Dodaj do ulubionych

Koncert Garou odwołany!

IP: 129.81.192.* 26.05.04, 23:54
A kto to jest ten "Garou"? Mieszkam w USA, bywam
czasami w Kanadzie, a o takowym artyscie nigdy
nie slyszalem!
Obserwuj wątek
    • Gość: kaat Re: Koncert Garou odwołany! IP: 62.205.95.* 27.05.04, 00:44
      mieszkam w Kanadzie od 17 lat i tez Nigdy o tej osobie nie slyszalam!!!!
      • Gość: canis Re: Koncert Garou odwołany! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.04, 01:16
        mieszkam w Polsce i tez o nim nie slyszalem :D
        • Gość: ja Re: Koncert Garou odwołany! IP: *.core.lanet.net.pl 27.05.04, 01:30
          "ale także w ramach rekompensaty otrzyma drugi, darmowy bilet"
          Chyba mało kto o nim słyszał, skoro bilety za darmo rozdają.
      • Gość: KKW Re: Koncert Garou odwołany! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.04, 07:56
        A ja mieszkam wiele lat na tym globie i pierwszy raz słyszę o czymś takim jak
        Kanada. Co to takiego?
      • Gość: dany Re: Koncert Garou odwołany! IP: *.sympatico.ca 27.05.04, 11:47
        no to wycieczka do Montrealu dobrze by ci zrobila
      • Gość: le_lutki Re: Koncert Garou odwołany! IP: *.net.external.hp.com 27.05.04, 14:44
        Mysle, ze byc moze o nim nie slyszeliscie, bo to piosenkarz francuskojezyczny.
        Raz chyba zaspiewal z C. Dion i ona to ponoc "popchnel" nieco jego kariere. We
        Francji w kazdym razie dobrze znany.
    • Gość: ziutek Dionex IP: *.os.kn.pl 27.05.04, 05:51
      To ze tam na zadupiu w Kanadzie czegoś nie słyszałeś nie oznacza że tego nie
      ma. Dotarło?
      • Gość: misio Re: Dionex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.04, 07:43
        Mieszkam we Wrocławiu i niestety słyszałem o tym piosenkarzu. Myślę,że koncerty
        są odwołane z powodu braku chętnych ,poprostu.
      • Gość: zróbtosama Re: Dionex IP: *.os.kn.pl 27.05.04, 18:51
        Serdecznie pozdrawiam swojego dostawcę internetu, wrocławską firmę KOM-NET!!!
        Kanada to jakiś zaścianek...
    • Gość: dany a kto to Garou? IP: *.sympatico.ca 27.05.04, 11:45
      poza Celine Dion jeden z najwazniejszych piosenkarzy Quebec'u
    • Gość: nie pitol Re: Koncert Garou odwołany! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.04, 13:28
      kto slucha hiphopu nie zna normalnej muzyki
    • Gość: kkkk Re: Koncert Garou odwołany! IP: 62.205.95.* 27.05.04, 14:36
      mieszkam w Toronto i przynajmniej raz na miesiac jestem w Vancouver!!!!I
      niestety nigdy o tej osobie na trasie TORONTO -VANCOUVER ---W KANADZIE nie
      slyszalam ...
      !!!!!!! bardzo "popularny" w KANADZIE????? HAHAHAHHAHA!!!!!!!!!!!!

• Gość: woj Re: Koncert Garou odwołany! IP: 62.205.95.* 27.05.04, 14:41
        no to pewnie jakis wiesniak z Quebacku a nie Kanady!!!!
        • Gość: ziutek Głupie gadanie i małpia złośliwość IP: 194.204.171.* 27.05.04, 15:09
          Dyskusja przyjmuje charakter rozwowy ze ślepym o kolorach. Prostaczki polaczki
          z canady i juesej nie znają Garou więc gościa nie ma i koniec. Między inymi
          tylko o was - emigrantach - amerykanie układają "Polish Jokes". To nie o nas
          mieszkających w Polsce. Tutaj rzadko ktoś przyjeżdża, tam w usa i canadzie
          widzą was na codzień, jako brudasów cwaniaków i ignorantów. Byłem w zeszłym
          roku na koncercie Garou we Wrocławiu w Hali Ludowej. Były tłumy. Miejsca
          siedzące wszystkie zajęte, miejsca stojące na parkiecie - głowa przy głowie .
          Otworzono dodatkowo boczne galerie, żeby pomieścić chętnych. Orientacyjnie
          około 8 tysięcy widzów. Tego faktu nie zmieni glupota i dyletantyzm jakiegoś
          hamerykanckiego czy canadyjańskiego dupka - emigranta. Garou jest i śpiewa
          (ostatni kawałek nowłajaż - fonet.). Te barany na emigracji zawsze będą
          wyśmiewać to co polskie, aby leczyć własne kompleksy. Howgh!
        • Gość: ceglar Re: Koncert Garou odwołany! IP: *.ptf.pl 27.05.04, 15:10
          garu heheheh, ja tez nie slyszalem :) siakas gwiazda jednosezonowa...
    • Gość: jack Re: Koncert Garou odwołany! IP: 80.51.231.* 27.05.04, 15:34
      Masz internet i masz problem ze znalezieniem odpowiedzi kto to jest ten garou?
      A może się we łbie poprzewracało???!!!
    • Gość: Garou Re: Koncert Garou odwołany! IP: *.teleglobe.com 27.05.04, 18:18
      Wcale mnie to nie dziwi, upodobniles sie do mieszkancow kraju cudow co wszystko
      tlumaczy
    • makabi Re: Koncert Garou odwołany! 27.05.04, 19:12
      A kto to jest John F. Kerry?
      • pluto10 Re: Koncert Garou odwołany! 27.05.04, 20:17
        Też mam KOM-NET,a Garou to znany piosenkarz.
        Ktoś napisał coś o hip hopie?Moim zdaniem hip - hop to najgorsza muzyka o ile
        można ją nazwać muzyką na świecie.
        -------------------------------------------
        pluto10
    • Gość: yarek Re: Bilety się nie sprzedały IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.04, 21:40
      Czytają ten artykół myślę, oragnizatorzy nie byli w stanie sprzedać bileó na
      koncerty dlatego zredukowali ich ilość i opowiadają bajeczkę o sprzęcie który
      rzekomo nie dojechał.
    • Gość: tomek_de Re: Koncert Garou odwołany! IP: 141.44.196.* 27.05.04, 21:58
      Co za bzdura z tym sprzetem. Po prostu bilety sie nie sprzedawaly i nie
      oplacalo im sie organizowac tylu koncertow. Oficjalny powod odwolania koncertu
      Britney Spears w Niemczech to tez problemy techniczne a wszyscy wiedza ze
      prawdziwym powodem byla sprzedaz ledwie 25% biletow.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka