Gość: Michal IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 26.02.02, 18:51 Współczucia dla wszystkich porządnych mieszkańców Wrocławia, gdyż takiego idioty jak koleś o nicku: wroclaw__98_9 w życiu nie widziałem (i nie chce wiecej widzieć) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: frisch Re: Współczucia IP: *.pkp.wroc.pl 26.02.02, 19:18 W kazdej porzadnej rodzinie znajdzie sie cos takiego. Reszta naprawde zdrowa, zapewniam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: webster Re: Współczucia IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.02.02, 19:35 Gość portalu: Michal napisał(a): > Współczucia dla wszystkich porządnych mieszkańców Wrocławia, gdyż takiego > idioty jak koleś o nicku: wroclaw__98_9 w życiu nie widziałem (i nie chce > wiecej widzieć) Gość zalogowany jako wroclaw__98_9 oprócz nicku nie ma nic wspólnego z Wrocławiem. Ów koleś nadaje z Warszawy i świruje na konto Wrocławia. To po prostu taki mały szczurek, który nie ma co zrobić z nadmiarem wolnego czasu. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
mastat Re: Współczucia 26.02.02, 20:17 A co ten kolo zmalował bo nie jestem w temacie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zulus Re: Współczucia IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.02.02, 20:37 my go nie widzimy ale czytamy :) Odpowiedz Link Zgłoś
mastat Re: Współczucia 26.02.02, 20:39 Gość portalu: zulus napisał(a): > my go nie widzimy ale czytamy :) Ha, ha! Ale poważnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zulus Re: Współczucia IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.02.02, 22:59 nie kurwa , dla jaj ! Odpowiedz Link Zgłoś