krasnaladamu 14.06.11, 13:03 Podejrzewam, że ten murzyn w ogóle nie istnieje. Chodzi tylko o kreowanie tutaj ruchu. A jeśli napiszę, że murzynowi trzeba pokazać fontannę? Tak psychologicznie go podejść. Może nigdy czegoś takiego nie widział. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dud a bedzie kasting IP: 62.233.251.* 14.06.11, 13:47 A bedzie kasting które studentki "zapozna" bo we wcześniejszych artykułach w gej_zecie sugerowano mu że Polski są ... jak by to powiedzieć "ładne". A i jeszcze gej_zeta skrzyknie swoich klakierów aby przeprosili Saada za to że Wrocław jest rasistowski i obiecają że po jego wizycie wszyscy dostaną rozkaz od redaktora naczelnego aby kochać bezkrytycznie i bezgranicznie obcokrajowców. a ja zanucę sobie stary kawałek z czasów komuny "przyjaciół nikt nie będzie mi wybierał wrogów poszukam sobie sam dlaczego kor... mac bez przerwy poucza ktoś w co wierzyć mam" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matizz Misja21: 10 atrakcyjnych miejsc we Wrocławiu IP: *.dynamic.chello.pl 15.06.11, 10:03 haha:D Pierwsze miejsce synagoga... kto by pomyślał :D Mecz Sparty z Unią L. , która uchodzi za największą kosę WTS-u GW promuje jako bezpieczny, a sama pisał o niebezpieczeństwie na dwóch poprzednich meczach Wrocławia z Lesznem. Odpowiedz Link Zgłoś
kalam07 Na pierwszym miejscu synaggoga, a jak !!! 16.06.11, 10:31 Na pierwszym miejscu synaggoga, a jak !!! Londyńczyk powinien się tez obrzezać i zmienić imie na Aaron. Wtedy w redakcji zapanuje radość, aj waj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dfg Re: Na pierwszym miejscu synaggoga, a jak !!! IP: *.40.194.65.threembb.co.uk 16.06.11, 12:49 hahahaha, świetny komentarz!!! swoją droga w tym mieście nic mu nie zaimponuje, obudźcie się. Co najwyżej zadziwi trochę. Brudno tu, biednie i straszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pluton PRomocja synagogi gratis w pakiecie :-P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.11, 11:42 Hana Cervinkova pochwali synagodę, synagoga przy okazji pochwali Halę Stulecia im. Marszałka Ludowa i tak te wrocławskie interesiki się kręcą. Odpowiedz Link Zgłoś
szulgan Misja21: 10 atrakcyjnych miejsc we Wrocławiu - ... 17.06.11, 17:56 To jest murzyn nie byle jaki, bo synagogalny. Odpowiedz Link Zgłoś