Gość: tomki IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 02.03.02, 13:18 jak na koncercie. Kto był i co ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ceglar Re: Brainstorm w Metropolis IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 02.03.02, 13:50 ja nie bylem i nic Odpowiedz Link Zgłoś
postmodern Re: Brainstorm w Metropolis 02.03.02, 20:45 ... gwiazda jednego sezonu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Re: Brainstorm w Metropolis IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.03.02, 22:28 gwiazda ..... jednego przeboju chyba ...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Brainstorm w Metropolis IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.03.02, 00:29 Nie znam ich. Czy to taki łotewski "Leningrad boys"? Odpowiedz Link Zgłoś
ja-wroc Re: Brainstorm w Metropolis 03.03.02, 01:41 Chcialam nawet isc na ten koncert, ale szkoda mi bylo forsy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: Brainstorm w Metropolis IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.03.02, 11:43 Bylam i wszystko widzialam...Organizacja fatalna!!Skandal!!Myslalam,ze to juz moje ostatnie wyjsc...w pewnym momencie doszlam do wniosku,ze zywa nie wyjde,ale jakos sie udalo(ledwo,ledwo).3 razy zostalam zgnieciona.Nie bylo jak skakac(chyba,ze po innych ludziach)!Muzyka nawet,nawet..Wokalista przystojny...pozostali muzycy takze :) Zartuje :) Ogolnie to szkoda mi bylo tej kasy...za te pieniadze powinnam siedziec na krzeselku blisko sceny,a nie przytulac sie do innych spoconych ludkof :) Pozdrafiam :) Odpowiedz Link Zgłoś