Dodaj do ulubionych

skradziono auto!!

29.03.11, 08:51

witam
dziś w nocy z ulicy Bajana zniknęło białe audi A4 kombi na czarnych felgach- ktokolwiek widział ktokolwiek wie, proszę o info na priv kuba@kn.pl
dzięki
Obserwuj wątek
    • Gość: ? Re: skradziono auto!! IP: *.tdi.tktelekom.pl 29.03.11, 12:58
      Wyłapać i poobcinać rączki, znam ten ból. Współczuję...
      wpis robię, żeby temat był na górze
      • Gość: vacek Re: skradziono auto!! IP: 31.63.226.* 29.03.11, 17:48
        Dokładnie,
        pierwsza kradzież - leworęcznym prawą dłoń, praworęcznym lewą ucinać.
        Gwarantuje, że nie było by recydywistów wśród złodziei.
        • Gość: wacuś Re: skradziono auto!! IP: *.dynamic.chello.pl 29.03.11, 21:36
          Podaj więcej szczegółów, takich aut jest sporo w mieście
    • Gość: algadak Re: skradziono auto!! IP: *.wroclaw.vectranet.pl 30.03.11, 12:30
      Już po sprawie,żona zapomniała sie przyznać że pojechała do koleżanki wypiła kilka drinków i zostawiła auto u niej a wróciła taxówka.
      • Gość: josip Re: skradziono auto!! IP: *.wroclaw.vectranet.pl 30.03.11, 14:17
        żartujesz?:))) niezła żonka:D
        • beatrix-kiddo Re: skradziono auto!! 30.03.11, 15:40
          ale jaka odpowiedzialna, nie jechała po pijaku, tylko pochwalić.
      • piotr_ze_wsi Re: skradziono auto!! 30.03.11, 17:43
        Kiedy napisałeś, że skradziono ci auto, ale nawet nie podałeś numerów, które mogłyby pomóc zidentyfikować tak unikatowe dla ciebie auto, miałem już pewne podejrzenia, zwłaszcza że białą audicę z czarnymi felgami wybiera ktoś pokroju karka jeżdżącego starą beemwicą. Po tym ostatnim wpisie już nie mam wątpliwości - jesteście, towarzyszu, niezbyt rozgarnięci.
        • Gość: pozdrawiam Re: skradziono auto!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.11, 18:44
          Ale czemu nie napiszesz po imieniu że gościu i jego żonka to idioci. Ja rozumiem że takie osobniki żyją na tym świecie, ale żeby się z tym w internecie obnosić.
          • algadak Re: skradziono auto!! 05.04.11, 16:47

jakiś kretyn pod nickiem gość wpisał bzdurę o pijanej żonie i jaki piękny odzew od narodu. podałam maila pod którym proszę o informację. auta niestety nie znaleziono:((
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka