rx55 09.06.11, 23:01 Witam, Proszę uprzejmie o podanie nazw dostawców internetu (sprawnie działającego) operujących na terenie Osobowic. Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pierre Re: Internet bezprzewodowy - Osobowice IP: *.internetia.net.pl 09.06.11, 23:17 A musi być bezprzewodowy czy może być z kabla? Odpowiedz Link Zgłoś
rx55 Re: Internet bezprzewodowy - Osobowice 09.06.11, 23:53 Może być z kabla, jednak do budynku w którym mieszkam docierają jedynie kable TP a ja nie jestem zainteresowany neostradą, pozostaje więc bezprzewodówka z pominięciem operatorów telefonii komórkowej. Poproszę o konkretne informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Internet bezprzewodowy - Osobowice IP: *.it4tech.pl 23.10.13, 22:10 www.internet-osobowice.pl www.it4tech.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mistrzyni Re: Internet bezprzewodowy - Osobowice IP: *.204.209.47.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 24.01.14, 19:11 mam neta od it4tech.pl na osobowicach, a juzbtracilam nadzieje ze znajdzie sie ktos szybszy miz netia, ktora miala mi dac 4 mega. od tych z intetnet-osobowice.pl mam 10 i smiga zawsze. jak na razie moge smialo polecac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tosia Re: Internet bezprzewodowy - Osobowice IP: *.205.142.4.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 19.06.14, 12:22 Pojawił się nowy operator w WiFi i daje internet za darmo, www.internetmiejski.pl, we Wrocławiu. Odpowiedz Link Zgłoś
czerwin430 Re: Internet bezprzewodowy - Osobowice 29.01.16, 17:00 kto mi może pomoc? Mam od nich neta 100Mb/s - jak wpinam kompa od razu po kablu. Jak wepne przez moj router, to mam 80 Mb/s. Co moze byc przyczyna? Odpowiedz Link Zgłoś
internetwewroclawiu Re: Internet bezprzewodowy - Osobowice 15.01.18, 13:42 Router może spowalniać internet. Może być kwestia ustawienia routera - np. za duża odległość do kompa, ściany po drodze itp. Może być pasmo wifi przeciążone, jak dużo osób na osiedlu z niego korzysta naraz. Odpowiedz Link Zgłoś
internetwewroclawiu Re: Internet bezprzewodowy - Osobowice 15.01.18, 13:44 Zapraszam do dzielenia się opiniami o internecie i operatorach na FB: Internet we Wrocławiu. :) Odpowiedz Link Zgłoś