Dodaj do ulubionych

TANIE dwa bilety do Berlina HPF sprzedam

04.07.11, 23:09
Sprzedam DWA BILETY na pociąg do Berlina HBf. Pociąg EuroCity, wagon bez przedziałów, dla niepalących. Odjazd w dniu 09 lipca 2011r. (sobota) o godz. 11.57, przyjazd do Berlina HBF 17.33. Miejsce przy oknie i środkowe.
CENA ŁĄCZNA dwóch biletów wynosi 152,00 zł.
Z powodów losowych musiałam zrezygnować z wyjazdu. Bilety są tak tanie, ponieważ zakupione zostały w przedsprzedaży.
Kontakt telefoniczny: 600 695 144

Obserwuj wątek
    • sprzedam.bilety Re: TANIE dwa bilety do Berlina HPF sprzedam 06.07.11, 21:05
      Bilety są relacji Wrocław Główny - Berlin Hauptbahnhof.
      Bilet dla jednej osoby kosztuje ok. 215,00 Tutaj są dwa w cenie 152,00.

Może ktoś reflektuje? A może ktoś podpowie mi gdzie można jeszcze taką sprzedaż zaoferować. Niestety PKP nie przyjmuje zwrotów biletów międzynarodowych zakupionych w przedsprzedaży
      • Gość: Zbychu namiary na sprzedanie biletu IP: *.e-wro.net.pl 06.07.11, 22:32
        -RAZ:
        allegro.pl (nie jeden bilet na InterCity tam sprzedałem, no ale zawsze dawałem z 2
        tygodniowym wyprzedzeniem najmniej). W Twoim przypadku może jak zaznaczysz odbiór
        osobisty to kogoś znajdziesz.
        - DWA: ic.rail.pl (inter city forum)
        - TRZY: grupa dyskusyjna: pl.midc.kolej (to jest grupa dyskusyjna a nie forum).
        Ale jak masz konto na gazeta.pl to możesz bez trudu umieścić tam posta:
        usenet.gazeta.pl/usenet/0,48200.html?group=pl.misc.kolej
        - CZTERY: Berlin, Forum dyskusyjne: forum.gazeta.pl/forum/f,12488,BERLIN.html
        - PIĘĆ: wroclaw.gumtree.pl/ (tutaj udało mi się tylko sprzedać na koncert, na któy nie mogłem pojechać. Bilety kolejowe jakoś tu mi nie szły).

Mam nadzieję, że pomogłem. Życzę powodzenia.
        • Gość: Zbychu literówka IP: *.e-wro.net.pl 06.07.11, 22:35
          no tak, nie dokładnie przeczytałem posta przed wysłaniem.
          pl.misc.kolej (ale link, któy podałem jest prawidłowy wiec).
          • Gość: Zbychu forum polaków w Berlinie IP: *.e-wro.net.pl 07.07.11, 02:04
            Jeszcze to znalazłem.
            forum polaków w Berlinie:
            www.poloniaberlin.de/forum/ogloszenia-drobne-berlin-vf54.htm?sid=66fccdcfe84527c178fd6e691b0b041a
            Jeszcze możesz wejść na czat Berlin (jesli takowy bedzie) na jakims duzym portalu (wp.pl albo interia) i troche "pospamowac"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka