Dodaj do ulubionych

Zaginął pies!

04.11.11, 07:04
Wczoraj wieczorem w okolicach Parku Klecińskiego zaginął duży czarny kudłaty pies. Ma na szyi łańcuszkową obrożę. Jeżeli ktoś go widział / znalazł, bardzo proszę o kontakt 509 013 760.
Na znalazcę czeka nagroda.
Obserwuj wątek
    • Gość: innynizwszyscy Re: Zaginął pies! IP: *.wroclaw.vectranet.pl 04.11.11, 07:56
      a jaka nagroda czeka ? bo ostatnio zaginął Husky z dwukolorowymi oczami, którego znalazłem. dostałem wtedy tylko flaszkę, a awantura o psa wylądowała chyba u samego prezia ... tzn prezydęta
    • Gość: Wreda Re: Zaginął pies! IP: *.static.korbank.pl 04.11.11, 09:28
      > Wczoraj wieczorem w okolicach Parku Klecińskiego zaginął duży czarny kudłaty pi
      > es. Ma na szyi łańcuszkową obrożę

Ooo, biedaczek, urwał się ze smyczy? A miał na tej obroży znaczek, że podatek jest opłacony? Bo jak nie, to może hycel jakiś się nim zajął...
      W.
    • piotr_ze_wsi Re: Zaginął pies! 04.11.11, 11:42
      A był prowadzony na smyczy?
      Ciągle wam giną te kundle i są potem problemy z odnalezieniem, ale gó... na chodniku można bez trudu znaleźć.
    • Gość: annthonka Re: Zaginął pies! IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.11.11, 13:14
      Dziękuję bardzo za wszystkie miłe komentarze. Pies się znalazł.
      • Gość: Lee Chin KUo Nieprawda IP: *.play-internet.pl 04.11.11, 14:40
        zjadłem go.
      • ewa9717 Re: Zaginął pies! 04.11.11, 14:58
        Gość portalu: annthonka napisał(a):

> Dziękuję bardzo za wszystkie miłe komentarze. Pies się znalazł.
        Fajnie ;)
        • Gość: Lee Chin KUo Re: Zaginął pies! IP: *.play-internet.pl 04.11.11, 15:13
          Bardzo smaczna była psa, troche dużo sierścia, ale dobra psa.
          • dwiesukipodjednymdachem Re: Zaginął pies! 04.11.11, 16:59
            Ta , a jak z leczeniem trychinozy?Nawet trolle powinny wiedzieć , że niebadanego mięsa się nie żre.
            • Gość: annthonka Re: Zaginął pies! IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.11.11, 17:16
              Może u trolla larwy otorbiły się w mózgu...
          • Gość: kuchenne rewolucje Re: Zaginął pies! IP: *.173.19.236.tesatnet.pl 04.11.11, 17:58
            Ty lubisz pies a nie wiesz, że sierść nie do jedzenia. Pies się tuczy. Taki kundelek niedobra jest. A zresztą tu masz wszystko napisana.
            www.makbet.pl/artykul/167/tuczone-psy
            • Gość: Lee Chin KUo Re: Zaginął pies! IP: *.play-internet.pl 04.11.11, 19:02
              Ja to wiedzieć, ale gdzie w Polska tuczyć psa?Na komisariacie chyba tylko.
              • Gość: kuchenne rewolucje Re: Zaginął pies! IP: *.173.19.236.tesatnet.pl 04.11.11, 19:30

Znajdź sobie jakieś schronisko i tam będziesz mógł tuczyć przebywające tam psy. Bo na komisariacie to jedynie intelektualnie możesz utuczyć tamtejsze psy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka