Dodaj do ulubionych

Śląsk Wrocław szuka 5 milionów złotych na trans...

08.06.11, 06:29
Hmmmm....

Tylko mi się wydaje, czy JNP musi o zgodę na wpompowanie kasy w prywatne przedsięwzięcie o umownej nazwie WKS Polsat Śląsk, zapytać RM? Czy też JNP uznał, że budżet miasta to jego własność, a dotowanie spółki ( której miasto jest mniejszościowym właścicielem ) jest jego prawem/obowiązkiem?

PS A jeśli RM musi wyrazić zgodę, to może to ot tak- z nudów i w biegu zrobić, czy też są jakieś formalizmy do spełnienia?

Dwa- a Wrocław jest aż tak bogaty i ma taką nadwyżkę w budżecie, że JNP może lekką śliską rączką parę milionów rozdać?
Obserwuj wątek
    • Gość: xXx Re: Śląsk Wrocław szuka 5 milionów złotych na tra IP: *.devs.futuro.pl 08.06.11, 07:27
      Śląsk nie znajdzie kasę i pokryje szkody wynikające z działalności "sympatyków" klubu! W imię jakich pobudek buraki w dresach niszczą elewacje budynków bazgrołami "WKS"???
      • peterbreslau Re: Śląsk Wrocław szuka 5 milionów złotych na tra 08.06.11, 08:35
        A ja mam pytanie o tatusia klubu czyli Pana Solorza?
        gdzie on ze swoją galerią która dziś jest dołem, gdzie nieporadny sternik który roztaczał fantazję o finansowaniu klubu jak z bajki?
        Ja mam pytanie tym razem do kiboli... Kiboli nie kibiców.
        Moze weźmiecie się w końcu w garść i zamiast tłuc się nawzajem upieprzać rysunkami garaże, mury, podpory wiaduktów kolejowych pięknymi ornamentami typu hools itp. i zamiast demolować własny stadion pójdziecie pod urząd miasta i tam pokażecie swoja krnąbrność?
        Nie bo to za łatwe.. to teraz brakuje waszemu umiłowanemu klubowi 5 mln pln.
        Podejrzewam że nikomu w tym tatusiowi Solorzowi, Sternikowi i reszcie nie pasował wynik Śląska w ligowych rozgrywkach. Ma się klub, ma się rozgrywki europejskie, UWAGA! MA SIĘ STADION trzeba łożyć kapustę... hej Śląsk...
        • peterbreslau Re: Śląsk Wrocław szuka 5 milionów złotych na tra 08.06.11, 08:42
          peterbreslau napisał:

> A ja mam pytanie o tatusia klubu czyli Pana Solorza?
          > gdzie on ze swoją galerią która dziś jest dołem, gdzie nieporadny sternik który
          > roztaczał fantazję o finansowaniu klubu jak z bajki?

przecież nie chodziło o Wasz klub tylko o ta działkę pod stadionem nie czujecie się troszkę... hmm... wyrolowani? I nie piszcie nic o fanatyzmie i umiłowanym klubie bo nie zależy Wam na nim (czego daliście pokaz na najważniejszym meczu) jak i tatusiowi Solorzowi (galeria i finanse kosmiczne). i tutaj możemy użyć słów.. wirtualna rzeczywistość...

• Gość: Marian Re: Śląsk Wrocław szuka 5 milionów złotych na tra IP: *.wroclaw.vectranet.pl 08.06.11, 09:56
            Przez pierwszą połowę meczu ostatniej kolejki nie kibicowali kibice wszystkich drużyn. Czyli żadnym kibicom na ich drużynie nie zależy? Wybrali taką formę protestu i tyle. Wolałbyś, żeby obrzucali cegłami radiowozy?
            • Gość: blecharz Re: Śląsk Wrocław szuka 5 milionów złotych na tra IP: *.217.146.194.generacja.pl 08.06.11, 10:00
              Rzaczywiscie, zajebiste alternatywy.
              Moze by sie fekaliami poobrzucali ?
            • Gość: samsonik Re: Śląsk Wrocław szuka 5 milionów złotych na tra IP: *.tktelekom.pl 08.06.11, 10:18
              Dlaczego kibole Śląska protestują przeciwko Śląskowi poprzez to że im nie kibicują?Jakaś ostrzejsza kłótnia,już nie lubią Śląska i pokochali Legię?Jeżeli tak to niech do warszafki jeżdżą na mecze.
              Dobrze że kibice Wisły,Cracovii,Arki,Polonii dalej kochają i szanują swoje kluby.Te kluby powinny grać w pucharach.
              • Gość: Maniek Re: Śląsk Wrocław szuka 5 milionów złotych na tra IP: *.wroclaw.vectranet.pl 08.06.11, 11:15
                To było akurat przeciw Tuskowi, ale widzę, że panowie już z tezą, że kibol ZAWSZE zły. Więc dyskusja niepotrzebna.
                • Gość: jkibic Re: Śląsk Wrocław szuka 5 milionów złotych na tra IP: *.finemedia.pl 08.06.11, 12:19
                  Przeciwko premierowi Tuskowi,a to sie chłopina załamał.Szacunek dla kibiców Wisły i kilku innych którzy pokazali,ze politykę maja w d...Prawda jest taka,ze kibolami zaczyna się manipulować a oni tego nie widzą.
                  • pleple.pl Pokochają Adiego H. i 08.06.11, 12:21
                    będzie dobrze :-)

Dobrze, że Adi nie miał dziadka w Wehrmachcie...
                  • Gość: kibel Re: Zrzutka od kiboli: 5000 łepka po 1000 PLN IP: *.adsl.inetia.pl 08.06.11, 16:52
                    Niech się w końcu ta dzicz na coś przyda dla swojej kochanej drużyny. Już mam dosyć tego koślawego "wehikułu" finansowego,który polega na tym żedziura w ziemi jest zamiast galerii pół roku temu a strategiczny inwestor (51%) ma niby kasy jak lodu ale jak chodziło o bańkę na bieżąca działalność to miasto musiało dać (!!! we-hi-kuł !!!) teraz potrzeba 5 baniek i znowu Solorz na to leje a głowi się miasto... na ch...a komu takiwehikuł. I Jeszcze cały ten stadion za miliard tylko dla 5000 szympansów przez dwie rundy wiosna/jesień w roku.

Skąd te 5 baniek się pytam? Jakiś dziur nie załatają, drogi nie wybudują, nie będzie nawet na prezentację dla wpienionych matek z dziećmi w Ratuszu w kwestii jakitoWrocław cudny jest. Schizofrenia kompletna. Jeszcze raz pytam: dlaczego Solorz nie sypie kasą na zawołanie i dlaczego miasto nie jest asertywne w kwestii żądań tego od Solorza????
                    • Gość: Łoś_bimbacz to nie wehikuł to piramida fiansowa IP: *.ip.netia.com.pl 08.06.11, 17:13
                      jest zamiast galerii pół roku temu a strategiczny inwestor (51%) ma niby kasy
                      > jak lodu ale jak chodziło o bańkę na bieżąca działalność to miasto musiało dać
                      > (!!! we-hi-kuł !!!)

Na dnie są lemingi i inni zaczadzeni europejskością, na górze.....
                      • Gość: oscyp Re: oscylator na lemingach IP: *.opera-mini.net 08.06.11, 18:36
                        pan S-Z liczyl chyba ze 'wejscie w szmacianke' to tylko konfiturki, darmowa reklama polsatu na koszulkach i machloje na prawach do dzierzawy stadionu. Na razie najbogatszy polak zachowuje sie jak maly Kazio co na oranzade nie ma. A miasto dalej brnie w wieczne i wylaczne doplacanie do 100 proc zespolu, gdzie ma 49 proc. udzialu...
                        • Gość: KRK Piramida Dutkiewicza IP: 149.156.14.* 08.06.11, 20:25
                          Piramida Dutkiewicza - bo grzechem się nie zadłużać.
                          • sothink Re: Piramida Dutkiewicza 09.06.11, 11:45
                            wyborcza.biz/biznes/1,100896,9751561,Chwilowka_jedynym_ratunkiem_dla_Krakowa.html
                            hahaha
                            • na100procent Re: Piramida Dutkiewicza 09.06.11, 13:07
                              zaraz to samo będzie pisała wrocławska prasa prezydencka :) :)
                • Gość: samsonik Re: Śląsk Wrocław szuka 5 milionów złotych na tra IP: *.tktelekom.pl 08.06.11, 13:07
                  Ale jaja,nie kibicują swojej drużynie bo protestują przeciw premierowi.Większej głupoty nie słyszałem.Tusk gra w Śląsku?
                  Sami tymi dziwnymi protestami świadczycie o swojej inteligencji,czyli o głupocie.Ludzie ci co usłyszeli o tych protestach mają z was niezłą polewę.
                  • Gość: jp Re: Śląsk Wrocław szuka 5 milionów złotych na tra IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.06.11, 16:59
                    Ja na przykład na mecze nie chodzę, ale mam za to niezłą polewę z tzw. internetowych napinaczy i czołobitnych wyznawcóe GW i matoła :)

Gdybyś się nie domyślił o kim mowa, to chodzi mi o podobnych tobie...
        • Gość: slawek Re: Śląsk Wrocław szuka 5 milionów złotych na tra IP: *.adsl.inetia.pl 08.06.11, 11:22
          Niespodzianka:)
          Te graffiti są legalne i kibice mają na malowanie garaży, ścian budynków czy innych elewacji zgody na nie
      • Gość: bedson Europejska Stolica Kibolstwa IP: *.internetia.net.pl 08.06.11, 08:36
        a nie kultury
    • motalambo Re: Śląsk Wrocław szuka 5 milionów złotych na tra 08.06.11, 08:48
      pleple.pl napisał:

> Hmmmm....

Utnie się E,D,K,N i tramwaje i już sie kasa znajdzie.
      • Gość: Łoś_bimbacz Śląsk Wrocław szuka milionów a rodzice przedszkoli IP: *.ip.netia.com.pl 08.06.11, 09:16
        > Utnie się E,D,K,N i tramwaje i już sie kasa znajdzie.

oraz zwolni 180, a nie 80 pracowników MPK:)))
        szczyt komunikacyjny tez się odwoła...
      • Gość: Wiem Re: Śląsk Wrocław ma 5 milionów zł. lub wiecej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.11, 09:25
        1.Autor artykułu jest niewiarygodny po jego ostatnich publikacjach na łamach GW na temat Śląska Wrocław - to politruk jeden z tuskowych !
        2. Czy sądzicie, że pan Solorz narazi na szwank swój wizerunek czy rzuci te marne dla niego 5 milionów lub naet ociupinkę więcej ? Czy prezydent Dudkiewicz pozwoli żeby nowy stadion świecił pustkami lub na murawie pasło się stado owiec z Przedsiebiorstwa Oczyszczania (PO) ? ..i w swoim intresie nie sypnie kasą ... myślę, że te 5 milionów to zasłona naprawdę na transfery bedzie wiecej. Zastanawiam sie tylko nad kupowaniem Cetnarskiego , który znalazł sie w antyjedynastce sezonu wiosna 2011.
        Mimo wszystko dałbym szanse "synowi marnotrawnemu" wyrzuconemu z Polonii J.Gancarczykowi. No i kierunek Bałkany i niższe polskie klasy rozgrywkowe. Mam nadzieję, że dyr. Paluszek ma tutaj dokładne rozeznanie ... warto przykład sprzątniętego Sląskowi sprzed nosa Robaka ..., a zakontraktowany Waldek Sobota to potwierdza !
        4. Pamiętajmy, że drużynę buduje się latami (chociaż pewien szaman z WaWy ma na ten temat inne zdanie... spójrzcie na miejsze Polonii W.) potrzebnych jest nam góra 3-4 zawodników. Pamietajmy o dwóch młodych Brazylijczykach w ME Śląska ich czas chyba w drużynie seniorskiej nadszedł + 2 polskich piłkarzy tam grających(kibice wiedzą kogo mam na myśli). Potrzena młodych w Śląsku. Czy pamiętacie, że W.Zmuda miał 19 lat kiedy był podporą reprezentacji w Mistrzostwach Świata w Niemczech w 1974 r.
        Kiedy Skorupa zapłaci odszkodowanie za nieprawne zmknięcie stadionu WKS - to tez starczy na kupienie młodego perspektywicznego grajka z polskiej II ligi. Śląsk to dzisiaj marka europejska !
        Nie wierzcie fałszywym prorokom-kosmopolitom z GW !!!
        5. Z nami jest Maestro Orest Lenczyk - ten człowiek wie co robi !
        6. Mamy tez cichego sojusznika ... G.Schetynę . Widzieć minę Grzegorza i Donalda po zakończeniu sezonu 2010/2011 ... bezczenne :)
        • Gość: aaa Re: Śląsk Wrocław ma 5 milionów zł. lub wiecej IP: *.ip.netia.com.pl 08.06.11, 09:34
          >Śląsk to dzisiaj marka europejska !

tekst dnia:))))
          • Gość: Daeo Re: Śląsk Wrocław ma 5 milionów zł. lub wiecej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.11, 11:27
            Kochani Wicemistrzostwo Polski Śląska Wrocław to autentyczny sukses WROCŁAWIA cieszący tym bardziej, że osiągnięty niespodziewanie. Gratuluje Trenerowi, Piłkarzom i właścicielom klubu. Sląsk to marka europejska - trzeba ten fakt wykorzystać - Gramy wszak w Lidze Europy. Tozumiem, że nie kazdy jest kibicem, są np. wielbiciele Opery ... i chwała im.
            Dla autora artykułu i jemu podobnych malkontentów nie doceniających lub z innych względów obnużających wartość sportową sukcesu Śląska - największą od 30 lat piosenka z pozdrowieniami :
            www.youtube.com/watch?v=srwEFsoKBm8
        • Gość: AUTOR WIDMO Re: Śląsk Wrocław ma 5 milionów zł. lub wiecej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.11, 09:53
          Tutaj muszę się z kolegą zgodzić ,choć niewpełni popieram insynuacje powiązania transferów do Śląska z polityką PO ,to jednak kilka uwag było mocno trafnych i przekonywujących.Sam jednak czytałem na łamach GW ,że z pewnych źródeł wiadomo,że Polsat znajdzie dużo kasy na transfery a dzisiaj mówi się ,że tych pieniędzy nie ma i trzeba niegocjować z miastem.
          Od dawna wiadomo ,że Lenczyk to specjalista od podnoszenia poziomu gry zawodników niechcianych i zapomnianych ,przychodzi jednak czas pewności inwestycji i pewności odniesienia sukcesu .Każdy transfer powinien nieść za soba historię zawodnika nie sprzed kilku lat ale z ostatniego sezonu .Czas darmowych graczy minął ,nadchodzi przekonanie ,że jak zainwestujesz trafnie to bedzie sukces .Dzisiaj już nie myślimy jak sie utrzymać ale kto z europejskich drużych przyjedzie na puchary.Sami zawodnicy musza czuć ,że Śląsk to progresywny klub z apetytem na zwojowanie Europy a nie kolejna ekipa pozbywająca sie wartościowych graczy aby obnizyć koszty i mieć na łatanie drużyny w nowych sezonach.
      • Gość: jkibic Re: Śląsk Wrocław szuka 5 milionów złotych na tra IP: *.finemedia.pl 08.06.11, 12:21
        Dodaj do tego sprzedaż zajezdni od tego jest prezio specjalista.Kasa sie znajdzie ważny jest PR a w tym nasz najważniejszy to mistrz.
    • Gość: nlp Re: Śląsk Wrocław szuka 5 milionów złotych na tra IP: 94.42.140.* 08.06.11, 09:10
      Ech, gdzie te czasy jak za Włodarczyka dawało się milion marek, a Kowalczyka milion złotych, bez żadnych negocjacji, a Pyskatego kupowało po jednym dobrym meczu przeciwko Śląskowi.... Ile to kasy poszło w błoto, akurat 10 lat temu.
    • Gość: dsddd Re: Śląsk Wrocław szuka 5 milionów złotych na tra IP: *.play-internet.pl 08.06.11, 09:50
      terefere :P nie ma kasy? kasa jest .tylko po co solorz ma dawac ze swoich ,jak dutkiewicz da z kasy na żłobki i przedszkola? i co to za pieniądz ,5 baniek? mówimy tu o wicemistrzu Polski czy o okręgówce?
      • Gość: jj Re: Śląsk Wrocław szuka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.11, 12:05
        5 baniek(radzę się zapoznać z kwotami za piłkarzy np. gwiazda ligi Merikson) to nie mało !!!!. My nie wymieniamy całej drużyny - byłby to skrajny idiotyzm - chodzi o 3 piłkarzy ! To w tej chwili najwiekszy polski grosz przeznaczony na transfery wiecej wyda Wisła(Polonię /Grockin Wawa pominę milczeniem nie lubie kopać leżących). Wszędzie tną kasę np. Lech, Bełchatów, Górnik, Ruch - Legię ITI chce sprzedawać. Nie może pan Solarz odwrócić się od Śląska, bo promuje on Grupę Polsat. Czy to dochodzi do Ciebie czy nie to Śląsk kojarzony jest z POLSATEM i Wrocławiem w Polsce ! Zaden biznesmen z takim kapitałem jak Solorz Zak nie wystawi na szwank wizerunku firmy za 5 milionów, a że chce je wydawać sensownie to inna sprawa (nie chce by smiała sie z niego Polska jak z Wojciechowskiego).
        Na złobki, przedszkola faktyczne muszą być pieniądze nie bedzie miał ich prezydent Dutkiewicz jeśli bedzie musiał dokładać do utrzymania Miejskiego Stadionu. Stadion może utrzymać tylko grający w Europie Sląsk (20-30 tys na trybunach) . W intresie UM leży wiec też zrzutka na transfery WKS-u. Mamy super trenera człowieka do bólu uczciwego oraz pracowitego i głodną suksesów drużynę . Alleluja i do przodu :).
        Dlaczego nie potrafimy się cieszyć z sukcesów tylko marudzimy .... w koncu coś się we Wrocławiu udało Sląsk jest Wicemistrzem Polski po raz pierwszy od 30 lat :)
    • Gość: samsonik Re: Śląsk Wrocław szuka 5 milionów złotych na tra IP: *.tktelekom.pl 08.06.11, 10:12
      Dlaczego piszesz WKS Polsat Śląsk,co z polszmatem ma wspólnego Śląsk?Tak można pisać ale dopiero wtedy gdyby polszmat był ich sponsorem lub właścicielem.

• pleple.pl A w uproszczeniu, kto 08.06.11, 11:45
        jest właścicielem większej części akcji WKS? Kto ma być sponsorem, tylko się banki nabrać nie dały?

Oczywiście nie mam na myśli lemingów i nie-lemingów, które do sponsorowania zmusza JNP.
      • pleple.pl PS Głupio by brzmiało: 08.06.11, 11:54
        WKS Bithell Holdings Limited Śląsk :-(

PS Taka cytata:

"Właściciel Polsatu dodał, że on nie będzie się wtrącał w sprawy piłkarskie, a jego zadaniem będzie pilnowanie tego, aby rachunek ekonomiczny się ze sobą zgadzał.

- Chcę, żeby ten nasz Śląsk był świetnym interesem dla władz miasta, dla mnie, dla kibiców - informuje Solorz."

Ciekawe, dlaczego się dla miasta i mieszkańców bilans wyszedł ujemny...
    • map4 Re: Śląsk Wrocław szuka 5 milionów złotych na tra 08.06.11, 10:38
      pleple.pl napisał:

> Hmmmm....
      >
      > Tylko mi się wydaje, czy JNP musi o zgodę na wpompowanie kasy w prywatne przeds
      > ięwzięcie o umownej nazwie WKS Polsat Śląsk, zapytać RM? Czy też JNP uznał, że
      > budżet miasta to jego własność, a dotowanie spółki ( której miasto jest mniejsz
      > ościowym właścicielem ) jest jego prawem/obowiązkiem?
      >
      > PS A jeśli RM musi wyrazić zgodę, to może to ot tak- z nudów i w biegu zrobić,
      > czy też są jakieś formalizmy do spełnienia?

Skarbnik miasta Marcin Urban poinformował radnych miejskich obecnych na posiedzeniu komisji budżetu i finansów RM Wrocławia dnia 14 marca 2011 roku, że na posiedzeniu plenarnym Rady Miejskiej przedstawi autopoprawkę do nowelizacji budżetu, która przewiduje udzielenie kredytu spółce WKS Śląsk Wrocław SA w wysokości 1 mln złotych na bieżącą działalność. Kwota ma zostać zwrócona w ciągu maksymalnie dwóch miesięcy. Szczegółów o formie zabezpieczenia kredytu oraz jego oprocentowaniu w protokole posiedzenia komisji brak.

Oryginał protokołu znaleźć możesz pod adresem:
      bip.um.wroc.pl/wps/wcm/connect/9a862a00469674b2ba17bba1562a8506/7.pdf?MOD=AJPERES
      • na100procent jak to skąd? spółek mamy dostatek :) 08.06.11, 11:59
        choćby z mpwik?
        • Gość: Łoś_bimbacz wszystkie sPÓłki Miejskie obowiązkowo wykupią IP: *.ip.netia.com.pl 08.06.11, 13:33
          reklamę na stadionie, np. reklama Urbanatora:))? i będzie kasa na kopaczy
          • map4 Re: wszystkie sPÓłki Miejskie obowiązkowo wykupią 08.06.11, 16:24
            Gość portalu: Łoś_bimbacz napisał(a):

> reklamę na stadionie, np. reklama Urbanatora:))? i będzie kasa na kopaczy

no coś ty, WKS Śląsk Wrocław SA to przecież spółka, która ma przynosić zyski.
            Taki jest cel postawiony przed jej władzami przez posiadacza większościowego pakietu akcji.

Ta kasa zniknie w kieszeni właścicieli, jako dywidenda z zysku, wypłacona po walnym zebraniu akcjnariuszy. 49% zysku wróci do gminy Wrocław, a 51% zniknie w kieszeni Solorza.
    • sosiu-1 Przekręt na przekręcie! 08.06.11, 11:10
      5 mln na transfery nie ma???, na transfery które są dla Śląska najważniejszą decyzją w tym roku i być może w przyszłym, bo to być albo nie być dla klubu!!! Na stadion 35mln na przekręty znalazło się w jeden dzień!!! Jeśli klub nie znajdzie tej kasy i się nie wzmocni to po co ten stadion??? Wtedy stadion zostanie tylko pomnikiem!!!
    • wese Przypomnijcie sobie co mówił S. 08.06.11, 11:43
      Przed podpisaniem umowy ze Śląskiem i miastem powiedział że on się nie zna na futbolu i nie mósi bo jak nie będzie sie układać to zatrudni kogoś z zagranicy .... miał na myśli stanowiska dyrektora ala Paluszek .Jeżeli możecie to warto wspominać co mówił S wówczas a co się mówi dzisiaj . Ludzie to jest jeden wielki skandal gonić takich cwaniaków jak S . im tylko chodzi o działki i tereny nic więcej . I jak najwiecej wypompowac państwowych pieniedzy na swoje konta.
      • Gość: ja pleple mam Cie w dupie,peterdupeter i kibel IP: *.wssk.wroc.pl 08.06.11, 19:21
        placic podatki na czas zeby kasa na druzyne byla!!!!!!!!!
        • pleple.pl Wzruszyła mnie Twoja historia- 08.06.11, 19:25
          jesteś standardowym dynamicznym lemingiem czy pryszczatym nastolatkiem, który nie wie skąd się biorą pieniądze ( podpowiem- nie z bankomatu ani handlu sterydami )?
        • Gość: aaaa Re: pleple mam Cie w dupie,peterdupeter i kibel IP: *.ip.netia.com.pl 08.06.11, 19:28
          > placic podatki na czas zeby kasa na druzyne byla!!!!!!!!!

twoja firma obowiązkowo POwinna wykupić też reklamę na stadionie użytkowanym przez Kopaczy o Europejskiej Marce:)))
    • Gość: ja tylko przed monitorem marudzic potraficie :) IP: *.wssk.wroc.pl 08.06.11, 19:39
      • Gość: nn Amatoszczyzny ciag dalszy IP: *.play-internet.pl 08.06.11, 19:55
        Transfery beda tak samo jak galeria...Nie bedzie niczego jak mawia pewien klasyk z Bialegostoku.
        Solorz nic nie da,Dutkiewicz w koncu rzcui jakis ochlap bo chyba nawet on nie jest taki glupi zeby pompowac w Slask kase jak Solorz ma to gleoboko (choc akurat co do Dutkiewicza to pewnosci nie mam,nie raz pokazal ze lekka reka wydaje nie swoje pieniadze).Nie bedzie zadnych transferow,ale sezon ogorkowy jest to Paluszek podrzuca dziennikarzynom tematy i wyglada na to ze praca w Slasku wre.A pozniej sie skonczy jak na tej slynnej konferencji kiedy mowili kogo NIE kupili:)

Naprawde sa ludzie ktorzy jeszcze wierza ze ci amatorzy na czele z Dutkiewiczem,Birka,Paluszkiem i Wasniewskim cokolwiek zrobia ze Slaskiem dobrego?
        Cieszmy sie tym vicemistrzostwem bo to mega fuks a nastepne miejsce na pudle to kolejne 30 lat.
        • Gość: Kogotek Jacek Bednarz dyr. sportowym WKS ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.11, 21:33
          Jak podają portale gwizdek24.pl i wp.pl nowym dyrektorem sportowym WKS Śląsk Wrocław bedzie Jacek Bednarz zastąpi skonfliktowanego z trenerem Lenczykiem - Paluszka ...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka