Dodaj do ulubionych

Opole 2002 - super żenada !

IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.02, 22:42
Obejrzeliśmy z żoną "cudo" nazwane Komkursem Premier !
Pojawiło się całe stado wykonawców prezentowane przez WYSTROJONEGO JAK SZCZUR
NA OTWARCIE KANAŁU prezentera Artura .
Najbardziej absurdalni byli rzekomi Indianie tańczący zupełnie bez sensu przy
kretyńskiej piosence pary kompletnych ......... ( wpisać właściwe słowo ),
skaczących nie wiadomo po co na scenie !
Inni wykonawcy ( wykonawczynie ) nie odbiegali od powyższego poziomu.
Najlepszym komentarzem jest nazwa jednego z zespołów : "Leszcze".
Wjątkiem była "Budka Suflera", ale to tym większy wstyd dla młodych, rzekomo
zdolnych artystów.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ania Re: Opole 2002 - super żenada ! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.02, 22:44
      Kim jest ten żółty na ekranie?
      • Gość: Michał Re: Opole 2002 - super żenada ! IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.02, 22:48
        Nie oglądam, więc nie wiem.
        Byc może jest to Chińczyk, który wygrał festiwal piosenki polskiej w pekinie i
        w nagrodę zaśpiewa wszystkie piosenki grupy "Ich Troje" po chińsku !
        • Gość: Ania Re: Opole 2002 - super żenada ! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.02, 22:51
          On jest a właściwie był na żółto ubrany.
          • Gość: igi Re: Opole 2002 - super żenada ! IP: *.in-addr.btopenworld.com 30.05.02, 10:45
            to byl grzegorz halama.
    • Gość: Belami Re: Opole 2002 - super żenada ! IP: *.bn.krakow.pl 30.05.02, 07:09
      Wszystkie takie festiwale przeżywają mocny kryzys, ich formuła wyczerpała się
      zupełnie nie tylko Opola ale i Eurowizji. Festiwale te nie mogą wypromować już
      niczego ciekawego.
    • Gość: a fan Re: Opole 2002 - super żenada ! IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 30.05.02, 08:58
      Jako przedstawiciel Opola mieszkający w jego centrum, gdzie odbył się koncert
      plenerowy oraz mieści się ten cały amfiteatr, dziękuję sobie za zamontowanie
      okien dzwiękoszczelnych. Polecam - a ponadto uniknąć można smrodu przypiekanych
      kiełbas i szaszłyków.
    • Gość: Michał Poczytajcie sobie o selekcji piosenek ! IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 30.05.02, 10:34
      Podaję za Wirtualną :
      "Do konkursu premier zgłoszono 118 propozycji. Komisja artystyczna, w której
      składzie byli m.in. dyrektor artystyczny festiwalu Marek Sierocki, reżyser
      Krzysztof Jaślar oraz dziennikarze Piotr Klatt i Hieronim Wrona,
      zakwalifikowała do udziału w festiwalu 11 utworów"

Pełny tekst :
      wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?_WID=267940
    • Gość: dark Re: Opole 2002 - super żenada ! IP: 217.98.124.* 30.05.02, 18:20
      Opole było nawet ok. gorzej z wyborem nagrodzonego - w odróznieniu od
      poprzeddnika nagroda dla BS zażenowała mnie , stawiałem na IRĘ
      • Gość: koliber Re: Opole 2002 - super żenada ! IP: 149.156.12.* 31.05.02, 10:22
        Jedyne 2 dobre utwory to
        Mocny- IRA
        Stalker- Zbigniew Hołdys
        reszta to dno, ze szczególnym wskazaniem na Sami i Łzy (od nich lepszy była nawet Rybiński)
        A WILKI- cóż Gawliński chce zarobic na dobry alkohol.
        a Budka- to żenada
    • Gość: Ginny Re: Opole 2002 - super żenada ! IP: *.net.bialystok.pl / 10.2.21.* 31.05.02, 11:55
      Premiery jak premiery, ale te Superjedynki... Cacuszko!
    • Gość: rodzynia Zaje... IP: *.pp.rzeszow.pl 31.05.02, 12:16
      A co powiecie na to hasełko lidera ICH TROJE? Jeszcze kazał to za sobą
      powtarzać...
      Niedobrze mi się robiło jak po raz 2,3,4 musiałam słuchać piosenek w wykonaniu
      tego "cudownego zespołu" .A występ Krzysztofa Krawczyka to chyba jakieś
      nieporozumienie...
      Najbardziej podobało mi się T LOVE i DE MONO,a jak wam?

Pozdrawiam Aśka
      • dominique_o Re: Zaje... 31.05.02, 12:45
        Zgadzam sie z Toba Asiu. Zespolu Ich Troje mam juz dozyc. A przesada bylo
        wykrzykiwanie slowa 'zajebiscie' ! Kolega Michal mocno przesadza z 'graniem'
        pod publike... Mysle,ze TV powinna nam dac odpoczac od tego zespolu.

Ale nie zgodze sie z Toba co do wystepu Krawczyka - mi sie bardzo podobalo!
        Zaskoczeniem bylo tylko dla mnie kategoria, w ktorej musial Pan Krawczyk
        wystapic - najlepszy teledysk... no comments (nie mam nic do tekledysku, jest
        ok).

Pozdrawiam
        Dominique
    • majaa Re: Opole 2002 - super żenada ! 31.05.02, 13:11
      Jakoś nikt się nie wypowiada na temat drugiej części środowego Opola, czyli
      "Kochamy polskie seriale" czy jakoś tak. Dla mnie to dopiero była żenada!!!
      A co Wy myślicie?
      • Gość: Belami Re: Opole 2002 - super żenada ! IP: *.bn.krakow.pl 31.05.02, 13:39
        Niestety ominęła mnie ta przyjemność serwowana przez TVP ;)
        • Gość: alennka Re: Opole 2002 - super żenada ! IP: *.wola-justowska.sdi.tpnet.pl 31.05.02, 14:04
          Nie martw się na pewno będzie kilka powtórek, "na prośbę" telewidzów czyli
          nas :-))
          • Gość: Belami Re: Opole 2002 - super żenada ! IP: *.bn.krakow.pl 31.05.02, 16:38
            To całkiem jak z programem sylwestrowym powtórki można zobaczyć nawet w
            Wielkanoc :)
      • Gość: stefanka Re: Opole 2002 - super żenada ! IP: 3.5.* / *.chello.pl 02.06.02, 10:47
        "Kochamy polskie seriale" - to bylo żenujace!!!! Wystepy tych "smiesznych"
        kabarecikow! A Perepeczko chyba mysli o sobie, ze jest superdowcipny, skoro gra
        zidiocialego policjanta na oslawionym "13 posterunku". Kiedys byl piekny i
        mlody, ale od tego talentu na starosc mu nie przybylo.
        Mialam wrazenie, ze z naszej kieszeni (czytaj :abonamentu telewizyjnego)zostaly
        zaplacone strasznie duze pieniadze za angaze tych pseudoartystow.
        Jesli jeszcze raz zobacze w tv kabaret Elita w strojach Wolodyjowskiego,
        Zagloby itd, to chyba zwymiotuje.
        Opole zeszlo na psy!!! Oczywiscie mam na mysli festiwal polskiej piosenki!
        Opolanie! Wy tam jestescie! Zrobcie cos! Nie dajcie zalewac nas takim szambem.
    • Gość: Hollow Re: Opole 2002 - super żenada ! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.06.02, 16:31
      Po co wy to wogóle oglądacie ? Słuchacie brathanków i Ich3 czy jaki..... ?
      • Gość: alennka Re: Opole 2002 - super żenada ! IP: *.wola-justowska.sdi.tpnet.pl 01.06.02, 19:46
        A gdzie tam! Umacniamy sie w przekonaniu, że poziom naszej telewizji jest równy
        zeru i czekamy czy może być gorzej :-))
        • Gość: Ginny Re: Opole 2002 - super żenada ! IP: *.net.bialystok.pl / 10.2.21.* 03.06.02, 12:26
          Na pewno może!!!
    • Gość: Ena Re: Opole 2002 - super żenada ! IP: 195.116.105.* 04.06.02, 10:23
      czego oczekiwać od festiwalu w Opolu , skoro w "zarządzie "
      zasiadają panowie Sierocki i koledzy .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka