Dodaj do ulubionych

odpindolcie się ode mnie

24.02.02, 16:43
zaróbcie sobie trochę kasy i róbcie sobie z nimi co chcecie
ale do roboty
Obserwuj wątek
    • Gość: wędzonka Re: odpindolcie się ode mnie IP: 156.24.117.* 24.02.02, 17:13
      czarnecki_kosmonauta napisał(a):

> zaróbcie sobie trochę kasy i róbcie sobie z nimi co chcecie
      > ale do roboty

Stary, jestes mlody, zdrowy, inteligentny, bogaty, masz najladniejsze laski i
      wybierasz sie w kosmos... Czy musisz nas tak wkurwiac???
      • czarnecki_kosmonauta Re: odpindolcie się ode mnie 24.02.02, 17:21
        no właśnie skoro mam już wszystko, to teraz polecę sobie w kosmos!
        a jak wrocę zarobię jeszcze więcej kasy za którą zawsze zdążę postawić
        bolonodrom im. Czarneckiego Kosmonauty
        • Gość: wędzonka Re: odpindolcie się ode mnie IP: 156.24.117.* 24.02.02, 17:46

> no właśnie skoro mam już wszystko, to teraz polecę sobie w kosmos!
          > a jak wrocę zarobię jeszcze więcej kasy za którą zawsze zdążę postawić
          > bolonodrom im. Czarneckiego Kosmonauty

Jesli w poblizu Wrocka to u mnie jestes rozgrzeszony.

Pozdrawiam! :)

P.S.
          Ale ale, CO wlasciwie zdazysz postawic???
          • czarnecki_kosmonauta Re: odpindolcie się ode mnie 24.02.02, 18:27
            lądowisko dla balonów widzę żeś nie w temacie
            • Gość: wędzonka Re: odpindolcie się ode mnie IP: 156.24.117.* 24.02.02, 18:44

> lądowisko dla balonów widzę żeś nie w temacie

Przyznaje ze nie za bardzo, ale czy "postawic" w przypadku kawalka wyrownanej
              ziemi to nieco nie przesadzone okreslenie? :)

W kazdym razie za biurowiec juz masz u mnie plusa...
              • czarnecki_kosmonauta Re: odpindolcie się ode mnie 24.02.02, 18:56
                dałbym linka ale żadko tu jestem
                jak wrócę z urlopu to postaram się coś znaleźć więcej o balonodromie
                w każdym bądź razie to będzie wielki budynek w samym centrum Wrocławia
                tak jak mój biurowiec
                • Gość: wędzonka Re: odpindolcie się ode mnie IP: 156.24.117.* 24.02.02, 19:15

> dałbym linka ale żadko tu jestem
                  > jak wrócę z urlopu to postaram się coś znaleźć więcej o balonodromie
                  > w każdym bądź razie to będzie wielki budynek w samym centrum Wrocławia
                  > tak jak mój biurowiec

Oops, widac jak dotad z balonami mialem zbyt malo do czynienia...

Czy to znaczy ze rzesze wroclawskich baloniarzy beda wreszcie mogly wyciagnac
                  swoje zabawki z piwnic? :)
                  • czarnecki_kosmonauta Re: odpindolcie się ode mnie 24.02.02, 19:22
                    ale to tylko pod warunkiem że zarobię jeszcze trochę kasy
                    Martyna nie puści mnie kantem i w końcu wrócę
                    bezpiecznie z kosmosu
                    • Gość: wędzonka Re: odpindolcie się ode mnie IP: 156.24.117.* 24.02.02, 19:44

> ale to tylko pod warunkiem że zarobię jeszcze trochę kasy
                      > Martyna nie puści mnie kantem i w końcu wrócę
                      > bezpiecznie z kosmosu

