowanej do niego, a te linki z cytatami gdzie kogs innego wyzywales(tego ballesta )to byly na koncu tej dyskusji.

Po co kłamiesz? I kto tu jest zaprzańcem?
              • Gość: ` Re: a teraz powiem, dlaczego zacząłem cie lżyć IP: *.finemedia.pl 23.01.11, 20:10
                Już mnie przedmówca ubiegł w wykazaniu kolejnego kłamstwa i manipulacji tenroka.
                Swoją drogą dobry pomysł na ksywę , tentroll_rok (ciekawe tylko czy autor tego posta wie, ze juz od następnej porcji jadu tenroka awansuje na szubrawca, kanalię, szmalcownika itp).
                Ja tylko przypomnę, że od samego początku , od 1 posta do mnie zacząłeś mi ubliżać od najgorszych. I nie dorabiaj teraz terorii (kulawych zresztą ) uzasadniających takie zachowanie, bo po pierwsze są kłamliwe a po drugi i tak to nie ma nic do rzeczy - wyzwania kogokolwiek nic nie usprawiedliwia, a ty tym bardziej się kompromitujesz. Więc swoje kulawe kłamliwe śmieszne uzasadnienie że zacząłeś mnie wyzywać bo kogoś tam broniłem, to bzdura, bo link do tej twojej dyskusji z wyzwiskami pod adresem tego gościa był juz na samym końcu.....
                Swoją drogą nawet nie wiem o co tam wam chodziło, zaś mnie chodziło tylko o to, że gdziekolwiek w necie wpisze się 1410_tenrok od razu pojawiają się twoje pyskówki z wyzwiskami od najgorszych kierowanymi pod adresem kogo się da....
                Czyś ty jakiś masochistą ? Każdym kolejnym postem kompromitujesz się coraz bardziej. Każdym postem kierowanym do ciebie zgarniasz wciry,bo obnażają one twoją pustkę, głupotę, chamstwo, zakłamanie , manipulacje...
                Nie masz dość? Może dla dobra wszystkich, kup sobie bicz i smagaj się nim co wieczór?
                • 1410_tenrok dawno nie byłem tu, a tu prosze............... 31.01.11, 00:27
                  koleś, szubrawcze, zaprzancu & łachudro, etyczny naprawszcze i bojowniku o czystość internetowego wszechświata! Po co wpisywałes sie pod tekstem o pomniku dla p. rotmistrza Pileckiego, w miejscu gdzie tego człowieka obrażano za jego miłość do ojczyzny? I co chciałes tym dowieść? Już raz napisałem ci bęcwale, że mógłbyś założyć nowy topic o tentrollu_roku! I wówczas miałbyś rację w swoich tekstach, ba może nawet posypałbym sobie popiołem ten mój gupi eb! A tak, uważam, ciebie i innych tu ciebie wspierających za kanalie.
                  A wpisywanie ballesta jako dowód mojej niecnoty, jest doprawdy słodkie! Wystarczy poczytać sobie teksty ballesta. Ale wy, jak na kanalie przystało, nie czytacie antypolskich swinstw ballesta, jego kłamstwoo polskich obozach koncentracyjnych, o winie Polaków za wywołanie II WS etc etc............ Nie czytacie jego dumnych tekstów o rodzinie w SS oraz w Wehrmachcie, która to jakoby prała prała naszych rodaków w imię rzeszy wielkoniemieckiej. I wy szmaciarze chcecie mnie pouczać? Nazywać mnie trollen? A paszła w diabły, pasiawaro!
                  I wasze tłumaczenia, że robicie to pro publico bono - wsadźcie sobie w ..............

Każda szuja i kanalia, która będzie pluła na imponderabilia dostanie odpór i tyle!

PS.
                  Ani razu gałganiarzu nie odniosłeś się do zarzutów, które ci stawiałem, prowadząc jedynie godną amboniarza mowę oskarżycielską o formę wypowiedzi moich. To wasz standard, rzadko który z was jest w stanie coś sensownego ad meritum napisać. Na to brak wam wiedzy i inteligencji. W końcu przecie to forum nie służy wymianie myśli, ale leczeniu waszych kompleksów. Z reguły to ataki na bogu ducha winnych redaktorów, że literówki się ich imają. A może dajcie sobie spokój z tymi poprawkami, wy hobbystyczni poloniści amatorzy?
                  • Gość: ` Re: dawno nie byłem tu, a tu prosze.............. IP: *.finemedia.pl 01.02.11, 17:59
                    No, i rozwiałeś wszelkie wątpliwości co do twojej osoby, jeśli ktoś je miał :)
    • 1410_tenrok Wreszcie jakieś sensowne pytania, 23.01.11, 16:19
      na które mogę grzecznie odpowiedzieć:

Zacznijmy od tego, że chęć stawiania kogokolwiek przed Trybunału stanu zanim jeszcze dowiedzieliśmy się o rzeczywistych powodach katastrofy - a tego przecież nadal nie wiemy - jest takim samym bezsensem, jak nawoływanie, aby postawić przed TS dowódcę lotnictwa lub brata prezydenta...................
      Winieneś o tym pomyśleć, że czasami na absurd odpowiada sie równym absurdem. A już ty, jak geniusz logiki, to tym bardziej...............

A te szmery bajery dusery to sobie oszczędź. Są nudne, a recepty już podałem.
      • Gość: ` Re: Wreszcie jakieś sensowne pytania, IP: *.finemedia.pl 23.01.11, 20:21
        O ile istnieje piekło, powinni pójść do piekła.

Tym zdaniem zająłeś konkretne stanowisko w tej kwestii. Mianowicie przesądziłeś o ich winie. Wyraziłeś też kategorycznie swój pogląd na tę kwestię.
        Jednocześnie piszesz

Zacznijmy od tego, że chęć stawiania kogokolwiek przed Trybunału stanu zanim je
        > szcze dowiedzieliśmy się o rzeczywistych powodach katastrofy - a tego przecież
        > nadal nie wiemy - jest takim samym bezsensem, jak nawoływanie, aby postawić prz
        > ed TS dowódcę lotnictwa lub brata prezydenta..

I gdzie tu logika i gdzie tu sens?
        Krytykujesz czyjeś upolitycznione wizje żądające stawiania kogoś przed trybunał, bo jeszcze nie znamy przyczyn katastrofy (na marginesie, w zasadniczej części znamy) jednocześnie kategorycznie przesądzasz (powtarzam - jak sam twierdzisz zanim poznaliśmy przyczyny) winie kogoś innego, w tym Jarosława kaczyńskiego, który niby za co ma odpowiadać? komu wydawał rozkazy i kto miał je wykonywać?
        Oj, widać że z logiką też jesteś na bakier. Zresztą wygląda na to, że wiedzę o tym co to logika czerpiesz z wikipedii.....
        jeszcze coś? W miarę wolnego czasu dołożę ci znów w kolejnym poście :)
        Aha, coś ostatnio mało się starasz, kategorycznie mało wyzwisk - efekt weekendowego przepicia ?
        • Gość: Łoś_bimbacz POżyteczny Idiota z umiejętnością pisania IP: *.ip.netia.com.pl 23.01.11, 21:04
          > O ile istnieje piekło, powinni pójść do piekła.
          winie kogoś innego, w tym Jarosława kaczyńskiego, k
          > tóry niby za co ma odpowiadać? komu wydawał rozkazy i kto miał je wykonywać?

Stupid rok to stuprocentowy POżyteczny Idiota, Kreml jest niego dumny. POmpatycy do niedawna też byli. Ale gdy Uznany Demokratu Putin rozegrał Pułtuska jak chciał i okolica nabija się z naiwności PuŁtuska (spełnia wszystkie obietnice bezwarunkowo), który zawarł dżentelmeńska umowe:)))) z Putinem ( kgbowskie słowo honoru), że śledztwo będzie bezstronne, obiektywne itp.. to dwie synapsy Stupidroka mają zwarcie i POstępuje zgodnie z nieaktualnymi wytycznymi: winny katastrofie jest JarosłaK.:)))) Do niedawna synonimem głuPOty byli tzw młodzi wykształceni z dużych miast, dołączył do nich bezapelacyjnie Stary Stupidrok, ale przecież Dużego Miasta:)))
          • 1410_tenrok genialny tekst i genialne przesłanie 01.02.11, 00:52
            ja jednak pozostanę przy standardowym pojęciu prawdy i sprawiedliwości, a nie przy chęci obrony idiotyzmu jednego brata przez drugiego brata.
            Bimbo! Zaprawdę, powiadam ci, dzień wyzwolenia bliskim jest już! A wówczas ty i tobie podobni odszczekać musieć będą te wiernopoaddańcze adresy dla jarosława kacznyskiego.

