Dodaj do ulubionych

kilka projektów

IP: *.wro.vectranet.pl / 213.199.196.* 16.05.04, 11:44
nastapiły pewne zmiany na stronce Hubki. HCS jest w przygotowaniu, ma
pozwolenie na budowe.
Zerknijcie na budownictwo mieszkalne. Oprócz omawianych budynków na krzykach
jest tez budynek na Traugutta, którego wygląd mnie zaskoczył :)

www.hubka-art.com.pl/
Obserwuj wątek
    • Gość: ! Re: kilka projektów IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.05.04, 13:09
      Inwestorem tego ciągu kamienic na Traugutta jest WROBIS. Budowę mają rozpocząć
      już w czerwcu bądż lipcu, w tej chwili kończą 4 etap swojego osiedla na
      Złotnikach (tuż przy ul Kosmonautów).

Bardzo mi się podobają projekty tego ciągu kamienic.
      • Gość: ! Re: kilka projektów IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.05.04, 13:13
        Zastanawiam się gdzie ma powstać (lub być może już powstaje?) HASO-CLINIC,
        czyli klinika medyczna HASCO LEK?
      • Gość: dyzio Re: kilka projektów IP: *.pkobp.pl 17.05.04, 12:20
        Sorry, nie Wrobis, tylko Wrobud ze Szczecińskiej.
        To tak tylko sobie dla porządku jakiegoś, by innych w błąd nie wprowadzać.
        Pozdr. Dyzio.M.
        • Gość: ! Re: kilka projektów IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.05.04, 13:48
          Zgadza się WROBUD. Moja pomyłka.
    • Gość: wro2015 Re: kilka projektów IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.05.04, 15:13
      No Traugutta mi zaimponowała, zmieniam zdanie na temat Hubki.
      • Gość: lolo Re: kilka projektów IP: *.rozanka.wroc.pl 16.05.04, 17:43
        no mi tez sie niesamowicie podoba... to jest to !!!
      • Gość: wro2015 Re: kilka projektów IP: *.dip0.t-ipconnect.de 16.05.04, 20:17
        nie weim co to jest za chamstwo: Ktos tu pisze pod moim nickiem! Gorny post nie
        jest moj, co na pewno widac najlepiej po adresie IP. Nie wiem kto chce przez
        takie chmastwo cos uzyskac. Niech sie ten durny gosc podpisuje wlasnym nickiem
        i niech pisze w soim wlasnym imieniu, a nie w moim.

Jedyne co - akurat ten porjekt Hubki na traugutta jest na serio nie zly. Nie
        zly: bo jest prosty. Nie zly: bo jest standartem. Nie zly: bo ma jakis
        zapraszajacy parter. No i na tle innych plomb wyglada przez to niezle.

Nie zmienia to jednak faktu, ze podpisywanie sie pod moj nick jest absolutnie
        niedopuszczalne. Prosze innych forumowiczow aby dokladniej sie patrzyli na
        adres IP
    • Gość: kotbehemot Re: kilka projektów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.04, 20:01
      Ten budynek na Traugutta niesamowicie przypomina mi to co sie teraz buduje w Krakowie... A to dobrze.

Tylko ciekawe co tam z tyłu sie bedzie dzialo- przeciez to jest nad samą Oławą! Moze jakies knajpki, bulwar, nic nie widac na wizualkach...

czyzby początek cywilizowania sie trójkąta?:>
      • Gość: ! Re: kilka projektów IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.05.04, 20:32
        Niczyj nick nie jest na wyłączność na portalu GW, o ile nie jest się na stale
        zalogowany/zarejestrowany pod tym nickiem.

ps: Żeby nie było, choć ktoś wpisał się jako wro2015 z adresu dialog-owskiego,
        to na pewno nie byłem to ja, to tak żebyś sobie wro2015 mnie nie podejrzewał :)
      • Gość: wro2015 Re: kilka projektów IP: *.dip0.t-ipconnect.de 16.05.04, 21:14
        Ach - wlasnie ogladam dokladniej te wizualki, i popatrzylem sie dokladniej na
        plan. Zgadza sie: Tylna czesc tych kamienic to nie jest srodek kwartalu lecz
        otwarta sciana na olawke. Wie jednak powinno tutaj byc troche wiecej zycia niz
        tylko wjazd do grarazu. Tutaj sie musze troche zgodzic z kotem.
        • Gość: lolo Re: kilka projektów IP: *.rozanka.wroc.pl 17.05.04, 01:58
          tam do Olawy jest na tyle duzo miejsca, ze moznaby bylo wybudowac jeszcze 1
          budynek tuz nad woda... mieszkalem kiedys w jednej z tych wyburzonych kamienic
          jak bylem maly...
    • Gość: Rafis Re: kilka projektów IP: *.wro.vectranet.pl / 213.199.196.* 16.05.04, 20:47
      Ja od razu zauważyłem, ze to nie prawdziwy Wro :) zreszta pod mój nick tez sie
      podszywa koles z dialogu...
      Kocie mówisz o ECE w Krakowie?
      • Gość: kotbehemot Re: kilka projektów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.04, 21:21
        Nieeee. ECE w Krakowie to mega kupa. Zresztą, ciekawostka- nie wiem czy to Krakow jest taki mądry, czy tez moze po prostu tam trwa jakas dyskusja na temat architektury, ale ludzie w Krakowie w zyziu nie pozwoliliby na postawienie takiego czegos jak u nas na Racławiciej. I to zwykła "czerń", zwykły "mob" i "volk" by nie pozwolił a nie odhumanizowani architekci...

o takie Krakowskie inwestycje mi chodzi:

www.ddjm.pl/projekty/pic/kciwr1.jpg
        www.ddjm.pl/projekty/pic/kciwr3.jpg
        • hen Re: kilka projektów 17.05.04, 11:06
          Gość portalu: kotbehemot napisał(a):
          > www.ddjm.pl/projekty/pic/kciwr1.jpg
          > www.ddjm.pl/projekty/pic/kciwr3.jpg

Pachnie socrealką, ale całkiem niezłe. Myślę o tym krakowskim osiedlu.
          Co do Traugutta, nie wiem czy dobrze widziałem, ale chyba tam nie ma schodków i
          jest usługowy parter? I trzyma linię zabudowy! To chyba jakiś spóźniony prima
          aprilis :-) Oby więcej takich nienowoczesnych rozwiazań we Wrocławiu!!!
        • Gość: Mick O'why Re: kilka projektów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.04, 11:29
          A ja lubie ich (ddjm) za Mcdonalda na szewskiej który jest zwycięstwem
          nad globalizacją i korporacjonizmem dokonanym w białych rękawiczkach i
          bez koszulki z Che Guevarą.
          Mcdonald's nie dość że słono beknął, bo conajmniej kilkukrotnie przekroczono
          standartowy budżet , to jeszcze musiał sie zadowolić skromniuteńkim lożkiem , i
          to bez czerwonego tła.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka