Gość: Kasia IP: *.e-wro.net.pl 14.01.12, 19:20 Witam Poszukuję dobrego psychoterapeuty we Wrocławiu dla siostry. Mogą być płatne wizyty Proszę o pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kklement Re: dobry psycholog Wrocław 19.01.12, 23:36 mgr Halina Aldenhoven, psycholog kliniczny, psychoterapeuta, pracuje w nurcie terapii behawioralno - poznawczej. Tel. 609703030, przyjmuje w gabinecie na św. Mikołaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: dobry psycholog Wrocław IP: 78.9.157.* 12.05.13, 13:08 kklement napisz dlaczego do Haliny Kinach a nie do innego psychologa.Dlaczego ona jest taka dobra i czym się wyróżnia od innych psychologów.Zapomniałeś też dodać że Halina Kinach tak jak i ty Krzysztofie Klementowski lubicie się spóźniać na prywatne wizyty nawet dwie godziny i że pracujecie tam razem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Missiak Re: dobry psycholog Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.12, 19:32 Polecam Panią psycholog Krystynę Bagińską. Ja skorzystałem z jej usług jakiś czas temu przez przypadek. Kobieta okazała się doświadczonym i znającym się na podejściu do zkołowonageo człoweka lekarzem. Mi pomogła i z tego co wiem innym też pomaga. może komuś też pomoże: Krystyna Bagińska tel. 534 000 715, Kwiska 5/7 pok.117 lub poprzez www.krystynabaginska.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pilarka Re: dobry psycholog Wrocław IP: *.206.115.232.static.telsat.wroc.pl 24.03.12, 14:01 Polecam dwoje psychoterapeutów z Wrocławia: Sebastian Szczepanowski, www.psychoterapia-promente.pl oraz Izabela Boryczka, www.alterego-psychologwroclaw.pl. Oboje znam z długoterminowej terapii, mojej i mojej przyjaciółki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pacjent Re: dobry psycholog Wrocław IP: *.play-internet.pl 07.01.13, 17:22 Ja nie polecam tej Pani. Bardzo słabe podejście do pacjenta. Liczy sie tylko zapełniony termin w kalendarzu Pani Doktor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: dobry psycholog Wrocław IP: *.internetia.net.pl 11.01.13, 16:07 A ja jestem bardzo zadowolona z terapii u p. Basi Burduk.Doświadczona terapeutka, bardzo wnikliwa,potrafi dotrzeć do człowieka. Nie wiem gdzie wyczytałeś te złe opinie o niej bo ja żadnej negatywnej nie znalazłam. Nie wiem po co ktoś wypisuje bzdury a nie ma wiedzy na dany temat.Uczęczszam już jakiś czas do p. Basi i nigdy nie przyjmował mnie u niej młody i niedoświadczony psycholog.Nie spotkałam tam żadnej niekompetentnej osoby. Z całą odpowiedzialnością polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
kat-ess Re: dobry psycholog Wrocław 26.09.12, 11:52 Witaj, mogę polecić Panią Martę Dudzińską pracuje we Wrocławiu i prowadzi terapię (poznawczo-behawioralną). Ma też stronę na internecie. Odpowiedz Link Zgłoś
basiap31 Re: dobry psycholog Wrocław 21.06.13, 14:20 Ja również polecam p. Barbarę Burduk psychoterapeutkę z dużym stażem i doświadczeniem. Mnie bardzo pomogła, dzisiaj jestem innym człowiekiem. Informacje o niej znalazłam w internecie i nie żałuję,że do niej trafiłam. Nie wiem kto to pisze takie bzdury, być może konkurencja. Takimi wpisami szkodzi nie tyle p. Basi co potrzebującym pacjentom. Więcej informacji na: www.psychoterapia24.com.pl Zobaczcie też na znany lekarz.pl lub dobry lekarz.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portal dobry lekarz.pl to klakierzy IP: 78.10.82.* 22.06.13, 12:32 Portal dobry lekarz.pl to klakierzy który reklamuje takie fałszywe osoby jak np.Barbara Burduk.Nie warto sugerować się tym co tam piszą,najlepiej sprawdzić ich wiarygodność poprzez wystawienie oceny i opini,negatywne oceny zostaną odrzucone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafał Re: dobry psycholog Wrocław IP: *.wroclaw.vectranet.pl 05.10.13, 19:39 beznadziejna, nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
weihaiwej Re: dobry psycholog Wrocław 15.12.12, 18:07 Polecam zdecydowanie pana Sebastiana Szczepanowskiego z ośrodka psychoterapii "Promente". Dużo widzi, dużo wie i potrafi naprawdę pomóc. Psychoterapia u niego wyciągnęła mnie z długotrwałych problemów i jestem mu bardzo wdzięczna. Dlatego, jeśli szukacie profesjonalisty, polecam: www.psychoterapia-promente.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
kat-ess Re: dobry psycholog Wrocław 15.12.12, 19:00 Witaj. Tak jak pisałam wcześniej mogę polecić Panią Martę Dudzińską, bardzo mi pomogła. Prowadzi terapię poznawczo-behawioralną. Przyjmuje we Wrocławiu przy ul. Stalowej 6a. Podaję link do jej strony tpb-wroclaw.pl/ Powodzenia dla siostry Gość portalu: Kasia napisał(a): > Witam > > Poszukuję dobrego psychoterapeuty we Wrocławiu dla siostry. Mogą być płatne wiz > yty > > Proszę o pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: dobry psycholog Wrocław IP: *.wroclaw.mm.pl 18.12.12, 22:26 Witam serdecznie, zapraszam do siebie, postaram się pomóc. Pracuję w gabinecie na ul.Podwale, specjalizuję się w zaburzeniach lękowych, depresji oraz problemach z samooceną, trudnościami w relacjach. Proszę o kontakt kborkowska@e-psychoterapia.com Pozdrawiam Katarzyna Borkowska www.e-psychoterapia.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ER Re: dobry psycholog Wrocław IP: *.wroclaw.vectranet.pl 16.01.13, 18:56 Polecam panią Marzenę Poręba - skutecznie pomogła mojemu bratu. Wiem, że przyjmuje też na NFZ ale bardzo długo trzeba czekać. No i ma certyfikat, co podobno jest istotne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LEONKA Re: dobry psycholog Wrocław IP: *.play-internet.pl 22.02.13, 12:29 Kasiu jeśli dalej szukasz pomocy psychoterapeuty to polecam Tobie p. Alicję Świątek-Juncewicz. Strona psychoterapeuta wrocław. Odpowiedz Link Zgłoś
anit.a18 Re: dobry psycholog Wrocław 28.03.13, 12:13 Byłam pacjentką przychodni psychologiczno - psychiatrycznej prowadzonej przez Panią Senderowską (psycholog-ms.pl). Doskonali specjaliści o ludzkim podejściu do pacjenta. Gorąco polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mon_ikas Re: dobry psycholog Wrocław 09.04.13, 12:41 Jeśli chodzi o Wrocław to polecam panią Annę Radomską-Malczak (Gabinety Psychoterapii, Strzegomska). To dobra, doświadczona psychoterapeutka. W trudnych momentach, kiedy omawiamy tematy bardzo mnie uwierające, daje mi wiele akceptacji, ciepła i empatii. Nie naciska, nie pogania. Pozwala się zmierzyć samodzielnie ze swoimi demonami. Zmierzam się z nimi i widzę, że nie są nie do pokonania :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P. Re: dobry psycholog Wrocław IP: *.limes.com.pl 06.05.13, 08:39 polecam świetną psychoterapeutkę tylko, że z Gdańska - psycholog gdańsk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Tak to on IP: 78.8.136.* 24.05.13, 22:12 Tak to on-boski Krzysztof A.Klementowski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zadowolona Re: dobry psycholog Wrocław IP: 156.17.170.* 29.05.13, 13:26 Ja chodziłam do Centrum Psychoterapii Poznawczo-Behawioralnej - najpierw do dra Plutowskiego, a później do pani Agnieszki. Polecam - kompetentni i rzeczowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miku Re: dobry psycholog Wrocław IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.05.13, 16:09 Ja też do nich trafiłem - tylko do pani Idalii - potwierdzam, są bardzo kompetentni. Jestem po kilku wizytach, a już widzę efekty :) Teraz szykuję się na grupę, bo słyszałem, że mają ruszyć od jesieni. Odpowiedz Link Zgłoś
inka264 Re: dobry psycholog Wrocław 03.06.13, 08:40 Nie wiem czy to jeszcze aktualne, ale śmiało mogę polecić psychologa i psychoterapeutę Joannę Kmiecik-Falewicz. Trafiłam do Niej z polecenia i nie żałuję, rzeczowa i skuteczna, można znaleźć w necie. Obecnie co prawda już nie korzystam z terapii, ale to chyba dobrze, bo radzę już sobie sama. Pozdrawiam. Inka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Jak notować w terapii CBT? IP: *.143.241.98.ultranet.net.pl 16.10.14, 09:15 Ja jestem na terapii. Mam pytanie do tych w terapii, jak notujecie emocje, myśli i zdarzenia? W notesie? Czy macie jakieś formularze? Czy w telefonie? Jak sobie z tym radzić? Basia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: Jak notować w terapii CBT? IP: *.143.241.98.ultranet.net.pl 20.10.14, 10:24 Już znalazłam aplikacje do CBT. Działa na telefonie. Nazywa się Cognitive Diary (CBT). Pozwala notować wszystko co potrzebne emocje, myśli, zdarzenia. Potem można wysłać raport ze tego co wpisane. Nawet można dopasować listę emocji. Dla potrzebujących podaję link: play.google.com/store/apps/details?id=pl.com.continuum.cbtbasicemotionsdiary Odpowiedz Link Zgłoś
iszu3011 Re: dobry psycholog Wrocław 04.03.17, 14:29 SELF przy K.Miarki 507-12-97-98, Neuromed przy Borowskiej na NFZ 507-12-97-98 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agathon Re: dobry psycholog Wrocław IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.10.17, 13:48 Ośrodek Psychoterapii Przystań - www.osrodekprzystan.com Zespół osób pracujących w różnych podejściach (psychodynamiczne, systemowe,poznawczo-behawioralne); można wybrać terapeutę, z którym złapie się "wspólny język". Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
centrum.psyche Re: dobry psycholog Wrocław 27.10.17, 12:57 Zapraszamy do Centrum Psyche Wrocław na Białowieskiej 3, Pixel House. Nowe gabinety, ceny jak wszędzie, ale są wolne terminy. Jeszcze... :) psyche.wroclaw.pl Pozdrawiamy Centrum Psyche Odpowiedz Link Zgłoś
psychoterapeutacbt Re: dobry psycholog Wrocław 25.03.19, 12:50 Dzień dobry. Nie wiem, jakie trudności siostra przeżywa, ale jeśli byłaby zainteresowana nurtem poznawczo-behawioralnym to zapraszam: Katarzyna Kuc-Kowalczyk, tel. 515 245 355 mój profil na znanym lekarzu: www.znanylekarz.pl/katarzyna-kuc-kowalczyk/psychoterapeuta-psycholog/wroclaw funpage: www.facebook.com/katarzynakuckowalczykgabinetpsychoterapiiabovo/ blog: epsychologianacodzien.blogspot.com/ Pozdrawiam serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś