Dodaj do ulubionych

Przejdź, przebiegnij, przejedź rowerem most na AOW

26.08.11, 21:51
30 km autostrady z dużym mostem. A feta jak z okazji otwarcia Huty Katowice czy podobnie.
ŻENADA

Liczę na solidna burzę jutro i na pioruny które rozgonią tę partyjniacką bandę.
Most jest dla Wrocławia więc cwaniaczki z PO wooon do warsiawki
Obserwuj wątek
    • Gość: xsx Re: Przejdź, przebiegnij, przejedź rowerem most IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.11, 22:01
      O której będzie na AOW Donek, bo nie chcę się z nim spotkać ?? !
    • mantero No kurde 26.08.11, 22:13
      Zdaję sobie sprawę, że jak na polskie warunki taki most i autostrada w ogóle to woow, ale może by tak ktoś się wysilił i napisał, kiedy da się tamtędy w końcu jechać by ominąć wrocławskie dziury i korki, co?? A jak na razie, to już któryś artykuł o wielkiej fecie, która jest bardziej po to, by wykorzystać ją w celach wyborczych jak nic, a nigdzie nie ma info KIEDY W KOŃCU BĘDZIE MOŻNA TAMTĘDY JEŹDZIĆ !!!!
      • telebox Re: No kurde 27.08.11, 09:38
        Tu masz mapę -> www.gazetawroclawska.pl/aktualnosci/443524,dzien-otwarty-obwodnicy-jak-dojechac,id,t.html
    • Gość: Hinczyg Re: Przejdź, przebiegnij, przejedź rowerem most n IP: *.wroclaw.vectranet.pl 26.08.11, 22:16
      Żenada to ksywa twojej matki w burdelu

pozdrawiam :)
      • Gość: r0b0l Re: Przejdź, przebiegnij, przejedź rowerem most n IP: *.e-wro.net.pl 26.08.11, 22:27
        no cóż, gdyby nie internet to bym nie wiedział że istniejesz. Pierdzisz więc jesteś
        pa matołku

ps ty pisu czy z peło???
        • niestaly_czytelnik Znam go - on jest z PO 26.08.11, 22:30
          Siedzi w siedzibie partii matki na Oławskiej i tak sobie popierduje w internecie za pieniądze partyjne (czyli podatnika).

• niestaly_czytelnik Wielkie g...no 26.08.11, 22:28
      Po co te wszystkie niepotrzebne "imprezy" - jakieś tańce połamańce, moby i autoreklamy upadających gazet, jak można by było po prostu otworzyć most dla swobodnego ruchu pieszych i tyle. Samo to byłoby najlepszą imprezą.
      Ale nie - trzeba wciąż opóźniać otwarcie dla ruchu, żeby maksymalnie przybliżyć się z nim do terminu wyborów - wtedy naród durny kupi, że to zasługa "onych" a nie "tamtych".

• Gość: wrc Re: Przejdź, przebiegnij, przejedź rowerem most n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.11, 23:46
      "Przy estakadzie prowadzącej na most ustawiona jest specjalna brama, tam kilkadziesiąt osób dostanie kaski, przejdzie szkolenie BHP i pójdzie dalej. Reszta zaczeka na swoją kolej."
      Przecież to totalna kompromitacja organizatorów. Po co cały ten cyrk z dniem "otwartym"?
      Ile zajmie taki spacer po moście? Ile osób wejdzie w ciągu całej imprezy?
      • Gość: BHP.com Re: Przejdź, przebiegnij, przejedź rowerem most n IP: *.static.tvk.wroc.pl 27.08.11, 00:11
        Obowiązkowe szkolenie BHP będzie trwało 8 godzin lekcyjnych.
      • jkolonko Re: Przejdź, przebiegnij, przejedź rowerem most n 27.08.11, 15:23
        Wystarczy poczekać do 10 minut i przeczytać jakieś 10 przepisów BHP. Spacer trwa około pół godzininy (w zależności jak jest zdyscyplinowana i dociekliwa grupa), do pylonu i z powrotem w kierunku Pilczyc.
    • wari Przejdź, przebiegnij, przejedź rowerem most na AOW 27.08.11, 01:17
      Może by otworzyć wreszcie ten kawałeczek autostrady dla ruchu aut, bo chyba po to powstał.
      • Gość: el Re: Przejdź, przebiegnij, przejedź rowerem most n IP: *.internetia.net.pl 27.08.11, 01:43
        jak zwykle. 80% narzekaczy

miłego dnia Wam życzę i pozdrawiam
    • jan.55 Przejdź, przebiegnij, przejedź rowerem most na AOW 27.08.11, 06:11
      Mam nadzieje ze Kalisz nie przyjdzie.
      • Gość: uio Re: Przejdź, przebiegnij, przejedź rowerem most n IP: *.wroclaw.vectranet.pl 27.08.11, 07:48
        Kalisza nie będzie, bo nie mają takich kasków.
        • Gość: cminusminus Re: Przejdź, przebiegnij, przejedź rowerem most n IP: *.toya.net.pl 27.08.11, 15:30
          I nie wiem, czy most by wytrzymał taką masę.
    • Gość: t Re: Przejdź, przebiegnij, przejedź rowerem most n IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.08.11, 07:13
      Niewiele rozumiem z tego co ma się wydarzyć.
      Czy rowerzyści też bedą szkoleni z BHP. A co z biegaczami. Czy bieganie jest mniej niebezpieczne niz normalne chodzenie?
      Szkoda, że organizatorzy poddali się presji polityków i nie znajac godziny wizyty pana premiera zamknęli most dla normalnych ludzi.
      A moze to przygrywka przed opóźnieniem otwarcia stadionu. Ale byśmy przyłożyli D.
    • com.bi-nerki Przejdź, przebiegnij, przejedź rowerem most na AOW 27.08.11, 08:35
      Co do tego szkolenia BHP to zaangażujcie specjalistę od języka migowego albo postawcie tablicę "W dniu 27.08.2011 niesłyszącym wstęp na AOW wzbroniony!
    • tajlerdarden Ja bym chciał autem przejechać... 27.08.11, 09:15
      Tak po prostu. Autem. Przejechać.
    • telebox Re: Przejdź, przebiegnij, przejedź rowerem most n 27.08.11, 09:39
      Zgadzam się, Tusk niech w Warszawie/Gdańsku zostanie, bo tam czuje się najlepiej
    • v-2-1 Przejdź, przebiegnij, przejedź rowerem most na AOW 27.08.11, 11:05
      Brawa dla budowniczych!!!!!A te me....co wypisują brednie niech sczezną i popękają z zazdrości.Oni jak ta pchła Szachrajka będąc pchlego rodu i marnego wzrostu, wyczynają bez powodu psoty i gałgaństwa
    • krasnaladamu Filmiki z symulatorów 27.08.11, 13:36
      Dwa filmiki z festynu.
      Tzw. symulator dachowania: www.youtube.com/watch?v=VgqUvDJ_Z8M
      Tzw. symulator zderzenia: www.youtube.com/watch?v=vjCDuOanqQY
      • Gość: Csa Re: Filmiki z symulatorów IP: *.internetia.net.pl 27.08.11, 19:27
        Byłem. Prawie zostałem pobity przez ochronę. Dlaczego? Otóż ośmieliłem się skrytykować organizację całego wpuszczania osób (w momencie wpuszczania tłum napierał, i jak kogoś nie stratowali, niczego nie zwichnął i był szybki dostawał się do stanowiska składania podpisów).

Ochrona powiedziała że skoro tak, to mam spadać. Prośbę zignorowałem, więc jeden zaczął się ze mną szarpać, a kolejnych dwóch przybiegło do pomocy. Grozili mi wezwaniem Policji (sam się zastanawiałem czy tego nie zrobić)

Ostatecznie kobieta oprowadzająca jakoś rozładowała atmosferę i most zobaczyłem ale niesmak pozostał.

Ktoś organizacyjnie dał ciała na całej linii i tyle mogę powiedzieć na temat tej wycieczki.

C.
      • zetkaf Re: Filmiki z symulatorów 27.08.11, 20:31
        Tytul "z symulatorow" sugeruje, ze ZE SRODKA, a nie z zewnatrz... rozczarowalem sie...
        ps. i na dodatek to dachowanie, to chyba ostatnia faza, sadzac po predkosci... a zderzenie tez chyba rowerzysty z gumowym slupem...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka