katka-1980 18.10.11, 09:43 Witam poszukuje dobrą ekipe remontowa z wrocławia do wykończenia mieszkania w stanie deweloperskim z miare krótkimi terminami ,może ktoś mi coś polecić ????proszę :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Katarzyna Suska Re: remont IP: *.internetia.net.pl 18.10.11, 13:55 Dzień dobry, Ostatnio borykałam się z remontem mieszkania i nie wspominam tego dobrze. Dwie ekipy uciekły z zaliczkami, dopiero trzecia okazała się taka jaka być powinna. Myślałam, że czasy z partaczami w budownictwie już się skończyły, ale byłam w błędzie. Mogę polecić ekipę, która u mnie kończyła remont i jestem z nich bardzo zadowolona. Numer +48 605-548-405. pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
wito1111 Re: remont 18.10.11, 18:12 mogę polecić firmę gold rem ale num tel nie mam można zanleźć w wyszukiwarce ludzie remontowali mi poddasze później mojej siostrze kafelkowali łazienke na początek podpisaliśmy umowe takze nikt nam nigdzie nie uciekł i w określonym terminie zakończyli prace także mogę polecic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agrafka Re: remont IP: *.aster.pl 18.10.11, 19:28 jestem u skraju wyczerpania przestrzegam przed firmą REM-GRAB - dramat, działa w Warszawie i okolicach. Pan szef - powolny, nie słucha, nie korzysta z projektu architekta, nie dotrzymał terminu, zepsuł misę WC, deskę sedesową, miał nawet problem z pomalowaniem ścian. Zostawił próbki zrobione pędzlem na pomalowanej już ścianie innym kolorem, odciął kabel od telefon stacjonarnego i zamknął w puszce!, nie umiał naprawić dzwonka do drzwi, który przed remontem działał, elektryka dramat, kontakty robił gdzie chciał, mogę tak długo. DRAMAT!!!!do tego nie wystawił faktur. oszust! przestrzegam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REM-GRAB Re: remont IP: *.centertel.pl 01.04.12, 21:30 Przepraszam bardzo ale to chyba nie tyczy się mojej firmy REM-GRAB.pl. Zaistniała tutaj pomyłka. Pozdrawiam, Marcin Grabowski Odpowiedz Link Zgłoś
jakub-mrula Re: remont 17.12.11, 22:36 W tym względzie szczerze polecam skorzystanie z serwisu, który daje możliwość darmowego dodania zlecenia budowlanego: ktozbuduje.pl Można tam znaleźć wiele dobrych firm budowlano-remontowych ze swojej okolicy. Pozdrawiam i życzę powodzenia z remontem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: po remoncie Re: remont IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.11, 23:20 Ja znalazłam swoją ekipę na stronie Szukaj Fachowca.pl Wystawiłam tam zlecenie i po kilku dniach miałam kilkanaście ofert.Firma,którą wybrałam spisała się doskonale.Dotrzymali terminu(pracowali bardzo sprawnie i już na wstepie wiedziałam jaka będzie kolejność prac),żaadnych niespodzianek finansowych i fachowa porada w doborze materiałow.Już rok po remoncie i wszystko jest ok! Odpowiedz Link Zgłoś