Gość: red IP: *.wroc.gazeta.pl 08.03.02, 21:55 Jak bylo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mastat Re: Po imprezie w Gazecie 08.03.02, 21:56 Ano właśnie, jak było bo mnie nie było? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędzonka Re: Po imprezie w Gazecie IP: 156.24.231.* 08.03.02, 22:02 mastat napisał(a): > Ano właśnie, jak było bo mnie nie było? Chyba bylo fajnie skoro red prosi forum o przypomnienie jak bylo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabiaa Re: Po imprezie w Gazecie IP: 213.77.64.* 08.03.02, 21:59 Na tej oficjalnej , jak zwykle. Na tej na haslo o ciotce Zuzannie super. Tylko redaktorzy w GD maja slabiutkie glowy, oj slabiutkie. Nastepnym razem zaprosimy sie wspolnie do porzadnej knajpki. Bedziemy pic polskie biale wino, czyli Absoluta. Ten sikacz na tej drugiej dzisiejszej imprezie byl o kant drzewa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyfer Re: Po imprezie w Gazecie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.03.02, 22:10 cyfer byl tylko na jednej imprezie, ale wyszedl zadowolony. ludzie sympatyczni, atmosfera w porzadku, tort smaczny. tylko koszulka na cyfra za mala... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red Re: Po imprezie w Gazecie IP: 10.202.5.* 09.03.02, 13:45 Red deklaruje sie, ze zamieni koszulke na wieksza Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi 21.59 - i już po imprezie ???????????????????????? 09.03.02, 22:57 To co to za impreza była, do luftu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pafik Re: Po imprezie w Gazecie IP: *.kom-net.pl 08.03.02, 22:17 Gość portalu: red napisał(a): > Jak bylo? To ja sie pytam! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajaccek Re: Po imprezie w Gazecie IP: *.chicago-21-22rs.il.dial-access.att.net 08.03.02, 22:34 A szklo jakie bylo?? Z komina zescie ciagliscie, czy normalnie po goralsku z musztardowki w koleczko.?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyfer Re: Po imprezie w Gazecie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.03.02, 22:37 jednorazowki cyfer tylko zauwazyl... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajaccek Re: Po imprezie w Gazecie IP: *.chicago-21-22rs.il.dial-access.att.net 08.03.02, 22:46 Czyli zadbano o higiene. To podstawa dobrej zabawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyfer Re: Po imprezie w Gazecie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.03.02, 22:49 cyfer przekonany nie jest... pifko z plastikowego kubeczka? a pan co pifko nalewal strasznie posepny byl... pewnie dlatego, ze sam sobie polac nie mogl... biedaczek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajaccek Re: Po imprezie w Gazecie IP: *.chicago-21-22rs.il.dial-access.att.net 08.03.02, 22:54 A co to za jeden byl, ten posepny?.Nie usmiechal sie?? Moze brzuch go bolal? Albo go w poniedzialek na pysk z roboty maja wylac.?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyfer Re: Po imprezie w Gazecie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.03.02, 22:58 cyfer nie bardzo wie, o co chodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajaccek Re: Po imprezie w Gazecie IP: *.chicago-21-22rs.il.dial-access.att.net 08.03.02, 23:03 Gość portalu: cyfer napisał(a): > cyfer nie bardzo wie, o co chodzi... To sie z czasem wyjasni>:))W krzyzowym ogniu . Pytan -odpowiedzi i luznych uwag. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyfer Re: Po imprezie w Gazecie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.03.02, 23:05 cyfer zaczyna sie bac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ceglar Re: Po imprezie w Gazecie IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 08.03.02, 23:15 bylo zajebiscie, tylko szkoda ze nie poznalem zadnego forumowicz:)))) poznalem za to łamarza, pania jakas tam (mam nadzieje ze sie nie obrazi ale nie pamietam jaka:) i jeszcze kilku pracownikow gazety - forumowicze siedzieli w drugim pokoju (dla niepalacych i sie alienowali:) . Piwo gratis - bomba!! torcik - delicja!!! no i dostalem kubek za wygrany konkurs:)))) dziekuje redakcji za kubeczek!!! pozdrawiam wszystkich chejusow z forum:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ceglar Re: Po imprezie w Gazecie IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 08.03.02, 23:16 szkoda mi tylko bylo tego goscia co piwa naklewal... taki w kacie scisniety.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyfer Re: Po imprezie w Gazecie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.03.02, 23:18 fakt. biedny byl bardzo... i sam napic sie nie mogl... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ceglar Re: Po imprezie w Gazecie IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 08.03.02, 23:52 heheh, a jeszcze a propos tego pana nalewajacego piwo. fajna miane zrobil jak znajomy poprosil go zeby nalal nam piwa do kartonu po soku pomaranczowym - w koncu picie alkoholu na powietrzu jest zabronione a my juz musielismy isc.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsha Re: Po imprezie w Gazecie IP: 192.168.0.* 09.03.02, 00:30 >tylko szkoda ze nie poznalem zadnego forumowicz:)))) forumowicze siedzieli w drugim > pokoju (dla niepalacych i sie alienowali:) "zaliczyłam" oba pokoje i wcale się nie ukrywałam- trzeba było się ujawnić,a nie teraz narzekać,że się forumowiczów nie poznało ! O! M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red Re: Po imprezie w Gazecie IP: 10.202.5.* 09.03.02, 13:50 Red tez dziekuje Czym (kawa, herbata...?) ochrzciles kubek, ktory Ci dalem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajaccek Re: Po imprezie w Gazecie IP: *.chicago-21-22rs.il.dial-access.att.net 08.03.02, 23:24 Gość portalu: cyfer napisał(a): > cyfer zaczyna sie bac... Cyferku wyluzuj. Chodzi o tego goscia, ktory polewal pifko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyfer Re: Po imprezie w Gazecie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.03.02, 23:32 ufffff... :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
isis! Re: Po imprezie w Gazecie - ale ze mnie d... 08.03.02, 23:34 Łoj, ale było fajnie. Pozdrawiam wszystkich, którzy byli - tych zdemaskowanych i tych, którzy się nie ujawnili. Oraz oczywiście wszystkie sympatyczne "red-ki" i "red-ów". Ale ze mnie du..!!!!!! Przecież mogłam zaintonować dla Gazety "Sto lat"! Pluję sobie w brodę i wstyd mi niemiłosiernie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyfer Re: Po imprezie w Gazecie - ale ze mnie d... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.03.02, 23:39 ano moglas :-))) tylko czy towarzystwo tak zajete konwersacja i konsumpcja podjeloby wyzwanie? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
isis! Re: Po imprezie w Gazecie - ale ze mnie d... 08.03.02, 23:55 Gość portalu: cyfer napisał(a): > ano moglas :-))) tylko czy towarzystwo tak zajete konwersacja i konsumpcja podj > eloby wyzwanie? :-))) Może by i podjęło. Qrcze, że też nikt nie pomyślał... W końcu było święto... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piegdoń ale ze mnie d... IP: *.dtvk.tpnet.pl 08.03.02, 23:59 też nikt nie pomyślał... W końcu było święto... ja pomyślałam nawet, ale jakos nie wypadało Odpowiedz Link Zgłoś
isis! Re: ale ze mnie d... 09.03.02, 00:02 Gość portalu: piegdoń napisał(a): > ja pomyślałam nawet, ale jakos nie wypadało Trzeba było mnie szturchnąć, w końcu siedziałyśmy obok siebie. ja blondynka, do mnie trzeba bezpośrednio. Wypadało... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyfer Re: ale ze mnie d... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.03.02, 00:07 cyfer juz czuje ten duet :-))) o rany! :-))) szkoda, ze nie doszedl do skutku... :-))))) cyfer zastrzega, ze nie jest zlosliwy :-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
##wera## dziękuję. 09.03.02, 00:56 dziękuję bardzo za ciepłe przyjęcie i torcik, koszulkę i bilecik do kina. i soczek dla nie-piwoszki.. Z gościnności szanowna Redakcja ma u mnie 6 ! Pozdrowionka dla tych już znanych i "nowych" znajomych z forum ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsha Re: dziękuję. IP: 192.168.0.* 09.03.02, 01:03 > > Pozdrowionka dla tych już znanych i "nowych" znajomych z forum ;) ...miło było w piwnicy "pod Gazetą"... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyrysek Re: Po imprezie w Gazecie IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 09.03.02, 01:17 bylo bardzo milo, ale chyba dosc krotko! pozdrawiam wszystkich starych i nowych znajomych ;-)) mam nadzieje, ze bedzie jeszcze okazja, by spotkac sie w podobnym (lub szerszym) gronie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acho Re: Po imprezie w Gazecie IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 09.03.02, 02:41 cześć tyrysku - jam Ci to - acho! Jak było w kinie? pozdrowionka i powodzenia na wiesz czym :-) A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyrysek Re: Po imprezie w Gazecie IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 09.03.02, 17:35 Witam ;-)))) w kinie rzeczywiscie bylo wesolo dzieki za bilet! pozdrawiam i rowniez zycze powodzenia- we wszystkim ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: la bella Re: Po imprezie w Gazecie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.03.02, 09:48 Gość portalu: red napisał(a): > Jak bylo? Qurde fikon w koncu wiem (z racji wieku nie dozylam) co dzieci czuja ogladajac na okolicznosciowych urodzinach produkcje w macdonaldzie...tu tez bylo fajosko chociaz BSE nam nie podali za to podali reke ,pokazali jak tam sla te swoje wiazki elektryczne no i sami sie w koncu zamaterializowali...nie wiem czy z racji wczorajszego swieta czy ogolnie w redakcji wiecej kobiety jak zwykle zalatwiaja i byc moze tak musi byc bo tylko one moga czego diabel nie moze jak to w zyciu codziennym... bezwzglednie pozdrawiam wszystkich la bella Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniel Re: Po imprezie w Gazecie IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 09.03.02, 11:01 Piszę powoli bo jeszcze wzrok mi nie wrócił do normy po wczorajszym filmie :) To tylko potwierdza teorię, że specjalnie wybrano miejsca tak blisko ekranu, żeby nas, forumowiczów, oślepić. Ale my się niedaliśmy i dalej będziemy pisać tu mądre (i te mniej) rzeczy. Pozdrawiam PS "dziękuję" za kubeczek. Marsho, Wero, ktoś nas zrobił w wielkiego balooona. A tak się cieszyłam, że będę miała kubeczek do kolekcji! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red Re: Po imprezie w Gazecie IP: 10.202.5.* 09.03.02, 13:57 W balona??? Przygotowalem dla Was trzy kubki i cos jeszcze. Zszedlem do piwnicy, a Was juz nie bylo!!! Teraz musicie pertraktowac jeszcze raz. Jestem juz w Warszawie ale niebawem powroce na Ojczyzny lono. Chyba, ze juz kubkow nie chcecie... red Gość portalu: aniel napisał(a): > Piszę powoli bo jeszcze wzrok mi nie wrócił do normy po wczorajszym filmie :) > To tylko potwierdza teorię, że specjalnie wybrano miejsca tak blisko ekranu, > żeby nas, forumowiczów, oślepić. Ale my się niedaliśmy i dalej będziemy pisać > tu mądre (i te mniej) rzeczy. > Pozdrawiam > > PS "dziękuję" za kubeczek. Marsho, Wero, ktoś nas zrobił w wielkiego balooona. > A tak się cieszyłam, że będę miała kubeczek do kolekcji! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniel Re: Po imprezie w Gazecie IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 09.03.02, 18:57 Gość portalu: red napisał(a): > W balona??? Przygotowalem dla Was trzy kubki i cos jeszcze. Zszedlem do piwnicy > a Was juz nie bylo!!! Teraz musicie pertraktowac jeszcze raz. > > pertraktowac mozemy zawsze i wszedzie:) czyz nie stanowimy doskanolego trio! Moze zalozymy zespol negocjatorski hihi Odpowiedz Link Zgłoś
marsha Re: Po imprezie w Gazecie 09.03.02, 19:49 > W balona??? Przygotowalem dla Was trzy kubki i cos jeszcze. Zszedlem do piwnicy > , > a Was juz nie bylo!!! coś jeszcze? hmmm ... :) czekałyśmy...ale Pan się nie pojawiał,a czas naglił-Allen wzywał... wróć cały i zdrowy z dalekiej stoLycy! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red Re: Po imprezie w Gazecie IP: 10.202.5.* 10.03.02, 13:20 Juz sie mialem oburzac co za Pan ale ok Wroce i zaczniemy pertraktacje r. marsha napisał(a): > > W balona??? Przygotowalem dla Was trzy kubki i cos jeszcze. Zszedlem do pi > wnicy > > , > > a Was juz nie bylo!!! > > coś jeszcze? hmmm ... :) > czekałyśmy...ale Pan się nie pojawiał,a czas naglił-Allen wzywał... > wróć cały i zdrowy z dalekiej stoLycy! :) Odpowiedz Link Zgłoś
##wera## Re: Po imprezie w Gazecie 10.03.02, 22:27 Gość portalu: red napisał(a): > W balona??? Przygotowalem dla Was trzy kubki i cos jeszcze. Zszedlem do piwnicy > , > a Was juz nie bylo!!! ...a świstak siedział..i zawijał je w te sreberka... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
postmodern Re: Po imprezie w Gazecie 09.03.02, 11:07 Gość portalu: red napisał(a): > Jak bylo? A ja z ubolewaniem muszę przyznać, że nie mogłem być... obowiązki zawodowe, a później praca... Obiecuję, że następnym razem wygospodaruję sobie więcej czasu na takie "szaleństwa"... pozdr. dla FORUM-WROCŁAW!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarosz Re: Po imprezie w Gazecie IP: *.vogel.pl 09.03.02, 11:58 Dziękuję za fajną zabawę i znakomite przyjęcie :-))) Tort genialny, piwo odpowiednio zimne, towarzystwo przednie, a na deser bardzo dobry Allen. Pozdrowienia dla wszystkich, którzy byli, i dla tych, którzy być nie mogli :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FraMauro Re: Po imprezie w Gazecie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.03.02, 12:20 To byl moj najwiekszy w tym tygodniu blad-nie bycie na imprezie w Gazecie. Zamiast tego zostalam sila (szantaz przyjaciolki) zaciagnieta na denne widowisko w Columbusie pt wybory mistera 2002 Dolnego Slaska.Boze ! jak sie wynudzilam !!! Moje miejsce bylo w redakcji na Solnym a ja zamiast tego ogladalam za przeproszeniem bezmozgich mięśniakow na przemian z kolekcja sukienek slubnych. Wybaczcie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tirsa Re: Po imprezie w Gazecie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.03.02, 15:29 Jarosz.... pozdrowileś wszystkich razem i każdego z osobna ode mnie???? choróbsko nie pozwoliło mi neistety przyjść i zawalczyć o koszulkę :-(((.... ani wypić piwka w cieniu kolumienki :-(...... ale może to i dobrze, skoro impreza określana jest mianem "fajniutkiej"...... bleeeee ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kociątko Re: Po imprezie w Gazecie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.03.02, 12:44 było fajniutko :) ale jakby nastepnym razem kofana redakcja dawała identyfikatory z miejscem na wpisanie swojego nicka to nie byłoby źle. no i ten sabotaż z 2 tudzież 3 rzędem :) ale forum się nie dało i wywalczyło sobie miejsca w rzędzie innym :) przynajmniej buntownicza większość forum :) i potem najgłośniej się śmiało :) taki rechoczący sobie wesoło rząd :) no to czekamy na nastepną imprezę. pozdrowionka dla tych co byli i się ujawnili :) i dla tych co się nie ujawnili tesh :) Kociątko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ceglar Re: Po imprezie w Gazecie IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 09.03.02, 13:07 a no wlasnie. Powiedzcie mi moi drodzy coz to za niespodzianka byla???? mi niestety nie bylo dane jej zaznac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarosz Re: Po imprezie w Gazecie IP: *.vogel.pl 09.03.02, 13:20 Darmowe bilety na "Klątwę skorpiona" Woody'ego Allena. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daag Re: Po imprezie w Gazecie IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 09.03.02, 13:59 Gość portalu: red napisał(a): > Jak bylo? hehehe... było wylepiście! i tu i teraz napiszę co mi się wczoraj podobało!!! (grzywka marshy jest poza konkursem bo później będzie, że się bezczelnie łaszę ;o) ...) podobało mi się jak spoza literek które na co dzień wydają się całkiem znajome wyłaniały się prawdziwe postaci. oczywiście nie wszystkich poznałem ale i tak zmiarkowałem kto jest kto. naprawdę sympatyczna gromadka. pozdrawiam was wszystkich! podobała mi się wycieczka po budynku gazety. podobało mi się, że można było dotknąć panią prowadzącą (od niej zależało co dzisiaj przeczytamy w gazecie); i szaleństwo w jej oczach po tym jak do jej sklepiku zwaliła się wycieczka. w ogóle bardzo dobre wrażenie zrobili na mnie ludzie gazety, z którymi miałem okazję zamienić przysłowiowe dwa słowa. to młody zespół z dużym wykopem. chociaż może niektórzy nazbyt mocno przejmują się krytycznymi głosami o ich pomysłach i wizjach. w rozmowach z dziennikarzami dowiedziałem się sporo ciekawych rzeczy (macie pojęcie, że istnieje coś takiego jak ciasteczka odchudzające??? – to przy okazji jak dwie panie żurnalistki dyskutowały a ja zapuściłem swój podsłuch) poznałem obrazoburcze ciągotki jednej pani redaktor, inna zdradziła gdzie przyklei vlepki jakie wczoraj rozdawała gazeta. zresztą był tort, piwi, słone paluszki a na deser pan w.alleń wcielony w postać w.c.briggsa i h.hunt w roli niedźwiedzia z krzywą przegrodą nosową. ehhh... pięknie zaczął się ten wiikent! dzięx za wspaniałą impri i za koszulkę (kubka nie dostałem bo zdradziłem się, że mam już swój ulubiony i nie przestanę go adorować nawet jeśli na półce obok pojawi się kubek wyborczy. no i mnie pokarało. ale pani szefowa zapowiedziała że niedługo będą nowe konkursy i kubki do wygrania. niech żywi nie tracą nadziei!) szacuneczek daag ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ceglar Re: Po imprezie w Gazecie IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 09.03.02, 14:39 ja sobie siedzialem cichutko ze znajomymi w pomieszczeniu dla palaczy i tylko popijalem darmowe browarki. jednak w pewnym momencie olsnienie! Eureka! do sali po piwko weszla niewiasta w moim wieku (18?), wziela piwo po czym uciekla do pomieszczenia z reszta forumowiczow. Czy ktos wie jak nazywa sie owa niewyasta?!?! Niewiasto odezwij sie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marsha Re: Po imprezie w Gazecie 09.03.02, 20:09 (grzywka marshy jest poza > konkursem, bo później będzie, że się bezczelnie łaszę ;o) ...) wirtualne "łaszenie się" dozwolone :) M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daag Re: Po imprezie w Gazecie IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 10.03.02, 19:40 marsha napisał(a): > wirtualne "łaszenie się" dozwolone :) > M. się robi! ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyrysek Kiedy nastepna? ;-))) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 09.03.02, 17:47 zdazylam zamienic pare slow z 4 forumowymi paniami, z 4 panami, widzialam po drugiej stronie pokoju kolejne 4 panie, a reszta jest wciaz dla mnie zagadka! kiedy nadejdzie okazja, by ja rozwiazac? P.S.1 jak smakowalo piwko na Jatkach? P.S.2 Sew! mysle, ze nie wazne kto (wiesz o co chodzi!), ale przy nastepnej okazji wypada to jednak uczcic ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
szarykot Re: Po imprezie w Gazecie 09.03.02, 17:55 niooo... największym plusem było darmowe piwko z równie darmowym soczkiem. na takich imprezach mógłbym bywać codziennie :) ńiestety nie załapałem się na wycieczkę po redakcji (makijaż przed wyjściem - musiał być perfekcyjny :-)))) rozbawił mnie pan portier, który nie docenił moich zdolności aktorskich i usłyszawszy hasło ("yyy... jakie hasło?") pomyślał, że hasła nie znam :))) pozdrowienia dla pana portiera. redak... ups, miało być Redakcjo! kiedy następna impreza i na jaki film pójdziemy? PS. miau :-) Odpowiedz Link Zgłoś
postmodern Re: PYTANIE???? 09.03.02, 17:59 ... ja z racji tego, że nie mogłem być (jak już pisałem) to nie wiem, czy może został rozwiązany konkurs na najciekawszy wątek... czy ktoś może mnie poinformować o wynikach... POzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyrysek Re: PYTANIE???? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 09.03.02, 18:04 nie bylo zadnych oficjalnych nagrod, chyba, ze ktos poszedl i poprosil ...to moze wkrotce dostanie, prawda Marsha? ;-))) Niektorzy zalapali sie na koszulki Wszystkim zaproponowano bilety ;-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsha Re: PYTANIE???? IP: 192.168.0.* 09.03.02, 18:56 > nie bylo zadnych oficjalnych nagrod, chyba, ze ktos poszedl i poprosil oznajmiam- żadnych "dodatkowych nagród" nie widziałam,ani nie dotykałam. chociaż ponoć ktoś nosił się z kubeczkiem (doniósł o tym pewien Forumowicz)...-i podobno była to nagroda za wątek o Świdnickiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajaccek Re: PYTANIE???? IP: *.chicago-01-02rs.il.dial-access.att.net 09.03.02, 18:06 Mnie taz. Marsha pisala, ze "Swidnicka". Prawda li to jest?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabiaa Re: PYTANIE???? IP: 213.77.64.* 09.03.02, 18:37 Oprowadzanie po redakcji mialo byc atrakcja imprezy ? Policjanci przedszkolakow tez oprowadzaja po komisariatach. Za piwo i paluszki oddaliscie swa intymnosc. Zdrada mosci panowie i panie, zdrada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homar Re: Po imprezie w Gazecie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.03.02, 20:55 Czesc Wam :-))) dopiero sie wpisuje, bo nie moglem wrocic za szybko po tym pieknym poczatku tygodnia. Dziekuje Redakcji, za piekna imprezye, tort, piwko, przyjecie nas i oprowadzenie. Dzieki tez za film - je tez sie udalem wraz z homarka w wyzsze rejony, bo jak siadlem w drugim rezdzie, to widzialem poszczegolne "ziarna" obrazu, a nie caly. Podziwiam niezlomnego Jarosza, ktory zdecydowal sie tam dzielnie pozostac. Jak bylo, Jaroszu? ;-) Zaluje, ze nie udalo mi sie Was wszystkich poznac. W pewnym momencie myslalem, ze nas z Forum bylo niewielu, natomiast wiekszosc jest z redakcji gazety. Jak sie mylilem... Pozdrowienia dla Nell, Isis!, La belli, daaga, jarosza, reda i sewa, z ktorymi zdazylem sie poznac. Pozdrowienia sle dla uroczego tria: wery, marshy i aniel, z ktorymi rozmawialem "poprzez fotele". No i pozdrawiam Was wszystkich, w dalszym ciagu "nieodkrytych", mam nadzieje, ze jeszcze sie poznamy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyrysek Re: Po imprezie w Gazecie IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 09.03.02, 22:24 ha! kto wie! a hrabia sie smieje... cynicznie Odpowiedz Link Zgłoś
marsha Re: Po imprezie w Gazecie 09.03.02, 22:35 ech,szkoda,że olo się nie pojawił (a może nie ujawnił...) :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homar Re: Po imprezie w Gazecie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.03.02, 22:42 Jedno jest pewne: olo byl obecny w naszych rozmowach... Niezle musial sie zasluzyc, haha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyrysek Re: Po imprezie w Gazecie IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 09.03.02, 22:48 i w ten sposob olo osiagnal swoj cel! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lidia Re: Po imprezie w Gazecie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.03.02, 22:54 Żałuję, że mnie nie było, bo dziecię mi się rozchorowało. A teraz ja też mam zapalenie gardła i w ogóle jestem dodatkowo nieszczęsliwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do lidia Re: Po imprezie w Gazecie IP: *.dtvk.tpnet.pl 09.03.02, 23:15 Mam wiadomość: jest atlas człowieka na PC. Kupić Wam? Czy to jescze za wcześnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red Re: Po imprezie w Gazecie IP: 10.202.5.* 10.03.02, 13:25 red tez pozdrawia :-))) Gość portalu: Homar napisał(a): > Czesc Wam :-))) > > dopiero sie wpisuje, bo nie moglem wrocic za szybko po tym pieknym poczatku > tygodnia. Dziekuje Redakcji, za piekna imprezye, tort, piwko, przyjecie nas i > oprowadzenie. Dzieki tez za film - je tez sie udalem wraz z homarka w wyzsze > rejony, bo jak siadlem w drugim rezdzie, to widzialem poszczegolne "ziarna" > obrazu, a nie caly. Podziwiam niezlomnego Jarosza, ktory zdecydowal sie tam > dzielnie pozostac. Jak bylo, Jaroszu? ;-) > > Zaluje, ze nie udalo mi sie Was wszystkich poznac. W pewnym momencie myslalem, > ze nas z Forum bylo niewielu, natomiast wiekszosc jest z redakcji gazety. Jak > sie mylilem... > > Pozdrowienia dla Nell, Isis!, La belli, daaga, jarosza, reda i sewa, z ktorymi > zdazylem sie poznac. Pozdrowienia sle dla uroczego tria: wery, marshy i aniel, > z ktorymi rozmawialem "poprzez fotele". No i pozdrawiam Was wszystkich, w > dalszym ciagu "nieodkrytych", mam nadzieje, ze jeszcze sie poznamy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyrysek Re: Po imprezie w Gazecie IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.03.02, 13:29 a tyrysek sie bezczelnie pyta, co z nagroda za zwycieskie haslo? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyfer Re: Po imprezie w Gazecie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.03.02, 13:39 a cyfer pyta co z jego za mala koszulka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homar Re: Po imprezie w Gazecie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.03.02, 15:33 to ja sie jeszcze spytam, wg jakiego klucza byly rozdawane koszulki i kubki. Poza ceglarem (wygrana za najliczniejszy watek) pozostale nagrody byly przyznawane jak leci :( Nikomu nie zaluje, ale tez chcialbym nosic koszulke z napisem "Forum"... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyfer Re: Po imprezie w Gazecie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.03.02, 15:44 cyfer zapewnia, ze noszenie ciasnej koszulki nawet z logo forum nie nalezy do przyjemnosci. strasznie uwiera pod pachami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyrysek Re: Po imprezie w Gazecie IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.03.02, 15:59 no to przepadlo- juz jej nie wymienisz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homar tyrysku IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.03.02, 16:03 nie ma to jak wpisac sie o tej samej godzinie, haha A co do koszulki cyfera - jaki to rozmiar? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homar Re: Po imprezie w Gazecie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.03.02, 15:59 Gość portalu: cyfer napisał(a): > cyfer zapewnia, ze noszenie ciasnej koszulki nawet z logo forum nie nalezy do p > rzyjemnosci. strasznie uwiera pod pachami... To moze ja od razu napisze, ze dla mnie zamawiam XL lub XXL :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyfer Re: Po imprezie w Gazecie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.03.02, 16:04 cyfer prosil o XXL, ale nie mieli... w dodatku powiedzieli, ze XL na cyfra bedzie OK... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homar Re: Po imprezie w Gazecie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.03.02, 16:17 nie martw sie, jest nadzieja, ze beda - juz dzial malarski siedzi i dorabia koszulki od szablonow. Tak mysle :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red Re: Po imprezie w Gazecie IP: 10.202.5.* 10.03.02, 16:35 Przed wyjsciem do kina, oprocz biletow, dostaliscie koszulki. Nie wszyscy? Czy ktos poza Homarem jeszcze nie dostal koszulki? Wielkie sorry. Ale jakim cudem nie dalem Ci koszulki? Gość portalu: Homar napisał(a): > to ja sie jeszcze spytam, wg jakiego klucza byly rozdawane koszulki i kubki. > Poza ceglarem (wygrana za najliczniejszy watek) pozostale nagrody byly > przyznawane jak leci :( Nikomu nie zaluje, ale tez chcialbym nosic koszulke z > napisem "Forum"... > Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarosz Re: Po imprezie w Gazecie IP: *.vogel.pl 11.03.02, 14:51 Gość portalu: red napisał(a): > Przed wyjsciem do kina, oprocz biletow, dostaliscie koszulki. Nie wszyscy? Czy > ktos poza Homarem jeszcze nie dostal koszulki? Wielkie sorry. O, Jarosz też nie dostał koszulki :-((( To jeśli można, to ewidentnie XXL poproszę :-))) Pozdrawiam :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red Re: Po imprezie w Gazecie IP: 10.202.5.* 10.03.02, 16:33 za mala? chyba xl dostales?! Gość portalu: cyfer napisał(a): > a cyfer pyta co z jego za mala koszulka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red Re: Po imprezie w Gazecie IP: 10.202.5.* 10.03.02, 16:37 Przepraszam. Jak tylko beda XXL, dostaniesz pierwszy! Gość portalu: red napisał(a): > za mala? chyba xl dostales?! > Gość portalu: cyfer napisał(a): > > > a cyfer pyta co z jego za mala koszulka... > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homar Re: Po imprezie w Gazecie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.03.02, 16:44 hej, red! Widocznie musielismy sie minac - stalem chwilke jeszcze w kolejce do wc. Rozumiem, ze moge jeszcze liczyc na koszulke? I dla homarki, ktora byla ze mna? Byloby super... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyrysek Re: Po imprezie w Gazecie IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.03.02, 16:49 tyrysek też by się ucieszył, gdyby dostał był bez "tyrysiątka", więc prosi o jedną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red Re: Po imprezie w Gazecie IP: *.stacje.agora.pl 10.03.02, 17:56 No problem pzdr red Gość portalu: tyrysek napisał(a): > tyrysek też by się ucieszył, gdyby dostał > był bez "tyrysiątka", więc prosi o jedną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red Re: Po imprezie w Gazecie IP: *.stacje.agora.pl 10.03.02, 17:55 Ok Homar, ok pzdr Gość portalu: Homar napisał(a): > hej, red! > Widocznie musielismy sie minac - stalem chwilke jeszcze w kolejce do wc. > Rozumiem, ze moge jeszcze liczyc na koszulke? I dla homarki, ktora byla ze mna? > > Byloby super... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ceglar Re: Po imprezie w Gazecie IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 10.03.02, 18:00 kurcze, chyba nie bede oryginalny jesli zapytam sie czy znajdzie sie koszulka dla ceglarowej kobety... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajaccek Re: Po imprezie w Gazecie IP: *.chicago-16-17rs.il.dial-access.att.net 10.03.02, 19:00 Gość portalu: red napisał(a): > Ok Homar, ok > pzdr > Gość portalu: Homar napisał(a): > > > hej, red! > > Widocznie musielismy sie minac - stalem chwilke jeszcze w kolejce do wc. > > Rozumiem, ze moge jeszcze liczyc na koszulke? I dla homarki, ktora byla ze > mna? > > > > Byloby super... :))) > To tam wc maja ???:)))To luksusy w tej gazecie.A podzial na dzentelmanow i ladies, czy koedukacyjny.?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red Re: Po imprezie w Gazecie IP: *.stacje.agora.pl 10.03.02, 19:04 Koedukacyjne Gość portalu: Jajaccek napisał(a): > Gość portalu: red napisał(a): > > > Ok Homar, ok > > pzdr > > Gość portalu: Homar napisał(a): > > > > > hej, red! > > > Widocznie musielismy sie minac - stalem chwilke jeszcze w kolejce do > wc. > > > Rozumiem, ze moge jeszcze liczyc na koszulke? I dla homarki, ktora by > la ze > > mna? > > > > > > Byloby super... :))) > > > To tam wc maja ???:)))To luksusy w tej gazecie.A podzial na dzentelmanow i > ladies, czy koedukacyjny.?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyfer Re: Po imprezie w Gazecie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.03.02, 19:49 cyfer dziekuje za troske i trzyma za slowo :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tirsa Re: Po imprezie w Gazecie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.03.02, 23:42 hmmm.... a czy ci nadal ukryci za kolumienką też mogliby liczyć na jakąś koszulkę w rozmiarze XXL???? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarosz Re: Po imprezie w Gazecie IP: *.vogel.pl 11.03.02, 14:49 A dziękuję, Homarku - było fantastycznie ;-))) Ziarno widziałem co najwyżej na polskich napisach, poza tym było OK. Nie było widać ani tego wstrętnego, zielono świecącego wyjścia ewakuacyjnego, ani niebieskich diod na schodach, tylko sam ekran. Aż mi się przypomniały daaaawne czasy (rok 1987 albo 1988), kiedy to w kinie "Warszawa" oglądałem "Obcego, decydujące starcie" ;-))) Na sali komplet, miejsca wolne jedynie na środku pierwszego rzędu, a film na powierzchni całego ekranu ;-))) Momentami czułem się wtedy tak jak Tytus, Romek i A'tomek, kiedy w jednej z ksiąg swoich przygód poszli do kina na western i obserwowali każdy swoją część ekranu, nawzajem sobie opowiadając, co u nich akurat widać ;-))) Jednakże nie byłem sam w tymże drugim rzędzie. Później ktoś się jednak dosiadł, ale było to na reklamach, przy zgaszonym już świetle, więc nie wiem, kto to był... ;-))) Pozdrawiam :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolowski Re: Po imprezie w Gazecie 10.03.02, 17:35 wierzyc sie nie chce, ze dali wam tylko tort i piwo, bo miod wam z klawiatury splywa prosto do poniedzialkowego numeru ! bzzz Odpowiedz Link Zgłoś
isis! Re: Po imprezie w Gazecie 10.03.02, 23:51 pszczolowski napisał(a): > wierzyc sie nie chce, ze dali wam tylko tort i piwo, bo miod wam z klawiatury > splywa prosto do poniedzialkowego numeru ! Były też paluszki!!! I soczek dla niepijących piwa, jak ja na przykład. Ja winko lubię... Pozdrowienia dla Homara (w tym tygodniu będę miała więcej czasu, więc może stzrelimy jakieś opowiadanko...?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homar Re: Po imprezie w Gazecie - do Isis! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.03.02, 07:59 isis! napisał(a): > Pozdrowienia dla Homara (w tym tygodniu będę miała więcej czasu, więc może > stzrelimy jakieś opowiadanko...?) Bardzo chetnie :) Mam ochote poruszyc temat zgubnego wplywu sekty religijnej na rozwijajace sie uczucie holenderskiego rolnika, inwestujacego w gospodarstwo rolne na Pomorzu i ubogiej Slazaczki, ktora w ucieczce przed bieda i wyzyskiem jezdzi po Polsce pociagami towarowymi. Co Ty na to? Do wieczora! Odpowiedz Link Zgłoś
zarlacz Re: Sznowny Panie Hraabio 11.03.02, 00:15 Całkowicie się z Panem zgadzam, jak także nie oddam mojej wirtualnej anonimowości, a już zwłaszcza za piwo i torta. Rozumiem champagne i truskawki, krewetki, ambrozje i nektar bogów, ale za piwo i paluszki? Tanioście się przedali!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homar do reda IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.03.02, 07:53 Czesc red! W jaki sposob moge odebrac koszulki? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red Re: do reda IP: *.stacje.agora.pl 11.03.02, 12:49 A poczekasz tydzien czy nie? Jezeli nie, to poprosze kogos we Wroclawiu, zeby zostawil Ci dwie xlki w recepcji na pl. Solnym. red Gość portalu: Homar napisał(a): > Czesc red! > W jaki sposob moge odebrac koszulki? > Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
marsha Re: do reda 11.03.02, 13:56 Gość portalu: red napisał(a): > A poczekasz tydzien czy nie? Jezeli nie, to poprosze kogos we Wroclawiu, zeby hmmm,ciekawe,że koszulkami zajmuje się redaktor zesłany na tygodniową banicję do Warszawy -czy któryś z kolegów, będący na miejscu, nie może przejąć "sprawy"... ? A może to zadanie specjalne,dla wybranych...? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homar Re: do reda IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.03.02, 16:04 Gość portalu: red napisał(a): > A poczekasz tydzien czy nie? Jezeli nie, to poprosze kogos we Wroclawiu, zeby > zostawil Ci dwie xlki w recepcji na pl. Solnym. > red > > Gość portalu: Homar napisał(a): > > Czesc red! > > W jaki sposob moge odebrac koszulki? > > Pozdrawiam Chetnie bym je odebral od Ciebie, ale wole wczesniej ;-) Co do rozmiarow koszulek, to: XL i M. Daj znac, jak juz cos zalatwisz. Pozdrawiam serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
silencium Re: Po imprezie w Gazecie - cd. 11.03.02, 12:07 Hej! Pozdrawienia dla wszystkich obecnych realnie i wirtualnie od "udajacego redaktora" - gnalem 350 km prosto z pracy i nie zdarzylem sie przebrac :-) Bylo fajnie ale troche krotko i nie udalo sie poznac wszystkich. Moze nastepnym razem! I oczywiscie dzieki dla Redakcji za goscine, t-shirt i filmik! Pozdrawiam, PS. Wiosna idzie, cieplej sie robi, wiec moze by tak teraz jakies male BBQ na tarasiku z widokiem na Solny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red Re: Po imprezie w Gazecie - cd. IP: *.stacje.agora.pl 11.03.02, 12:51 Rozwin te mysl „udajacy redaktor”, Interesuje mnie red silencium napisał(a): > Hej! > Pozdrawienia dla wszystkich obecnych realnie i > wirtualnie od "udajacego redaktora" - gnalem 350 km > prosto z pracy i nie zdarzylem sie przebrac :-) > Bylo fajnie ale troche krotko i nie udalo sie poznac > wszystkich. Moze nastepnym razem! > I oczywiscie dzieki dla Redakcji za goscine, t-shirt i > filmik! > Pozdrawiam, > > PS. > Wiosna idzie, cieplej sie robi, wiec moze by tak teraz > jakies male BBQ na tarasiku z widokiem na Solny? > Odpowiedz Link Zgłoś
silencium Re: Po imprezie w Gazecie - cd. 11.03.02, 13:34 Eee, widze, ze Red podjal (-ela) watek zastepczy zamiast koncentrowac sie na nastepnej imprezce na tarasiku. Z tym "udawaniem" chodzilo o to, ze ktoras z Forumowiczek z Wielkiej Trojki Forumowej (Aniel, Wera, Marsha) powiedziala, ze udawalem redaktora, pewnie ze wzgledu na "stroj roboczy" :-) Pozdrawiam, PS. No i jak z tym grilikiem? Odpowiedz Link Zgłoś
moderator_wrw Re: Po imprezie w Gazecie - cd. 11.03.02, 14:17 To ja red, zalogowany chwilowo jako moderator. Jezeli chodzi o imprezy, grille, etc. to ja zawsze (prawie zawsze) mowie „TAK”. red ps 1. Obserwujemy prognozy pogody!!! 2. Co za „podjęła”. PodjĄŁ, podjĄŁ silencium napisał(a): > Eee, widze, ze Red podjal (-ela) watek zastepczy > zamiast koncentrowac sie na nastepnej imprezce na tarasiku. > > Z tym "udawaniem" chodzilo o to, ze ktoras z > Forumowiczek z Wielkiej Trojki Forumowej (Aniel, Wera, > Marsha) powiedziala, ze udawalem redaktora, pewnie ze > wzgledu na "stroj roboczy" :-) > > Pozdrawiam, > > PS. > No i jak z tym grilikiem? Odpowiedz Link Zgłoś
silencium Re: Po imprezie w Gazecie - 1st 100k BBQ 11.03.02, 15:12 Sorki! (a bo to przez telewizor widac jaka plec po klawiszach stuka?) Oki! To jest nas juz dwoch. Mozemy zaczac lobbowac i zabiegac o poparcie pozostalych Forumowiczow (Forumowiczki oczywiscie bardzo mile widziane) i reszty Redakcji. Kto jest chetny na grila na tarsie ostatniego pietra GD niech sie wiec wpisze. Jak "wyrobimy statystyke" to mala petycje go red. nacz. - za przeproszeniem - splodzimy i bedzie imprezka, np. z okazji nadejscia wiosny lub pierwszego 100 tysiecznika na Forum (oczywiscie zdobyty we Wrocq) - co szybciej. Pozdrawiam, PS. Tym razem jednak - zamiast hasla - obowiazkowy stroj to krasnala czapka, w ktorej, przed wejsciem na impreze trzeba przejsc dookola pl. Solnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarosz Re: Po imprezie w Gazecie - 1st 100k BBQ IP: *.vogel.pl 11.03.02, 15:22 Ja się piszę na tego tarasowego grilla :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
szarykot Re: Po imprezie w Gazecie - 1st 100k BBQ 11.03.02, 20:27 ejj! to ja na grilla też! i Kociątko takoż! Odpowiedz Link Zgłoś
nelka Re: Hasło 11.03.02, 15:59 Nie wszystkim opowiedziałam, jak pan na portierni zapytał mnie o hało. A było to tak: Weszłam do hallu i zblizyłam się do recepcji, pan wstał, coś zaczął mruczeć, w końcu wypalił : jakie hasło ? Wszystko na ten temat. Koszulkę dostałam i mam zamiar nosić, a na grilla na tarsie tez możecie juz mnie wpisać. nell Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awo ale szkoda IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.03.02, 16:21 ... że się nie mogę ujawnić, bo to bardzo zachęcająco brzmi. Chętnie bym poszła, ale... mam zabronione przez ukochanego z BARDZO ISTOTNYCH POWODÓW (wg. niego). Można przyjść pod innym pseudonimem?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsha Re: ale szkoda IP: 192.168.0.* 11.03.02, 16:50 a co będzie grillowane?... -jeśli marchewka- to się piszę! :)) już na innym wątku poparłam pomysł kolejnej wspólnej imprezy. może na pierwszy dzień wiosny? (powinnam być wtedy we Wrocławiu). i niekoniecznie na tarasie GW. to co,bawimy się dalej wiosennie i forumowo ?!? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyrysek Re: ale szkoda IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 11.03.02, 16:54 moze gdzies na neutralnym gruncie? Odpowiedz Link Zgłoś
szarykot Re: ale szkoda 11.03.02, 20:45 > może na pierwszy dzień wiosny? nio bo jaki jest inny pomysł na spędzenie 21III? dwudziesty ósmy raz z rzędu na Kult na Wyspę? nudno. a tak można samemu ułożyć program artystyczny (bynajmniej nie chodzi mi tu o Lekcje Artystyczne :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniel Re: ale szkoda IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 11.03.02, 21:01 Sezon grillowy się zbliża, ale może by tak bardziej swojsko i ognicho? (oczywiście wtedy nie na taraśie GW :) ) Ja w każdym razie się piszę. Hihi Wero i Marsho, widziałyście jak zostałyśmy okrzyknięte wielkim triem? A przecież my takie malutkie... :) Może dlatego,że śmiałyśmy się najgłośniej? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
marsha do aniel... 11.03.02, 21:39 a jak Ci się podobają zdjęcia po-imprezowe? :) uniki na nic się zdały ... :)))) Wielka Trójca - ha,ha.. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
isis! Re: Hasło - nell... 11.03.02, 23:11 nelka napisał(a): > Nie wszystkim opowiedziałam, jak pan na portierni zapytał mnie o hało. > A było to tak: > > Weszłam do hallu i zblizyłam się do recepcji, pan wstał, coś zaczął mruczeć, w > końcu wypalił : jakie hasło ? Hehe, już to słyszałam, ale jeszcze raz się uśmiałam. A miły Pan z portierni to Pan Stasiu. Pozdrowienia! Odpowiedz Link Zgłoś