I wówczas staniesz malutki przed lustrem w łazience, np. w trakcie golenia i oplujesz tego człeczynę, który bezmyślnie będzie się w ciebie wpatrywał, powtarzając każdy ruch............ Nie wytrzymasz jego doornowatej gęby, która będzie taka smutna, taka żałosna, taka zawstydzona, że dała się tak idiotycznie upożytecznić.

Zebyś ty choć wiedział co to znaczy pożyteczny idiota! Proponuję zacząć lekturę od "Księcia" p. Machiavellego. Pisałem już parokrotnie, że była to lektura obowiązkowa dla członków PC, w partii której byłem czas jakiś, na szczęście krótko.

PS.
            Czy wiesz bimbo, że Antek Macierewicz w latach '70 był maoistą? Ta rewolucyjna pryncypialność została mu do tej pory we krwi, tyle że Maodzedonga zamienił na na Jarosława Kaczynskiego.
        • Gość: '' Re: Wreszcie jakieś sensowne pytania, IP: *.play-internet.pl 23.01.11, 21:53
          Człowieku - masz obsesję na punkcie tenroka. W jednym z wątków odgrażałeś się, że nie będziesz z nim prowadził dyskusji. Jedyne co zrobiłeś to zamiast logować się jako „Pingwiniarz” używasz apostrofu lub podpisujesz się jako „gość”. Naprawdę wydaje ci się, że nikt nie rozpozna twojego stylu - użalania się i pseudo-intelektualnych wynurzeń? Przy okazji strojenia fochów jak jakaś nastoletnia smarkula zarzucasz uczestnikowi forum pijaństwo – ot wychodzi na wierzch prawdziwa „kultura” zakłamanego chama "Pingwiniarz".
          • Gość: ` Re: Wreszcie jakieś sensowne pytania, IP: *.finemedia.pl 23.01.11, 22:02
            Czytanie ze zrozumieniem szwankuje? Nie dotarło co konkretnie jest zarzucane użytkownikowi tenrok ? Nie widać że punktowane jest jest manipulowanie, kłamstwa, buractwo itp ?
            Ale nie, wystarczy żart o przepiciu i to jest najważniejsze :)
            W ten sposób można awansować na chama :)
            A wyzywanie wszystkich na prawo i lewo, kłamanie, manipulowanie, pisanie bzdetów bez sensu i logiki jest ok :)
            • Gość: ''' Re: Wreszcie jakieś sensowne pytania, IP: *.play-internet.pl 23.01.11, 22:29
              Niezależenie pod iloma nickami wypowiadasz się na forum niczym się nie różnisz od innych użytkowników. Np. czy powyższy wpis kogoś kto podpisuje się jako Łoś_bimbacz albo twoje oszczerstwa są lepsze niż tenroka? Punktuj z takim samym uporem maniaka również wyzywanie, kłamanie, manipulowanie, pisanie bzdetów w bez sensu i logiki tych których punktuje tenrok a nie tylko jego. Jak na razie wygląda na to, że masz coś nie tak z głową.
              • Gość: ` Re: Wreszcie jakieś sensowne pytania, IP: *.finemedia.pl 23.01.11, 22:51
                Moje oszczerstwa - żądam konkretów.
                Inni użytkownicy - ależ oczywiście , są tacy. Ostatnio np dyskutowałem ze strażnikiem miejskim. Ale zdecydowanie inaczej, bo ten w przeciwieństwie do tenroka nie zachowuje się jak dzikus.
                Mam coś z głową...hm.... Dziękuję za cenne uwagi, nawet jeśli nie mogę się z nimi zgodzić..
                • 1410_tenrok pingwiniarz, a może tak 01.02.11, 01:12
                  weźmiesz środki na uspokojenie lub pójdziesz na długi spacer. Na razie opanowała cie fobia.
                  Proponowałem już wielokroć: załóż offtopic o nazwie "cham stupidrok". Tam będziecie mogli do woli wywnętrzać się nad moim brakiem kultury, manipulanctwem, kłamstwami.
                  Tyle, że ja kolego mam nad tobą przewagę: po dyskusji o 350 odsnieżarkach w Krakowie i bzdurach, które pisałem o wielkości populacji tego miasta, przyznałem sie do tego". Mnie to nic nie kosztuje.
                  Czy de-bil bimbo przyzna sie do tego, że swoje informacje o Smolensku czerpie z broszur propagandowych pis, jak choćby kwestia 40 generałów...............
                  Czy de-bil map kiedykolwiek napisze coś dobrego o naszym mieście?
                  Czy wreszcie ty- pojmiesz, że prowadzenie de-bilskich utarczek ze mną pod tekstem ewidentnie obrażającym p. rotmistrza Pileckiego i jego patriotyzm, było znakiem tego, że również zapisałeś sie do klubu łachudrów opluwających tego człowieka? A już cytowanie ballesta! moje gratulacje: z wielbicielem ostatecznego rozwiązania w jednym klubie! no czego się nie robi dla wielkiej idei!

Wolę być już trollem lub stupidrokiem. Mam nad wami tą przewagę, że nie leczę tu kompleksów, tylko w ostry, bezpardonowy sposób zmuszam was do myślenia, czy aby dobrze postępujecie, pisząc każdy rodzaj świnstwa pod adresem tego miasta, jego władz, tego kraju, aktualnego rządu, który wam tylko na myśl przyjdzie. Nadal będę niegrzeczny dla szubrawców. Jednak, jeżeli którykolwiek z Was wypowie się sensownie i podda pod dyskusję dobry pomysł, zawsze go poprę. Jeżeli krytyka będzie merytoryczna, to jej przyklasnę. Czy wy jesteście do tego samego zdolni? Czy jesteście w stanie coś pochwalić dla samego pochwalenia? NiGDY! Zawsze pluliście i zawsze będziecie pluć. Taką macie naturę.
                  A tobie koleś jeszcze raz: zalecam meliskę lub może jakąś wycieczunię rowerową po naszym pięknym mieście?

Wesołego Alleluja
                  • pingwiniarz Re: pingwiniarz, a może tak 01.02.11, 17:55
                    > Tyle, że ja kolego mam nad tobą przewagę: po dyskusji o 350 odsnieżarkach w Kra
                    > kowie i bzdurach, które pisałem o wielkości populacji tego miasta, przyznałem s
                    > ie do tego". Mnie to nic nie kosztuje.

Szkoda tylko że nie publicznie. Więc nie kłam żeś się przyznał. Napisałeś do mnie na PW pisząc "twoje dane są bliższe prawdy, moje były przestarzałe".
                    Dla ścisłości, moje nie były bliższe prawdy a dokładne, a twoje ....przestarzałe? Daj link do żródła skąd zaczerpnąłeś wiedzę o Krakowie z liczbą mieszkańców 1,1 - 1,4 mln mieszkańców. Chętnie poczytamy.

Czy wreszcie ty- pojmiesz, że prowadzenie de-bilskich utarczek ze mną pod tekst
                    > em ewidentnie obrażającym p. rotmistrza Pileckiego i jego patriotyzm, było znak
                    > iem tego, że również zapisałeś sie do klubu łachudrów opluwających tego człowie
                    > ka? A już cytowanie ballesta! moje gratulacje: z wielbicielem ostatecznego rozw
                    > iązania w jednym klubie! no czego się nie robi dla wielkiej idei!

Brawo za logikę, ponownie. Fantastyczne rozumowanie. Przyjmując twą logikę, adwokat który z urzędu broni oskarżonego o pedofilię, też jest pedofilem. Brawo tenrok!

> A tobie koleś jeszcze raz: zalecam meliskę lub może jakąś wycieczunię rowerową
                    > po naszym pięknym mieście?
                    >
                    > Wesołego Alleluja

Nie mianuj się moim kolegą, kolegów dobieram sobie nader starannie.
                    Właśnie ten twój post, gdy wracasz do starego smrodu, kiedy wszyscy już zapomną, jest oznaką że może coś z tobą jest nie teges. Nie potrafisz sobie odpuścić co? Nie potrafisz przyznać ile razy zostałeś złapany na kłamstwie, kręceniu, manipulowaniu, że udowodniono ci smarowanie bzdetów bez logiki itp. Nie, lepiej odczekać parę dni i mieć to ostatnie słowo....
                    Czy ty nigdy nie masz dość? Była okazja żeby nadal siedzieć cicho.
                    Odpuść sobie chłopie. Daj już spokój.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka