algadak 29.03.11, 08:51 witam dziś w nocy z ulicy Bajana zniknęło białe audi A4 kombi na czarnych felgach- ktokolwiek widział ktokolwiek wie, proszę o info na priv kuba@kn.pl dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ? Re: skradziono auto!! IP: *.tdi.tktelekom.pl 29.03.11, 12:58 Wyłapać i poobcinać rączki, znam ten ból. Współczuję... wpis robię, żeby temat był na górze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vacek Re: skradziono auto!! IP: 31.63.226.* 29.03.11, 17:48 Dokładnie, pierwsza kradzież - leworęcznym prawą dłoń, praworęcznym lewą ucinać. Gwarantuje, że nie było by recydywistów wśród złodziei. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wacuś Re: skradziono auto!! IP: *.dynamic.chello.pl 29.03.11, 21:36 Podaj więcej szczegółów, takich aut jest sporo w mieście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: algadak Re: skradziono auto!! IP: *.wroclaw.vectranet.pl 30.03.11, 12:30 Już po sprawie,żona zapomniała sie przyznać że pojechała do koleżanki wypiła kilka drinków i zostawiła auto u niej a wróciła taxówka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: josip Re: skradziono auto!! IP: *.wroclaw.vectranet.pl 30.03.11, 14:17 żartujesz?:))) niezła żonka:D Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix-kiddo Re: skradziono auto!! 30.03.11, 15:40 ale jaka odpowiedzialna, nie jechała po pijaku, tylko pochwalić. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_ze_wsi Re: skradziono auto!! 30.03.11, 17:43 Kiedy napisałeś, że skradziono ci auto, ale nawet nie podałeś numerów, które mogłyby pomóc zidentyfikować tak unikatowe dla ciebie auto, miałem już pewne podejrzenia, zwłaszcza że białą audicę z czarnymi felgami wybiera ktoś pokroju karka jeżdżącego starą beemwicą. Po tym ostatnim wpisie już nie mam wątpliwości - jesteście, towarzyszu, niezbyt rozgarnięci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pozdrawiam Re: skradziono auto!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.11, 18:44 Ale czemu nie napiszesz po imieniu że gościu i jego żonka to idioci. Ja rozumiem że takie osobniki żyją na tym świecie, ale żeby się z tym w internecie obnosić. Odpowiedz Link Zgłoś
algadak Re: skradziono auto!! 05.04.11, 16:47 jakiś kretyn pod nickiem gość wpisał bzdurę o pijanej żonie i jaki piękny odzew od narodu. podałam maila pod którym proszę o informację. auta niestety nie znaleziono:(( Odpowiedz Link Zgłoś