Dodaj do ulubionych

Edelmana wyzywał od żydowskich pachołków - jest...

10.09.11, 13:10
Ten arnold masin to zwykły cham i burak przy tym antysemita. Po co pisać wogóle o takim śmieciu !!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Raf Re: Edelmana wyzywał od żydowskich pachołków - je IP: *.static.korbank.pl 10.09.11, 15:11
      Dziwi mnie natomiast, że PJN człowieka o tego rodzaju poglądach lansuje na swojej liście. Wydawało się dotychczas, że to formacja znacznie łagodniejsza i bardziej otwarta niż macierzysty PiS, z którego wyszła.

No właśnie dlatego, że są bardziej otwarci tolerują ludzi z różnych nurtów.
    • drugi-nie-poprawny Edelmana wyzywał od żydowskich pachołków - jest... 10.09.11, 17:53
      No i dobrze mówił. Co prawda nie zgadzam się z Nim odnośnie jego pretensji do Bartoszewskiego, ale reszty - nie mam żadnych zastrzeżeń. Takich ludzi Nam trzeba, a nie idących jednym lewacko-gejowskim ruchem.

Zaś M. Środa, ma mój nowy pseudonim. :) Kobiety nienawidzę, dziwie się, że ona jeszcze istnieje w opini publicznej.
      • sverir Re: Edelmana wyzywał od żydowskich pachołków - je 10.09.11, 20:01
        Fakt. Powinna zniknąć z opinii publicznej skoro tak jej nienawidzisz.
    • niestaly_czytelnik Miał rację co do Edel(SS)mana 10.09.11, 18:00

• Gość: tosiek Re: Miał rację co do Edel(SS)mana IP: 89.68.48.* 10.09.11, 20:51
        Niektóre posty są na poziomie - dna tak jak bohater tego tekstu ....Taki nikt ,zero społeczne próbuje zaistniec rugając szanowanych ludzi .Gośc ma małe pojęcie o historii ,tak samo jak mój przedmówca.Wracaj do szkoły ,ucz się pilnie , może wyrośnie z Ciebie Człowiek....
        • Gość: drugi-nie-poprawny Re: Miał rację co do Edel(SS)mana IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.09.11, 22:07
          Szanowanych? Magdalena Środa? Kobieta, która jest po prostu chora psychicznie? Co do Edelmana, oglądałem "Zniesławienie" (zapraszam na yt) i nie szanuje żadnego żyda.
          Może zamiast prawd objawionych i gadania "ucz się historii" może jakieś konkrety? Magdalena Środa - szanowana.. hahahahahaha?
          • Gość: tosiek Re: Miał rację co do Edel(SS)mana IP: *.dynamic.chello.pl 11.09.11, 22:41
            Zastanów się co piszesz --pomawianie osób wymienionych z nazwiska może drogo Cię kosztwac ---ktoś ma do zapłaccenia - z mocy wyroku sądu 15 tys.pln. za takie przestępstwo .Masz tyle ?Stac Cię na taką głupotę ? A stan zdrowia może oceniac tylko lekarz .....
            • Gość: czytelnik Nie strasz, nie strasz, bo się zesrasz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.11, 23:13
              A ja potwierdzam, że Środowa jest chora psychicznie, a edelmann ział nienawiścią do wszystkich myślących inaczej niż on i politykierzy Unii Wolności.

• ddyzma5 Re: Nie strasz, nie strasz, bo się zesrasz 12.09.11, 08:56
                Środa jest przede wszystkim starą rurom propagandową GW , a to już wszystko tłumaczy.
                Edelman był chorobliwie przesycony nienawiścią do Polaków.
                • Gość: tosiek Re: Nie strasz, nie strasz, bo się zesrasz IP: *.dynamic.chello.pl 12.09.11, 22:55
                  Ad rem : po pierwsze - nie jesteś anonimowy - można Cię łatwo znalezc , po drugie czytaj ze zrozumieniem - Jadwiga U. już wie co to pomówienie - ma do zaplacenia 15 tys. pln za swoją głupotę . Ile Ty chcesz zapłacic ? Stac Cię na proces i adwokata ?..... I taki drobiazg - czasem pracodawca wymaga zaświadczenia o niekaralności ......
                  • ddyzma5 Re: Nie strasz, nie strasz, bo się zesrasz 13.09.11, 08:47
                    Nie staraj się tu odgrywać roli ubeckiej gnidy.
                    Na co Ty liczysz?
                    Twoja mentalność jest mentalnością człowieka , który stara się zastraszać ludzi przed mówieniem prawdy. Jest to typowa cecha charakteru takich klaunów jak Ty Tosiek.
                    Co do jakości człowieka Edelmana , wszelkie wątpliwości w tej kwestii rozwiały mi się po wystąpieniu Edelmana z Michnikiem na Uniwersytecie Jagiellońskim , kiedy oni wraz z paszkwilantem Grossem prezentowali kłamliwą książkę Grossa .
                    Edelman był człowiekiem nienawidzącym ludzi , którzy mają odmienne zdanie od niego.
                    Już ten sam fakt stawia go w szeregu z ludźmi chorobliwymi z nienawiści.
                    • dwiesukipodjednymdachem a co chodzi? 13.09.11, 11:54
                      komplementami obsypuje ( jak dla mnie Starsza kobiecina to komplement-starszy faceciku).
                      A baldzo bzidko określony pan Barack ,chyba raczej tego nie dosłyszał.A jeżeli dosłyszał
                      TO NORMALNIE SPAĆ PO NOCACH NIE MOŻE!!!!!
                      Normalnie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka