Dodaj do ulubionych

Wrocław-pediatra

15.08.11, 19:07
Moze ktoras ma namiary na dobrego pediatre z W-wia,ktory bez problemu przyjezdza na wizyte do domu.Wolalabym miec na wszelki wypadek,niz potem w panice szukac.Przy 1corce mialam prywatna pediatre i bylam spokojniejsza,przyjezdzala bez problemu w tyg/ndz/nawet w swieta.
Obserwuj wątek
    • vivianna_82 Re: Wrocław-pediatra 16.08.11, 10:02
      Dr. Magdalena Podlaska. Pracuje w przychodni na Lindego, wcześniej z PCZ na Sienkiewicza. Prywatnie przyjeżdża do domu, wizta domowa 100 zł.
      Ja ją mogę polecić z całego serca.
      Mieszkam blisko przychodni na Sienkiewicza więc jak urodziła się córka, to trafiłyśmy do niej. Kiedy się zwolniła i zmieniła przychodnię, to po różnych perypetiach w PCZ też córkę przeniosłam, by dalej była pod opieką tej pani dr. Jestem bardzo zadowolona, córka też ją lubi i chyba w dużej mierze dzięki niej nie boi się lekarzy ;)

numer do niej mogę wysłać na pric - korzystasz z adresu gazetowego, czy jakiś inny?
      • vivianna_82 Re: Wrocław-pediatra 16.08.11, 10:03
        > numer do niej mogę wysłać na pric

na priv oczywiście ;)
        • pudelek09 Re: Wrocław-pediatra 17.08.11, 10:10
          prosze o namiary na e-mail pegi1976@interia.pl.A nie ma problemu z wizyta w weekend czy jakis inny wolny dzien?
          dziekuje
          • vivianna_82 Re: Wrocław-pediatra 20.08.11, 20:46
            napisałam maila :)
            pozdrawiam
        • katnis Re: Wrocław-pediatra 16.11.11, 13:46
          Czy ja takze moge prosic o numer do pani doktor? Prosze na adres gazowy, dziekuje.
          • vivianna_82 Re: Wrocław-pediatra 20.11.11, 20:23
            wysłałam :)
    • odra78 Re: Wrocław-pediatra 09.12.11, 14:39
      my chodzimy do dr.Jarosława Gruszki. Nie jezdzi na wizyty domowe ale szczerze wolę jechać przez całe miasto do TEGO lekarza niż wezwać do domu jakiegokolwiek innego. Mogę polecić z czystym sumieniem
      • vivianna_82 Re: Wrocław-pediatra 09.12.11, 21:54
        a przyjmuje on może prywatnie gdzieś? w weekendy na przykład, albo wieczorami?
        możesz podzielić się namiarem?
        zawsze się przyda dodatkowy ;)
        • aaadddaaa83 Re: Wrocław-pediatra 10.12.11, 21:54
          Ja też obiema rękami podpisuję się pod dr Gruszką.
          Córka miała oprócz przeziębień i innych "podstawowych" chorób również schorzenia kardiologiczne, neurologiczne, od małego problemy z układem moczowym, zlepianiem się warg sromowych i wiele innych i dzięki temu, że miałam tak konkretnego pediatrę to nie musiałam aż tak często udawać się do specjalistów (którzy zresztą polecali go właśnie jako pediatrę).
          Wiele moich koleżanek chodzi do niego z dzieciaczkami i jak na razie słyszałam same pozytywne opinie - zresztą pewnie można je poczytać na forum np. dobry lekarz.
          My jeździmy na ul. Zakrzowską.
          www.drgruszka.pl/index.html
          • anet01 Re: Wrocław-pediatra 12.12.11, 17:19
            Również polecam Pana Doktora......wiedza,wspaniałe podejscie do dziecka i bardzo szczegółowe badanie dziecka na wizycie.
    • alicez Re: Wrocław-pediatra 12.12.11, 20:42
      A możecie polecić kogoś z południa Wrocławia?
      • ewelajnawrocek Re: Wrocław-pediatra 13.12.11, 19:22
        polecam Katarzyne Kulczyk
        • alicez Re: Wrocław-pediatra 14.12.11, 13:30
          Napisałam na priv.
          • odra78 Re: Wrocław-pediatra 27.12.11, 22:11

dr.Gruszka przyjmuje tylko na Zakrzowskiej. Dla swoich pacjentów ma bardzo wygodną rejestrację online. W rózne dni przyjmuje róznie, najdłużej chyba do 20-tej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka