nikodem_73 04.09.11, 17:56 Oj tak, tak panie Bachmann. Nie ma to jak uwierzyć we własną propagandę. :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maciekgr Bachmann o Lepperze, czyli ballada o silnym fac... 04.09.11, 18:02 Co przeczytam jakiś artukuł w Gazecinie to na zakończenie zawsze natrafiam na tą samą konkluzję: Tusk Dobry! Kaczyński zły! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mozecie mi skoczyc Re: Bachmann o Lepperze, czyli ballada o silnym f IP: *.dynamic.mnet-online.de 04.09.11, 18:16 ale co tal profesora sprowadza do parteru ? czyzby jakis komplex lepera & co ? jezeli profesor bachmann mysli,ze bendzie siem profitowal z nieswiadomosci sp leppera andrzeja to siem pomylil poswiecam z mojej strony wybitnemu przedstawicielowi miasta wroclawia stare ludowe przyslowie lepiej milczec jak stac po zlej stronie czy mam przetlumaczyc na mowe goethego ? ps mysle,ze to bendzie bedzie pomostem miedzy nie wiem,a napewno Odpowiedz Link Zgłoś
cheffin Bachmann o Lepperze, czyli ballada o silnym fac... 04.09.11, 18:22 Kompletny brak kultury tego profesorzyny - czy naprawde musi ten czlowiek jatrzyc, kariera mu sie marzy, nie ma sie czym zajmowac rok akademicki sie rozpoczyna bedzie mial co robic - przypuszczalnie.....................po takich wypowiedziach mam watpliwosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacho Bachman jest cool IP: *.wroclaw.mm.pl 04.09.11, 20:56 cheffin napisała: > Kompletny brak kultury tego profesorzyny - czy naprawde musi ten czlowiek jatr > zyc, kariera mu sie marzy, nie ma sie czym zajmowac rok akademicki sie ro > zpoczyna bedzie mial co robic - przypuszczalnie.....................po takic > h wypowiedziach mam watpliwosci. "polaczkowe" myślenie nie dopuszcza myśli, że ktoś ma prawo do wyrażania swoich, często innych poglądów. A jeśli do tego to jeszcze Niemiec..... to już na pewno wróg "polskości". Teraz, gdy mam interesy w Hamburgu i przebywam tam bardzo długo, widzę nasz polski światek jako obszar "kosmicznej" dziury. Wam ( nie mnie), byle Niemiaszka nie będzie prawił morałów, no bo II wojna światowa....... a w ogóle, co on tutaj robi! Wrocław miastem tolerancji "inaczej".... tfu..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: furora A może Bachmann coś o GraSSie napisze? IP: *.internetia.net.pl 04.09.11, 18:24 Ziomal Bachmanna zaczyna użalać nad Niemcami, jako ofiarami II wojny: wyborcza.pl/1,76842,10224091,Günter_Grass_szokuje_Niemcy.html Okazja bardzo dobra, bo akurat minęła kolejna rocznica wybuchu II wojny światowej. A może to w rodzinie Klausa Bachmanna temat drażliwy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mozecie mi skoczyc a o co chodzi IP: *.dynamic.mnet-online.de 04.09.11, 18:36 polski ciemniaku czy cierpienie zyda jest wiecej warte jak cierpienie niemca ? proponuje fragment wiersza j tuwima i wy o ktorych zapomnialem lub pominalem was przez litosc albo dlatego ze sie balem albo ze taka was obfitosc i ty cenzorze co za wiersz ten zapewnie skarzesz mnie na ciupe ze stalem sie swintuchow hersztem pocalujcie mnie wszyscy w dupe oj dostaniecie wy polskie nieroby to na co zasluzyliscie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: furora Re: a o co chodzi IP: *.internetia.net.pl 04.09.11, 18:45 Nad mordercami mam się użalać? Odwaliło ci? Trzeba było 1. 09. 1939 w domach pozostać, ale ciemnota was zgubiła. I kto tu jest ciemny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mozecie mi skoczyc Re: a o co chodzi IP: *.dynamic.mnet-online.de 04.09.11, 19:06 czy myslisz ze wychowany bylem w domu barbarzyncow to czego wymaga sie od siebie trzeba wymagac od obcych ab teraz nastepny fragment a wy syjonki palestynskie hauce co lejecie tkliwie starozakonne lzy kretynskie ze szumia jodly w tel avivie i wszeczslowianscy marzyciele zebrani w malownicza trupe z byle mistycznam kpem na czele pocalujcie mnie wszyscyw doope Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katmann Re: a o co chodzi IP: *.e-wro.net.pl 05.09.11, 19:53 BACHMANN, DLACZEGO NIEMCY PLANOWALI WYMORDOWAĆ WIĘKSZOŚĆ POLAKÓW? DLACZEGO NIEMCY STRZELALI DO NIEWINNYCH POLSKICH DZIECKI, KOBIET, STARCÓW, MĘŻCZYZN?!!! CO MY-POLACY TAKIEGO ZROBILIŚMY NIEMCOM, ŻE CHCIELI NAS WYMORDOWAĆ? WARUM, BACHMANN? WARUM? Odpowiedz Link Zgłoś