wujek_dobra_rada6 06.02.12, 14:44 Takich agresywnych 'łysych karków' są tysiące w tym mieście. Oj będzie się działo w czasie Mistrzostw Europy... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jaTOja Re: Zaczepiali i bili przechodniów w centrum Wroc IP: *.ronus.pl 06.02.12, 14:53 taki lysy ,agresywny kark ,to w rzeczywistości zakompleksiony ,nie majacy jaj ani krzty honory szczur ,ktory jak popije to lata z kolegami po miescie i mysli ,że boga za noge zlapal ,jak takich spotykam to nie mam litości odrazu na ziemie sprowadzam . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arnold Re: Zaczepiali i bili przechodniów w centrum Wroc IP: *.internetia.net.pl 06.02.12, 15:17 a najlepsze jest to, że za piractwo komputerowe są wyższe kary, niż za pobicie... ja bym jeszcze rozdzielił bójkę 1-1, a cwaniactwo frajerów mocnych tylko w grupie... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Zaczepiali i bili przechodniów w centrum Wroc IP: *.internetia.net.pl 07.02.12, 06:47 to jest skandal, naruszenie nietykalności powinno być karane porządnie, przynajmniej takie jak to, bez powodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toflaz Re: Zaczepiali i bili przechodniów w centrum Wroc IP: *.ip.netia.com.pl 06.02.12, 15:18 Byłem akurat w lokalu obok kiedy zgarniali ich do radiowozu. Innym razem w tym miejscu też widziałem jak z tej samej knajpy wybiegła ekipa łysych i skopali dwóch chuderlawych studenciaków. Myślę, że policja powinna się bardziej zainteresować tym lokalem. Dobrze, że w ogóle ich zatrzymali. Szkoda tylko pobitych ludzi.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: Zaczepiali i bili przechodniów w centrum Wroc IP: *.static.korbank.pl 06.02.12, 15:29 Skandal! Patriotów zatrzymali... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fjureczek Re: Zaczepiali i bili przechodniów w centrum Wroc IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.02.12, 15:35 juz ci lepiej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomo Re: Zaczepiali i bili przechodniów w centrum Wroc IP: *.powiat.poznan.pl 06.02.12, 15:35 Powiedz jaka to knajpa, żeby można było się trzymać z daleka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jorge Re: Zaczepiali i bili przechodniów w centrum Wroc IP: *.adsl.inetia.pl 06.02.12, 16:01 czym ti się wzniecać? Przeciez to typowi debile - żółtodzioby. zapije pałę, chwile pokozaczy a za chwilę wyrok i kłopoty. To są frajerzy i tyle. Miałem raz przyjemnośc z podobnym. Przez chwilę czuł się jak supermen a zaraz pani prokurator zaświadczenia od kolegów z uczelni przynosił nt. jaki to on grzeczny i układny żeby wyroku nie dostać. Dostał. Z tymi będzie podobnie. 18-24 lata człowiek jeszcze za głupi żeby kumać pryncypia. Chwila szumu w głowie może ich kosztowac nawet więzienie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawy Re: Zaczepiali i bili przechodniów w centrum Wroc IP: 91.90.161.* 06.02.12, 16:50 a co to za knajpa? Odpowiedz Link Zgłoś
mniammniam3 Zaczepiali i bili przechodniów w centrum Wrocławia 06.02.12, 16:50 Posłanka Kempa leci już łysym na ratunek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DW A skąd wiesz pajacu, że byi łysi? IP: *.man.tk-internet.pl 06.02.12, 17:18 skończony kretynie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Zaraz żydokomuna napisze że to kibole:) IP: *.internetia.net.pl 06.02.12, 17:22 Wyborcy słonca peru:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FreakyMisfit Re: Zaraz żydokomuna napisze że to kibole:) IP: *.dynamic.chello.pl 06.02.12, 19:04 Po metodach "dyskusji" tych panów wnoszę, że to raczej zwolennicy Jarosława Polskęzbawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PAN KIBOL Re: Zaraz żydokomuna napisze że to kibole:) IP: *.static.tvk.wroc.pl 06.02.12, 19:06 To na pewno kibole. Zaraz jakiś redaktor śledczy ustali że każdy z nich był 10 lat temu, jeden raz na meczu więc to kibole :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolo Re: Zaraz żydokomuna napisze że to kibole:) IP: *.wroclaw.mm.pl 06.02.12, 20:49 Gość portalu: Agnieszka napisał(a): > Wyborcy słonca peru:) Pewnie masz kłopoty menstruacyjne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: Zaraz żydokomuna napisze że to kibole:) IP: *.internetia.net.pl 07.02.12, 14:02 A co lolo?coś nie hallo z tobą?chcesz sprawdzic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JS Re: Zaczepiali i bili przechodniów w centrum Wroc IP: *.205.54.172.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 06.02.12, 17:24 Agresywnym nie musi być łysy i nie musi być też przypakowanym karkiem. Takie rady dobry wujku to opowiadaj swoim dzieciom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Torgeist Pasaż Niepolda? IP: *.217.146.194.generacja.pl 06.02.12, 17:57 j.w. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofczyz Zaczepiali i bili przechodniów w centrum Wrocławia 06.02.12, 18:48 Centrum Wrocławia to rejon szczególnie monitorowany przez straż miejską. Czy to oni wezwali policję? Czy może ten monitoring to takie pocieszanie się? Kolejna kompromitacja MNP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wolekk Re: Zaczepiali i bili przechodniów w centrum Wroc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.12, 23:20 nieraz się już napierd@l@liśmy z kumplami na deptaku koło fontanny, w przejściu na Dominikańskim, i okolicy Rynku i nikt nie przyjechał. Więc nie wiem, czy monitoring działa :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrocławianin Muszę was wszystkich zmartwić IP: *.static.tvk.wroc.pl 06.02.12, 18:52 Muszę was wszystkich zmartwić. Widziałem jak ich zgarniali i o zgrozo wszyscy mieli dosyć bujne włosy! Uwierzycie? Mało tego! Nie wiedziałem u nich karków. Może dlatego że włosy przysłaniały a może po prostu byli cherlawi. Przepraszam że obaliłem wasze teorie. Jest mi przykro że popsułem wam zabawę :( ... choć teoria o łysych karkach zawsze jest bardziej medialna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beacin Re: Muszę was wszystkich zmartwić IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.02.12, 21:27 Gość portalu: Wrocławianin napisał(a): > Muszę was wszystkich zmartwić. Widziałem jak ich zgarniali i o zgrozo wszyscy m > ieli dosyć bujne włosy! Uwierzycie? Mało tego! Nie wiedziałem u nich karków. Mo > że dlatego że włosy przysłaniały a może po prostu byli cherlawi. Przepraszam że > obaliłem wasze teorie. Jest mi przykro że popsułem wam zabawę : Dlaczego kłamiesz? To były zwykłe dresy. Jak wiesz, to napisz jaka to była knajpa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dresiasz Re: Muszę was wszystkich zmartwić IP: *.adsl.inetia.pl 07.02.12, 00:19 to było trzech intelektualistów w okularach - studenci chemii, długie piórka, wątłe ciała. Po wódzie testosteron im odbił i nakopali kilku biednym, trzeźwym dresom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr kłamiesz!! IP: *.wroclaw.vectranet.pl 07.02.12, 20:03 kłamiesz!! z tego co wiem prowadzisz albo jesteś związany z portalem kiboli i nazistów... głośno było swego czasu o tym. wrocławianie.pl albo wrocławianie.info... wszyscy dobrze wiedzą, że to łysole albo kibole byli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: Zaczepiali i bili przechodniów w centrum Wroc IP: *.dynamic.mm.pl 06.02.12, 20:57 a wybieg dla bydła przy stadionie jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn Re: Zaczepiali i bili przechodniów w centrum Wroc IP: *.internetia.net.pl 07.02.12, 06:50 Przecież cały stadion jest takim wybiegiem. Odpowiedz Link Zgłoś
labeo Miasto spotkań 06.02.12, 22:19 Problemem jest to, że taki wypadki nie są incydentalne. Brak policji, SM na ulicach za to pełno podpitych dresów i wyrostków. Skutkiem czego jak nie umiesz szybko uciekać, omijać takie grupy z daleka to klepanie maski jak w banku. Ale cóż hasło "Miasto spotkań" zobowiązuje - szkoda tylko, że do spotkań z półgłówkami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bunkier Re: Miasto spotkań IP: *.internetia.net.pl 07.02.12, 01:34 Mieszkam we Wrocku już hoho, chodzę w najciemniejszych miejscach, najgroźniejszych i nigdy oprócz wymiany słownej nic we Wrocku szczególnego mnie nie spotkało. Jest jeden gatunek ludzi, którzy dostaną zawsze i wszędzie, po angielsku jest dobre określenie na nich - nerds, zdaje sie ze po polsku to znaczy frajerzy. W kazdym razie nerds'i mają pewien magnetyzm, ktory przyciaga pięsci - ciężko sobie wyobrazić jakiś ustawowy zakaz ich prania, bo zaszyte to jest w ich genach, zawsze będą prowokować swoim jestestwem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bunkier Re: Miasto spotkań IP: *.internetia.net.pl 07.02.12, 01:36 w każdym razie kto pamięta z oldboy'ów jak było jak na mieście były regularne walki (często bardzo krwawe) skinhead;ów i punk'ów - przyzna, że dziś na ulicach miast jest bardzo bezpiecznie... Odpowiedz Link Zgłoś
tbernard Re: Miasto spotkań 07.02.12, 01:55 Bredzisz z tymi nerdami i frajerami. Powód jest banalny, napastnik jest bydlęciem bez honoru i wybiera po prostu ofiarę wątłą. Jeśli przypadkiem zdarzy się, że chuderlak jest tylko z pozoru wątły a w rzeczywistości posiada wysoki stopień w karate i spierze bydlę, to bydlęcie wyje i leci zapłakany skarżyć się na policję, że on sobie grzecznie szedł i go pobito. Ale to są raczej wyjątkowo rzadkie przypadki, więc bydlak na ogół ma przewagę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brunatny-hehe Re: Miasto spotkań IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.02.12, 07:29 Bredzisz. Ja jestem niski i chudziutki, chodzę w nocy, po niby najgroźniejszych dzielnicach, w rynku też często bywam - nigdy mnie nic nie spotkało. Mnie, ani moich kolegów. Tutaj jest inna kwestia. A mianowicie mowy ciała, aury jaką dany człowiek sobą niesie. Jeżeli gości idzie pewny siebie (ale bez przesady), to zazwyczaj nie jest zaczepiany, bo takiemu chętnemu do walki podświadomie włącza się żółta lampka, że ta walka może nieść za sobą straty. Tak jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szmatan Re: Miasto spotkań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.12, 08:28 no tak jest - ale nie zmienia to faktu, że Żwiązek Leni Polskich, zwany też policją, powinien się tematem zająć, bo że jest lepiej niż na początku lat 90, to za mało Odpowiedz Link Zgłoś
passenger_stach_paluch Re: Miasto spotkań 07.02.12, 11:20 Z tymi nerds coś jest na rzeczy -ludzie którzy z ajkiś przyczyn przyciągają agresję, napaści, kłopoty podobnie jak np.: stłuczki i wypadki drogowe. Znam takich co dziesiątkami uczestnicza w jakiś demolkach zderzaków i refelktorów pozornie NIGDY Z WŁASNEJ WINY! To samo z syndromem nerds. Ja też w tym mieście nigdy oklepu nie dostałem choć od ciemnych zaułek, dziwnych miejsc i towarzystw nie stroniłem. Może dlatego że sam mam zakazaną aparacyję łysego dresiarza? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łuk Re: Miasto spotkań IP: *.adsl.inetia.pl 07.02.12, 11:24 Gość portalu: brunatny-hehe napisał(a): > Bredzisz. Ja jestem niski i chudziutki, chodzę w nocy, po niby najgroźniejszych > dzielnicach, w rynku też często bywam - nigdy mnie nic nie spotkało. Mnie, ani > moich kolegów. Tutaj jest inna kwestia. A mianowicie mowy ciała, aury jaką dan > y człowiek sobą niesie. Jeżeli gości idzie pewny siebie (ale bez przesady), to > zazwyczaj nie jest zaczepiany, bo takiemu chętnemu do walki podświadomie włącza > się żółta lampka, że ta walka może nieść za sobą straty. Tak jest. ale jest różnica. kiedyś dało się łatwo ometkowac ludzi i wiedzieć co cie czeka. Teraz można liczyć że wytoczy się jakis zaćpany student filozof poi strzale amfy i pobije cie z koleżanka mi po pigułce gwałtu albo jakies pyskate fanki Dody z różowymi bejsbolami Odpowiedz Link Zgłoś
szprota Re: Miasto spotkań 07.02.12, 16:25 Gość portalu: bunkier napisał(a): > Mieszkam we Wrocku już hoho, chodzę w najciemniejszych miejscach, najgroźniejsz > ych i nigdy oprócz wymiany słownej nic we Wrocku szczególnego mnie nie spotkało > . > > Jest jeden gatunek ludzi, którzy dostaną zawsze i wszędzie, po angielsku jest d > obre określenie na nich - nerds, zdaje sie ze po polsku to znaczy frajerzy. W k > azdym razie nerds'i mają pewien magnetyzm, ktory przyciaga pięsci - ciężko sobi > e wyobrazić jakiś ustawowy zakaz ich prania, bo zaszyte to jest w ich genach, z > awsze będą prowokować swoim jestestwem... Mam nadzieję, że nie bijesz ich zbyt często. Odpowiedz Link Zgłoś
waldi_46 Zaczepiali i bili przechodniów w centrum Wrocławia 07.02.12, 06:36 za co kużwa płacą tej policji . sukcesy policji to tylko awanse a bezpieczeństwo obywateli mają w dupie . za komuny było bezpieczniej bez kamer i komputerów . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brunatny Re: Zaczepiali i bili przechodniów w centrum Wroc IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.02.12, 07:32 Ale czemu się czepiasz? Policja nie jest jezusem i nie może być wszędzie. Centrum nie musi oznaczać rynek, ale boczne uliczki, podwórka przy rynku, ale każda okazja, aby napluć na policję jest dobra.. Odpowiedz Link Zgłoś
marja209 Monitoring, Straż Miejska... 07.02.12, 10:32 Apeluję do wszystkich, którzy chcą komuś wpieprzyć w centrum Wrocławia, żeby robili to w godzinach pracy SM, czyli od 8.00 do 16.00. Nie dopuśćmy do tego, żeby tyle wysiłku i środków wyłożonych na projekt i instalację monitoringu poszło na marne! Odpowiedz Link Zgłoś
stachu44 Re: Monitoring, Straż Miejska... 07.02.12, 15:57 I to jest b.dobre podejście do sprawy, nie stać nas na marnotrawstwo. marja209 napisała: > Apeluję do wszystkich, którzy chcą komuś wpieprzyć w centrum Wrocławia, żeby ro > bili to w godzinach pracy SM, czyli od 8.00 do 16.00. > > Nie dopuśćmy do tego, żeby tyle wysiłku i środków wyłożonych na projekt i insta > lację monitoringu poszło na marne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jw pewnie swidniczanie tylko oni tak potrafia IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.02.12, 21:44 To tylko Świdniczanie atakuja ludzi i okradają i wioche w miescie robią Odpowiedz Link Zgłoś
jakwilk Zaczepiali i bili przechodniów w centrum Wrocławia 07.02.12, 23:37 I to jest wlasnie miedzy innymi powod dlaczego prawie 2 lata temu wyjechalem z Wroclawia i nigdy tego nie zalowalem :-) Z perspektywy mieszkanca polski Wroclaw jest metropolia, ktora daje powody do dumy. Ja widze to inaczej: miasto zakompleksionych facecikow, rozbijajacych sie poskladanymi gdzies autami, miasto dziurawych drog, korkow, chamstwa, bezczelnosci, znieczulicy. Miasto pseudoblichtru pasazy handlowych, "luksusowych restauracji" z plastikowym jedzeniem i chrzczonymi napitkami. Miasto przasnej architektury, dziur w ziemi, bankow i lumpeksow. Jestem szczesliwy i usmiechniety, bo mieszkam z dala od tego dziadostwa. A szlachetnych Wroclawian pozdrawiam i zycze cierpliwosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dumna Wroclawianka Re: Zaczepiali i bili przechodniów w centrum Wroc IP: *.core.lanet.net.pl 08.02.12, 10:58 Jesli nie ulozyles sobie tutaj zycia nie zwalaj winy na miasto tylko zastanow sie nad soba. Wskaz mi prosze calkowicie bezpieczne miasto bez elementu chamstwa i patologii. a widocznie na dobre restauracje nie mogles sobie pozwolic skoro ich nie znasz i wspominasz jedzynie plastik. Wiec najpierw przemysl dobrze wszystko zanim zaczniesz wylewac zolc! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś