Dodaj do ulubionych

warzywa ekologiczne

18.05.11, 19:01
Gdzie we Wrocławiu kupię warzywa ekologiczne oprócz Hali Targowej?
Obserwuj wątek
    • Gość: Diana Re: warzywa ekologiczne IP: *.man.tk-internet.pl 05.08.13, 23:44
      Ekologiczne warzywa z dowozem do domu.
      www.ekorzepka.pl
    • Gość: misiowa Re: warzywa ekologiczne IP: *.man.tk-internet.pl 21.10.13, 14:56
      Na Komuny Paryskiej jest market ekologiczny, tam jest duży wybór. Ja kupuję u siebie na osiedlu w sklepiku ekologicznym na Muchoborze Wielkim, pani ma warzywa bezpośrednio z gospodarstwa ekologicznego.
      • Gość: Plombinka Re: warzywa ekologiczne IP: 91.90.160.* 14.02.14, 18:58
        Bardzo proszę o adres sklepiku na Muchoborze, plombinka@poczta.onet.pl. Z góry bardzo dziękuję!
      • faceb Re: warzywa ekologiczne 30.10.14, 09:39
        Ja polecam sklep biowroclaw.pl, gdzie jest najwięcej potrzebnych ekoproduktów. Dostawa darmowa na terenie Wrocławia za zakupy powyżej 50zł.
      • Gość: Eko Marta Re: warzywa ekologiczne IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.12.15, 15:54
        Potwierdzam - na Komuny Paryskiej mają największy i najlepszy jakościowo wybór. Sklep nazywa się BioManiac.
    • nazimno Warzywa. 21.10.13, 16:20
      Ekologiczne - tylko z wlasnego ogrodu.
      To wszystko, co oferowane jest w handlu jest deklarowane jako ekologiczne.
      Pewnosci co do tego nie bedziesz miec nigdy.

• Gość: konrad Re: Warzywa. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.13, 18:32
        Pewność co jemy mamy jedynie wtedy jeżeli od pola do stołu sami sobie przypilnujemy.
        Sorry--ale czemu w dobie globalizacji nie mogę sobie utuczyć i uszlachtować świniaka.
        Bo mógłbym przypomnieć sobie jak powinna smakować szynka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka