Gość: dionex IP: 129.81.192.* 26.05.04, 23:54 A kto to jest ten "Garou"? Mieszkam w USA, bywam czasami w Kanadzie, a o takowym artyscie nigdy nie slyszalem! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kaat Re: Koncert Garou odwołany! IP: 62.205.95.* 27.05.04, 00:44 mieszkam w Kanadzie od 17 lat i tez Nigdy o tej osobie nie slyszalam!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: canis Re: Koncert Garou odwołany! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.04, 01:16 mieszkam w Polsce i tez o nim nie slyszalem :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Koncert Garou odwołany! IP: *.core.lanet.net.pl 27.05.04, 01:30 "ale także w ramach rekompensaty otrzyma drugi, darmowy bilet" Chyba mało kto o nim słyszał, skoro bilety za darmo rozdają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KKW Re: Koncert Garou odwołany! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.04, 07:56 A ja mieszkam wiele lat na tym globie i pierwszy raz słyszę o czymś takim jak Kanada. Co to takiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dany Re: Koncert Garou odwołany! IP: *.sympatico.ca 27.05.04, 11:47 no to wycieczka do Montrealu dobrze by ci zrobila Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: le_lutki Re: Koncert Garou odwołany! IP: *.net.external.hp.com 27.05.04, 14:44 Mysle, ze byc moze o nim nie slyszeliscie, bo to piosenkarz francuskojezyczny. Raz chyba zaspiewal z C. Dion i ona to ponoc "popchnel" nieco jego kariere. We Francji w kazdym razie dobrze znany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutek Dionex IP: *.os.kn.pl 27.05.04, 05:51 To ze tam na zadupiu w Kanadzie czegoś nie słyszałeś nie oznacza że tego nie ma. Dotarło? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio Re: Dionex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.04, 07:43 Mieszkam we Wrocławiu i niestety słyszałem o tym piosenkarzu. Myślę,że koncerty są odwołane z powodu braku chętnych ,poprostu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zróbtosama Re: Dionex IP: *.os.kn.pl 27.05.04, 18:51 Serdecznie pozdrawiam swojego dostawcę internetu, wrocławską firmę KOM-NET!!! Kanada to jakiś zaścianek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dany a kto to Garou? IP: *.sympatico.ca 27.05.04, 11:45 poza Celine Dion jeden z najwazniejszych piosenkarzy Quebec'u Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie pitol Re: Koncert Garou odwołany! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.04, 13:28 kto slucha hiphopu nie zna normalnej muzyki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkkk Re: Koncert Garou odwołany! IP: 62.205.95.* 27.05.04, 14:36 mieszkam w Toronto i przynajmniej raz na miesiac jestem w Vancouver!!!!I niestety nigdy o tej osobie na trasie TORONTO -VANCOUVER ---W KANADZIE nie slyszalam ... !!!!!!! bardzo "popularny" w KANADZIE????? HAHAHAHHAHA!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woj Re: Koncert Garou odwołany! IP: 62.205.95.* 27.05.04, 14:41 no to pewnie jakis wiesniak z Quebacku a nie Kanady!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutek Głupie gadanie i małpia złośliwość IP: 194.204.171.* 27.05.04, 15:09 Dyskusja przyjmuje charakter rozwowy ze ślepym o kolorach. Prostaczki polaczki z canady i juesej nie znają Garou więc gościa nie ma i koniec. Między inymi tylko o was - emigrantach - amerykanie układają "Polish Jokes". To nie o nas mieszkających w Polsce. Tutaj rzadko ktoś przyjeżdża, tam w usa i canadzie widzą was na codzień, jako brudasów cwaniaków i ignorantów. Byłem w zeszłym roku na koncercie Garou we Wrocławiu w Hali Ludowej. Były tłumy. Miejsca siedzące wszystkie zajęte, miejsca stojące na parkiecie - głowa przy głowie . Otworzono dodatkowo boczne galerie, żeby pomieścić chętnych. Orientacyjnie około 8 tysięcy widzów. Tego faktu nie zmieni glupota i dyletantyzm jakiegoś hamerykanckiego czy canadyjańskiego dupka - emigranta. Garou jest i śpiewa (ostatni kawałek nowłajaż - fonet.). Te barany na emigracji zawsze będą wyśmiewać to co polskie, aby leczyć własne kompleksy. Howgh! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ceglar Re: Koncert Garou odwołany! IP: *.ptf.pl 27.05.04, 15:10 garu heheheh, ja tez nie slyszalem :) siakas gwiazda jednosezonowa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jack Re: Koncert Garou odwołany! IP: 80.51.231.* 27.05.04, 15:34 Masz internet i masz problem ze znalezieniem odpowiedzi kto to jest ten garou? A może się we łbie poprzewracało???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Garou Re: Koncert Garou odwołany! IP: *.teleglobe.com 27.05.04, 18:18 Wcale mnie to nie dziwi, upodobniles sie do mieszkancow kraju cudow co wszystko tlumaczy Odpowiedz Link Zgłoś
pluto10 Re: Koncert Garou odwołany! 27.05.04, 20:17 Też mam KOM-NET,a Garou to znany piosenkarz. Ktoś napisał coś o hip hopie?Moim zdaniem hip - hop to najgorsza muzyka o ile można ją nazwać muzyką na świecie. ------------------------------------------- pluto10 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yarek Re: Bilety się nie sprzedały IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.04, 21:40 Czytają ten artykół myślę, oragnizatorzy nie byli w stanie sprzedać bileó na koncerty dlatego zredukowali ich ilość i opowiadają bajeczkę o sprzęcie który rzekomo nie dojechał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek_de Re: Koncert Garou odwołany! IP: 141.44.196.* 27.05.04, 21:58 Co za bzdura z tym sprzetem. Po prostu bilety sie nie sprzedawaly i nie oplacalo im sie organizowac tylu koncertow. Oficjalny powod odwolania koncertu Britney Spears w Niemczech to tez problemy techniczne a wszyscy wiedza ze prawdziwym powodem byla sprzedaz ledwie 25% biletow. Odpowiedz Link Zgłoś