Nie zrozum mnie zle, ale Co ma Martyna wspolnego z balonami? :)
                      • czarnecki_kosmonauta Re: odpindolcie się ode mnie 24.02.02, 19:53
                        mo
                        • Gość: Janek Re: odpindolcie się ode mnie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.02.02, 20:38
                          Podgumowana powłoka?
                          • waszpan_b Re: odpindolcie się ode mnie 24.02.02, 21:01
                            Nie ma powodu zazdrościć Czarneckiemu kosmosu. Niedługo Wszyscy TAM będziecie.
                            Razem ze mną, Moje Drogie Dzieci. Wasz Pan B.
                            • Gość: Janek Re: odpindolcie się ode mnie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.02.02, 21:11
                              Tzn., że o powłokach ziemskich lepiej nie mówić?
                          • czarnecki_kosmonauta Re: odpindolcie się ode mnie 24.02.02, 21:21
                            panie janie tak nie wypada - chyba że chcesz z kosmonatą zacząć
                            przy mojej kasie mogę wiele kupić łącznie z twoją rodziną i przeciwko tobie ją
                            skierować
                            więc delikatniej proszę
                            Martynka ma tylko nieco silikonu, a nie jakieć parszywe gumisko
                            • Gość: Janek Re: odpindolcie się ode mnie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.02.02, 22:58
                              Rodzinę kupić to dobrze, bo jak twierdzą wszyscy święci z rodziną najlepiej
                              wychodzi się na zdjęciu. A w sprawie sillikonu mam pytanie: sanitarny czy
                              techniczny?
                  • Gość: MKK Re: odpindolcie się ode mnie IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 24.02.02, 21:23
                    Gość portalu: wędzonka napisał(a):

> czarnecki_kosmonauta napisał(a):
                    >
                    > > dałbym linka ale żadko tu jestem
                    > > jak wrócę z urlopu to postaram się coś znaleźć więcej o balonodromie
                    > > w każdym bądź razie to będzie wielki budynek w samym centrum Wrocławia
                    > > tak jak mój biurowiec
                    >
                    >
                    > Oops, widac jak dotad z balonami mialem zbyt malo do czynienia...

ktoś tu kogoś robi w balona, a lądowiska jak nie ma , tak nie ma :(
                    Widzę w tym wszystkim jeden szkopuł: przy pewnej prędkości czas dla kosmonautów
                    może upływać sporo wolniej. A jeśli tak zwolni, że Lesia powitamy jako babcie i
                    dziadki z laskami w garści..., to po co nam to lądowisko balonów ... :(
                    • czarnecki_kosmonauta Re: odpindolcie się ode mnie 24.02.02, 21:26
                      dla potomków
                      a w ogóle to nie jesteśmy na ty
                      • Gość: MKK Re: odpindolcie się ode mnie IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 24.02.02, 21:59

> dla potomków
                        > a w ogóle to nie jesteśmy na ty

Dobra Lesio !! pozostawię list potomkom, że mają się zwracać do Ciebie per "panie
                        kosmonauto".
                        • czarnecki_kosmonauta Re: odpindolcie się ode mnie 24.02.02, 22:29
                          odczep się mkk
                          następny zakompleksiony że lecę w kosmos?
                          • Gość: Jajaccek Re: odpindolcie się ode mnie IP: *.chicago-03-04rs.il.dial-access.att.net 24.02.02, 22:35
                            Lechu! Lec z kim chcesz i za ilke chcesz.Jestem zwolennikiem wydawania
                            zarobionych przez siebie pieniedzy, wedlug mojego widzimisie.Tylko sie Ruskim
                            nie daj zrobic w jajo.
                            • Gość: wędzonka Re: odpindolcie się ode mnie IP: 156.24.117.* 24.02.02, 22:40
                              Gość portalu: Jajaccek napisał(a):

> Lechu! Lec z kim chcesz i za ilke chcesz.Jestem zwolennikiem wydawania
                              > zarobionych przez siebie pieniedzy, wedlug mojego widzimisie.Tylko sie Ruskim
                              > nie daj zrobic w jajo.

No wlasnie, chyba kazdy przyzna ze ten chlop ma naprawde odwage, skoro chce sie
                              bez przymusu pakowac do ruskiej rakiety! :)
                              • czarnecki_kosmonauta Re: odpindolcie się ode mnie 24.02.02, 22:49
                                zazdrość was zżera
                                ale to ja polecę
                                i będę na was patrzył z góry, robaczki
                                • Gość: MKK Do JaJacka i innych co z nogami do góry.... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 24.02.02, 23:38

> ale to ja polecę
                                  > i będę na was patrzył z góry, robaczki

KAWAŁ TYGODNIA (Jezu... uduszę się ze śmiechu): Lesio chce na nas patrzeć z
                                  przestrzeni kosmicznej z góry ... (syndrom kurdupla, czy inne licho)...

JaJacku ... jak Ci tam pod spodem ?? żyć z głową w dół ... to nie do zniesienia -
                                  wracaj do nas :)
                                  • Gość: kirkol Re: do kosmonauty .. IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 24.02.02, 23:45
                                    tylko z kultura i nie pluc mi tam
                                  • czarnecki_kosmonauta Re: Do JaJacka i innych co z nogami do góry.... 24.02.02, 23:46
                                    dla ciebie pan Czarnecki

i nie ja chcę, tylko będę patrzył z góry

po to sobie wybudowałem nowe gmaszysko z biurem na samej górze żeby być ponad
                                    tobą

i tu ci Jajaceek nie pomoże

ps. jak taki kawały dalej będziesz opowiadał i to jako tygodnia to wszyscy do
                                    końca zwariują
                                    • Gość: MKK Re: Do JaJacka i innych co z nogami do góry.... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.02.02, 00:26

> dla ciebie pan Czarnecki

A ja myślałam, że to prawdziwy Lesio, a on Lepper - oglądałam taką scenkę w
                                      sejmie (przedstawiam w wolnym tłumaczeniu):
                                      on wrzeszczy: "spadaj do ławki"
                                      a drugi na to: "czy ja z tobą piłem brudzia ?"
                                      a trzeci : "panowie! my w Europie- dziś już wszyscy wszystkim walą na ty".
                                  • Gość: Jajaccek Re: Do JaJacka i innych co z nogami do góry.... IP: *.chicago-08-09rs.il.dial-access.att.net 25.02.02, 00:04
                                    Ja nie zazdroszcze tylko sie ciesze, ze za swoje pieniachy poleci.
                                    Hermaszewskiemu wszyscy kupilismy bilet.Nikt nas o zgode nie pytal.
                                    MKK przyjezdzaj tutaj. Razem sobie pochodzimy do gory nogami. A wjazd na Sears
                                    Tower kosztuje tylko 20$. A widok jest przepiekny. Zwlaszcza wieczorowa pora.
                                    • Gość: kirkol Re: Do JaJacka i innych co z nogami do góry.... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.02.02, 00:14
                                      mkk moze co najwyzej na poltegor - za darmo -
                                      pozdro
                                      • Gość: Jajaccek Re: Do JaJacka i innych co z nogami do góry.... IP: *.chicago-08-09rs.il.dial-access.att.net 25.02.02, 00:31
                                        Znam sposob na wprowadzanie sie w stan niewazkosci, grupowo. Tylko trzeba do
                                        monopolowego wyjsc.
                                    • Gość: MKK Re: Do JaJacka i innych co z nogami do góry.... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.02.02, 00:31
                                      Gość portalu: Jajaccek napisał(a):

> Ja nie zazdroszcze tylko sie ciesze, ze za swoje pieniachy poleci.
                                      > Hermaszewskiemu wszyscy kupilismy bilet.Nikt nas o zgode nie pytal.
                                      > MKK przyjezdzaj tutaj. Razem sobie pochodzimy do gory nogami. A wjazd na Sears
                                      >
                                      > Tower kosztuje tylko 20$. A widok jest przepiekny. Zwlaszcza wieczorowa pora.

Dziękuję za zaproszenie! :)
                                      Jutro zacznę pakować walizki.
                                      Wybieram drogę morską (tańsza), przynajmniej mi starczy na ten Tower.
                                      Wyelegantuję się, że hej. Nie wiem, czy Janek odebrał z czyszczenia fufajki, co
                                      to po mrozach przyszło nam nosić.

Pięknie pozdrawiam.
                                      Gosia
                                      • Gość: Jajaccek Re: Do MKK i Tych, Ktorz z nogami po ziemi. IP: *.chicago-03-04rs.il.dial-access.att.net 25.02.02, 03:37
                                        www.hancock-observatory.com/attractions.html
                                        Tu obowiazuja fufajki dwurzedowe, z kieszeniami skosnymi, guziki w petelkach
                                        bogato zlocone.
                                        • Gość: Jajaccek Re: Do MKK i Tych, Ktorzy z nogami po ziemi. IP: *.chicago-03-04rs.il.dial-access.att.net 25.02.02, 03:45
                                          www.sears-tower.com
                                          Tutaj znowuz, fufajeczka ze stojeczka i pagonami.
                                          Trzeba sie spieszyc, bo znowu jakis samolot moze nisko przelatywac...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka