herkson 09.11.11, 14:10 Która pizzeria we Wrocławiu jest Waszym zdaniem najlepsza tj. ma najsmaczniejszą pizzę? My najczęściej chodzimy do Party Pizza i powiedzmy, że to oni są moimi liderami. A u Was? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość gość Oregano IP: *.adsl.inetia.pl 09.11.11, 15:15 najlepsza, no i jeszcze Pizza Station na Obornickiej, ale to raczej na wynos. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafa Re: Oregano IP: *.adsl.inetia.pl 28.01.13, 13:42 Station jest rzeczywiste najlepsza! Wyprowadziłem sie z Wrocka i miło wspominam pizza Station Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Re: Oregano IP: *.dynamic.chello.pl 30.11.14, 20:52 najlepsza pizza w miescie bezapelacyjnie Pychotto Pizza na Szczytnickiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babar Re: Najlepsza pizza? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.11.11, 16:42 Znam obie pizzerie, bardzo przeciętne... Odpowiedz Link Zgłoś
herkson Re: Najlepsza pizza? 14.11.11, 15:09 A jaką pizzę jadasz w Party Pizza, że ci nie przypadła do gustu? Jadłem już Tureckie Party, Mafia i Serowe Party. Próbowałeś jakiejkolwiek z wymienionych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Najlepsza pizza? IP: *.dynamic.chello.pl 14.11.11, 15:36 jadlem wszystkie ktore wymieniles i za kazdym razem mialem sraczke. pradopodobnie skladniki byly nie swieze. oprocz tego ciasto jest mokre i niechrupiace. drogo i nie mila obsluga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nasty Re: Najlepsza pizza? IP: *.wroclaw.mm.pl 14.11.11, 17:15 A mnie zastanawia, że dzisiaj na dwóch forach (jednym tematycznym, nie związanym z Wrocławiem) widziałam podobny temat, z zachwalaną tą pizzerią. Ciekawe ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nasty Re: Najlepsza pizza? IP: *.wroclaw.mm.pl 09.11.11, 17:18 Najlepsza domowa;p A jak już to bardzo lubię Pronto, ale ich pizza jest pyszna tylko na miejscu. Mają fajne ciasto, ale jak jest zimne, to robi się gumowe więc z dowozem nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenek Re: Najlepsza pizza? IP: *.e-wro.net.pl 14.11.11, 15:44 najlepsza to nie wiem, ale na pewno unikać Da Grasso na Bulwarze Ikara. Nie dość, że nie miła obsługa to jeszcze sobie sami napiwki biorą. Dajesz 20 dychy i czekasz na 2 zeta reszty. A babka udaje, że nie wie o co chodzi. Strach zwrócić uwagę bo jeszcze naplują do żarcia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nasty Re: Najlepsza pizza? IP: *.wroclaw.mm.pl 14.11.11, 17:14 Da grasso to raczej podrzędna sieciówka.. Zapchać się na imprezie można, ale na delektowanie się smakiem tej pizzy nie liczyłabym;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rk Re: Najlepsza pizza? IP: *.189.40.32.azart.pl 14.11.11, 20:40 Pizza mobile! :) są na ul. Bajana i Baltyckiej, tylko dowóz albo odbiór nie mają stolików, za to pizza najlepsza. Mają prawdziwe piece opalane drewnem, całość sprowadzana z Francji, pizza ma niespotykany smak :) www.pizzamobile.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: Najlepsza pizza? IP: *.wroclaw.mm.pl 31.07.13, 09:21 była.. ale się skończyła. Zaczęli żałować dodatków, ciasto jest suche jak maca, nie polecam. Znajomi też się żalili. Mobile się skończyła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spokolokozlotowo Re: Najlepsza pizza? IP: *.play-internet.pl 30.08.15, 17:58 Ty mi lepiej powiedz kto "czeka" na dwa zlote reszty. Niby obsluga powinna przyjac ze reszta jest zwrotna, ale no. Slabo slabiutko z Twojej strony Odpowiedz Link Zgłoś
zetkaf Pod II strusiem na ruskiej??? 14.11.11, 21:12 To mój typ. Niezły wystrój, pyszna pizza - i wszystkie oryginalne. Choć jak ktoś się przyzwyczaił do jednego zestawu dodatków i tylko szuka tego samego pod różnymi nazwami w różnych pizzeriach, to się może rozczarować, bo klasycznych zestawów bardzo mało. Taka cena oryginalności ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania prawdziwa włoska pizza !!! Jedyna we Wrocławiu. IP: *.dynamic.mm.pl 12.03.12, 22:25 najlepsza pizza, jedyna włoska, prawdziwie włoska to pizzeria vulcano bueno pizzeria przy zajezdni nowy dwór, prowadzona przez włocha, składniki sprowadzane z Włoch, sery, wędliny, oliwki... Dostawa gratis (w rozsądnych odległościach) Bije wszystkie pizzerie we wro na głowe !!!! polecam i mam nadzieję, że się nie zepsuje. Pozdrawiamy właściciela !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia Nowy Dwór Re: prawdziwa włoska pizza !!! Jedyna we Wrocławi IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.05.12, 17:41 pizza spoko, lepszej nie jadłam. Personel też sympatyczny , polecam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martyna Re: prawdziwa włoska pizza !!! Jedyna we Wrocławi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.12, 19:31 I ja też się zgadzam. Pizza przepyszna, a Pan Włoch super sympatyczny i mega zabawny (przy zamawianiu przez telefon można się nieźle uśmiać ;) ). Bardzo pozytywnie, bardzo polecam! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: prawdziwa włoska pizza !!! Jedyna we Wrocławi IP: *.free.aero2.net.pl 21.07.12, 01:33 Potwierdzam powyższe. Odkryłem ten lokal dzięki powyższym wpisom. Dziś tam byłem. Świetna pizza , fantastyczni ludzie. Na pewno tam wrócę. Moim zdaniem, odnośnie samej pizzy, nr 1 w mieście. Lepszej nie jadłem. I tak jak pisałem wyżej, świetni ludzie prowadzą ten lokal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ru Re: prawdziwa włoska pizza !!! Jedyna we Wrocławi IP: *.e-wro.net.pl 06.08.12, 20:38 dostalem wlasnie zamówioną pizze w vulcano buono, bo zawsze byla wspaniala! niestety, zasolona okropnie, sos czosnkowy jest gorzki i też okropnie słony... czyzby zmienili kucharza??? chyba juz nie zamowie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vulcano Re: prawdziwa włoska pizza !!! Jedyna we Wrocławi IP: *.play-internet.pl 10.08.12, 14:50 nie nie zmienilismy, przykro ze TYLKO ten dni tak dla pana wyslo ale pracujemy jak zawsze i jakosc to samo. Dziekujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miszu Re: prawdziwa włoska pizza !!! Jedyna we Wrocławi IP: *.wroclaw.vectranet.pl 26.03.13, 19:34 w vulcano buono jadam juz od dawna, świetna pizza i makarony. pizzeria cały czas trzyma poziom. personel miły a w lecie pracowała tam śliczna brunetka, było na kim oko zawiesić :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beggy Re: prawdziwa włoska pizza !!! Jedyna we Wrocławi IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.06.14, 08:38 Ja mam kilka knajpek ,których pizza smakuje mi najbardziej, najbliżej mam do pizzalovepane.pl/ - stad często tam przesiaduje, uwielbiam wloska kuchnie,a wszczegolnosci ich pizze. Probowalam wielokrotnie robic u siebie domu,jednak nigdy mi nie wychodzilo, może ktos z Was zna przepis na takie typowe wloskie ciasto do pizzy ?? Odpowiedz Link Zgłoś
anna451 Re: prawdziwa włoska pizza !!! Jedyna we Wrocławi 31.08.16, 16:07 ostatnio byłam w Zemborzycach koło Lublina i jadłam wspaniałą pizze na cieniusieńkim cieście BAJKA a co ciekawe pizzernia prowadzona jest przez fundację EMAUS pomagającą i zatrudniającą bezdomnych pod kierownictwem Włocha który uczy ich gotować naprawdę warto tam zajrzeć.Jestem ze Szczecina i jestem zawiedziona ze u nas ta fundacja nie działa Odpowiedz Link Zgłoś
gawon Re: Pod II strusiem na ruskiej??? 11.08.15, 13:55 Ja też mogę polecić Pizzerię Pod Strusiem :) na ul. Ruskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smakosz pizzy Party Pizza - ostatnio struliśmy sie tam ! IP: *.e-wro.net.pl 16.11.11, 13:27 Party Pizza - UWAGA!!! Razem z moją panią, niestety, pewnego dnia (niedawno) zamówiliśmy w tej dziurze (Pobożnego) coś co nazywają pizzą (włoch by się uśmiał!). Napiszę krótko - ból brzucha a potem biegunka Sama "pizza" ohydna! W smaku połączenie nadpsutych warzyw z glutaminianem sodu i mokrym ciastem-zakalcem dr.Oetker. Takie jest moja opinia o tej sieciówce. NIGDY WIĘCEJ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K.ce Party Pizza - ostatnio struliśmy sie tam ! IP: *.adsl.inetia.pl 31.08.13, 02:03 Brzydko mówiąc jaja z klienta robią ;/, pizza która ma być po 45 minutach, nie dociera po godzinie i 20 minutach, kierowca niekompetentny dzwoni 3 razy gdzie ma dowieść pizze, bo jak twierdzi "zły kurs obrał" zakańczając to słowami "o ku...". Pierwszy raz się z takim czymś spotkaliśmy, żenada! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pierre Re: Party Pizza - ostatnio struliśmy sie tam ! IP: *.internetia.net.pl 31.08.13, 21:03 Pytanie było gdzie jest najlepsza pizza a ty piszesz o kierowcy. Naucz się czytać ze zrozumieniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulina Re: Party Pizza - ostatnio struliśmy sie tam ! IP: *.jmdi.pl 03.03.15, 22:15 Zamówiłam ostatnio z Party Pizza i muszę szczerze powiedzieć, że byłam bardzo mile zaskoczona. Pizza rewelacyjna, dostawca punktualny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bezginia Re: Party Pizza - ostatnio struliśmy sie tam ! IP: *.e-wro.net.pl 09.03.15, 20:00 Chyba sobie żartujesz? Przyznaj, że jesteś z konkurencji, bo w akademiku wszyscy jadamy pizzę właśnie stamtąd i nikt nigdy nie miał żadnych nieprzyjemności - ani z dolegliwościami żołądkowymi, ani z obsługą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malutka Re: Najlepsza pizza? IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.03.12, 21:10 czytam o tych delikatnie mówiąc żołądkowych problemach i bardzo je rozumiem. Przyczyna to ser dodawany do pizzy w 90% pizzerii. Jest tańszy i właściwie to nie jest ser tylko seropodobna tłuścina. Ponieważ kocham dobrą pizzę ale nie lubię po niej źle się czuć od lat unikam wynalazków i chodzę albo zamwiam w Veronie. Obecna we Wro już około 20 lat, prawdziwy ser, bogata od dodatków...mniam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr Hałs phi Wrocław, najlepsze robi Zlatko w Jeleniej G. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.12, 19:17 Pizzeria Dalmacija u Zlatka się ten lokal zwie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Komurczak Re: Najlepsza pizza? IP: *.dynamic.chello.pl 15.04.12, 00:30 Tutaj robią całkiem niezłą : italia-pizzeria.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika_S Re: Najlepsza pizza? IP: *.adsl.inetia.pl 06.07.12, 10:11 Moja jest w Oławie najlepsza Gladiator przy wjeździe z Wrocławia do Oławy. A we Wrocławiu to koło wyspy słodowej, gyros też tam sprzedają, ale jak się nazywa to nie pamiętam LIFTBOARDS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Etna, pod Strusiem, nocna pizza, pizza hut IP: *.xdsl.centertel.pl 06.07.12, 10:21 j.w. Odpowiedz Link Zgłoś
wielka_smuta nie ma tak dobrej pizzy jak w innych miastach :( 06.07.12, 15:43 Jeszcze nigdy we Wrocławiu nie zjadłem dobrej pizzy. We Wrocławiu nie ma tak dobrej pizzy jak w innych miastach :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja_jebie Re: nie ma tak dobrej pizzy jak w innych miastach IP: *.wroclaw.vectranet.pl 09.07.12, 17:03 No no, 2 pizzerie obskoczyłes i nie ma dobrej pizzy, a poza wrocławiem byłes raz w zyciu, zjedłes dobrą pizze i porównujesz. Ale dziękujemy za łaskawą opinię, wszyscy wyprowadzamy się z Wrocławia, bo nie ma dobrej pizzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: nie ma tak dobrej pizzy jak w Ciao IP: *.krt.net.pl 31.08.13, 20:45 w Ciao jest dobra w zasadzie to bardzo dobra w sumie to nie ma lepszej we Wrocławiu. Odpowiedz Link Zgłoś
evrin Re: Najlepsza pizza? 08.07.12, 22:09 bunga bunga z ul wojrowickiej. Bardzo duzo skladnikow, pyszne grubsze ciasto a la pizza hut, absolutna rewelacja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marze_na Tylko Bunga! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.12, 08:00 Potwierdzam. Od czasu kiedy trafiła na pizzerię bunga na Wojrowickiej żadnej innej pizzy nie zamawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Najlepsza pizza? IP: 89.174.34.* 12.07.12, 09:23 Również uważam, że Bunga Bunga to najlepszy wybór. Byłam w Pizza Party, w Veronie, Da Grasso, Pizza Station itd. Żadna z nich nie umywa się do pizzy z ul. Wojrowickiej. Pizza nie ma kawałków ciasta na końcach, więc nie trzeba ich wyrzucac, dużo składników, pyszne, pulchne ciasto, duży wybór i fajne promocje. Jeżeli chce się zjeśc pizzę taką jak w Pizza Hut za mniejsze pieniądze to polecam tą pizzerię. Kiedyś były fajne promocje- każda pizza od pon. do czw. za 13,99 zł szkoda, że już jej nie ma:( Ale jak najbardziej polecam:) Odpowiedz Link Zgłoś
map4 Re: Najlepsza pizza? 09.07.12, 10:06 herkson napisał: > Która pizzeria we Wrocławiu jest Waszym zdaniem najlepsza tj. ma najsmaczniejsz > ą pizzę? > My najczęściej chodzimy do Party Pizza Kto jest największym pisarzem wszechczasów i dlaczego akurat Józef Wissarionowicz Stalin ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okijad ilunch IP: *.centertel.pl 11.07.12, 17:18 Jest parę dobrych pizzerii, ja ostatnio zamawiam głównie przez ilunch.pl bo tam mam zestawienie z cenami i jest wygodnie po prostu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akwarela Re: Najlepsza pizza - BUNGA BUNGA IP: *.mofnet.gov.pl 12.07.12, 10:17 Bezapelacyjnie Bunga Bunga z ul. Wojrowickiej ma najlepszą pizzę w miście www.pizzabunga.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sawek Re: Najlepsza pizza? IP: 91.231.117.* 17.07.12, 19:57 Jak dla mnie BUNGA BUNGA i pizze z sosem alpejskim. RE-WE-LA-CJA. Ciasto do tego a'la pizza hut. Wcześniej w Samosie na alei pracy pizze jadłem bo duża i tania. Na miejscu jest ok ale na wynos niestety niemal zawsze zimna była dostarczana pomimo, iż mieszkam stosunkowo niedaleko. Jadłem też z Vulcano i również mogę polecić. Tak samo Dobra Pizza na Bulwarze Ikara. Jednak Bunga Bunga podbiła moje kubki smakowe i póki co jestem jej wierny :) Natomiast pizza we wszelkich sieciówkach jak Telepizza, Biesiadowo, Da grasso, Dominium itd. według mnie są najgorszym syfem jaki przyszło mi jeść. Dziwię sie, że ktoś tam zamawia i mu smakuje. Już lepsza mrożona z Tesco.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Najlepsza pizza? IP: 78.9.155.* 17.07.12, 21:46 Jadłem pizzę z większości wrocławskich pizzerii i dla mnie niekwestionowany lider to Gastrofaza z ulicy legnickiej. Pyszna pizza, świetne ciasto, świeże składniki i niepożałowane. Naprawdę polecam ! Tym bardziej, że po tej pizzy jako jednej z nielicznych nie jest mi niedobrze ani nie mam sensacji żołądkowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Najlepsza pizza? IP: *.wroclaw.mm.pl 10.08.12, 00:03 Tu się zgodzę. Ja też zamawiem najczęściej w Gastrofazie. Pychowe ciasto i zajefajna nazwa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smakosz Re: Najlepsza pizza? IP: *.dynamic.mm.pl 12.08.12, 18:02 jak na pizzę to tylko do Renomy i to na caretto Odpowiedz Link Zgłoś
pasadena114114 Re: Najlepsza pizza? Pizza Seven na Tkackiej 22.08.12, 16:03 mają pyszną pizze i ładne kelnerki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Najlepsza pizza? IP: 83.1.81.* 27.08.12, 01:32 Ja najbardziej polecam Manhattan Pizza&Restaurant na ul. Rybackiej 7(piwnica budynku Meble Manhattan przy Jana Pawla II). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olivierrr Re: Najlepsza pizza? Pizza Seven na Tkackiej IP: *.wroclaw.vectranet.pl 04.06.13, 21:33 Dla mnie beznadzieja to seven pizza przeciętna a i kelnerki średnie i mało rozgarnięte ogólnie mało miejsca i nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bravo Grunwaldzki Re: Najlepsza pizza? IP: *.wroclaw.mm.pl 31.07.13, 09:33 Gastrofaza jest pyszna, szkoda, że nie mają większych rozmiarów i promocji.. za to masa ciekawych smaków i pizza pyszna. Jeśli szukacie rozwiązania ekonomicznego- to warto zajrzeć do pizzerii Bravo - na pl. Grunwaldzkim. Niskie ceny, prawdziwa mozzarella, dodatki dobrej jakości, jest ich dużo. Ciasto dość grube, ale dobre. Jakość przerasta cenę, polecam tą pizzerię! Odpowiedz Link Zgłoś
alicez Re: Najlepsza pizza? 27.08.12, 19:02 Kalimera w tygodniu. Nie wiem dlaczego, ale w weekend pizze nie są już tak smaczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: Najlepsza pizza? IP: *.adsl.inetia.pl 06.10.12, 23:22 Jestem miłośnikiem pizzy i jedyna dla mnie alternatywa to pizzeria Samos na alei pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sas Najlepsza pizza we Wrocławiu?AlePizza na Lutyckiej IP: *.dynamic.mm.pl 25.11.12, 20:32 A ja polecam alepizza.eu. Jest to nowa pizzeria, otwarta w mojej okolicy ;) (koło Mostu Osobowickiego). Wcześniej chodziliśmy do innej pizzeri w okolicy, ale ta zdecydowanie przebija pysznym ciastem, ilościa składnikow, ciagnącym się serem, do tego składniki są zawsze świeże. Całość przepyszna :) A jak się dostaje rachunek, to jest się w bardzo pozytywnym szoku :) Np ostatnio za duzą pizzę + sos+ mały napój zapłacilismy... 15zł! Naprawdę polecam, ja jestem bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
pejotpe4 Re: Najlepsza pizza? 28.01.13, 13:17 Co tydzień zamawiamy w Sergio Mandini i jak na razie nie zamierzamy zmieniać lokalu :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: forget Re: Najlepsza pizza? IP: 83.142.186.* 31.07.13, 08:48 w sumie to ciężko powiedzieć, jaka najlepsza, każdy ma jakieś swoje upodobania i preferencje, co do tego, jaka pizza jest najlepsza, ja osobiście bardzo lubię pizzę z Dominium, mają zniżki dla studentów i też fajne połączenia dodatków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grande PIzza Re: Najlepsza pizza? IP: *.wroclaw.mm.pl 31.07.13, 09:30 Odradzam pizzerię Grande na Kotlarskiej- mają jakis układ z serwisem gastronauci, bo nie da się umieścić tam opinii negatywnej, która się słusznie należy. Brakuje składników, po skasowaniu za pizze pani informuje, ze niestety nie ma tego i tego składnika, trzeba wymienić na inny. Sera jest skandalicznie mało, ciasto jest słodkie (!), sosu bardzo niewiele. Zero przypraw, całość niewyraźna, bez smaku. Do tego boczek- to są kawały śmierdzącej starym wieprzem słoniny- obrzydliwe, grube i tłuste. Najtańsze, najgorsze badziewie, podobnie jak "salami". Nie da się tego pogryźć, od razu poszło do śmieci. Pizza nie była jedzona na miejscu, tylko na wynos. O tym, jaki to jest syf zorientowaliśmy się będąc już w znacznej odległości od pizzerii. Absolutnie nie polecam- bo drogo i do du.. Najgorsza pizzeria we Wrocławiu. Gorzej trafić nie można. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tadek Re: Najlepsza pizza? IP: *.ronus.pl 18.11.13, 08:36 Ja osobiście polecam pizzastation.pl. Jadłem pizze w wielu wrocławskich lokalach i tu mi najbardziej smakowała ;) Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Najlepsza pizza? nocnapizza.com.pl IP: *.ip.netia.com.pl 04.03.14, 07:51 Ja polecam www.nocnapizza.com.pl/ Czynni są od 18 do prawie samego rana. Więc w najlepszych głodowych porach. Pizzę mają wyśmienitą i poza nią genialne sałatki (można wtedy udawać że to zdrowa żywność :-)) oczywiście dowożą na miejsce przeznaczenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peter Re: Najlepsza pizza? nocnapizza.com.pl IP: *.man.tk-internet.pl 04.03.14, 19:45 Podpisuję się obiema rękami. Najlepsza DIABOLO tak ostra jak lubię. POLECAM! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad010 Re: Najlepsza pizza? IP: *.ronus.pl 04.03.14, 13:10 Jak dla mnie jedna z lepszych to Pizza Station na Pochyłej - polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
paula_kozi Re: Najlepsza pizza? 18.04.14, 11:41 ja do polecanych pizzeri we Wroclawiu mogę dodac www.pizzalovepane.pl , ceny – przystępne, fajni klimat, fajni ludzie i pizza taka jak u Włochów , może znacie Wy przepis na tak cienkie ciasto , to może w domu sprobuje cos zrobic :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: głodny Re: Najlepsza pizza? IP: 217.97.131.* 29.04.14, 01:01 Najlepsza to tiamo... a wstrętna pod kazdym względem to : robert@wroclawskapizzerianocna.pl odradzam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! masakra!!!!!! a dostawca to wieśniak!!!! nie dajcie się nabrać!!! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tamarcia263 Re: Najlepsza pizza? 30.05.14, 13:39 Jak dla mnie najlepsza jest Pro Pizza, w sumie niedawno otwarta pizzeria na wynos i na dowóz. Pizza przepyszna, na cienkim cieście, taka uwielbiam! No i ceny niskie. Za dużą pizze zapłaciłam 11 zl. Odpowiedz Link Zgłoś
kociniewolnik Re: Najlepsza pizza? 17.03.15, 11:04 Tak ja po ich pizzy się zatrułem, wstrętna jest! Odpowiedz Link Zgłoś