jureek 02.09.11, 12:25 Widziałem wczoraj na Oławskiej małą demonstrację z plakatami "Dutkiewicz, oddaj ulicę". Spieszyłem się, więc nie miałem czasu spytać demonstrujących, o co chodzi. Może ktoś na forum wie, o co chodzi z tą ulicą do oddania? Jura Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kamilk Re: Dutkiewicz, oddaj ulicę IP: *.dibre.com.pl 02.09.11, 16:58 to oczywiste, zeby mogły jezdzić tam auta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emeryt Re: Nie rozumiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.11, 16:26 Przecież auta mają jeździć po stadionie. Odpowiedz Link Zgłoś
10_ula Re: Dutkiewicz, oddaj ulicę 05.09.11, 14:57 dolnyslask.naszemiasto.pl/artykul/1061481,wroclaw-protest-mieszkancow-pod-sukiennicami,id,t.html Odpowiedz Link Zgłoś
map4 Re: Dutkiewicz, oddaj ulicę 05.09.11, 15:21 Oddelegowanie rzecznika prasowego do kontaktów z ludnością ukazuje pogardę z jaką władze miasta traktują swoich mieszkańców. Bo to przecież nie rzecznik prasowy podejmował decyzję o tej inwestycji ... Odpowiedz Link Zgłoś