galetik 24.05.02, 23:56 Moj stary mnie zgwalcil.Wskoczyl na mnie jak na suke ani nie zdazylem sie ogladnac i bylo juz po wszystkim.Najgorsze to to ze mi sie spuscil do srodka dupy!!!!!Przeztom taki oglupialy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jojo Re: Przyznam sie wam IP: *.proxy.aol.com 25.05.02, 00:08 gelatik napisał(a): > clone! > atak !!! Hihihihi ! Buuuuuuuuhahaha ! Odpowiedz Link Zgłoś
galetik to ja gelatik 25.05.02, 00:08 przy kopiowaniu www.studoncam.com/images/goodweb_jpg.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: to ja gelatik IP: *.proxy.aol.com 25.05.02, 00:10 galetik napisał(a): > przy kopiowaniu > > <a href="http://www.studoncam.com/images/goodweb_jpg.jpg"target="_blank">www.st > udoncam.com/images/goodweb_jpg.jpg</a> Buuuuuuuuhahahaha,z takim fiutem to ty nawet ,zabie arabskiej nie dogodzisz,gelatiku ! Odpowiedz Link Zgłoś
galetik Re: to ja gelatik 25.05.02, 00:12 Gość portalu: jojo napisał(a): > galetik napisał(a): > > > przy kopiowaniu > > > > <a href="www.studoncam.com/images/goodweb_jpg.jpg"target="_blank > ">www.st > > udoncam.com/images/goodweb_jpg.jpg</a> > > Buuuuuuuuhahahaha,z takim fiutem to ty nawet ,zabie arabskiej nie > dogodzisz,gelatiku ! nie boj zaby jojo, poradze sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: to ja gelatik IP: *.proxy.aol.com 25.05.02, 00:16 galetik napisał(a): > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > galetik napisał(a): > > > > > przy kopiowaniu > > > > > > <a href="<a href="www.studoncam.com/images/goodweb_jpg.jpg" > target="_blank"target="_blank">www.studoncam.com/images/goodweb_jpg.jpg"target= > "_blank</a> > > ">www.st > > > udoncam.com/images/goodweb_jpg.jpg</a> > > > > Buuuuuuuuhahahaha,z takim fiutem to ty nawet ,zabie arabskiej nie > > dogodzisz,gelatiku ! > > nie boj zaby jojo, poradze sobie. Ja myslalem,ze gelatik to jakis potezny chlop z kutasem 12 inch,a tu takie cos,hahahaha ! Wszystkie pedaly arabskie ze smiechu pekna,jak go golego zobacza ! Odpowiedz Link Zgłoś
galetik Re: to ja gelatik 25.05.02, 00:20 Gość portalu: jojo napisał(a): > galetik napisał(a): > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > galetik napisał(a): > > > > > > > przy kopiowaniu > > > > > > > > <a href="<a href="<a href="www.studoncam.com/images > /goodweb_jpg.jpg""target="_blank">www.studoncam.com/images/goodweb_jpg.jpg"</a> > > target="_blank"target="_blank">www.studoncam.com/images/goodweb_jpg.jpg > "target= > > "_blank</a> > > > ">www.st > > > > udoncam.com/images/goodweb_jpg.jpg</a> > > > > > > Buuuuuuuuhahahaha,z takim fiutem to ty nawet ,zabie arabskiej nie > > > dogodzisz,gelatiku ! > > > > nie boj zaby jojo, poradze sobie. > > Ja myslalem,ze gelatik to jakis potezny chlop z kutasem 12 inch,a tu takie > cos,hahahaha ! Wszystkie pedaly arabskie ze smiechu pekna,jak go golego zobacza > ! jojo nic nie wiesz. Te pedaly arabskie lubia sie nim bawic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: to ja gelatik IP: *.proxy.aol.com 25.05.02, 00:24 galetik napisał(a): > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > galetik napisał(a): > > > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > > > galetik napisał(a): > > > > > > > > > przy kopiowaniu > > > > > > > > > > <a href="<a href="<a href="<a href="www.stu > doncam.com/images"target="_blank">www.studoncam.com/images</a> > > /goodweb_jpg.jpg""target="_blank">www.studoncam.com/images/goodweb_jpg. > jpg"</a> > > > target="_blank"target="_blank">www.studoncam.com/images/goodweb_jp > g.jpg > > "target= > > > "_blank</a> > > > > ">www.st > > > > > udoncam.com/images/goodweb_jpg.jpg</a> > > > > > > > > Buuuuuuuuhahahaha,z takim fiutem to ty nawet ,zabie arabskiej ni > e > > > > dogodzisz,gelatiku ! > > > > > > nie boj zaby jojo, poradze sobie. > > > > Ja myslalem,ze gelatik to jakis potezny chlop z kutasem 12 inch,a tu takie > > > cos,hahahaha ! Wszystkie pedaly arabskie ze smiechu pekna,jak go golego zo > bacza > > ! > > jojo nic nie wiesz. > Te pedaly arabskie lubia sie nim bawic. Wiem o tym,oni ze smoczkiem do poznej starosci rozstac sie nie moga,hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
galetik Re: to ja gelatik 25.05.02, 00:28 Gość portalu: jojo napisał(a): > galetik napisał(a): > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > galetik napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > > > > > galetik napisał(a): > > > > > > > > > > > przy kopiowaniu > > > > > > > > > > > > <a href="<a href="<a href="<a href="<a hre > f="http://www.stu"target="_blank">www.stu</a> > > doncam.com/images"target="_blank">www.studoncam.com/images</a> > > > /goodweb_jpg.jpg""target="_blank">www.studoncam.com/images/goodweb > _jpg. > > jpg"</a> > > > > target="_blank"target="_blank">www.studoncam.com/images/goodw > eb_jp > > g.jpg > > > "target= > > > > "_blank</a> > > > > > ">www.st > > > > > > udoncam.com/images/goodweb_jpg.jpg</a> > > > > > > > > > > Buuuuuuuuhahahaha,z takim fiutem to ty nawet ,zabie arabski > ej ni > > e > > > > > dogodzisz,gelatiku ! > > > > > > > > nie boj zaby jojo, poradze sobie. > > > > > > Ja myslalem,ze gelatik to jakis potezny chlop z kutasem 12 inch,a tu > takie > > > > > cos,hahahaha ! Wszystkie pedaly arabskie ze smiechu pekna,jak go gole > go zo > > bacza > > > ! > > > > jojo nic nie wiesz. > > Te pedaly arabskie lubia sie nim bawic. > > Wiem o tym,oni ze smoczkiem do poznej starosci rozstac sie nie moga,hehehe Ale popatrz jojo jakiego mam jak wstane ( nie myl ze stajacym fiutem) www.studoncam.com/images/dick_jpg.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: to ja gelatik IP: *.proxy.aol.com 25.05.02, 00:33 galetik napisał(a): > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > galetik napisał(a): > > > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > > > galetik napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > > > > > > > galetik napisał(a): > > > > > > > > > > > > > przy kopiowaniu > > > > > > > > > > > > > > <a href="<a href="<a href="<a href="& > #60a hre > > f="http://www.stu"target="_blank">www.stu</a> > > > doncam.com/images"target="_blank">www.studoncam.com/images</a > 62 > > > > /goodweb_jpg.jpg""target="_blank">www.studoncam.com/images/go > odweb > > _jpg. > > > jpg"</a> > > > > > target="_blank"target="_blank">www.studoncam.com/images/ > goodw > > eb_jp > > > g.jpg > > > > "target= > > > > > "_blank</a> > > > > > > ">www.st > > > > > > > udoncam.com/images/goodweb_jpg.jpg</a> > > > > > > > > > > > > Buuuuuuuuhahahaha,z takim fiutem to ty nawet ,zabie ar > abski > > ej ni > > > e > > > > > > dogodzisz,gelatiku ! > > > > > > > > > > nie boj zaby jojo, poradze sobie. > > > > > > > > Ja myslalem,ze gelatik to jakis potezny chlop z kutasem 12 inch, > a tu > > takie > > > > > > > cos,hahahaha ! Wszystkie pedaly arabskie ze smiechu pekna,jak go > gole > > go zo > > > bacza > > > > ! > > > > > > jojo nic nie wiesz. > > > Te pedaly arabskie lubia sie nim bawic. > > > > Wiem o tym,oni ze smoczkiem do poznej starosci rozstac sie nie moga,hehehe > > Ale popatrz jojo jakiego mam jak wstane ( nie myl ze stajacym fiutem) > > <a href="http://www.studoncam.com/images/dick_jpg.jpg"target="_blank">www.studo > ncam.com/images/dick_jpg.jpg</a> Hihihi! Cwiartka mojego! I w dlugosci i w objetosci,to prawda,ja jojo nigdy nie klamie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
galetik Re: to ja gelatik 25.05.02, 01:07 Gość portalu: jojo napisał(a): > galetik napisał(a): > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > galetik napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > > > > > galetik napisał(a): > > > > > > > > > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > > > > > > > > > galetik napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > przy kopiowaniu > > > > > > > > > > > > > > > > <a href="<a href="<a href="<a hr > ef="& > > #60a hre > > > f="http://www.stu"target="_blank">www.stu</a> > > > > doncam.com/images"target="_blank">www.studoncam.com/images > 0/a > > 62 > > > > > /goodweb_jpg.jpg""target="_blank">www.studoncam.com/imag > es/go > > odweb > > > _jpg. > > > > jpg"</a> > > > > > > target="_blank"target="_blank">www.studoncam.com/im > ages/ > > goodw > > > eb_jp > > > > g.jpg > > > > > "target= > > > > > > "_blank</a> > > > > > > > ">www.st > > > > > > > > udoncam.com/images/goodweb_jpg.jpg</a> > > > > > > > > > > > > > > Buuuuuuuuhahahaha,z takim fiutem to ty nawet ,zab > ie ar > > abski > > > ej ni > > > > e > > > > > > > dogodzisz,gelatiku ! > > > > > > > > > > > > nie boj zaby jojo, poradze sobie. > > > > > > > > > > Ja myslalem,ze gelatik to jakis potezny chlop z kutasem 12 > inch, > > a tu > > > takie > > > > > > > > > cos,hahahaha ! Wszystkie pedaly arabskie ze smiechu pekna,j > ak go > > gole > > > go zo > > > > bacza > > > > > ! > > > > > > > > jojo nic nie wiesz. > > > > Te pedaly arabskie lubia sie nim bawic. > > > > > > Wiem o tym,oni ze smoczkiem do poznej starosci rozstac sie nie moga,h > ehehe > > > > Ale popatrz jojo jakiego mam jak wstane ( nie myl ze stajacym fiutem) > > > > <a href="www.studoncam.com/images/dick_jpg.jpg"target="_blank" > 62www.studo > > ncam.com/images/dick_jpg.jpg</a> > > Hihihi! Cwiartka mojego! I w dlugosci i w objetosci,to prawda,ja jojo nigdy nie > > klamie !!! dobrze jojo ze wogole cos mam. jaj sie za to dogrzebc nie moge. Odpowiedz Link Zgłoś
_helga HIihihihi!!!! Jestem wam wdzieczna!!!!!!!! 25.05.02, 01:09 Co tam duzy czy maly! I niewazne, ze to strona dla gejow. Grunt, ze to galeryjka z golym meskim tylkiem, hihihih Zawsze chetnie poogladam, nie powiem:) Moze byc wiecej fotek! A ty gelatiku powiedz mi co mienowicie robisz z tym kolkiem na stronie www.studoncam.com/images/Chase15_jpg.jpg Przyznam sie jednak (z niejakim zazenowaniem) do pewnego braku w wiedzy na temat dzialania meskich genitaliow. Czy to kolko powoduje ze ci dluzej stoi? A czy to nie boli? Odpowiedz Link Zgłoś
galetik Re: HIihihihi!!!! Jestem wam wdzieczna!!!!!!!! 25.05.02, 01:14 _helga napisał(a): > Co tam duzy czy maly! I niewazne, ze to strona dla gejow. Grunt, ze to > galeryjka z golym meskim tylkiem, hihihih Zawsze chetnie poogladam, nie > powiem:) Moze byc wiecej fotek! > > A ty gelatiku powiedz mi co mienowicie robisz z tym kolkiem na stronie > <a href="http://www.studoncam.com/images/Chase15_jpg.jpg"target="_blank">www.st > udoncam.com/images/Chase15_jpg.jpg</a> > > Przyznam sie jednak (z niejakim zazenowaniem) do pewnego braku w wiedzy na > temat dzialania meskich genitaliow. Czy to kolko powoduje ze ci dluzej stoi? A > czy to nie boli? helga kurwa sluchaj mnie i to uwaznie. mnie nigdy nie staje bo nie ma co! ten z kolkiem to moj tatus , stwoerdzil ze lepiej sie spuscic w kolko niz w moja dupe za kazdym razem obsrana. Odpowiedz Link Zgłoś
gelatik Re: HIihihihi!!!! Jestem wam wdzieczna!!!!!!!! 25.05.02, 02:20 za głupia jesteś żeby z tobą rozmawiać ,pilnuj lepiej swojego tyłka nie oglądaj cudzych ,bo to się źle dla ciebie może skończyć Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: HIihihihi!!!! Jestem wam wdzieczna!!!!!!!! 25.05.02, 02:25 gelatik napisał(a): > za głupia jesteś żeby z tobą rozmawiać ,pilnuj lepiej swojego tyłka > nie oglądaj cudzych ,bo to się źle dla ciebie może skończyć > GELATIKU! PEWNIE ZE JESTEM GLUPIA JAK BUT! Ale to nie o rozmawianie chodzi! Z ogladaniem twoich wdziekow jakos sobie radze, hihihih. Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: powtarzam 25.05.02, 02:40 galetik napisał(a): > pilnuj lepiej swojego tyłka Pilnuje! Aly wyglada na to ze ty swojego nie upilnowales, hihihi!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
galetik Re: powtarzam 25.05.02, 02:43 _helga napisał(a): > galetik napisał(a): > > > pilnuj lepiej swojego tyłka > > Pilnuje! Aly wyglada na to ze ty swojego nie upilnowales, hihihi!!!!!! nie ,dlatego tez moj stary go dorwal Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: powtarzam 25.05.02, 02:45 galetik napisał(a): > _helga napisał(a): > > > galetik napisał(a): > > > > > pilnuj lepiej swojego tyłka > > > > Pilnuje! Aly wyglada na to ze ty swojego nie upilnowales, hihihi!!!!!! > > nie ,dlatego tez moj stary go dorwal No wlasnie! Hihiiii..... Odpowiedz Link Zgłoś
pan_conti Re: HIihihihi!!!! Jestem wam wdzieczna!!!!!!!! 25.05.02, 02:45 gelatik napisał(a): > za głupia jesteś żeby z tobą rozmawiać ,pilnuj lepiej swojego tyłka > nie oglądaj cudzych ,bo to się źle dla ciebie może skończyć > TY GUPOLU NIE URZYWAJ SLOWA GUPI BO JESTES JEGO DYFENICJA. JAK MOZESZ POWIEDZIEC "ROZMAWIAC" KIEDY TY JAK JAKAS XERAX MACHINA KOPIUJESZ CALY DZIEN I NAFET NIEFIADOMO CZY COS TAM JEST W TWOJEJ GLOWIE. PUK, PUK, PUK, W TOM CZACHE: IS IT ANYBODY IN THERE? MR.CONTI Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: Przyznam sie wam 26.05.02, 00:32 Coraz z toba lepiej, Gelatiku. Uswiadomienie sobie swojego stanu to pierwszy krok do wyzdrowienia! Odpowiedz Link Zgłoś
galetik Re: Przyznam sie wam 30.05.02, 00:38 galetik napisał(a): > Moj stary mnie zgwalcil.Wskoczyl na mnie jak na suke ani nie zdazylem sie > ogladnac i bylo juz po wszystkim.Najgorsze to to ze mi sie spuscil do srodka > dupy!!!!!Przeztom taki oglupialy. Odpowiedz Link Zgłoś