13.06.11, 13:58
Przyjechałem na 5 dni do Wrocławia i jako że wykonuję wolny zawód szukam miejsca, gdzie można w miarę spokojnie przez kilka godzin popracować przy komputerze. Chodzi mi o miejsce, gdzie można się wpiąć do gniazdka, nie jest bardzo ruchliwie i bardzo głośno i są w miarę sensowne stoły i krzesła, internet mobilny może być, ale w zasadzie niekoniecznie, bo mam bezprzewodowy. Czy ktoś z Was mógłby mi coś zasugerować. W grę wchodzą okolie od dworca PKP do Ostwowa Tumskiego.
Obserwuj wątek
    • Gość: Bibliotekarz gdzie można popracować z kompem. IP: *.e-wro.net.pl 13.06.11, 14:18
      Biblioteka Miejska:
      www.biblioteka.wroc.pl/strona/filie - do wyboru do koloru, są nawet zdjęcia na stronie, dojazd, telefony. Wbrew pozorom nie polecam przereklamowanej mediateki - filia 58 na Placu Teatralnym (do pożyczania jest ok, ale do spokojnej pracy już mniej). Filia nr 57, ul. Szewska 78 ma bardzo dobrą lokalizacje i spełnia Twoje wymagania.

Także Biblioteka Wojewódzka:
      www.wbp.wroc.pl/ - czytelnia na dobrym poziomie, dużo stolików, jasno (o co trudno w wielu bibliotekach). Nie do końca wiem jak przyjmują "laptopowców". Można zadzwonić i się spytam.
      Jak przetestujesz to zdaj tu relację. Może się przyda także innym przyjezdnym.
      Mam nadzieję, że pomogłem. Powodzenia.

ps. Na następny raz formułuj konkretniej temat.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka