Dodaj do ulubionych

mamy z Wrocławia

27.01.12, 20:03
Witam mamusie z Wrocławia!Chciałam się dowiedzieć czy znacie może jakieś fajnie,niedrogie sklepy z ciuszkami dla dzieci???W galeriach są takie ceny,że głowa boli a jednak nie każdą z nas stać na zakup takich ciuszków.Szukam niefirmowych sklepów z fajną odzieżą we Wrocławiu. Pomóżcie proszę:)
Obserwuj wątek
    • anyx27 Re: mamy z Wrocławia 27.01.12, 21:48
      Taniej, niż w galeriach (sieciówkach) teraz nie znajdziesz, no chyba, że w lumpeksach.
      • misia-your Re: mamy z Wrocławia 27.01.12, 22:12
        pepco...
        • kluska1237 Re: mamy z Wrocławia 27.01.12, 23:54
          dzięki:) jestem klientkom pepco już od jakiegoś czasu, no jednak nie zawsze do końca jestem zadowolona z jakości ubranek. Jestem mamą trójki dzieci więc cena i jakość to podstawa.pozdrawiam:)
      • kluska1237 Re: mamy z Wrocławia 28.01.12, 00:07
        Nie zgodzę się z Tobą.Jeśli dobrze poszukasz możesz kupić na prawdę fajne ciuszki w cenie o połowę niższej niż w galeriach.Wczoraj kupiłam fajne koszulki z długim rękawkiem dla synka w cenie 11zł za sztukę. Myślę,że przykładowo w h&m bym musiała zapłacić 20-25zł.
        Byłam dzisiaj u koleżanki, pochwaliła mi się nowym zakupem a mianowicie-sukieneczką dla swojej córeczki. Sukienka+bluzeczka za 25z kupione w sklepie osiedlowym.Komplecik na prawdę fajniutki! Jutro wybieram się do sklepu tak zachwalanego przez moją znajomą.Podobno na Piłsudskiego jest jakiś nowy z ciuszkami dla dzieci i mają fajne wyprzedaże. Dalej proszę wszystkie mamy o pomoc:)Pozdrawiam gorąco.
        • Gość: taka prawda Re: mamy z Wrocławia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.12, 13:21
          Teraz czekamy na post w którym kluska napisze adresik sklepu na Piłsudskiego i jego nazwę i to się nazywa marketing szeptany. A przy okazji trochę konkurencję oczerniliśmy.
          • kluska1237 Re: mamy z Wrocławia 28.01.12, 19:19
            Gość portalu: taka prawda napisał(a):

> Teraz czekamy na post w którym kluska napisze adresik sklepu na Piłsudskiego i
            > jego nazwę i to się nazywa marketing szeptany. A przy okazji trochę konkurencję
            > oczerniliśmy.
            Boże co za świat!!!Czy na każdym kroku musimy spotykać takie "przyjazne" osoby??!!Zapewniam Cię,że jako mama trójki dzieci ani nie posiadam funduszy na otwarcie takiego sklepu a tym bardziej czasu.Szukam tylko tanich ciuszków bo niestety na topy za 50zł mnie nie stać.Dzisiaj kupie top a jutro nie będę miała kromki chleba dla dziecka.Nie pomyślałam nawet,że podając ulicę mogę być osądzona o marketing. Dzisiaj z dzieciaczkami odwiedziłam trzy sklepy.Chciałam się podzielić informacjami no ale skoro podanie jakiś informacji jest zaraz tak odbierane to nie widzę w tym sensu.Pozdrawiam wszystkie mamusie!
    • Gość: Pako Sraki bobasów i zdjęcia bachorów IP: *.play-internet.pl 28.01.12, 20:01
      Błagam tylko nie na tym forum. Wystarczy terroru oszalałych mamusiek.
    • alicez Re: mamy z Wrocławia 29.01.12, 14:37
      Zapytaj tu: forum.gazeta.pl/forum/f,612,Dolnoslaskie.html
      • anyx27 Re: mamy z Wrocławia 29.01.12, 22:19
        Teraz są takie wyprzedaże, że właśnie w h&m, c&a, reserved, cubus, kappahl itd. można kupić bluzeczki za 10zł.
        • Gość: Ewka_z_dvpska Re: mamy z Wrocławia IP: *.play-internet.pl 30.01.12, 08:37
          To w chvj drogie. A sa gdzies za darmo?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka