Dodaj do ulubionych

Loopys world

IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.11.11, 14:30
Dostałam ulotkę do Rodzinnego Centrum zabaw, chciałabym się wybrać z dzieckiem , czy ktoś tam był? warto? Proszę o jakieś opinie
Obserwuj wątek
    • zaz55.2 Re: Loopys world 02.01.12, 21:24
      byliśmy tam i powiem że naszym zdaniem Loopys World to mega miejsce. Na pytanie czy waro odpowiadam moim zdaniem Bardzo warto!
      chwile ich się naszukaliśmy za pierwszym razem ale jak juz sie znajdzie to miejsce to zabawa sie zaczyna!
      Na przeciwko Ikea zaraz koło Almy.
    • Gość: Tomek Re: Loopys world IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.01.12, 15:31
      mojemu dziecku się spodobało, świetna zabawa i miła obsługa. ciekawe miejsce, będę tam wracał. polecam.
    • Gość: mi Re: Loopys world IP: 95.178.43.* 25.01.12, 22:44
      do loopys world warto iść w każdym momencie. dobra zabawa gwarantowana
      • Gość: mimi Re: Loopys world IP: 95.178.43.* 01.03.12, 22:49
        my też niedawno poznaliśmy loopis world, rewelacyjne miejsce.
        • Gość: temi Re: Loopys world IP: 95.178.43.* 08.03.12, 21:24
          My lupisa znamy prawie od początku, nie wyobrażamy sobie życia bez niego. Rewelacyjne miejsce.
    • Gość: karina Re: Loopys world IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.12, 21:13
      Polecam fajny fotoreportaż znaleziony w sieci www.odskok.pl/gdansk-plac-zabaw-loopys-world-t13969.html
    • Gość: Tomek Re: Loopys world IP: *.wroclaw.vectranet.pl 14.03.12, 22:48
      Pozytywne miejsce. Jeśli planujesz wypad na weekendzie zaplanuj 3 godziny zabawy, bo na weekendach to minimalna opcja, ale jest co robić w tym czasie. My byliśmy z dwójką dzieci 7 i 3 latkiem i każdy z nich był zadowolony, bo znalazł coś dla siebie. Uważam, że od czasu do czasu warto tam wpaść z maluchami.
    • Gość: mama Re: Loopys world IP: *.centertel.pl 17.03.12, 15:19
      Byłam polecam :) doskonała zabawa !!
      • Gość: mamuśka Re: Loopys world IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.03.12, 15:53
        Ja też chodzę czasami z dzieciakami do Loopys, w weekendy trochę tłoczno, więc wolimy w tygodniu. Fajna zabawa, szczególnie wyścigi na gokartach.
        • Gość: ewa Re: Loopys world IP: 78.10.81.* 30.04.13, 20:35
          tez polecam, chodzimy tam juz dluuuuuuuuuuuuuuuuuugo i jeszcze nam się nie znudziło :)
          • Gość: Marcin Re: Loopys world IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.05.13, 01:29
            Fajne miejsce i dla dziewczynek i dla chłopaków. Podoba mi się, że wszędzie można wejść z dziećmi, czasem tylko żałuję, że jestem taki wolny i nie nadążam za nimi , ale jeszcze kilka wypadów i się wyćwiczę :)

Pozdrawiam
            • Gość: havanamama Re: Loopys world IP: *.e-wro.net.pl 01.08.13, 01:01
              też nie nadążam, ale się nie poddaję! Po paru godzinach w Loopysie potrafię dostać zakwasów!
              Niby mogłabym posiedzieć w restauracji i poczytać, odpalić laptopa, ale jak widzę jaką dzieciaki mają frajdę, jak biegają, chowają się, zjeżdżają, śmigają na wszystkich atrakcjach to aż mam ochotę się do nich przyłączyć! I zachęcam wszystkich, dorośli mieszczą się tam wszędzie, więc czemu nie korzystać razem z dziećmi, tym bardziej, że wchodzimy za darmo ;)
              a można sobie trochę dzieciństwa przypomnieć...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka