Dodaj do ulubionych

Firma Archon gubi worki...

21.12.11, 14:08
Jestem oburzony...
Widzieliście materiał www.tvp.pl/wroclaw/aktualnosci/rozmaitosci/worek-czy-nieboszczyk/5969892

Media robią niepotrzebną sensację, przecież widać ten sam worek, który zgubili.
Właściciel pokazuje jasno co zgubił. Ale ludzie szukają senscji i sami snuja domysły...niech to jeszcze podchwyci konkurencja i juz temat gotowy.
Czy w interesie społecznym jest pokazywanie takich faktów?? Chyba, że sie mylę wyprowadźcie mnie proszę z błędu.
Obserwuj wątek
    • Gość: madeleine Re: Firma Archon gubi worki... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.11, 14:20
      tu będzie kasa do wyjęcia za pochówek i nie tylko :
      film.onet.pl/fotoreportaze/rysiu-z-klanu-zginie,4978524,0,fotoreportaz-maly.html
    • katonzwybiorczej Re: Firma Archon gubi worki... 21.12.11, 14:22
      Widziałem tam stopy!
      A najlepsze jest to, że panowie podbiegli po ten "zwykły-niezwykły" worek z...noszami?
      Ciekawe co pomyślał o tym wszystkim kierowca, przed którym wypadł ten...hmmmm...."worek"?
      Jakiś znak z niebios? A może ..."ukryta kamera"?
      • Gość: ciało do ciała Re: Firma Archon gubi worki... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.11, 14:30
        Tak, fajny mi worek z... workami.Skoro to faktycznie tylko worki, to dlaczego lecieli z noszami zamiast "przeciagnąć" go po prostu do samochodu?? Ewidentnie widać,że nawet kształtem to co podnosili wyglądało na zwłoki.
        Takie rzeczy tylko w Polsce...
    • radeberger Re: Firma Archon gubi worki... 21.12.11, 14:32
      www.youtube.com/watch?v=HPFBtZMdSMw
    • Gość: poinformowana Re: Firma Archon gubi worki... IP: 78.8.130.* 12.01.12, 12:13
      Sensacje?Zgubili zwłoki na środku ulicy! A z informacji jakie posiadam to firma Archon nie tylko gubi zwłoki ale też myli zwłoki które oddaje do kremacji!!A pracownicy ostatnio opowiadali na cmenatrzu że w jednej z urn zamiast prochów jest cement!!zapomnieli skremować ciało to przed pogrzebem wsypali cement. Ciało skremowali później a prochy wyrzucili. to jest firma:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka