Gość: mountain IP: *.anax.pl / *.pl 04.05.04, 19:09 Brawo Panie Wojtku, Braaawo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kazimierzp Czyżby powoli wyczerpywała się formuła Przeglądu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 19:53 Brawo Marcin Partyka. Ciekawe dlaczego nie przyznano pierwszej nagrody? Czytając te wyniki to stwierdzam, że jednak publiczność wrocławska ma doskonały gust! Katarzyna Zielińska to piękna artystka o niesamowitej lekkości śpiewania. Jeżeli jej kariera zostanie dobrze poprowadzona to ...! Odpowiedz Link Zgłoś
wroclawianka117 Re: Czyżby powoli wyczerpywała się formuła Przegl 04.05.04, 19:59 Nagrodę I przyznano i to nie byle komu - a Piotrowi Roguckiemu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazimierzp Re: Czyżby powoli wyczerpywała się formuła Przegl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 20:52 Przepraszam, nie doczytałem w innym tekście!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazimierzp Re: Czyżby powoli wyczerpywała się formuła Przegl IP: *.jgora.dialog.net.pl 05.05.04, 12:59 Obejrzałem w nocy retransmisję koncertu finalistów. Podtrzymuję swoją opinię, że formuła się wyczerpuje. Może gdyby trafiła się rzeczywista indywidualność. Brak mi jest cały czas w koncertach finałowych nieodżałowanego Aleksandra Bardiniego. To była postać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diva Re: Nagrody 25. PPA IP: *.dsl.irvnca.pacbell.net 06.05.04, 02:58 o boze, a dlaczego oni wszyscy tacy brzydcy?!!! Odpowiedz Link Zgłoś