Dodaj do ulubionych

Dyrektor Gej

IP: *.dial.pl 08.06.04, 14:57
O Jezu !
Nowy Dyrektor artystyczny Filharmonii Wrocławskiem oraz
Międzynarodowego Festiwalu Wratislavia Cantans jest GEJEM....
Obserwuj wątek
    • Gość: meloman 1 Tego dyrektora cała europa wypluła IP: *.dial.pl 08.06.04, 15:00
      A czemu to jest Dyrektorem we Wrocławiu?
      odpowiedz jest prosta cała Europa nie może go słuchać
      • Gość: Paweł Re: Tego dyrektora cała europa wypluła IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.06.04, 20:01
        To nieprawda,jest dobrym dyrygentem, dobrym muzykiem. BYł na
        festiwalu "Wratislavia", słuchałem go i nie dam sobie nic wmówić. To zkim śpie
        jest jego prywatną sprawą a nie artystyczną!!!
        • Gość: furgotem Re: Tego dyrektora cała europa wypluła IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.06.04, 00:55
          Jeśli naprawdę jest gejem, to miejmy nadzieję że tylko gejem...swoją drogą to dziwne że niby tak dobry
          dyrygent zgadza się za (jak twierdzi) symboliczną sumę pracować we Wrocławiu.
      • Gość: jazzbabariba Re: Tego dyrektora cała europa wypluła IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 10.06.04, 01:16
        ...ach...on ma jeszcze owsiki...
    • devojce Re: Dyrektor Gej 09.06.04, 08:25
      No i?
      • jotesz Re: Dyrektor Gej 14.06.04, 13:09
        przecież festiwal to nie chór chłopięcy... Byleby nie był impotentem muzycznym!
        • Gość: emer Re: Dyrektor Gej IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 15.06.04, 00:07
          Jak on śmie chcieć w ogóle gdziekolwiek pracować?
          • jotesz Re: Dyrektor Gej 16.06.04, 08:05
            a może do Poznania? tam i chória i kur...
          • Gość: xyz Re: Dyrektor Gej IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.06.04, 14:24
            to nie preferencje seksualne, kolor skóry, czy wyznanie wzbudza moje
            wątpliwości, tylko sposób wprowadzenia tej osobistości przez świeżo upieczoną
            europarlamentarzystkę na jeszcze niestety jej włości, lista gejów piastujących
            eksponowane stanowiska w kulturze muzycznej jest dosyć pokaźna, choćby p.
            Marian Walek-Walewski, dyrektor dawnego WOSPRiTv, Leonard Bernstein, także
            dawny dyrektor nowojorczyków z nieżyjących, a o żyjących nie piszę bo mogą
            przecież mnie znaleźć w sieci, nie stać mnie na to, pozdrawiam
            • Gość: muzyk Re: Dyrektor Gej IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.06.04, 19:32
              Jak zwykle w polskim piekle ważne jest wszystko tylko nie zdolności muzyczne i
              wielki dorobek artystyczny. No to co , że Leonard Bernstein albo marian Wallek-
              Walewski . przecież ten pierwszy był wielkim artystą a drugi ankomitym
              krytykiem, muzykologiem i człowiekiem z klasą.Dobrze kierowali prowadzonymi
              przez siebie placowkami. Szanowali muzyków , nie urządzali awantur i nie
              przepuszczali szmiry.O co tu chodzi? O zwykłą prowincjonalną zazdrość. To sami
              sprobujcie kierować Tonhalle w Zurychu, wykonać "Króla Rogera" a potem sobie
              popluć!!!
              • Gość: xyz Re: Dyrektor Gej IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.06.04, 21:43
                to właśnie jest tematem mojej wypowiedzi, radzę waleriankę na obniżenie
                ciśnienia:)
                • Gość: aisak Re: Dyrektor Gej IP: 62.233.250.* 16.06.04, 21:51
                  Gej jak gej, ale jaki brzydki :P
                  • Gość: stoik Re: Dyrektor Gej IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.06.04, 01:35
                    Spokojnie,panowie, nie podniecajcie się. Co za różnica..ten, czy inny. I tak
                    wszyscy pójdziemy do piachu ;). Wygodny piórniczek i Grabiszynek lub osobowice.
                    A nawiązując do którejś z wcześniejszych wypowiedzi: ktoś pisał, że był na
                    koncercie i słuchał Koeniga i b, mu sie podobał. SŁUCHAŁ uważacie!! A od kiedy
                    to pałeczka (dobra, batuta) wydaje dźwięki?? Hę?? A może jeszcze napiszesz, że
                    dyrygent świetnie "grał" koncert, czy symfonię?
                    Pozdrawiam
                    • Gość: furgotem Re: Dyrektor Gej IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.06.04, 02:04
                      ehh, czepiasz sie stoik...
                      • Gość: JANUSZ Re: Dyrektor Gej IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 18.06.04, 18:00
                        SLUCHAJ Stoku-furiacie. Na całym swiecie mówi się "sluchałem go" ale mówi się
                        między zawodowcami a nie filozofowami w świętym gaju. Nie znasz rozmów -nie
                        znasz sprawy- nie jesteś stoikiem. Zawsze możesz iść do domu.
                        • Gość: stoik Re: Dyrektor Gej IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.06.04, 00:54
                          SŁUCHAJ Januszu-mądralo. Niezły z Ciebie światowiec. Za to na niecałym świecie
                          mówi się "słuchałem orkiestry". Ale zapomniałem - przecież Ty
                          jesteś "zawodowcem". A ja za to jako zwykły laik wolę jednak słuchać orkiestry.
                          A może z Ciebie jakiś niedoszły dyrygencik? W takim razie współczuję.
                          • Gość: Janusz Re: Dyrektor Gej IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 20.06.04, 10:54
                            Zawsze "słucham" dyrygenta bo to on kreuje orkiestrę. Jeżeli o chodzi o
                            profesjonalizm daleko ci do mnie, mam uzasadnienie na skróty myślowe ruch
                            dyrygenta tłumaczy interpretację a orkiestra ma to realizować. Tyle cie
                            nauczyłem bezpłatnie, resztę musisz sam postudiować i nie wymądrzaj się w tej
                            rubryce bo jest poświęcona prywatnemu życiu Dyrektora.
                            • Gość: praktyk Re: Dyrektor Gej IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.09.04, 00:54
                              Oj, panie mądralo! Gdyby tak orkiestra miała reagować na każdy ruch
                              dyrygenta...
            • Gość: MANUS Re: Dyrektor Gej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.04, 14:40
              Gej nie gej... to może w tym przypadku najmniej ważne. Najgorsze jest to
              że "baronowa" robi ci jej się podoba, a głupawe władze jej przyklaskują.
              Wszystko co pani dyrektor generalna wymyśla budzi ogromne wątpliwości. Czy
              niekt nie odgadł dlaczego nie widzi kandydatów na szefów artystyczny
              Filharmonii Wrocławskiej i Wratislavii Cantans wśród polskich, wybitnych
              muzyków? Bo - po pierwsze - nikt nie zechce z nią pracować, a po drugie - z
              powodu chorobliwej żądzy władzy, ta paniusia nigdy nie dopuści by przed
              kamerami TV stanął ktoś inny, w dodatku kompetentny. Przykładem niech będą
              lata, kiedy szefem artystycznym Wratislavii Cantans była dyr. Ewa Michnik.
              Konferencje prasowe i to te najwazniejsze, pani baronowa "dyrektor generalna"
              zwoływała zawsze wtedy, gdy E.Michnik była z zespołem Opery na zagranicznym
              tournee. Najwyższa pora skończyć z tą panią.Ostatnia Wratislavia Cantans
              dostarczyła niezbitych dowodów że pani Geringer jest osobą niekompetentną.
    • Gość: nos nos Re: Dyrektor Gej IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.06.04, 17:32
      O Boże, ale czy aby nie Żyd?
      • Gość: Zyta G Re: Dyrektor Gej IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.06.04, 16:32
        A już myślałam , że to o Kościelniaku....
        • jotesz Re: Dyrektor Gej 25.06.04, 11:56
          najlepszym dyrektorem byłby katolicki aseksualny asceta jasnowłosy niebieskooki
          i koniecznie wysoki (coś takiego "giertychowatego") - oczywiście narodowo-
          prawicowy i polski w wielu pokoleniach! Uff - myślałem, że nie skończę...
          • Gość: Paweł Re: Dyrektor Gej IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 02.07.04, 22:03
            Masz świętą rację jotesz , jesteś nie tylko bystry ale i dowcipny.
    • Gość: dizzy gratulacje IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.06.04, 17:50
      Gratuluję muzykom orkiestry Filharmonii Wrocławskiej żenującego poziomu debaty
      w Internecie. Róbcie Drodzy Państwo dalej do własnego gniazda, a wieść o
      sławie i poziomie waszego zespołu obiegnie glob ziemski lotem błyskawicy i
      zaprowadzi was do najważniejszych sal koncertowych. Szkoda, że ludzie z
      tytułami magistrów sztuki mają w głowach pomyje.
      • Gość: melomanka Re: gratulacje IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.06.04, 00:52
        Ooo Pan Jasnowidz! To ja gratuluję Panu niezwykłej bystrości! A nawiasem mówiąc
        wątpię czy muzykom chce się jeszcze brać udział w tego typu idiotyzmach.
    • Gość: neshi Re: Dyrektor Gej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.04, 14:21
      Łojezusie...GEJEM?? no to koniec muzyki polskiej, co tam muzyki, koniec Polski
      naszej, wszedzie roi się od gejów, żydów i innych szarlatanów...
      Ale nie martwcie się bracia rodacy, młodzieżówka LPR i ojciec założyciel
      czuwają.
      • Gość: Skrzypek Re: Dyrektor Gej IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 02.07.04, 22:05
        A wy skąd wiecie? A jezeli nie jest gejem. Udowodnijcie to palanty jedne!!!
        • Gość: lolek Re: Dyrektor Gej IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.07.04, 09:29
          Ostatnio jak mu złociłem rożka to miał kał za napletem.
          • Gość: a tam Re: Dyrektor Gej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.04, 22:13
    • Gość: magda Re: Dyrektor Gej IP: *.wroclaw.mm.pl 03.10.04, 14:07
      szkoda, ze tylko w Filharmonii...uwielbiam podejscie do zycia wiekszosci
      gejow...pozdrawiam i uwielbiam was za to,
      ze tak mi sie zajebiscie z Wami imprezuje, szczegolnie tanczy!!!!BOOYAKASHA!!!
    • sloggi_so Re: Dyrektor Gej 15.11.04, 22:11
      Gość portalu: meloman 1 napisał(a):

> O Jezu !
      > Nowy Dyrektor artystyczny Filharmonii Wrocławskiem oraz
      > Międzynarodowego Festiwalu Wratislavia Cantans jest GEJEM....

I co z tego?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka