czarnecki_kosmonauta 24.02.02, 16:43 zaróbcie sobie trochę kasy i róbcie sobie z nimi co chcecie ale do roboty Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wędzonka Re: odpindolcie się ode mnie IP: 156.24.117.* 24.02.02, 17:13 czarnecki_kosmonauta napisał(a): > zaróbcie sobie trochę kasy i róbcie sobie z nimi co chcecie > ale do roboty Stary, jestes mlody, zdrowy, inteligentny, bogaty, masz najladniejsze laski i wybierasz sie w kosmos... Czy musisz nas tak wkurwiac??? Odpowiedz Link Zgłoś
czarnecki_kosmonauta Re: odpindolcie się ode mnie 24.02.02, 17:21 no właśnie skoro mam już wszystko, to teraz polecę sobie w kosmos! a jak wrocę zarobię jeszcze więcej kasy za którą zawsze zdążę postawić bolonodrom im. Czarneckiego Kosmonauty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędzonka Re: odpindolcie się ode mnie IP: 156.24.117.* 24.02.02, 17:46 czarnecki_kosmonauta napisał(a): > no właśnie skoro mam już wszystko, to teraz polecę sobie w kosmos! > a jak wrocę zarobię jeszcze więcej kasy za którą zawsze zdążę postawić > bolonodrom im. Czarneckiego Kosmonauty Jesli w poblizu Wrocka to u mnie jestes rozgrzeszony. Pozdrawiam! :) P.S. Ale ale, CO wlasciwie zdazysz postawic??? Odpowiedz Link Zgłoś
czarnecki_kosmonauta Re: odpindolcie się ode mnie 24.02.02, 18:27 lądowisko dla balonów widzę żeś nie w temacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędzonka Re: odpindolcie się ode mnie IP: 156.24.117.* 24.02.02, 18:44 czarnecki_kosmonauta napisał(a): > lądowisko dla balonów widzę żeś nie w temacie Przyznaje ze nie za bardzo, ale czy "postawic" w przypadku kawalka wyrownanej ziemi to nieco nie przesadzone okreslenie? :) W kazdym razie za biurowiec juz masz u mnie plusa... Odpowiedz Link Zgłoś
czarnecki_kosmonauta Re: odpindolcie się ode mnie 24.02.02, 18:56 dałbym linka ale żadko tu jestem jak wrócę z urlopu to postaram się coś znaleźć więcej o balonodromie w każdym bądź razie to będzie wielki budynek w samym centrum Wrocławia tak jak mój biurowiec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędzonka Re: odpindolcie się ode mnie IP: 156.24.117.* 24.02.02, 19:15 czarnecki_kosmonauta napisał(a): > dałbym linka ale żadko tu jestem > jak wrócę z urlopu to postaram się coś znaleźć więcej o balonodromie > w każdym bądź razie to będzie wielki budynek w samym centrum Wrocławia > tak jak mój biurowiec Oops, widac jak dotad z balonami mialem zbyt malo do czynienia... Czy to znaczy ze rzesze wroclawskich baloniarzy beda wreszcie mogly wyciagnac swoje zabawki z piwnic? :) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnecki_kosmonauta Re: odpindolcie się ode mnie 24.02.02, 19:22 ale to tylko pod warunkiem że zarobię jeszcze trochę kasy Martyna nie puści mnie kantem i w końcu wrócę bezpiecznie z kosmosu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędzonka Re: odpindolcie się ode mnie IP: 156.24.117.* 24.02.02, 19:44 czarnecki_kosmonauta napisał(a): > ale to tylko pod warunkiem że zarobię jeszcze trochę kasy > Martyna nie puści mnie kantem i w końcu wrócę > bezpiecznie z kosmosu Nie zrozum mnie zle, ale Co ma Martyna wspolnego z balonami? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: odpindolcie się ode mnie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.02.02, 20:38 Podgumowana powłoka? Odpowiedz Link Zgłoś
waszpan_b Re: odpindolcie się ode mnie 24.02.02, 21:01 Nie ma powodu zazdrościć Czarneckiemu kosmosu. Niedługo Wszyscy TAM będziecie. Razem ze mną, Moje Drogie Dzieci. Wasz Pan B. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: odpindolcie się ode mnie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.02.02, 21:11 Tzn., że o powłokach ziemskich lepiej nie mówić? Odpowiedz Link Zgłoś
czarnecki_kosmonauta Re: odpindolcie się ode mnie 24.02.02, 21:21 panie janie tak nie wypada - chyba że chcesz z kosmonatą zacząć przy mojej kasie mogę wiele kupić łącznie z twoją rodziną i przeciwko tobie ją skierować więc delikatniej proszę Martynka ma tylko nieco silikonu, a nie jakieć parszywe gumisko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: odpindolcie się ode mnie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.02.02, 22:58 Rodzinę kupić to dobrze, bo jak twierdzą wszyscy święci z rodziną najlepiej wychodzi się na zdjęciu. A w sprawie sillikonu mam pytanie: sanitarny czy techniczny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MKK Re: odpindolcie się ode mnie IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 24.02.02, 21:23 Gość portalu: wędzonka napisał(a): > czarnecki_kosmonauta napisał(a): > > > dałbym linka ale żadko tu jestem > > jak wrócę z urlopu to postaram się coś znaleźć więcej o balonodromie > > w każdym bądź razie to będzie wielki budynek w samym centrum Wrocławia > > tak jak mój biurowiec > > > Oops, widac jak dotad z balonami mialem zbyt malo do czynienia... ktoś tu kogoś robi w balona, a lądowiska jak nie ma , tak nie ma :( Widzę w tym wszystkim jeden szkopuł: przy pewnej prędkości czas dla kosmonautów może upływać sporo wolniej. A jeśli tak zwolni, że Lesia powitamy jako babcie i dziadki z laskami w garści..., to po co nam to lądowisko balonów ... :( Odpowiedz Link Zgłoś
czarnecki_kosmonauta Re: odpindolcie się ode mnie 24.02.02, 21:26 dla potomków a w ogóle to nie jesteśmy na ty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MKK Re: odpindolcie się ode mnie IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 24.02.02, 21:59 czarnecki_kosmonauta napisał(a): > dla potomków > a w ogóle to nie jesteśmy na ty Dobra Lesio !! pozostawię list potomkom, że mają się zwracać do Ciebie per "panie kosmonauto". Odpowiedz Link Zgłoś
czarnecki_kosmonauta Re: odpindolcie się ode mnie 24.02.02, 22:29 odczep się mkk następny zakompleksiony że lecę w kosmos? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajaccek Re: odpindolcie się ode mnie IP: *.chicago-03-04rs.il.dial-access.att.net 24.02.02, 22:35 Lechu! Lec z kim chcesz i za ilke chcesz.Jestem zwolennikiem wydawania zarobionych przez siebie pieniedzy, wedlug mojego widzimisie.Tylko sie Ruskim nie daj zrobic w jajo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędzonka Re: odpindolcie się ode mnie IP: 156.24.117.* 24.02.02, 22:40 Gość portalu: Jajaccek napisał(a): > Lechu! Lec z kim chcesz i za ilke chcesz.Jestem zwolennikiem wydawania > zarobionych przez siebie pieniedzy, wedlug mojego widzimisie.Tylko sie Ruskim > nie daj zrobic w jajo. No wlasnie, chyba kazdy przyzna ze ten chlop ma naprawde odwage, skoro chce sie bez przymusu pakowac do ruskiej rakiety! :) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnecki_kosmonauta Re: odpindolcie się ode mnie 24.02.02, 22:49 zazdrość was zżera ale to ja polecę i będę na was patrzył z góry, robaczki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MKK Do JaJacka i innych co z nogami do góry.... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 24.02.02, 23:38 czarnecki_kosmonauta napisał(a): > ale to ja polecę > i będę na was patrzył z góry, robaczki KAWAŁ TYGODNIA (Jezu... uduszę się ze śmiechu): Lesio chce na nas patrzeć z przestrzeni kosmicznej z góry ... (syndrom kurdupla, czy inne licho)... JaJacku ... jak Ci tam pod spodem ?? żyć z głową w dół ... to nie do zniesienia - wracaj do nas :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kirkol Re: do kosmonauty .. IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 24.02.02, 23:45 tylko z kultura i nie pluc mi tam Odpowiedz Link Zgłoś
czarnecki_kosmonauta Re: Do JaJacka i innych co z nogami do góry.... 24.02.02, 23:46 dla ciebie pan Czarnecki i nie ja chcę, tylko będę patrzył z góry po to sobie wybudowałem nowe gmaszysko z biurem na samej górze żeby być ponad tobą i tu ci Jajaceek nie pomoże ps. jak taki kawały dalej będziesz opowiadał i to jako tygodnia to wszyscy do końca zwariują Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MKK Re: Do JaJacka i innych co z nogami do góry.... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.02.02, 00:26 czarnecki_kosmonauta napisał(a): > dla ciebie pan Czarnecki A ja myślałam, że to prawdziwy Lesio, a on Lepper - oglądałam taką scenkę w sejmie (przedstawiam w wolnym tłumaczeniu): on wrzeszczy: "spadaj do ławki" a drugi na to: "czy ja z tobą piłem brudzia ?" a trzeci : "panowie! my w Europie- dziś już wszyscy wszystkim walą na ty". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajaccek Re: Do JaJacka i innych co z nogami do góry.... IP: *.chicago-08-09rs.il.dial-access.att.net 25.02.02, 00:04 Ja nie zazdroszcze tylko sie ciesze, ze za swoje pieniachy poleci. Hermaszewskiemu wszyscy kupilismy bilet.Nikt nas o zgode nie pytal. MKK przyjezdzaj tutaj. Razem sobie pochodzimy do gory nogami. A wjazd na Sears Tower kosztuje tylko 20$. A widok jest przepiekny. Zwlaszcza wieczorowa pora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kirkol Re: Do JaJacka i innych co z nogami do góry.... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.02.02, 00:14 mkk moze co najwyzej na poltegor - za darmo - pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajaccek Re: Do JaJacka i innych co z nogami do góry.... IP: *.chicago-08-09rs.il.dial-access.att.net 25.02.02, 00:31 Znam sposob na wprowadzanie sie w stan niewazkosci, grupowo. Tylko trzeba do monopolowego wyjsc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MKK Re: Do JaJacka i innych co z nogami do góry.... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.02.02, 00:31 Gość portalu: Jajaccek napisał(a): > Ja nie zazdroszcze tylko sie ciesze, ze za swoje pieniachy poleci. > Hermaszewskiemu wszyscy kupilismy bilet.Nikt nas o zgode nie pytal. > MKK przyjezdzaj tutaj. Razem sobie pochodzimy do gory nogami. A wjazd na Sears > > Tower kosztuje tylko 20$. A widok jest przepiekny. Zwlaszcza wieczorowa pora. Dziękuję za zaproszenie! :) Jutro zacznę pakować walizki. Wybieram drogę morską (tańsza), przynajmniej mi starczy na ten Tower. Wyelegantuję się, że hej. Nie wiem, czy Janek odebrał z czyszczenia fufajki, co to po mrozach przyszło nam nosić. Pięknie pozdrawiam. Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajaccek Re: Do MKK i Tych, Ktorz z nogami po ziemi. IP: *.chicago-03-04rs.il.dial-access.att.net 25.02.02, 03:37 www.hancock-observatory.com/attractions.html Tu obowiazuja fufajki dwurzedowe, z kieszeniami skosnymi, guziki w petelkach bogato zlocone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajaccek Re: Do MKK i Tych, Ktorzy z nogami po ziemi. IP: *.chicago-03-04rs.il.dial-access.att.net 25.02.02, 03:45 www.sears-tower.com Tutaj znowuz, fufajeczka ze stojeczka i pagonami. Trzeba sie spieszyc, bo znowu jakis samolot moze nisko przelatywac... Odpowiedz Link Zgłoś