Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Błagam o spokój w "Zakopcu"

IP: 217.8.168.* 14.01.02, 13:26
    Bardzo proszę wszystkich kibiców o normalne zachowanie na zawodach w Zakopanym.
    Nigdzie, ani w Niemczech, ani w Austri polscy skoczkowie (a w szczególności
    A.Małysz) nie spotkali się z nieprzyjaznym przyjęciem przez kibiców. Mówi się
    (a przynajmniej niektórzy tak na tym forum twierdzą), że Niemcy to "cholerni"
    narodowcy. Przyjrzyjmy się sobie, co większość z nas wyprawia, kiedy nasz
    pupilek przegrywa - trener do zwolnienia, "pokazanie" Niemcom w Zakopanym,
    nawet Małyszowi co nieco się obrywa. Pokażmy na co nas stać, ale właśnie w
    kulturalny sposób kibicując wszystkim bez wyjątku skoczkom, no może trochę
    bardziej naszym, i nagradzajmy owacjami najlepszych, a nie tylko naszych.
    Pozdrawiam!!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: Gucwa Re: Błagam o spokój w IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 14.01.02, 13:31
        Koniec taryfy ulgowej!!! Kicham na niemców, są dobrzy niech skaczą, ale
        wpier... należy się tym naszym pajacom, to co pokazali w drużynówce to
        kompromitacja, a tłusta tajnerowska dupa twierdzi że wszystko jest ok. i
        dlatego ch...o skakali bo mateja miał kiepski pierwszy skok!!!! Co ten grubas
        pieprzy!!! trzymajcie mnie bo mu osobiści w ślip przywalę!!!!
      • curious Re: Błagam o spokój w 14.01.02, 13:32
        Gość portalu: Student napisał(a):

> Bardzo proszę wszystkich kibiców o normalne zachowanie na zawodach w Zakopanym.
        >
        > Nigdzie, ani w Niemczech, ani w Austri polscy skoczkowie (a w szczególności
        > A.Małysz) nie spotkali się z nieprzyjaznym przyjęciem przez kibiców. Mówi się
        > (a przynajmniej niektórzy tak na tym forum twierdzą), że Niemcy to "cholerni"
        > narodowcy. Przyjrzyjmy się sobie, co większość z nas wyprawia, kiedy nasz
        > pupilek przegrywa - trener do zwolnienia, "pokazanie" Niemcom w Zakopanym,
        > nawet Małyszowi co nieco się obrywa. Pokażmy na co nas stać, ale właśnie w
        > kulturalny sposób kibicując wszystkim bez wyjątku skoczkom, no może trochę
        > bardziej naszym, i nagradzajmy owacjami najlepszych, a nie tylko naszych.
        > Pozdrawiam!!!

Glos wolajacego na puszczy.
        Zaloze sie ze do Zakopca zjedzie horda skompleksialych polaczkow-kiboli, ktorzy zaleja paly
        i zrobia bydlo na cala Europe niezaleznie od tego czy Malysz wygra czy przegra. A normalni polscy kibice wogole tam
        nie pojada wlasnie z obawy przed ta holota.
      • Gość: Tajner Re: Błagam o spokój w IP: *.*.*.* 14.01.02, 13:33
        Będzie spokój jak Hanni spadne na bułę trafiony kamieniem w locie. Mam bilet do
        Zakopca i przygotowaną procę. Dosięgnie Haniego i Schmidta, chyba że skoczą jko
        przedskoczkowie. No to narka !!!!
        • Gość: Gucwa Re: Błagam o spokój w IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 14.01.02, 13:38
          Tajner i tak cię nie ominie wpier... :))))
      • Gość: Tomzo Re: Błagam o spokój w IP: 212.244.121.* 14.01.02, 13:39
        Nie rozumiem apelu nadtrenera Tajnera.Ja wierzę w Polskich kibiców i wiem, że
        wszystko będzie w najlepszym porządku.Mam natomiast apel do Tajnera.Człowieku
        zacznij szkolić naszych skoczków,a nie zajmuj się analizą słabszej formy
        Szmita.Po tym co pokazują nasi zawodnicy(poza Małyszem)na skoczniach,woła o
        pomstę do nieba.Tajner mnie jest również wstyd,ale za Ciebie i twój kunszt
        trener
        • Gość: Tajner Re: Błagam o spokój w IP: *.*.*.* 14.01.02, 13:46
          A Tajner niech suię nie martwi o nas kibiców, bo my nie zawiedziemy, tylko o
          Małysza, bo mu formę zmarnował. Pamiętam doskonale jak obiecywał, że optymalna
          forma przyjdzie na TCS i na olimpiadę. I co panie Tajner ? A jak słyszę jego
          tłumaczenia o kombinezonach, nartach, szerokości rozbiegu, złym kącie wyjścia
          itp... to mam ochotę mu po prostu przypierdolić. Gdyby Adaś był w formie jak na
          początku sezonu to skoczyłby w Willingen swoje 150 i byłoby po zawodach. Jak
          Niemcy nas przeskoczą w Zakopcu i na Olimpiadzie to Tajnerowi pierwszemu należy
          się wpierdol, bo zmarnował Adasia.
          • Gość: Gucwa Re: Błagam o spokój w IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 14.01.02, 14:04
            DOKŁADNIE!!!!!!
          • Gość: CEO Re: Błagam o spokój w IP: 212.182.107.* 14.01.02, 17:50
            Jak jesteś taki madry to sam skocz!!!
      • Gość: lechita zgadzam sie ze studentem IP: *.bci.net.pl 14.01.02, 14:11
        jest taka zasada - nie czyn drugiemu co tobie niemile. chcielibyscie zeby
        gwizdali na malysza czy innych polakow?
      • Gość: Derek Re: Błagam o spokój w IP: 217.8.168.* 15.01.02, 09:21
        Racja! Pokażmy, że też jesteśmy ludźmi!
      • wichura Re: Błagam o spokój w 15.01.02, 14:03
        A ja tam górali nie lubię! Zróbcie dym, spuście wpierdol Niemcom, Austiakom,
        Finom i innym! Kary nie ominą Zakopanego i katolickie psy góralskie stracą to,
        co kochają najbardziej:
        $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
        $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka