Dodaj do ulubionych

Wstyd mi za moją żonę.

14.01.26, 11:53
Chcę się rozwieść.To już postanowione,moja żona to osoba bardzo konfliktowa, apodyktyczna,kłótliwa i awanturnicza.Ze wszystkimi wokół się kłóci,wszystkim urządza awantury.Z sąsaidami pokłócona, z rodziną pokłócona,w pracy tak samo.Ma dużo gorsze wykształcenie niż ja. Teraz chciałem iść do teatru ze znajomą,powiedziałem żonie, że nie mogę zawieźć córek na basen, bo wychodzę z koleżanką. Żona zrobiła awanturę, zaczęła krzyczeć, że to nie wypada,co ja sobie wyobrażam,ona sobie nie życzy wychodzenia z innymi.Groziła, płakała, a tamta to przecież nie jest żadna moja kochanka tylko koleżanka. Powiedziała,że w sądzie powie, że mam kochankę i jeszcze opluje tamtą i mam odwołać. Odwołałem więc i przeprosiłem,tamta napisała tylko, że tymbardziej nie chce być w to mieszana i że mi szczerze współczuję.Do tej pory jest mi wstyd za żonę...czy ona miała prawo się tak zachować?awantura wczorajsza była taka, że dzieci płakały..
Obserwuj wątek
    • aroden widze tu brak rozwagi (Twojej) 14.01.26, 18:07
      wyjsc z kolezanka (jesli to naprawde kolezanka) i mowic o tym otwarcie zonie
      - mozna tylko wtedy ,
      gdy ma sie z zona udane i bezkonfliktowe wspolzycie.

Jezeli sytuacja w domu jest napieta (jak opisales) - to sie z kolezanka nie wychodzi - bo to daje tylko pole do pretensji wspolmalzonki

albo gdy sie koniecznie z nia wyjsc chce - to sie klamie i mowi sie, ze idzie sie z kolega.
    • mav.2000 Re: Wstyd mi za moją żonę. 15.01.26, 09:25
      A to nie widziały gały, co brały ?
    • e-zybi Re: Wstyd mi za moją żonę. 15.01.26, 11:38
      jacekkunat napisał:

>Teraz chciałem iść do teatru ze znajomą,powiedziałem żonie, że nie mogę zawieźć córek na basen, bo wychodzę z >koleżanką. Żona zrobiła awanturę, zaczęła krzyczeć, że to nie wypada,co ja sobie wyobrażam,ona sobie nie życzy <wychodzenia z innymi.

Teraz nie wiem, głupa palisz, czy jesteś aż tak głupi...bez urazy? Wstydzić powinieneś się sam za siebie, jak nie masz jaj to nie bierz się za coś , co Cię przerasta. Rozwiedź się i nie zawracaj doopy swoimi nieudolnymi poczynaniami.
      • boggi_dan Re: Wstyd mi za moją żonę. 16.01.26, 13:54
        No tak. youtu.be/-jVKVPMwpmI?si=i9ri0fRxfZFBgXqW
    • xstefciax Re: Wstyd mi za moją żonę. 22.01.26, 18:53
      Nie miała prawa tak się zachować. Też miałam wychodne w piątek z pracy. Wyjeżdżam nawet na tydzień z ludźmi z pracy.
      • e-zybi Re: Wstyd mi za moją żonę. 22.01.26, 20:02
        xstefciax napisała:

> Nie miała prawa tak się zachować. Też miałam wychodne w piątek z pracy. Wyjeżdż
        > am nawet na tydzień z ludźmi z pracy.
        >
        ??? Potraktuję to jako żart z Twojej strony ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka