leslaw_ma_leszka 05.09.11, 21:35 mam nadzieję, że Adamek rozjedzie ukraińca - ja stawiam na 11 rundę www.za10groszy.pl/start/469523921/index.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
typ71 Adamek kontra Kliczko: przed bitwą o mistrzowsk... 05.09.11, 22:23 trener Tysona mowil kiedys ze zawodnik wazacy powyzej 90kg moze znokautowac kazdego. tutaj nokautu raczej nie bedzie ale w wygrana na punkty mocno wierze. Odpowiedz Link Zgłoś
tbernard Re: Adamek kontra Kliczko: przed bitwą o mistrzow 06.09.11, 09:00 Jeśli będzie rozstrzygnięcie na punkty, nie będzie nawet nokdaunu, to raczej pretendent nie ma szans. Ten który pas odbiera musi to zrobić tak aby NIKT nie miał wątpliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofczyz Adamek kontra Kliczko: przed bitwą o mistrzowsk... 05.09.11, 22:31 Zaprosić Kliczkę do restauracji Samos i wygraną mamy w kieszeni. Będzie myślał o kiblu nie o boksie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosmos co chcesz od samosa, drogo i suszy rura pozniej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.11, 22:52 ale jest smaczne i do kibla nie prowadzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paweł łódzka walka na trzy rundy IP: *.play-internet.pl 05.09.11, 23:48 Adamek dostanie łomot w trzeciej rundzie i po ptakach Odpowiedz Link Zgłoś
greges58 Re: Adamek kontra Kliczko: przed bitwą o mistrzow 06.09.11, 11:33 Gdzie to ? ? ? Nie chce mi się szukać... . Byłeś ;) I jak ? ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
tam96 fryzjer siedzi ale... :P 06.09.11, 02:43 kliczko chce chyba wypromowac adamka i zarobic troche na swoja partie :) a wogole jak bedzie z transmisja? pisac mi tu, co i jak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: desperados Re: fryzjer siedzi ale... :P IP: 193.201.36.* 06.09.11, 09:11 transmisja: meczyki.pl albo soccer-live.com.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pepe Re: Adamek kontra Kliczko: przed bitwą o mistrzow IP: 89.174.56.* 06.09.11, 06:46 moim zdaniem beda sie glaskac z 10 rund, potem Adamek na deskach jak Sosnowski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: propisek Re: Adamek kontra Kliczko: przed bitwą o mistrzow IP: *.opera-mini.net 06.09.11, 08:00 ( Dziękuję Bogu, że jestem zdrowy. Do ringu wychodzę z wiarą, bo tak zostałem wychowany. Idę po to, żeby zwyciężać. Jestem gotowy na pas mistrza świata, jestem gotowy na wojnę. Mój duch jest mocny - zapewnił polski pretendent ) Dziękuję Bogu, że jestem zdrowy. Do wyborów wychodzę z wiarą, bo tak zostałem wychowany. Idę po to, żeby zwyciężać. Jestem gotowy na stanowisko premiera, jestem gotowy na wojnę. Mój duch jest mocny - zapewnił Prezes Kaczyński Zwyciężymy. Wzorem dla Powstańcy Warszawscy, Obrońcy Krzyża, Św. Lech, Św. Przemysław, Św.Natalia, Rodzina Radia Maryja. Zwyciężymy !! Odpowiedz Link Zgłoś
map4 Ale gdzie ta walka się odbędzie ? 06.09.11, 09:16 Czy stadion oficjalnie dopuszczono już do użytku ? Odpowiedz Link Zgłoś
motalambo Re: Ale gdzie ta walka się odbędzie ? 06.09.11, 09:48 Nie, ale kogo to obchodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
map4 Re: Ale gdzie ta walka się odbędzie ? 06.09.11, 11:37 motalambo napisał: > Nie, ale kogo to obchodzi? W sumie to masz rację. Jak taki jeden pilot stwierdził, że "patrzcie jak lądują miszczowie" to potem komisje wyjaśniające miały zajęcie przez półtora roku. Odpowiedz Link Zgłoś
bratstrach Adamek kontra Kliczko: przed bitwą o mistrzowsk... 06.09.11, 13:06 Stawiam na Admaka. Twardy z niego góral. Odpowiedz Link Zgłoś
topix Adamek kontra Kliczko: przed bitwą o mistrzowsk... 06.09.11, 14:55 Uwaga Warszawa! Na liście warszawskiej z numerem 4 jest : Joanna Fabisiak, która głosowała za - przyjęciem całkowitego zakazu aborcji. To konserwatystka, ukryta opcja PiS-owska w PO uwaga Wrocław, na listach PO jest mnóstwo konserwatystów, to dzięki nim w przedszkolach gmina funduje dwie godziny religii a rodzice za angielski muszą płacić, to dzięki nim państwo się zadłuża , bo przejęło szkolnictwo kościelne na każdym poziomie, emerytury kościelne, renty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: clou Re: Adamek kontra Kliczko: przed bitwą o mistrzow IP: *.opera-mini.net 06.09.11, 16:49 No i co w tym dziwnego ? PO to partia z tradycją. Ma 10 lat i musi być konserwatywna. Bo broni swojego dorobku. Osobnik konserwujący istniejący układ, to KONSERWATYSTA. Będą tak długo konserwowali, dopóki nie ulegną naciskowi i nie przystosują się do zmian. Jak ich nikt nie naciska, nic nie muszą robić. Bo konserwatysta to człowiek poważny, dość leniwy, wyznający ustalone przez siebie zasady, dzięki którym osiągnął to co osiągnął. Jak dobrze idzie, nie zmieniaj. Bo może być gorzej niż przed zmianą. To jest prawdziwe podejście konserwatysty, czyli większości członkowskiej jaka się dobrała w PO. Tyle tłumaczenia, bo co tu tłumaczyć. Wystarczy posłuchać Bronka K. , który tak powiedział : - Mamy więc za co złożyć Jasnogórskiej Pani podziękowania. wiadomosci.onet.pl/kraj/mamy-za-co-dziekowac-jasnogorskiej-pani,1,4838757,wiadomosc.html Czego to się nie powie, czego to się nie zrobi, aby być tam gdzie się jest :)) Tak właśnie robią konserwatyści. Konserwujący znane, nie lubiący nowego, innego, nowoczesnego, ... Odpowiedz Link Zgłoś