wroclawianka117 08.05.04, 16:45 Serdecznie zapraszam na nieoficjalną stronę o Mariuszu Lubomskim. Występuje obecnie gościnnie w Teatrze Muzycznym, śpiewał w tegorocznej "Gali". Jeszcze nie wszytko gotowe, ale mimio to zapraszam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: emer Re: Strona o Mariuszu Lubomskim IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 09.05.04, 10:44 To moze tak adresik? Odpowiedz Link Zgłoś
wroclawianka117 Re: Strona o Mariuszu Lubomskim 09.05.04, 14:28 tak , to rzeczywiscie dobry pomysl : www.lubomski.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszek Re: Strona o Mariuszu Lubomskim IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.04, 15:37 Stronka bardzo przyjazna. Dobrze, że jest bo w sumie o mistrzu Lubomskim nie ma nic w internecie. Może kiedyś zobaczy stronę o sobie samym... z pozdrowieniami Leszek Odpowiedz Link Zgłoś
maciekmalek Re: Strona o Mariuszu Lubomskim 18.05.04, 23:24 Stronka bardzo fajna. Podobało mi się strasznie to show ze slajdów. Dobra robota. Będę częściej wpadał. Odpowiedz Link Zgłoś
wroclawianka117 Re: Strona o Mariuszu Lubomskim 06.06.04, 00:16 strona dostala sie do finalu na republika.pl bardzo prosze pomozcie i zaglosujcie: republika.onet.pl/2,pglosuj.html z gory dziekuje glosy sa bardzo potrzebne Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Strona o Mariuszu Lubomskim 06.06.04, 11:11 Poszukuje tekstu polskiego "Undergroundu", ktory kiedys Mariusz Lubosmki spiewal (swietne to bylo). Jakby ktos moglby tu wkleic, ew. rzucic mi na priva gazetowego, bylbym wdzieczny. Odpowiedz Link Zgłoś
wroclawianka117 Re: Strona o Mariuszu Lubomskim 07.06.04, 17:18 UNDERGROUND Słowa :Tom Waits Tłumaczenie: Sławek Wolski Co narusza raz ustalony szyk, zgrabnym słowem nazywać człowiek zwykł Co ucieka w bok lub wyłazi z ram o tym mówi się to UNDERGROUND Kto nie myśli jak pozostali w krąg nie jest z prądem lub nie daj Boże pod Kto nie rzuca nut, barw czy słów na wiatr, ten skazany jest na UNDERGROUND Czasem myślisz, że może słowo to znaczy metro, piwnica albo schron Ale to jest błąd, wiesz dobrze sam czy dla ludzi jest ten UNDERGRUND Kiedyś Mozart mistrz dziś Wysocki bard każdy z nas paru takich ludzi zna Jeszcze słynny Sted jeszcze Ezra Paund w życiu domem ich był UNDERGROUND Człowiek chce jak ptak człowiek, człowiek szczęścia chce wszyscy mówią to głośno każdy wie o co chodzi tu, czyżby cały świat musiał zejść tam gdzie UNDERGROUND Nieszkolony głos, mało znana twarz, repertuar ambitny nie dla mas, Podejrzany tekst, akustyczny sound, tak wygląda dziś nasz UNDERGROUND I pociesza mnie tylko głupia myśl, co niestety proroctwem może być, Że gdy trafi świat atomowy szlag ocaleje no to UNDERGROUND Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Strona o Mariuszu Lubomskim 08.06.04, 10:27 Dzieki wielkie. Ezra to Pound, nawiasem. Podrzcuilem adres paru ludziom i domagaja sie tam tekstow spiewanych przez artyste, co niniejszym przekazuje. Odpowiedz Link Zgłoś
wroclawianka117 Re: Strona o Mariuszu Lubomskim 08.06.04, 16:25 wielkie dzieki za poprawke a z tekstami to umieszcze tylko boje sie kolejnych bledow - literowek. milo ze przekazales strone dalej bo nie wiem jak trafic z tym do ludzi, bo ciezko, a wiele chetnie wejdzie zapewne. Odpowiedz Link Zgłoś
wroclawianka117 Re: Strona o Mariuszu Lubomskim 18.06.04, 16:01 milo mi was poinformowac, ze strona zajela 1 miejsce w konursie republiki na najlepsze strony www!!! ale sie ciesze! Odpowiedz Link Zgłoś