Dodaj do ulubionych

Czarne chmury nad Israel;em

IP: *.ipt.aol.com 20.08.04, 19:04
Dobre wiadomosci z Hagi i Durban - Kiepskie dla Israel'a ,... Swiatowa opinia
publiczna zaczyna sie organizowac .

uklony

============================================================================

Hague fence ruling may lead to sanctions against Israel ,...

www.haaretz.com/hasen/spages/466870.html
============================================================================

DURBAN - Developing nations said Thursday that they backed a boycott of goods
from Israeli settlements and could impose sanctions on companies involved in
building Israel's West Bank separation fence.

www.haaretz.com/hasen/spages/467011.html
Obserwuj wątek
    • Gość: PP Re: Czarne chmury nad Israel;em IP: 207.7.202.* 20.08.04, 19:32
      Oby...nareszcie. Szkoda tylko, ze jedynym podanym powodem tej akcji sa te
      oplotki. Dlaczego nie morderstwa, zlodziejstwo, ponizanie i inne zbrodnie....
    • marcus_crassus a USA bedzie pierwszym kto te sankcje wprowadzi :) 20.08.04, 19:50
      buhahahaha...ales ty glupi split :))))
      • Gość: sp;lit Re: a USA bedzie pierwszym kto te sankcje wprowad IP: *.ipt.aol.com 21.08.04, 02:09
        To nie zalezy od poparcia Stanow , moron , idywidualne panstwa bojkotuja
        produkty z okupowanyxch terenow Palestyny , co zostaje okupantom to poszczuc
        odbiorcow produktu , najnizszymi cenami na open Market i tu odzywa sie a margin
        of profit i jak bys na to nie patrzyl , ktos beknie ,... Kto ???

uklony
        • marcus_crassus "bojkotuja produkty" :)))) 21.08.04, 02:23
          buhahahahaah...pewnie zydzi tak duzo tam produkuja ze nie beda mieli gdzie tego
          opchnac :))))) rzeczywiscie bardzo na pewno od tego cierpia.

poza tym przestan pierdolic split o tych palestynach.co ty palestynczyk
          jestes???pierdzielisz o tych palestynach w tym swoim belkocie.prawda jest
          brutalna ale jest jedna - w Polsce ludzi gowno palestyna interesuje.totalne
          gowno.wyjdz na ulice i sie popytaj o okupacje jakis ziem przez izrael.popukaja
          ci ludzie w czolko.

Izrael i Zydzi sa z Polska zwiazani.Robimy interesy takze z ich zbrojeniowka
          (np spike).co nad do diabla palestyna interesuje???maja ja w dupie krewni
          arabowie ktorzy np nie wahali sie jak bylo potrzeba wyzynac ich tysiacami a
          teraz kilku durni obroncami uciesnionych palestynow sie zrobilo.

a mur sie buduje.powoli ale z kazdym dniem przybywa.a ty przestan w koncu
          pierdolic i poczytaj cos wartosciowego zeby sobie wiedze rozszerzyc a nie
          pierdolisz non stop w kolko to samo.cos tym zmienisz???nie!!!

to jak to sie po chlopsku mowi : o chuj ci chodzi.
          • dubi5 Re: "bojkotuja produkty" :)))) 21.08.04, 07:48
            prawde napisales przypominam anegdot [siedzi polak iplacze pytajajego.co sie
            stalo?tak wiem ze mam tescowe zydywke k..we ale bracie arabie nie slychlem
          • Gość: JA Re: "bojkotuja produkty" :)))) IP: *.nycap.rr.com 22.08.04, 05:41
            Przeklenstwami i chamstwem nie uciszysz tych co wspolczuja
            Palestynczykom.Musisz zrozumiec ze "uroki" okupacji sa Polakom bardzo dobrze
            znane.Dla nas Izrael jest okupantem, ktorego nalezy bojkotowac na arenie
            swiatowej dopuki nie wycofa sie z ziem nalezacych do Palestynczykow i pozwoli
            im zyc jak ludziom, zaplaci odszkodowania rodzinom za zamordowanych i za
            zniszczenia materialne, przeprosi Palestynczykow i caly swiat za zamieszanie.
            Przestan wiec wyzywac ludzi.
            • kropekuk Czlowieku!!! Wszystko co mieli i maja Palestynczyc 22.08.04, 06:05
              to - niestety - glownie zasilki od polowy swiata, w tym i z Izraela. Ja bym im
              nawet dal wlasny kraj i niepodleglosc...A po roku pozbieral trupy tych, co
              padli z glodu. I problem palestynski sam by sie rozwiazal.
              • Gość: cien Re: Czlowieku!!! Wszystko co mieli i maja Palesty IP: *.nycap.rr.com 22.08.04, 06:23
                Jestes smieszny, Izrael nic nie daje Palestynczykom, Izrael niszczy, sam zyjac
                i zbrojac sie z datkow Amerykanskich.Swoje zas bogactwa w kabzy pakuja.
            • Gość: wiktor Re: "bojkotuja produkty" :)))) IP: 5.5R* / 212.25.109.* 22.08.04, 16:24
              kto cie rusza ty wielki patriota palestynczykow:piszesz ocierpieniach polakow?a
              ty wiesz ze wielki mufti[duchowny glowny]jruzolima [palestynczyk]wdruga wojne
              swiatowa sciskal raczke furera iwspoldzalal zniemcami.przeczytaj arhiwy
              historii premitywny antyzydowiec;wtedy polska dlawilasie od krwi polakow izydow
              europa disaj ma problemy z muslemnami[polska jeszcze nie]ale francja anglija
              itt..ty chamie daj swoja paczta w iternecie ija pszeszle fakty.
            • Gość: wiktor Re: "bojkotuja produkty" :)))) IP: 5.5R* / 212.25.109.* 22.08.04, 16:24
    • marcus_crassus ps-1/4 muru juz w pelni gotowa :)))) 20.08.04, 19:53
      splicik,pouderzaj jeszcze glowka w ten mur :))) mur przetrwa,twoja glowka
      raczej nie,zreszta juz w niej wiele nie ma wiec niewielka strata :)))
      • Gość: totyle marcus maximus crapuss cos ci sie pojebalo. IP: *.nas26.tempe1.az.us.da.qwest.net 20.08.04, 22:38
        O ile mi wiadomo to rzydy sie kiwaja do murow.Tys juz zapomnial sie kiwac?
        • Gość: . Re: marcus maximus crapuss cos ci sie pojebalo.+ IP: *.227-1-64736c10.cust.bredbandsbolaget.se 21.08.04, 07:27
          Jemu cos.
          A tobie gdzies.
          W glowce?
          • Gość: . Re: marcus maximus crapuss cos ci sie pojebalo.+ IP: *.227-1-64736c10.cust.bredbandsbolaget.se 21.08.04, 07:30
            P.S
            Od walwnia lbem w podloge?
            Czy cie baba patelnia w leb od czasu do czasu j......e?
            • Gość: totyle Re: marcus maximus crapuss cos ci sie pojebalo.+ IP: *.nas24.tempe1.az.us.da.qwest.net 22.08.04, 07:52
              kropa-nigdy nie czytalem takich kalumnii od ciebie.Nie mow tylko ze to
              przezemnie.Juz jestes u mnie tonic a byles jednym z rzydow ktorych szacunkiem
              darzylem.Oh q...a bede chyba z powrotem z fredziem gadal-a tak sie trudno do
              jego poziomu znizyc.
              .
    • wtracalski Re: Czarne chmury nad Israel;em 22.08.04, 09:32

Zdejmij, Sp;licie, swoje różowe szkiełka, a zobaczysz nad Izraelem tylko białe
      obłoki.
      Wtr.
    • Gość: . Re: Czarne chmury nad Israel;em IP: *.227-1-64736c10.cust.bredbandsbolaget.se 22.08.04, 11:12
      Split i tamtyle!
      >>>>>>>>>>><<<Gość portalu: totyle napisał(a):

> kropa-nigdy nie czytalem takich kalumnii od ciebie.Nie mow tylko ze to
      > przezemnie.Juz jestes u mnie tonic a byles jednym z rzydow ktorych szacunkiem
      > darzylem.Oh q...a bede chyba z powrotem z fredziem gadal-a tak sie trudno do
      > jego poziomu znizyc.>>>>>>>>>>>>>>>><

Ja kalumnii nie uzywam:
      "CTR C!-zaznacyc co sie chce.
      "CTR V"-skopiowalo sie.
      Kalumnii sa cudze.
      Sumienie mam czyste.
      Jestem kulturalny.

P.S
      Ja Zyd jestem.
      A zyd- to wasz tatus?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się